Постоянна липса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Постоянна липса
преди: 6 месеца, 8 дни, прочетена 502 пъти
Не ми се иска много да разказвам за себе си. Накратко всичко ми върви. Благодарна съм и ценя всичко в живота си. Здрава съм, имам покрив над главата, имам страхотна професия, справям се сама с доста неща, интелигентно момиче съм. Доста амбициозен човек съм, не обичам да си губя времето и определено не харесвам плоски хора и разговори. Гледам да се развивам и да работя върху себе си. Интересното е, че имам много голяма нужда от връзка. Имам предвид, че търся спътник в живота, не просто гадже или каквито там варианти съществуват. Иска ми се човек, с когото да споделяме сходни интереси, да сме приятели на първо място, да има цели, интереси, да умее да комуникира, да сме на едно интелектуално ниво като цяло. Аз също водя доста изчистен и здравословен начин на живот, ще ми се и човекът до мен да е така. Доста правилни приоритети и ценностна система имам, важно ми е да съм с възпитан човек, който споделя моите разбирания. И това е като цяло. Просто тази липса доста вече ми натяга и започва да ми писва. Оглеждам се, не ми се излиза много, но гледам да съм сред хора и това е. Приемам идеи къде да си търся "човека" хаха... Не съм фенка на социалните мрежи, ама не знам, в краен случай може да опитам, макар че хич не искам. Хубав ден на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 8d1451eb9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Така като чета - на всеки ред пише едно и също нещо - грозна съм.
Знам какво е - и аз съм грозен и за това съм сам. Ти поне като жена имаш предимство.
Инaче - ценности, цели, виждания за живота - всички тези критерии изчезват, когато човек се влюби.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 5115150d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Липсата е налична, защото някак всичко свързваш с нея, което говори че живееш непълноценно. Научи се на хобита които харесваш намирай начин да се избавиш от това чувство, тъй като то е възможно най-ужасното нещо.
Ако не си пълноценна сама, няма да може да те допълни и никой друг. Ще възложиш някъде емоции, ще решиш че той те допълва и след едни3-4 години ще осъзнаеш, че ди по празна от всякога и ще тръгнеш да търсиш следващи, който също няма да оправдае очакванията. Така ще се усетиш евентуално на 45-50 години, ама ще е късно да върнеш времето назад.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: f179df7f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Авторке, поздравления!

Разсъждаваш подобно на мен! Аз също винаги съм търсил само сериозна връзка с цел брак.

Къде да търсиш човека? Трябва да го търсиш в подходящата за това среда!

Ще ти разкажа една такава история: един приятел, който се бе много разочаровал от жена си, защото много пиеше и имаха големи проблеми заради това, каза следното:
Така е, като се запознах с нея в бара - какво друго мога да очаквам?
Ако се бяхме запознали в библиотеката - тя щеше да е съвсем различна...

Аз, в моя случай, съм намерил съпругата си в подходящата за това среда.

И друго много важно нещо - имай търпение!

Нещата в живота много рядко стават от раз!
Повечето пъти, трябва време, докато срещнеш подходящия човек! Но всичко това става в своето време - нито по-рано, нито по-късно!

Ти навярно си още много млада! И животът е пред теб!
Ще се появят ситуации, в които ще се запознаеш с подходящ за теб човек! Гледай само да го разпознаеш и да не го отблъснеш!

Когато човек има определени изисквания - трябва да знае, че колкото повече са те - толкова по-трудно ще бъде да намери, човек, който да отговаря поне на главните от тях! А и освен това, дори да срещнеш такъв човек - трябва и да се харесате взаимно, което също не е толкова лесно!
Затова пак повтарям - бъди търпелива!

Аз повече от 12г. си търсих подходяща за мен жена, отговаряща на определени критерии. И то бях вече почти 40 годишен. Всички мои близки ми казваха - абе, човек, къде ще намериш точно такава жена? Стой си сам... Но аз не се отчайвах и не се отказвах. Уповавах се на Бога! (Аз съм вярващ човек - православен християнин. )

И най-накрая, слава Богу, я намерих, след повече от 12г. И вече от няколко години сме семейство. Разбираме се, уважаваме се, обичаме се, и живеем в мир и любов!

Желая ти и на теб да срещнеш подходящия човек, и да създадете добро и благочестиво семейство!

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 8395cc3c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ако се запишеш на нещо по твой избор може би ще намериш човек със сходни интереси

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 7b2c4e534f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако си красавица, сами ще те намират, помисли дали това не е проблемът, тъй като звучиш доста адекватна, характера и визията ти за живота не звучат зле. Ако е това, поработи върху поддръжката си. Пък и какво лошо има в соц. мрежи, в днешно време там е най-вероятно да се получат нещата и да бъдеш поканена на среща.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: dae16f1b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Намери си приятел, запиши се на балет или нещо което ти харесва, потърси работа.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 6d91f8af85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Форуми, курсове (има и безплатни) онлайн дори и на чужди езици, чатове по теми, които те вълнуват, са ти интересни, са ти хобита.
Аз съм много любопитна или любознателна по- скоро.
Чета, пиша и участвам в доста местенца из интернет (не са социални мрежи, нямам такива) и срещам много хора с подобни интереси.
Често се случва мъже от тези форуми/групи след време разговори по темите да се опитват да разберат с уж заобиколни въпроси дали съм свободна. Имай предвид, че нито имам снимка на профил, нито посочена възраст, нито гражданско състояние, просто някакво име, колкото за регистрация, тоест: единствено реагират на каквото и доколкото са "опознали" по разговори там.
Никога не се случвало някой директно и нахално да иска личен разговор (не съм в сайт за запознанства все пак) снимки, някакви подобни селяндурщини типични за бг приматите...
Подпитват дискретно, ако не отговориш нищо или по подобен на питането начин покажеш, че нямаш интерес, не настояват.
Въпросът е, че има много интелигентни, с чувство за хумор, което не минава граница към простащина, с общи интереси т. н. Аз не давам никаква лична информация, там съм само заради темите и се придържам към това.
И ако бях свободна жена, със сигурност именно на такива места бих пробвала да се огледам да връзка с партньор- не типичните емоционални и физически паразити, които... знаеш.

 
  ...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: 35330d4e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Подкрепям коментар номер 3!

И ще добавя - остави човекът да те намери, не търси ти! Това е ролята на мъжа, той трябва да търси. А ти - просто бъди търпелива!

 
  ...
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: 96df5b162e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Искам да благодаря на всички от сърце! Определено не съм търпелива и имам да работя върху себе си все още, цял живот дори. Засегнах се леко от някои коментари, защото изглеждам добре и съм имала връзки, проблемът е да намериш човек на същото ниво като развитие. Ако искам лесни отношения, базирани на повърхностни фактори, мога да си го позволя. Просто колкото повече опознаваш себе си и знаеш какво търсиш и искаш, толкова по-труден е компромисът. Външен вид не стига за дълга връзка. Просто си мислех, че ако излизам на срещи и общувам повече, чисто статистически имам по-голям шанс, но така сякаш се напрягам и не ми харесва. Нещата се случват с лекота, ако е времето да се случат. Ще работя върху себе си и ще се науча на търпение. Чудесна градивна критика! Хиляди пъти благодаря!!! И особено номер 3 ми вдъхна много надежда. Дано и аз като теб имам късмет! Аз също съм вярващ човек!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 35330d4e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Радвам се, че сме ти помогнали!

Само три забележки към последния ти коментар(понеже казваш, че също си вярващ човек - дано да си и православна християнка! ):

1. Статистиките нямат никакво значение, когато човек се уповава и се надява на Бога! И 0, 00000001% да е вероятността да се случи дадено събитие - ако Бог благослови- то ще се случи веднага!

2 Думата късмет е турска и означава сляпа случайност, и не трябва да се използва от нас! Ние вярващите хора знаем, че в живота няма нищо случайно! А всичко се случва по Божия воля и ли по Божие допушение!

3. Освен всичко друго - повече се моли на Бога, за да срещнеш подходящ човек за себе си и да създадете семейство! И ако това няма да бъде вредно за спасението на душата ти - Бог ще ти го даде!

Желая ти всичко най-добро! Бог да те благослови!

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: 63d0b075d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Като си толкова оправна, интелигентна и амбициозна, и във всичко ти върви в живота трябва да намериш решение и на този проблем. Сама!
"Възпитан човек с моите разбирания" не е достатъчно за връзка за цял живот, необходимо е, но не е достатъчно...
Къде са емоциите, химията, тръпката?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker