Защо Путин легализира домашното насилие в Русия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121215)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14362)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо Путин легализира домашното насилие в Русия?
преди: 8 месеца, 28 дни, прочетена 773 пъти
Това е въпросът ми, кратък и ясен. Защо Путин нанесе такъв масиран удар с ракети Калибр по феминизма в Русия и го отхапа на две през средата и узакони домашното насилие в Русия няколко години преди войната в Украйна? И отмени съдебното преследване за това и направи така законите, че руските мъже да могат да ползват жените си за боксови круши напълно легално, без никой да взема на сериозно оплакванията на жените за това и да им слуша причините и суканиците. Това са факти, който не помни. Как намирате руското общество-в разложение или морално, единно и сплотено и на по-високо ниво спрямо българското?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 27 дни
hash: a94632e83d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Защото не му пука. Да държиш престъпници отговорни за престъпленията означава едно: пари. Конкретно, пари за местните правителства, пари които да снабдяват органите на реда със средства. Защо да ги дава като той и дружките му си имат лична охрана? Що па да не ги похарчи за някоя друха яхтичка? Политиците са си боклуци, толко.

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 338e6d4497
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Българина си обича робството и диктатурата, а и десетилетия са му промивали мозъка как ни е освободила, как са ни братя и т. н. Но истината е, че това е една мракобесна държава и нормалните хора отдавна са избягали от там. Това, че имат 2 града с лъскави центрове за пред хората не я прави по-малко мизерна. С очите си съм виждал как в по-малките градове и села нямат дори асфалт, канализация и течаща вода вкъщи и мъкнат менци с вода от централна селска чешма като в 15. век. И това в най-богата на ресурси страна. Чудо е, ако видиш и трезвен мъж там. Все едно си сред зомбита, всички пияни и залитащи. Направо е сюрреалистично. А най-нормалната гледка на пътя е да видиш как някой се ядосал и вади друг шофьор от друга кола, за да го натупа. И това защото не тръгнал на първата секунда на зеленото примерно. Общо взето профанна държава с профанен народ.

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 039d92745e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Центаджиите вече започнаха и конспирации да скалъпват.
Направиха и връзка между домашно насилие и СВО... Евала, тролове.
Да не се окаже, че Путин е спъвал Бидоня по стълбите, но понеже е от КГБ, е по-бърз от камерите и излиза, че ония сам се мята. Мисля, че трябва да се заемете по-сериозно с тази хипотеза, защото представете си, че започнат и други световни лидери така да ги подмятат - съществуването на демокрацията е в опасност..!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: b4585b8b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Путин се опитва да спре всичко, което води западната цивилизация към самоунищожението ѝ...
Доколко ще успее, и дали това са правилните методи е отделен въпрос.
Преди време с жена ми загледахме руския крими сериал "Невский". Ами какво да ви кажа - за вече 20 епизода не видяхме нито един негър, нито един гей, нито една феминистка... Е такъв рахат скоро не е било! Преди това всяка вечер се чудехме какъв ли филм ще гледаме - негърски, гейски, феминистки или някаква смесица от трите?

Помните ли какви са били признаците и причините да се разпадне Римската империя? Обявили са любовта между мъже за по-висша от тази между мъж и жена. Другото - повечето периферии здраво са намразили хегемона...
Нещо подобно да виждате сега по света?

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 3910c59e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Бъди по-конкретен. Какви закони са променени.

п. п. Без да съм пристрастен ще кажа, че нормативната уредба на държавата е парламентарна република, тоест върхоният законодателен орган е народното събрание, а не президента.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 4ab176781e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   мОЖЕ ЛИ да дадеш някакви линкове, които да доказват твърденията ти?

Не съм сигурен, че Путин е легализирал 'жените да са боксови круши', жените в Русия са на много голяма почит, там 8ми март е кажи-речи национален празник.

Изключително много се уважават жените и майките, майчинството е много добре подсигурено, доколкото знам при 2ро или 3то дете в семейството се получава нелоша сума в брой и може да се кандидатства за по-голямо жилище и т. н.

Всичко това не ми се връзва с тезата, че жените са боксови круши. Относно моралните ценности - моралните ценности в Русия - като семейството мъж-жена, любов към Родината, вярност, браство са на много по-високо ниво от Запада.

Виж, за домашното насилие не знам, но Путин забрани гей-браковете и ЛБГТ, Ако се разхождат по червения площад двама мъже вахванати за ръце може и да си изядат боя.

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 0efc06601f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Аз не познавам нито мъже, нито жени, които да искат доброволно да живеят в Русия или да желаят за децата си живот там. Също никой от проруските политици не си е изпратил децата там. Това говори достатъчно.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 6cc51041bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Авторът
7-ми можеш просто да напишеш в Гугъл нещо от сорта "Русия декриминализира домашното насилие" или "Путин одобри закон, който декриминализира домашното насилие". И този закон Путин го прокара не кога да е, а точно в момента, когато имаше бум на изхвърлени през балкона жени от мъжете им в Русия, когато медиите гърмяха за това от сутрин до вечер. Защото много взеха жени да му се оплакват от това и да го занимават с това Путин, а той знае, че такива неща по принцип не стават без основателна причина. И затова неочаквано и внезапно нанесе масиран удар с ракети Калибр по феминизмът в Русия и го отхапа на две през средата с огромен кратер. Като в резултат от това и гони 90-така като проценти подкрепа от народа, били те мъже или жени.
5-ти. Точно така. Путин е единственият лидер който е сто процента наясно с това какво представляват САЩ и какво целят и какво отношение имат към руснаците. Другите не са наясно. А тия които не са наясно и ритат срещу Путин ги настаняват бързо по лагери.
2-ри. А в България вече даже няма и села. Всичко става на картинка тип Торбалъжите с 1 жител. А, че се бият един друг руснаците много, бият се за което и съвсем малко от тях доживяват до 60, но за сметка на това там има що годе ред и всеки си знае мястото, а не като в България без разпри на всеки метър, но гъмжащо от нагли идиоти оставени без капка контрол. То боя на идиоти е граждански дълг на всеки, не само на милицията. Преди като бяхме под руска ръка такива не вирееха в обществото, а милицията ги млатеше на всеки метър и прибираше по бързата процедура по лагери, понятието мутра беше познато само като някаква физиономия която прави някой. Всички кандидати за познатото сега като мутра понятие бяха натиквани бързо в концлагери. Мангалите профилактично обработвани.
8. Напиши в търсачката на този сайт "Преместване в Русия" или нещо за Санкт Петербург. А предишният ни финансов министър и бивш банкер в САЩ Симеон Дянков в коя държава избра да се премести да живее?

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 6050e4d5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   8, затова половината от хората на Боко са с дипломи от Мацква, а той самия покани Путин тук, подари му карачанка, целувки, прегръдки... А сега как ви приспива психодесните просто... Горките Харвардци пък не знаят кой гонят според интервютата на Хиена и Канадчо - ГаЗпром или ГРаСпром (второто има някаква приятна нотка на екокомпания, която се занимава с озеленяване на междублокови пространства). Явно толкова са изкарали и Харвард. Боко колко разсипа за 12 години, те надминаха само за 2 - евалата на умнокрасивите некадърници. Между другото, има и скорошни теми от хора, които смятат да емигрират на там и ако не си ги видял, мини на един очен преглед. Пък ако съвсем искаш да ти се разбие представата за света, отвори си един Human Development Index доклад на ООН и гледай къде е Русия, и къде сме ние след 30 години дИмокрация и проспИритЙет.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: c2b18c6583
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   В Русия има закон според, който може да биеш жена си веднъж годишно без тя да има право да повдигне обвинение.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 2c40cb8356
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Да, друго си е в САЩ, там няма насилие, стрелят се като диваци, и умират без насилие!? Краварски гривеци, ревете за САЩ, че скоро няма да ги има, Русия ще пребъде, тя си е самодостатъчна!

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: cca86cf014
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Също така бил агресор, диктатор, "молел" се на Северна Корея за оръжие, били лакоми за земя, щял да умира (да пукне дано) и тн. Вестник Шок ряпа да яде.

"легализира домашното насилие" е заглавие измислено от прогнили западни редактори в порталите на АП. Трябваше досега да се научите че западната пропаганда си служи с определени ключови думички, които имат за цел да формират обществено мнение. Нищо повече. Това отдавна не са новини, а средства за промиване на обществото, не по различни от Хитлеровата пропаганда.
Нарича се социално инженерство. Хора, дайте го вече малко по сериозно!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 7afe058c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Соросоидната пропаганда удари дъното. Дано поне усвоявате грантове, че така безплатно да се излагате ще е твърде жалко.

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: d8bbd2e382
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Колкото и да увърташ авторе в Русия и в България законите са почти същите!!! Преди 2017г в Русия имаше по строг закон който вкараше родител за две години в затвор защото ударил шамар на детето си, през 2017г Путин преправи закона да е подобен на европейските и той сега е като българския.
Закона за който говориш в Русия е закон който гласи че ако удариш шамар на някой плащаш глоба около 1000 лв. В България законът е същия, глобата около 1000 лева
Търси за "1000 лева глоба" и ще видиш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: f8238bf12c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   22. Иска ти се да е така, ама уви. Ако няма счупвания жената, а е само насинена и замаяна от тупаниците изобщо никой не я отразява, като домашно насилие в Русия по новият закон на Путин. То даже, ако е журналистка и прави блондински работи пак не се отразява като насилие ако я хвърли през балкона, а се води инцидент. Падат като круши такива в Русия в момента, не гледаш ли новините? Само ще мечтаете за такъв управник в България и мъжете и жените. Така се гради общество. Да не са прости като в България да прокарват закони основани на емоционалните протести за домашно насилие и после жената, като засегне достойнството на мъжа той да трябва да стои и да я гледа като кастриран котарак? Това беше от връзките и браковете в България, както каза Брейка по темата на жените от тук нататък вибратора ще е техният приятел. Затова България е бълха, а Русия великан. Хайл Путин.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: af56043d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   23, Ся и аз съм русофил ама ти прекали :) Брейка не го долюбвам аз.
Моля ви, не разпространявайте чалга-патриотизъм.

Руснаците не са такива заради Путин. Просто са народ, не са мърша

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker