Тъжната истина за мутрите, за която хората рядко говорят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Тъжната истина за мутрите, за която хората рядко говорят
преди: 9 месеца, 24 дни, прочетена 1482 пъти
Искате ли да знаете най-тъжната истина/страна от епохата на мутрите?

Всъщност те са две.

Първата е следната:

=================

Българинът ХАРЕСВА мутрите. И като казвам българина нямам предвид някакви невероятни представители на обществото, ами обикновените хора.

Точно така.

Ганьо се кефи на мутрите. Той не иска да ги "елиминира". Той иска да е като тях или на тяхната хранилка. Иска и той да цока и да шиба тези под него. За това мечтае, за това бленува.

Преди време имаше някакъв, който се хвалеше как Ж. Илиев му помогнал да си избута колата от снега/калта. "Много добър човек. " - каза Ганьо.

Не се шегувам. До там стига капацитета на Ганьо.

Защо е така?

Защото българинът е генетично кастриран роб. У нас любов към свободата НЯМА. Били сме роби и всички свободни души са умрели. Първо под турско, после под "Ленинско". Останали сме само тихите бунтари, страхливците и мутрите.

Всичко, които са надигали глава са били убити и предавани от себеподобните си. Така се филтрира свободолюбивия ген и се формира ГЕНЕТИЧНАТА рая.

И до ден днешен Ганьо тачи мутрите.

Хора като Станислав Цанов редовно канят мутри културистчета, които са носили куфарчетата с пари. Редовно има подкасти със същите и в други формати.

И одобрението е голямо. Един малък процент от хората казват: "Защо го каниш! Той е убиец. "

Но на повечето им харесва.

Хаха Дори вчера ми излезе реклама с тениска на ВИС-2 и В. Илиев императора във ФБ.

И преди да коментират соц. мечтателите последователи на Киро Брейка ще ви припомня, че и той е мутра занимавала се с лихвартсво, сводничество и кой знае още какво.

Сам го е признал и винаги когато изтъкна това на някой от неговите последователи ми се казва следното: "И какво от това? "

Толкова може да мисли БГ приматът.

====================

Втората истина е, че мутрите НИКОГА НЕ СА СИ ТРЪГВАЛИ.

====================

Просто нещата не са толкова силови/очевидни, колкото преди, но в крайна сметка те отново съществуват.

Знам за хора, чиито бизнеси са отнети по същия начин от държавни служители. А, ако си от малък град и не си човек на някой... успех със създаването на реален, истински бизнес. То, това и за големия град важи, но да кажем, че там имаш някакъв шанс за някоя ниша да остане незабелязана.

За съжаление живеем в духовен кенеф.

Не ме интересува Стара Планина и т. н. Проблемът е ниското ниво на скотското население тук. Повечето бг-хора са ментални джуджета, които единствено искат да намерят някоя схема и те да се качат на върха на пирамидата като свойте идоли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 3b48ea1bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Затова далеч от България. Единственият проблем на България е, че в нея живеят българи.

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 8e28dc50b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   от моя опит съм стигнал до извода, че българина се вдига само при два случая - когато му се вземе яденето от масата - тоест остане буквално без пари, и когато са засегнати децата му и/или членове от семейството.

Това са двата ЕДИНСТВЕНИ случаи, когато българина е способен на някакво действие против/срещу тези, които го мачкат. Докато не стане едно от двете - да му вземат ракията и мезето от масата или да му докачат децата, ще си стои, ще си кротува и ще е 'пас'.

Ще чака другите да го оправят. Да се борят с корупцията, мутрите, наркотиците и т. н. Нали той е добре? Има ракия и шопска салата, децата и те уж добре, какво да му мисли?


Да, това сме. Аморфно стадо. Българина няма да се вдигне, независимо дали го мачкат мутри, политици, 'бизнесмени', дали ще го управляват турци, аерменци или европейци - ВСЕ МУ Е ЕДНО.

Стига да има софри и Тони Стораро, всичко друго ще го преживее. Това е грозната истина - стадо говеда, дето мислят само за собствения си интерес и погледа им стига до това да се 'седне на маса' и да се яде и пие.

Какви духовни развития, какви пет лева? Уж е криза, кръчмите се пръскат, после същите говведа ще реват, че са затънали в кредити и заплатите били ниски, а се ходи на кръчма


Т. Т.

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: ecb74e00ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Правилни съждения, моите впечатления са същите. Всеки иска да доминира над останалите, било то с мускули, пари, контакти с "правилните хора" или с арогантно поведение. Обикновено е комбинация от поне две.
Правилни казваш, че ни е генетично заложено да сме роби. Така наречените "мутри" са също роби. Имаме нещо като стокхолмски синдром, имам усещането.
Ако си срещу робската система, биваш заклеймяван или смачкван по някакъв начин. Ако си в "матрицата", пак те мачкат.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 14e603a319
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Абсолютно си прав, братле. Специално за Киро Сводника и аз съм питал. Питал съм следното. Добре де, той самия е голям моралист, плюе съвремието, жените защо се тунинговали, защо се теглели кредити и не знам си какво, а в същото време той самия лихвар, сводник и какъв ли още не. Това не е ли малко лицемерно и малко не ви ли притеснява? Защото голям проблем, че някой си теглил кредит, обаче няма проблем да биеш жени, да ги принуждаваш да проституират, да раздаваш нелегални заеми и т. н. Е, кво пък толкова било? Същото важи и за Русия. Голям проблем, ако САЩ са агресивни, обаче няма проблем, когато Русия прави същото. Все американците са им в устите, ама на Русия всичко и е позволено. Даже един стигна до там да каже, че би се бил на страната на Русия срещу България при евентуална война. Самия Киро каза, че искал Русия и нас да ни бомбардират, че да ни "освободяли" и хората го аплодират. Еми, брат, вие още дълго време ще сте си тъпи роби русофили и не се чудете, също сте деветата дупка на кавала в Европа.

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: c2f6e22fe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За съжаление е така. Нова Телевизия стигна дотам да направи редица интервюта с децата на мутрите. Какво ни показват с това? Редица хора се хвалят, че познавали Жоро Илиев и се кълнат колко бил добричък, да, мутрите не са си отишли, просто нещата не са така силови. Ментални джуджета, много вярно. Описва добре повечето българи.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 7efe1ec956
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Така е авторе -прав си и коментиращите-също.
То само, като се замисли човек-колко народ ходи години наред да гласува за скапаното бивше ченге Бойко Борисов, че и картички с лайняния му лик си слагаха някои говеда по домовете, във витрините, сигурно и са се кръстили, докато се молят пред тиквената му физиономия.
КОЙ ДРУГ НАРОД ще гласува и ще възхвалява(както преди години, а и до ден-днешен, въпреки че се знаят мизериите и далаверите му)за някой тъпанар, бивше ЧЕНГЕ-корумпирано при това, и т. н.
България е жалка, окаяна, погубена държава! Ганьовците и кифлите са почти навсякъде, улиците денонощно са заливани от мазна чалга и виещи се мазни кючеци. Мутри в джипове, чалгари с почивки на Малдивите и не знам си къде, разни мръсни сутеньори-като оня Константин-чалгаря, разни мазници-на всяка крачка. Ганьовци с грамадни шкембета, мургави цигани с грамадни черни бради и цялата си рода по хранителните магазини, турци-навсякъде. Малцината българи-96 процента от тях-подлоги, подмазвачи, мазняри, Ганчовци. Тежко и горко на ШЕПАТА свестни, качествени бунтари, които останахме в тази проста държава.
Не знам просто-как националистите не потъват в земята от срам, когато си веят знамената и проявяват ненормалната си агресия в интернет пространството, защото очевидно националистчетата с промити мозъци-не са осъзнали и разбрали все още, че тази държава от десетки години е управлявана от мижитурки, Ганьовци и мутри на властови позиции, как повечето от народа-са подобни на управляващите-утрепки и как реално НЯМА за какво да се гордееш, че си българин!
В Африка -има по-развити държави...

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 7ce8016482
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Аз имам по-философско мислене по въпроса. Преди падането на соца в България никой не се е кефил на мутри. То и нямаше такива. Защото имаше държава и имаше милиция, която да те пази. След като дойде така наречената, , демокрация, , всеки можеше да си прави каквото иска, дори такива които не са мутри, примерно една тумба цигани можеха да нападнат жена ти и семейството ти да ги изнасилят и ограбят и държавата нищо няма да направи. Но, ако знаят, че си човек на Жоро Илиев няма и да си помислят за подобно нещо. И въобще никой няма да смее да ги закача или никой няма да смее да се ебава с теб. За това много хора обичат мутрите, защото те са били за много хора гарант за спокойствие. Много пъти са били много по-ефикасни от държавата. То и до ден днешен е така. Ако някой има да ти дава пари и реши да не ти го върне, ако тръгнеш да водиш дела ще видиш пари след години когато инфлацията ги е изяла, а може и нищо да не видиш. Ако дадеш част от тях на някоя мутра за много кратък период ще ти върнат парите, че и ще дойдат и ще ти се извинят. Такъв е живота мойто момче. Бий за да те уважват, защото малцина ценят доброто отношение.

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 5e81766f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   И мен винаги това ме е удивлявало- това възхваляване на тези престъпници. То не бяха книги, не бяха интервюта, не бяха обсъждания, все едно тези са някакви национални герои. Георги Илиев какъв бил, Илия Павлов, всичките тези убити общо взето са ги издигнали в култ. Някакви известни личности не спират да ги възхваляват по интервюта колко били щедри, какви били невероятни. Чакайте това са престъпници. Престъпници, които са крали, убивали, склонявали към проституция, погубвали хиляди хора с наркотици. Утре ако детето им на тия е зарибено от същия престъпник с наркотици едва ли ще са толкова впечатлени. После защо всеки иска да прилича на тях и някакви млади момчета им подражават. И никой не се възхищава на хора, които живеят почтено- не крадат и убиват, но на тези мутри всеки се възхищава. Много сбъркан манталитет и сбъркани хора. Вместо да се стремиш да се бориш с такива хора, ти им се възхищаваш. Ами утре и ти можеш да пострадаш от тях. Някакви квачки фолк певици се скъсаха да се хвалят какви бакшиши им давали тия. Да кървави пари от хиляди умрели от наркотици, а оная патка се хвали. Толкова да си прост и тъп и да не виждаш отвъд нещата, просто нямам думи. И после всеки реве защо това било ненаправно в държавата или онова. Ами защото хората имат грешни ценности, затова. Никога тук няма нещата да са ок. Тук винаги ценни са били престъпници, простаци, тъпаци и всички които обществото трябва да се стреми да изолира, тук ги издигат в култ.

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: f6ceab4892
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Оффф поредните банални писаници. Само тук има мафия. Само тук има корупция и кражби. "Българинът" това, 'българинът" онова... Защо не емигрирате бе, мама му стара. Ами седите тук и плюете. Ти какво направи бе човече, че обвиняваш 6 милиона души? Какво даде ти на тая държава, освен плюнки? Много си извисен, няма що. Направо си на Олимп в сравнение с "българина". Или си фен на Израждане или на чалгаря. Само те плямпат подобни глупости за да си проветряват устите

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 0ee104b813
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Искам да ти кажа, че си много прав.
Бях насочена от позната към тази тема, за да дам гледната си точка.
Аз съм дъщеря на бивша мутра (лека му пръст) и мога да потвърдя от първо лице, че нещата са точно така, както ги описваш. Покрай баща ми съм виждала какво ли не, включително и сме седяли цялото семейство на една маса почти всеки месец с големите имена от подземния свят и съм слушала и техните истории, както съм била свидетел на много неща.
И винаги ми е било нелепо и тъжно, когато съм виждала нормални, работещи хора, да се принизяват сами от едното идолопоклонничество пред властта им.

Баща ми винаги е постъпвал с уважение към хората - беше престъпник, но имаше правила, които спазваше сурово и държеше всички в семейството да спазват. Когато правеше услуга на някого, забравяше за нея и вадеше от личния си джоб, ако се наложи. Защото знаеше добре какво е да нямаш. Това не го прави по-малко престъпник, но знаейки на колко хора е помогнал безвъзмездно, поне го прави малко по-добър човек в моите очи.
Не беше така при много от приятелите му, обаче. Виждала съм да режат пръсти, чувала съм за истории как преобръщат домове и убиват, чувала съм за трафик и други неща. И знаеш ли - полицията винаги ги е пазила, плащаше им се много добре да си затварят очите за всичко. Може би все още е така. Във всеки един момент тези хора можеха да направят каквото пожелаят с когото пожелаят, и щеше да им се размине. Точно поради тази причина малко преди да бъде убит, баща ми пресели цялото ни семейство далеч от България.

Хората не осъзнават на кого се кланят. Понеже повечето са с труден живот смятат, че една мутра може да им помогне, да им даде работа или пари, да ги защити. Истината е, че няма безплатен обяд. Не познавам друг човек от подземния свят освен баща ми, който да бил милостив към хората. Повечето искат да върнеш услугата тройно, и то само ако си им от полза. Ако не си, просто ще те убият или ще те обезобразят от скука. На един рожден ден на познати в този кръг, един от мъжете се напи брутално, и излезе уж на разходка някъде. После се оказа, че хванал случайно момиче от улицата, замъкнал го в храстите и го изнасилил. Как ви се струва това? На това ли се кланяте и считате за стойностно?


Ужасно се чувствам от това, че българите все още не сме излезли от прехода и все още има престъпници, които са на почит. Не е редно. Има закони и трябва да се спазват от всички.
С какво са повече мутрите от всички останали? Просто имат връзки, пари и оръжия, прикривани са от полицията и могат да въртят сделки на спокойствие. Лошото е, че с влизането в Шенгенското пространство, това ще стане дори по-лесно за тях.

А си прав и за второто - мутрите никога не са си тръгвали, сега просто голяма част от пионките им са в Парламента, включително и някои доста големи фигури. Знаете ли с какво НАИСТИНА се занимава Бойко Борисов? Аз знам. Естествено, моята дума е нищо срещу неговата в момента и няма и да си правя труда да споделям, дори и тук. Ще кажа само, че той е от старите приятели на баща ми и е отговорен за много страдание.


Положението е много, много дебело в България. И не виждам изход от него. Това ви го казва човек, който има подкрепата на много от тези хора, които са лоялни към баща ми. Дори аз ненавиждам този свят и тези хора - без значение, че уж съм била в безопасност. И според мен всеки нормален човек трябва да го прави и да мисли трезво, да стои далеч от тях.

Който има възможност - просто да си тръгва от страната и да отиде да живее в друга държава. Не е предателство, не е измяна. Просто понякога това е правилният избор. Мутрите няма да напуснат България, защото тук им се дава свобода и тук се чувстват добре.
Няма да го направят. И който има поне малко интелект, просто е хубаво да се ориентира нанякъде...

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 4614cc836b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Ами за съжаление е така. Българинът в мнозинството си има цигански манталитет. Дай му да яде и пие, и по цял ден да лежи. Думи като образование, развитие, растеж и прочие са му изключително омразни. Дай му чалга, кючеци и простотия. Това са единствените му интереси. За 20 лева е готов да предаде всичко и всеки. Най-обича да слугува на силните на деня. За него това е сбъдната мечта. Обича да е роб. Не обича свободата, защото тя не му дава ядене и пиене. Дава му ги господаря и ако е много послушен, може да получи повече от другите. Това му носи неимоверно удоволствие. Не всички българи са такива, разбира се. Едни може би около 80% обаче са си точно такива. Давам бърз пример с мой познат, който още в началото на управлението на ГЕРБ беше намстен на много сладка държавна служба. Приятелката му също беше уредена подобаващо. Тези хора толкова бяха залитнали по слугинажа, че буквално твърдяха, че България е по-добре уредена страна от Швейцария. Дори се караха помежду си кой да развива от малоумни по-малоумни тези. В последните 1-2 години замлъкнаха, чакайки да видят откъде ще задуха вятъра и скоро съм сигурен, че ще започнат отново.

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 8f1095716e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Българите са прихванали по някакви причини част от арабския манталитет, а именно, че те уважават само и единствено силата.
Та така и тук, зобил ли си се, нацепил ли си бицаги, ти си божество, а всички останали са под теб. Независимо дали защитават истина, правда справедливост и прочее. И за сведение на оня "силния" затова България за 1300 години е над 700 под робство.
Така, че да се оправдаваме с някакви външни въздействия е пълна глупост.
Що се касае до мутрите днес, то те не осъзнават, че техния си начин на живот има дългосрочни последствия не само за тях самите, но и за децата и семействата им, които уж тачат толкова много и чрез които легитимират всичките си престъпления.
Какво имам в предвид: освен, че животът им е свързан с употреба на субстанции и прочее, които влияят на бъдещите поколения генетично, то техните престъпления, увреждат душите им и ги принизяват духовно, което води до това, че от човеци се превръщат в зверове заключени временно в човешко тяло. Затова, нещо, което вече не е човек, не може да създаде човек духовно. Биологично да, но не и духовно.
Затова, децата им, независимо че тънат в охолство и възможности за развитие обикновенно се развращават и стават някакви утрепки.
Това го пиша без да имам намерение да обиждам никого.
Знаете, предполагам истории за някакви деца, които от малки са зверчета? Това е в следствие на духовната деградация на родителите.
В Библията пише, че Бог наказва децата за греховете на родителите.
Това не е точно наказание, а естествено следствие, защото Християнството учи как се съхранява душата, когато водиш не Богоугоден живот, увреждаш душата си, а от там и душите на децата си.
Та мутрите хич не са за завиждане. Зад лъскавите кенефи и маркови дрехи всеки ден някой поръчва приятелите си.
Тва не ми звучи като фън.
За съжаление 1000 години след като българите уж са приели християнството, масата от народа е пресвещенно непросветен за тия базови неща. Насила хубост не става.
Но, както се казва, всеки има силата да издигне тези около себе си към Рая чрез спасението на собствената си душа или да ги завлече заедно със себе си към ада. Затова не съдете, за да не бъдете съдени и как вика бат ви Боко, не с лошо. Което е вярно всъщност.
Ехх, само ако можех сам да спазвам тия работи, които ги написах по горе.
Като заключение искам да завърша с това, че независимо, че живеем в епоха в която християнството се счита занимание на бабичките от близката беседка, то далеч, ама далеч не учи на някакви бабини деветини, а е бая сериозно нещо с реални последствия за личния ви живот и този на близките ви.
Поздрави и се надявам да съм ви бил полезен и да съм разсмял поне една нацепена батка. :)

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: a22b7b66c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Темата е абсолютна истина. Точно, защото българите харесват мутрите и искат да подражават на тях, затова над 90 процента от българските мъже ходят остригани като мутри. Такова нещо го има само в България и никъде другаде. Малък, но за сметка на това изключително прост народ с ниска вибрация. За което и както ти спомена кенеф, като точно такова България бива изобразявана. Била е, е и ще бъде кенеф, също както през цялата им история откак съществуват са ги мачкали, клали и затваряли по лагери. Боклука на друго не подлежи. Скоро ще им се увиди едни смартфони със забит по цял ден нос в тях, едни скъпи коли с пари от далавери, едни прости курви и едно правене на перко. Нещата ще се уравновесят отново както винаги е ставало в България. Преди с ятаган и огън, после с жътварски сърп и ковашки чук. Сега ще е най-качествено обаче. Междучасието с 10 минутната почивка приключи.

 
  ...
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: 9a6f7a60d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Видяхте ли случая с момичето с 400те шева и счупения нос? Ето това е олицетворението на системата в България. Безнаказани мутри и корумпирана съдебна система. Мутрата охранител, който е причинил това е на свобода, а момичето едва събира душа в момента. ДАЛЕЧ от България. Темата е точно навреме пусната.

 
  ...
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: bfd5394a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   17, а българките защо харесвате такива мутри и тичате при тях? Тя сама си е избрала този изрод за гадже! Защо не избра някое нормално момче?

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: e7c5703102
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Номер 6 - много точно

Благодаря и на всички останали, които коментираха темата ми.

Знам, че има много хора, които разбират всичко това, но НИЕ за съжаление НЕ СМЕ критичната маса.

Точно преди малко ходих до магазина и редовната гледка:

- Чалга от немска кола
- Дебели шкембари пред нон-стоп магазинчето пият и ръсят мъдрости. Естествено имат селски татуировки по-цялото тяло.


Какво да ви кажа хора. Малко сме и сме разединени.

Не вървят на добре нещата.

 
  ...
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: d9c7bcf119
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Точно така! Абсолютно съм съгласен. Важно е да се каже, че БСП създаде мутрите по руски образец в началото на 90-те години. Задачата им беше да не позволят на нормалните хора да успеят да се реализират в условията на пазарна икономика и да създадат собствен бизнес. Заграбиха всичко като бият, палят и, , застраховат" всеки, който има някаква бизнес инициатива. След това шефовете им в сянка, партийните величия от БСП - ДС ги разчистиха и придобиха изпраните пари. Примерно ТИМ беше създаден от трима полковници от ДС. Генерал Любен Гоцев от БКП беше кръстника на българската мафия. Защо генерал и защо по руски модел? Първия олигарх в СССР генерал от КГБ, който още 1998-ма година придобива диамантена мина. Както се знае нашето ДС и съответно БКП станала БСП са били на директно подчинение на КГБ. Примерно бащата на нашия червен олигарх Николай Банев е бил най-младия партизанин. Такива като Банев придобиха десетки заводи и ги нарязаха на скрап след приватизацията, а на глупавите българи казаха, че виновен е запада и естествено българите повярваха а те станаха милиардери.
Българите упорито отказват а повярват, че президентът Радев е руска марионетка въпреки, че самият генерал Решетников публично се похвали, че го е посочил за президент на губернията. Има и доказателства за връзката на президента и олигарха Константин Малофеев, но за това не се говори или ако се каже нещо Ганьо пак е неразбрал.

 
  ...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: b744e5a9ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Стереотипи...
Във всяка държава има количество хора които възхваляват мутри, гангстери и изобщо хора извън закона. Никъде не са мнозинство.

Автора и коментиращите - или си сменете средата или си вдигнете IQ-то.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: 7a295bcf24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   М да бе то само в България се случват на някоя да я нарежат. От 20 години живея на запад познавам една украинка дето се занимаваше само с негри и накрая някакъв негър и беше нарязъл лицето с нож. Като нямаш акъл за две стотинки никоя държава няма да те спаси. Каквото се повикало такова се обадило.

 
  ...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: 6e56fe9dd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   По-добре мутри, отколкото някакви костюмирани юпита от умнокрасавския сектор, които да ти вадят душата с памук.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: 715e59ba5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторе, навсякъде по света има определена хранителна верига. Тук по една или друга причина т. нар. мутри са около върха й, не казвам на върха, макар че ББ е точно там, но все пак. Да "благодарим" на комунистите, че инсталираха тези хора в държавното управление и въобще около върха на общественото ни устройство, за да контролират държавата ни чрез тях. В България е този вид устройство, защото хората обичат да се подчиняват на грубата сила, същото е и в Русия например, в Западните държави устройството е малко по-различно, но пак си има строга субординация.
Та всички си знаем какво представлява ББ, човекът е еманация на сливането на мутрите с властта, тя и 12 го е написала. Та, 12, кажи според теб с какво КОНКРЕТНО се занимава ББ, интересно ми е твоето мнение. Реално когато се слеят властта и престъпността, това става държавна политика, та било то в наркотрафика, трафика на хора, оръжие или каквото и да е било. Държавите винаги имат сериозен пръст в голямата престъпност, без тяхната благословия тя не е възможна. Та според теб от кой точно бизнес ББ си изкарва милиардите?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker