Българите сме "женска" нация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122053)
 Любов и изневяра (29948)
 Секс и интимност (14452)
 Тинейджърски (21960)
 Семейство (6527)
 Здраве (9644)
 Спорт и красота (4728)
 На работното място (3218)
 Образование (7342)
 В чужбина (1666)
 Наркотици и алкохол (1120)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1750)
 Други (18738)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Българите сме "женска" нация
преди: 9 месеца, 3 дни, прочетена 1147 пъти
Понеже ден не минава в който да прочета някоя новина в Интернет за "турското робство" (и то 2023 година) и какви "роби" сме били българите.

При положение, че в турските хареми е било бъкано със сирийки и още 2 други етноса, а тея народи чудно защо не се считат за "роби".

Да не говорим пък и колко права и до какви високи позиции са стигали българите в Османската империя.

Дори Георги Раковски е практикувал право в Цариград и се е знаел с половината управа, и е лежал по затворите не заради "патриотично дело", а щото дължал пари на съдружника си турчин.

Но да - оставете. Неграмотните и неначетените българи не ги знаят тея неща.

Но се чудя, защо имаме такъв "робски манталитет"? И то 2023 година?

И от къде идва това огромно чувство за "национална малоценност", което ни кара да си издиграме 100-метрови пилони произведени в Турция с развяти български знамена?

И четох изследвания по подобни теми за това как се извършва "етническо прочистване". Примерно такова каквото сърбите са извършвали в Босна, и турците в Армения.

И има няколко фактора:

1. Масово плачкосване и изнасилвания. Не с цел "секс", а с цел "доминиране".

Да се покаже на мъжете от "робския етнос", че "не могат да си защитят жените", че не могат да си защитят "покъщината", че са пълно притежание на "господарите си".

Това води до "феминизиране" на даден етнос.

Изследвано е, че след като сърбите са влезли в някои села в Босна и са изнасилили всички жени, при повторното им влизане в селата - хората (и мъже и жени) просто се разбягват. Без да дадат какъвто и да е бой за селото си.

Самите мъже почват да постъпват като "жени" в следствие на удара по "егото" и по "достойнството" им.

Сред българите е имало мъже, които не са оставяли това ненаказано - хайдути. Имало е и възстания.

Но доста хора са били "феминизирани". Т.е. ще избягат при "възможност от конфликт".

2. Насилствено смесване на етносите.

Много историци казват, че още с идването на турците на Балканите като наемници на България и Византия, в следствие на боевете за окръзи като Старозагорско и др. е имало "демографски бум" в следствие на масовите изнасилвания.

В последствие когато турците превземат българските царства освен поробвания и откарване в плен на цели села и градове, водят до генетична промяна на демографската картина на места.

Което води до това българите да се съмняват в "произхода си". Дали са турци, дали не. Да се присламчват към "по-силни народи". Да се "срамуват от произхода си" и т.н.

Много приятели са ми казвали, че рода им са наследници на разни българки изнасилени и родили от турци.

Но това не ги прави по-малко "българи", щото "народа" не е "ген", а връзка между хората.

Говорил съм с турски професори и те си казват, че по-малко от 10% от съвременните турци имат нещо общо "генетично" с някогашните турци, но вижте колко "задружен народ са".

А при българите "генетичният % чистота" (ако въобще има такова нещо) е доста по-висок, ама сме "изчезващ народ".

3. Политиката на турците за насилствено асимилиране (еничарство, преимущества да си мюсюлманин и др.)

Освен с "тоягата ", турците са работили и с "моркова" и много чорбаджии и други българи са се присламчили към тях.

Дори Георги Раковски, а и други знатни българи, до едно време са били в тесни връзки с турската управа.

---

И докато някои биха казали, че това е "смачкало народа", историята показва, че след възстановяването на Трета Българска Държава, този народ после води войни с всичките си съседи (някои успешни) и показва, че си отстоява националните интереси и, че НЕ Е РОБ!

ВЪПРОСЪТ МИ Е:

Какво доведе до момента в който - всеки ден (и то 2023) си припомняме "турското робство"!?

И пак се държим като "женска" нация? Като "роби"?

Т.е. бягаме от проблемите, чакаме някой да ни "оправи", даваме обещания и не ги "спазваме", оплакваме се.

Накратко целият народ и българи и българки се държим като ЖЕНИ!?

Защо става така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 50411bff30
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Че сме женска нация - сме.
Че имаме робско и сервилни мислене - имаме.

Но ти авторе си невероятно повреден. Напоследък ми прави впечатление че се завъдиха такива като тебе, които прокарват някаква нова форма на национализъм. Който обаче никакъв национализъм не е, а е някакъв гвйсйи фашизъм, който почива само върху омразата на всичко национално.
С други думи : а съм по българин от вас, защото мразя всичко българско.
Тотална сдухания (тази дума има ново модерно значение - когнитивен дисонанс, които ГРАМОТНИ хора като теб използват)

Отивай в Турция, пич, това мога да ти кажа. Там ще си доста задружен с тях.. и много ще те обичат..

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: c931c30487
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Спри със сапунките

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 5084c731d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Наплел си едни глупости че звучат като дрън дрън! Изнасилени били всички българки и родили ха-ха. Затова ли гените на днешните българи нямат общо с гените на османо-турците? Интересно какво ще кажеш за османските султани, та те всички са родени и отгледани от жени които са нямали турски произход?

А единствената причина българите да повтарят "робство" е че учителите в училище не са ги научили да различават историята която е съставена от исторически факти от художествената литература, в която са разказани нечии фантазии.
От там българите мислят че "под игото" и "балканджи Йово" са разкази на реални случаи, все едно са чели новинарска хроника, въобще не осъзнават че е измислица писана в Одеса от богатия за времето си Вазов.
Точно както не осъзнават че дарвиновата теория е теория и не допускат в разума си че е възможно да има други теории.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 4034f60831
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Много интересна тема, но не си хванал цялостната картинка. Има една книга за Османската империя на френски османисти е(професори по османска история), прочети я ако искаш да ти се изясни цялата картинка 'История на Османската империя'

1) за еничарите това е вярно, това е била най-елитната част от османската армия в империяята, било е нещо като привилегия да си такъв, дори и да е имало насилствени вземания на деца, много хора(особено по-бедните) са си давали децата на еничарите съвсем доброволно, за да направят кариера в Истанбул

2) Османците не са дискриминирали българите на база етнос, а на база религия - ако си християнин си гяур(неверник), не може да яздиш кон в присъствието на мюсюлманин, ако те срещне мюсюлманин слизаш от коня; църквите трябва да са по-ниски от джамиите, мюсюлманка не може да се жени за християнин(това за тях е голямо предателство), и плащаш големи данъци - джизие и испенче

3) Това за сешването на гените не е много вярно - изнасилените българки дори да заченат са убивали такива деца още в утробата(имало си е билки и начини за аборт), в това отношебние сме една от най-запазилите се нации в османската история

4) Хайдуте е имало но са били нищожен % от всички българи и някои от тях са се 'писали' хайдути колкото да грабят от селата и да живеят на гърба на народа, ибначе на въстанивта повечето са се скатавали, през Руско-турската война и боевете при Шипка 1877 само 3000 души опълченци е имало, всички други са стояли и Чакали!

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 45994fb38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   НЗ, вкоренено е в българската култура и народопсихология. Изглежда българите са комплексирани от турското робство и комунизма. Младите се държат така все едно не се е случвало... Но все пак е добре да знаем от къде сме тръгнали... иначе другите страни в близост до България също са били под турско, не сме само ние (имам усещането, че тука го изкарват все едно само България е била под турско). Гърция, Турция, Албания, малка част от Италия и тн.
Мисля, че е възможно българите да страдат от "generational trauma" или "generational curse".

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: de002b3da1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Авторе, българите сме си народ от подлизурковци, използвачи, селяндури и т. н. То си личи и по държавата ни. Нормалните народи имат подредени страни и уреден живот. У нас цари пълна диващина, защото сме си такива. Има свестни българи, но са малко и не променят цялостната картинка. Като се замисля, сигурно за последните 10 и повече години съм срещнал максимум двама-трима нормални хора. Всичко друго, "приятели", колеги, познати и т. н. гледа да те използва и прекара едновременно. Наглостта у нас буквално няма граници и постоянно се убеждавам в това. Преди няма и две седмици беше поредният ми сблъсък. "Приятел", на който преди време бях помагал изключително много и който естествено след като свърши ползата мигновено спря да ме познава, сега изведнъж цъфна мазен, мазен, както преди. Последните 4-5 години едва ме поздравяваше на улицата, че и физиономии правеше. А на всичкото отгоре, докато съм му помагал и мръсотии ми е вартял зад гърба. Та, тия дни усетил поредния зор ми звъни все едно нищо не е станало. Чак на семейни почивки ме кани. Лошото е, че такива, като са 80% процента, че и повече!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 9f6eb672ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   От локумите, които си разтегнал в поста си, разбрах ЕДНО основно нещо, като тъп селски Ганьо-принизяваш жените и ги сравняваш с думата, , роби". Това ЯСНО личи -от последните изречения в хаотичния ти пост.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: df725c2f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   До 1989-та, и най-вече допреди идването на комунизмът в България в краят на втората световна война е имало народ в България. Това показват снимките правени преди втората световна война в България. Народът външно не се различава от европейски народ, хората изглеждат спретнати интелигентни и облечени в костюми и бумбета. Филмите правени тогава за турското са се правили с цел така, че да напомнят на българина какво е било и той да подържа национално достойнство и да се въоръжава срещу Турция и извършва възродителен процес. Но от идването на комунизмът в България нещо се обърква в този народ, но въпреки това все още не деградирва по времето на комунизмът, а само се изражда и хората стават смачкани, пасивни и повредени, но вси пак с национално достойнство и самосъзнание за Турция. Но същинската деградация и унищожение започват след падането на комунизът. Последните 34 години превърнаха този народ в пасмина боклук и го приравниха с туземците. Сега всичко е пълен олигофрен. Брадато, мургаляво, остригано, татуирано с анцуг и маратонки, просто, първично, скапано. Оня с макетното ножче му е представителна извадка. България като народ, култура и държава е приключена, просто има нещо си щъкащо на територията и. А ако си гледал Бандите на Ню Йорк, ще добиеш представа какво е бил Георги Сава Раковски за турците по онова време. Това което е Касапинът във филмът и което той и бандата му прави с чуждите вражески орди дошли в държавата му да и поемат контролът. Даже и външно изглежда същият като Касапинът.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: f00f21c3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Видя се коментарът за бай Ганчо, до какво доведе, масово изкарват хората като него, важно е България да има успех в света, това става когато създадат съвременен филм за този човек и статуетка за туристите идващи в България със приятно отношение, това е правилното решение.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: f00f21c3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Българите сме готина нация, българските мъже са най - секси жените имат хубави деца, ген е, има чаровност в това, повод за гордост е, това е правилната гледна точка за страната ни.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: f889e1e447
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   1976-та година празнувахме 1300-та годишнина на България. От тях 300г под Византия и 500 под Турция, грубо сметнато. Та?

 
  ...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: 2b0294c83e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   До номер 1:

Не мразя всичко национално - мразя ИЗМИСЛИЦИТЕ!

И съм бил от страната на пропагандьорите и патрЕотите за което ме е срам. И съм разспространявал глупости от сорта на това, че сме "траки", на база на измислени "генетични изследвания" и "източници дето не могат да се открият".

Мога и аз да направя едно изследване в Илиенци и да се окаже, че 70% от българите сме "китайци" и после да кажа, че "злите руснаци са унищожили историческите източници доказващи китайската връзка", а източниците които съществуват се "пазят строго в английски библиотеки без достъп", и че "злите европейци са фалшифицирали останалите източници за да ни изкарат българи".

Ходи ме опровергай после!

Мразя безмислените неща - каква е ползата от 2 пилона (поне един от който произведен в Турция) с развяти знамена?

Да се радват българите - да облекат народни носии, да пеят български песни и да потанцуват малко хора.

Ами знаете ли, че сърбите така са превзели Босилеград едно време - навлекли български носии, и влезли в града пеейки народни песни, и после убили 26 човека.

С какво се различават тея "патрЕоти" от сърбите?

При все, че на тея сбирки по пилоните идват и български политици, които с действията си убиват повече българи и от сърбите. Корнелия Нинова и тя се бе хванала на някакво хоро.

Това ли е "националното" за теб? С това ли ни се изчерпва "патрЕотизмът"?

А най-ми се повръща като видя някакви назобени батки (сигурно и импотентни) дето бъкел не познават българската история (освен некви клишета) и традиции, и татуирали си Левски и Ботев на гърба и вейки знамена и мислейки се за "патрЕоти".

Или пък некви, по-леко казано "леки жени", дето ги знаеш, че ги е минал половин град, и ги гледаш у Facebook, как вчера се клатят в чалготеката на мръсни цигански кючеци, а днеска се снимат по голи бедра с народна носия (и показват как "уважават традициите").

Не - не мразя българското!

Мразя това което ми се представя като "българско". Мразя нео-национализма. И не го мразя щото не е ИНТЕРЕСЕН, а защото е БЕЗПОЛЕЗЕН!

Каква е ползата от тея пилони със знамена? Каква е ползата да се татуираме с български символи и после да газим момичета (като Семерджиев) и да ги кълцаме (като онзи от Стара Загора)? ПатрЕотично а?

Щех да напиша, че сме "народ от селяни", ама това щеше да е "тежка обида към селяните". И даже, ако днес бяхме народ от селяни, щеше да е постижение.

Ние сме народ от СЕЛЯНДУРИ!

Щото селянинът ПРОИЗВЕЖДА, селянинът СИ ДЪРЖИ НА СЕМЕЙСТВОТО, селянинът СИ ДЪРЖИ НА ЗЕМЯТА!

Това го обичам - но вече почти го няма, нищо че беше българско.

А новото българско, СЕЛЯНДУРСКОТО - го мразя в червата!

Нация от келнери и сервитьорки, и всякакъв обслужващ персонал. Дето не произвежда, а употребява. Потребителски планктон.

До номер 3:

Да били са изнасилени всички българки, до които са се докопали турците. Чел ли си Макгахан, чел ли си други източници?

Турците мъжете не са подминавали, па и децата, та жените ли?

И не ми говори за "гени" - знам ги аз тея изследвания, но друго ще ти кажа.

Знаеш ли, че преди Освобождението 50% от населението по нашите земи е било "мохамеданско" (т. е. смятащо се за турско). 50%!

Да били сме 6 милиона народ, но смятай, че по тея земи са живели още толкоз смятащи се за "турци". Дето при идването на руските войски повечето бягат към Мала Азия и тук остават едва около 10% (т. е. горе долу колкото и сега).

Дали пък не е имало някакво "смесване на гени" между тези 50%, населението с "българско самосъзнание". Айде да не си говорим глупости.

И пак ти казвам - няма значение! Човек може да е и с 100% турски гени, ама самосъзнанието определя "народността".

Е ги братата "македонци" са си "българи генетично", ама вече не са българи "по народност".

До номер 4:

Прав си за еничарите - имало е както и насилствено взимане, така и доброволно участие.

За смесването на гените не бих се съгласил - да имало е много изоставени от българки деца, и т. н. ама си има и процент, който е бил отгледан с "българско самосъзнание".

А за колко "нищожен" брой са били хайдутите - също не се знае както и за колко са "родените от изнасилване деца". Можем да правим хипотези, но е факт, че ги е имало и са оставили следа в историята.

А иначе съм съгласен, че разни разбойници са ги писали "хайдути" и то народа ги е "възхвалявал", щото са се "борили с държавата поробител" (но не за "свобода", а за да се накрадат).

Малко както някои българи са виждали мутрите като "защитници на българия от руски групировки и т. н. ", а те са си най-долни и жалки престъпници.

Но да - българите са имали почит към малкото, които не са постъпвали ЖЕНСКИ (т. е. да наведат глава), а МЪЖКИ - т. е. да си гледат собствените интереси за сметка на всичко. То и за това някои им се възхищават на мутрите толкоз.

До номер 6:

Хах, ти ми напомни за един приятел дето иска да се видим. Пълен боклук - продаваше наркотици на деца преди време, помагал съм му много, той ми е правил мърсотии.

Сега го гледам се отдал на "патрЕотизъм".

Ей, тея Възраждане оставиха впечателние, че всяка курва и всеки боклук може да стане "родолюбец" от днес за утре, защото "всички трябва да вземем участие в народната борба".

А "народната борба" на тоя етап е да вдигаме пилони със знаменца, да си правим снимки в носии и по паметници и да си пеем песнички. Жалък народ!

До номер 7:

Не си ме разбрал. А че съм селски Ганьо - прав си. То 99%, да не кажа 100% от българите сме си със селски манталитет.

Имам няколко висши, сега докторантура карам, ама си оставам селянин.

Но не принизявам жените към роби, а под ЖЕНСКО държание имам предвид - послушно, сервилно държание, пасивност, страхливост, търпеливост към неправди. Все женски качества. НЕ МЪЖКИ!

До номер 8:

Той комунизмът доста неща съсипа, нищо че сега го хвалят как сме имали "индустриален бум", па и "демографски".

Примерно преди 9-ти, на мюсюлманите тук не им е било давано да четат турска литература и да използват новата "турска азбука", за да ги различат и държат етнически разделени от "турците", а по времето на комунизма им разрешават (да не кажа, даже ги представят като "турци").

И после се усещат до къде може да доведе това и правят опита за "смяна на имената" и "Голямата екскурзия".

Та ако имаме някакви проблеми с турците в бъдеще - трябва да благодарим на Бай Тошо, че превърна българските мюсюлмани в "турци".

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: feb37f00fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Мога да кажа много неща, относно темата, но... реших, че няма време да си губя от ценното време с ограничен, заблуден, селски, подгъзуващ Ганьо, като автора. Авторе, само едно ще ти кажа:"Който не помни историята си е длъжен да я повтори".

 
  ...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: feb37f00fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Оставете, не си губете времето с автора, видно е, че сигурно е някакъв турчин, мюсюлманин, който се опитва да пробие с внимание и да настрои хората не ПРОТИВ, а ЗА турците, или е прекалено ограничен, неграмотен, селски Ганьо, който веднъж не си е отварял учебникът по история. Няма смисъл да се говори с еничари като него, опасността е да ви зарази с глупостта си.

 
  ...
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: 2b0294c83e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От Автора до 13 и 14:

Нали знаете, че човек почва с "личните нападки", когато не може да каже НИЩО СМИСЛЕНО!? :)

Опровергайте ме, ама с ФАКТИ!

И не - не съм "турчин" или някакъв друг.

Българин съм ЗА ЖАЛОСТ, щото всеки ден съжелявам, в какво са се превърнали българите, но после се сещам, че аз не съм виновен за това.

Имам малка вина, че разпространявах българска пропаганда и глупости като това, че сме "траки". На Ангел Джамбазки едно време му давах съвети да използва "омразата към емигрантите" за да вдигне % гласували за ВМРО. И измислици, които да карат българите да се гордеят съм писал.

Та и аз съм виновен за това, което сме в момента.

Но се гордея, че мисля като едни стари българи дето ги няма вече... А ОТ НОВИТЕ БЪЛГАРИ МИ СЕ ПОВРЪЩА!

И 13, 14 - ще ви отговоря директно на обвиненията:

Първо - имам няколко висши и карам докторантура, пиша книга, изчел съм над 50 книги, писал съм статии, водя лекции.

Изчел съм цялата старобългарска литература и едно тесте източници за българите, българската история и т. н.

ОПРОВЕРГАЙТЕ МЕ С ФАКТИ!

Прав си за приказката:

"Който не помни историята си е длъжен да я повтори. "

За туй се хванете да я НАУЧИТЕ най-накрая, щото ще я повторите с ващата глупост.

Един велик българин е казал следното (дали Тодор Колев, дали друг):

„Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги“

Само се моля да не сте от татуираните назобени идиоти, които мразя в червата.

Щото глупавите патриоти са по-опасни за тая държава и от най-злите и подли турски и американски агенти. И обикновенно работят за тях поради собствената си глупост.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: 9483717443
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   14, точно учебниците са манипулирани. По време на соца пък пишеше, че сме една кръв с рашките. То с просто око се вижда, че не сме. Нищо общо нямаме.

 
  ...
преди: 9 месеца, 13 часа
hash: f00f21c3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Зависи си от всеки човек да има хубави неща в страната, в която живее, всеки глас е от значение.

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 часа
hash: f00f21c3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Българите сме секси нация, това е нещо добро, които отваря много възможности пред света, този ресурс трябва да се ползва, с него успехът е гарантиран.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 9 часа
hash: d1b3534f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторе, много си прав. И аз съм с твоите убеждения. Има огромно значение жените с кого спят и дали са били изнасилвани. На територията България са се родили маса народ мелези. Нямаме чиста кръвна връзка с предците ни от преди хилядолетия.

Това с пилона, което казваш, е точно така. Едно към едно мисля същото. Голяма комплексарщина. Знаеш ли какво ще се случи и защо турците допуснаха да се издигне този пилон? Защото много скоро те ще окачат турското знаме на него. Тези диваци - мутри и к-рви ще ги изметат от тука.

Българите по дух са много малко. Това тука масата са диваци, безверници, мелези, които именно са рожба на ей такива изнасилвания, за които говориш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 2139f2ca5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторе, доста глупости си написал за едно обаче си прав.
Нацията ни е феминизирана от либеращината наложена от САЩ! Навсякъде квичат за женски права, които никой не им е отнел на жените, а трябва да им бъдат отнети. Не е само при нас, в еврогейска Европа вилнее гнусен феминизъм. Изписаха се много теми за феминистичните изстъпления спрямо мъжкия пол, но нещата трудно ще се променят, докато Сорос плаща за да се налага феминистки терор. Няма смисъл да ти доказвам колко нищожен е женският пол спрямо мъжкия. Само равенство, равнопоставеност, равноправие и все по-женско управление трябвало да има в света, и всичко щяло да е по мед и масло. Даваш за пример турците, добре, само че не само турците, а всички страни изповядващи исляма не разрешават женски злоупотреби или гавра с мъжката същност. Природата е създала жената като средство за репродукция на човешки фактор. Тя няма място при вземането на важни решения, които вземат само мъжете в свят, където са имунизирани срещу феминизъм. Мъжът е физически и умствено много по-силен от жената и той е съществен фактор при изграждането на условия за живот и защитата им. Така било е, така е, и пак така ще бъде! Много трудно ще излезем от хватката на Сорос, но никога нищо не се знае. Умен човек беше казал: - "Ликвидирайте 10-те еврейски фамилии до десето коляно и в света няма да има повече войни. Феминизмът е измислен за да се държат в подчинение Хр. страни, защото в ислямския свят той се провали. Заради американски протекционизъм и прокарване на феминизъм в Иран избухна "ислямска революция". В други страни след няколко арабски пролети обществото в тях прие шериата като основен закон, като застраховка срещу феминизъм. Пресен пример е случилото се в Афганистан. Непобедимите американци най-"победоносно" избягаха оставяйки от страх и оръжията си с които налагаха феминизъм в най-мъжката държава. Козарите не можеха повече да ги търпят, грабнаха калашниците, слязоха от планината и започнаха да избиват де що американец срещнат. Край с феминизмът в Афганистан, САЩ им направи мечешка услуга на афганистанските жени, създали си дори и министерство на жената, заради което платиха с живота си. Авторе, знам, че ще кажеш те са диваци и живеят още в 13 век, само че тези диваци смятат нас за диваци, за дето сме разрешили на жените да ни управляват. Там вече никога няма да има жена на управленчески пост. Мъжете биха предпочели да им отсекат едната ръка, от колкото жена да ги съди или управлява. Меркел, Урсула и останалите жени с власт допринесоха за много злини в Европа, но докато е жив Сорос, женската наглост няма да престане, а мъжете ще продължават да пренасят жени в отвъдното, не получили справедливост от съдебната система!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker