Умнокрасивите пак оплескаха нещата! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Умнокрасивите пак оплескаха нещата!
преди: 8 месеца, 27 дни, прочетена 1059 пъти
Умните и красивите в парламента пак оплескаха нещата! Поредната глупост: щели Росенец да национализират, щели санкции да налагат на Лукойл.

Трябвало да саботираме руската икономика. Бълха ги ухапала руснаците от наще 'санкции', толкова ли не разбраха тези глупци, че санкциите удрят по самите санкциониращи? !

100% са им наредили отвън. Сигурен съм, че умнокрасивите даже не знаят какво значи думата 'концесия', но за сметка на това се бутат да променят закони и дори пипат Конституцията без Велико Народно Събрание?

Управляват ви престъпници, които редовно нарушават уж 'свещената' Конституция, престъпници, които получват хонорарите си отвън.

Това с горивата е пълно безумие. Ще продават оборудването за АЕЦ Белене, която е на кажи-речи 80% готова. Щели да гонят Лукойл.

Да диверсифицирали доставките на горива. Алооо, Аланколу, как на вдяват тези кухи тикви, че няма как гориво, което идва от 15 000 километра да е по-евтино от гориво, което идва от 500 км? !

Имаш неща като транспортни разходи, логистика, товаро-разтоварни дейности, всичко това оскъпява.

Българина ще плаща все по-скъпи горива, а оттам и всичко останало, ще купува от западните фирми оре прескъпо(понеже е много богат! ), за да "дразни" и "санкционира" Русия!


Хахах. Страхотно санкциониране пада. Горивата пак тихомълком станаха 2. 70 литъра, 20 ст нагоре никой не съм чул нещо да е казал по новини?

Ама къде сте? На Гърция ли? ! Ок, ще си говорим пак след няколко месецагодина/две години как ще ревете, че нямате 2 лева в джоба.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 26 дни
hash: f0810074ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Нищо не са оплескали. Работата им е да крадат колкото може повече и това правят необезпокоявани така, много добре си се справят.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 15ad9da545
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Авторе, явно си забравил, но нека ти напомня, че заради РУСНАЦИТЕ в момента горивата са по-скъпи! Вместо да мрънкаш се сърди на тези, които защитаваш в темата си....

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 13ddb51d4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Щом не си доволен, защо не си на протест?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: c10bfec9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Единствено в България да си умен се смята за обида и се ползва подигравателно. Което изобщо не е учудващо, защото масово народът е без никакви знания и обща култура, възхищава се на разни простаци (себеподобни), вярва в конспиративни теории и насаждани страхове и често прибягва до насилие. Заради това да си умен е чуждо и неразбираемо и заради това голяма част от държавата ни е кочина, но разбира се, че други са ни виновни.

И не, няма след месеци да останем с 2 лева в джоба, стига вече сте разчитали на страховете на хората, за да си пробутвате нещата, както беше с ваксините и с един куп други работи.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: c10bfec9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Аз изобщо не харесвам ПП и ДБ, че и ГЕРБ и никога не съм ги харесвал, но изключително много ме радва какво прави това правителство и как ядосва всички копейки и изкопаеми от миналото. Браво, подкрепям с две ръце всичките им действия и дано де задържи по-дълго на власт.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 57b82a52d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   България трябва да натика Лукойл в кучи зъг. Ако може да се отървем от тоя паразит ще е най-добре. Руско ли е, трябва да бъде гонени и унищожено. Въобще, скапаната Рассия трябва да бъде унищожена. През Росенец руската мафия (Русия, то е едно и също)вкарва и изкарва каквото си иска без отчет. Дали ще е агентите си, дали наркотици или горива няма значение. Росенец трябва да стане български. Останалите руски комплекси в България също трябва да бъдат взети и москалите изгонени от тях.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: ae3f795872
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Света не се върти около теб а около финансовата система и войни които струват много пари за ресурси с които да ти предлагат боклуци които желаеш я от суета я от нужда и ти и аз и още няколко милярда човека просто сме прашинки чието мнение значение няма защото за развитието на света това е което е измислено от различни групи най добре

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 694480222b
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

9.   Да, и на мен ми писна от олигофрени русофоби. Може ли да имаш българско име, а да не знаеш защо го носиш? Е, явно може в този дебилен абсурд. Някои хора не са за слушане, а направо да им биеш два шамара и да си ходиш. Пълно с психически нестабилни комплексари, които започват да ти говорят срещу Русия. Някои малоумници с жертва на американска пропаганда, за която цял свят знае, а други просто са дребни душички, непрокопсали и мислещи се за ощетени от миналото. Всеки дето не е успял да си прави схемите е русофоб. Тъжната истина за тях е, че Русия разполага с ресурси и това ги кара да напъват малките си душици.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 13ddb51d4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   9, като имат ресурси, защо масово нямат канализация и течаща вода? Да не би да е заради корупцията, благодарение на която всичките ресурси са в стотина олигарха?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 8865ddca2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   От 20 години Лукойл не е платил една стотинка данък печалба, като някои години декларира загуби от порядъка на 500 милиона. Ах тия гадни американски мекерета! Братския Лукойл 20 години губи стотици милиони само и само да ни доставя горива, а тия харвардци искат да го изгонят. Kleta majka balgaria!

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 8d2eaa690c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Пак се подхвана темата за руските ресурси. Аз пак ще попитам, какво произвежда великата Русия с тези ресурси?

Не ви щем ни меда, ни жилото. Не ви е чист косъма бай Аксаков.
Захарий Стоянов

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 2370670add
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   От тези санкции срещу Лукойл горивата скачат неспирно всеки ден с по 8-10 ст... Не мога да повярвам какви безсмислени неща правят! Трябва да сме добре НИЕ, а не да следваме все някакви чужди интереси!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 2370670add
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Само да кажа за хората, които всяват омраза срещу Русия неспирно - Вие не сте по-различни от Путин :). Това е присъщото. Тези, които крещите за Украйна не се различавате по нищо от Путин, защото бълвате омраза като врящ бидон. Предпочитам да съм далеч от този конфликт! Това е конфликт между две държави, нека си остане такъв! Това е като връзката между двама човека, намеси ли се някой друг става част от него и не се знае кога и ние ще си изпатим от някоя от страните! Украйна и Русия споменавайте като държави, истинският конфликт е между Путин и Зеленски, народът на тези страни няма никаква вина, за да ги споменавате с общото название на самите държави!

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 46e4e5b038
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Авторе, на краварски подлоги по лесно друго можеш да напълниш, отколкото главата! Те са главочи(Бойко така ги определи), а на главоч само с тояга можеш да обясняваш. От тези драсканици по форуми нищо няма да се промени, като в поговорката-като си пееш Пенкеле, кой ли те чува!? Глупав народ сме, оставихме се една шепа подлоги да ни водят за носа, и сега затова ревем и драскаме по форуми. Промените стават на площадите, не в интернет. Я да скочат 200-300 хиляди на площата, пък да видим Киро как ще се хили като пъпеш, и как ще слугува на краварите, набързо ще се чупи за Канада. Намериха си село без кучета, затова си веят байрака!

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: de71f48545
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   До 9:
1. "Да, и на мен ми писна от олигофрени русофоби" - вие русоробите в световен мащаб сте малцинство съставено от неудачници, на които за собствените им неуспехи е виновен "колективния запад". Поради функционалната си неграмотност сте склонни да приемате пропагандата на руската държава, а хилядите частни западни източници за вас са пропаганда и манипулация.

2. "Някои хора не са за слушане, а направо да им биеш два шамара и да си ходиш. " - доста женствен подход. Ела да ми биеш два шамара и да ти вкарам една серия в лицето да видим как ще си ходиш.

3. "Някои малоумници с жертва на американска пропаганда, за която цял свят знае, а други просто са дребни душички, непрокопсали и мислещи се за ощетени от миналото. " - Дънинг-Кр
гер.

4. "Всеки дето не е успял да си прави схемите е русофоб. " - сега на русоробите ви е тежко в реални условия на капитализъм, както казах по-горе затова мразите запада, защото сте последна дупка на кавала и трябва да има виновен за това.

5. "Тъжната истина за тях е, че Русия разполага с ресурси и това ги кара да напъват малките си душици. " - в личен план грам не ме вълнуват ресурсите на рассия - само влиянието им над нашата държава.


И до автора - собствени мисли нямате нали? Само повтаряни от манипулатора волгин опорки "умнокрасивите" - кой мрази умнокрасивите - тъпогрозните. Само грозни неприятни физиономии на хора с комплекс за малоценност гледам по поглед. инфо и сходните рашняшки средства за манипулация. Интересно защо коментарите и лайковете им в ютуб винаги са изключени.


И за финал - Русия е сила. Страхливците винаги се прекланят пред силата. От низостта на вашия страх и децата ще си пратите да воюват за интересите на Русия. За вас цивилните жертви на украинците нямат абсолютно никаква стойност. Та кои са малките душички, неуважаеми русороби. Ние за разлика от вас - поклонниците на Русия сме СРЕЩУ тази сила. Знаейки за списъци с врагове, знаейки за руската агентура в България и знаейки за множеството предатели - руски подлоги на територията на майка България.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 4190363a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Краварски подлоги - нормалните хора, които не желаят една руска фирма да укрива данъци и да ощетява България с милиарди.
Лукойл вън от България!

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: ff30cf08da
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   От автора.

Аз се занимавам с дребен бизнес. Последните 2-3 години стотици в София, а в страната са може би хиляди дребни бизнеси затвориха. Оцеляха тия големите, дето са на някой си и ги помпат със субсидии и държавни пари.

Вече да имаш бизнес е абсолютно нерентабилно. С тия горива и ако сложиш и цените за промишлен ток просто си ФАЛИРАЛ. С какво да се занимаваш??? Всичко ти се продава скъпо и прескъпо, с ДДС начисления, с надценки от по 40-50%, Козлодуй изнася ток навън, а вътр продава скъпо? !

Защо спряха БЕЛЕНЕ? С 2 Аец-а щяххме не само да имаме евтин ток, а и държавата да получава поне 100-200 милиона годишно от продажби в Румъния, Сърбия и Македония!

Управляват ни кретени! Кучета на каишки без собствено мнение! Малко ли са им заплатите от по 5-6 хияди лева, че и отгоре на тях крадат и получават пари от чужбина?

Мръсни безродници, които ако има проблем веднага ще избягат зад граница! Предателите винаги така са правили! И ще оставят други да им оправят бакиите тук!

събудете се! Дори да сте ИТ или да изкарвате пари, събудете се!

В магазина редовно виждам хора да купуват само промоциите, виждам млади хора със скъсани дрехи и обувки? ! Каква ти Европа, какви глупости?? Всички пари дето даде ЕС ги виждате под формата на джипове и ново строителство изпрани.

Толкова ли обичате да ви крадат и да ви мачкат? Вижте колко хора ровят по кофите за боклук, в София даже, няма нормално работни места, хората искат да работят, но им предлагат само някакъв висококвалифициран труд!

Млади момчета ровят по кофите и ме питат за работа да им търся и намеря нещо да работят - искат, ама няма! Какво да им кажа на тези хора, че работа има само за журналисти, ИТ-та и всякакви платени отвън мекерета, а човек който иска да си работи в страната и не знае английски трябва да рови в кофите ли!??

Пуу, плюя я тая демокрация!

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 71c9667324
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   16, НЕ съм съгласен!!! И самият народ на тези държави сам се въвлича в тоя междулидерски конфликт умишлено и сам симпатизира за един от тях, като гласува, протестира и скандира по площадите за него, така че до голяма степен и самият народ също е замесен в тая простотия, и я раздухва из медиите!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 15ad9da545
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   9, тъй като вие русофилите не сте надарени със сиво вещество няма да се опитвам да ти обяснявам, а само ще ти кажа, че най-голямата напаст сте вие РУСИФИЛИТЕ и РУСИЯ!

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 15ad9da545
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   16, а ако например някоя държава реши да обяви война на България? Пак ли щеше да казваш същото? Вече съм на мнение, че българите нямат никаква съпричастност към другите хора. Виждаш, че там умират деца, жени, мъже и накратко цивилни хора и си седнал/а да пишеш тези простотии? ! Поне веднъж се поставете на мястото на тези хора, които изгубиха къщите и роднините си... Та, пак те питам същият въпрос, 16-Щеше ли да казваш същото, ако бяхме на мястото на Украйна?

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: feae71fcc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   20 Сега пък млади момчета по кофите започнаха да ви се привиждат. Скоро не си ли срещал учителката по математика? Русофрените хептен откачихте.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker