Изборите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Изборите
преди: 6 месеца, 6 дни, прочетена 443 пъти
Здравейте, искам да коментирам драмите около изборите. В петък вечерта, 36 часа преди изборите, ЦИК безпрецедентно отмени машинното гласуване заради някакъв доклад на ДАНС. Прочетох го и в него няма нищо скандално. Даже в кафявия сайт на Недялко Недялков ПИК нарекоха докладът пълна глупост. Дори ПИК признаха, че ПП-ДБ са прави, а не ГЕРБ и ДПС. Днес вече разбраха ли невярващите на машинното гласуване, че в него няма нищо манипулативно, защото без машини и само с хартиени бюлетини ПП-ДБ биха двойно ГЕРБ в София. Много ме кефят изказванията на Кирил Петков от петък "въобще не ни е страх от хартиените бюлетини, голяма работа" и от днес "гласувайте като машини, нищо че е с хартия". Безспорно ГЕРБ се осраха най-вече в София, където отпаднаха и от балотажа. Хекимян беше издигнат на 25 септември, а днес е 29 октомври, т. е. преди едва 34 дни. Терзиев от 4 месеца е в кампания. ГЕРБ са толкова втръснали на софиянци, че иначе синя София изкара на второ място лявата Ваня Григорова, а на първо място Васил Терзиев, спукаха се три месеца да обясняват, че роднините му били в Държавна сигурност. Какво има общо човека с това? Днес Борисов каза, че след изборите искал правителството да продължало да работи. Естествено, защото той много се изплаши, че в най-големите градове властта му се изплъзва дори само с неговите любими хартиени бюлетини. Пък и има реална опасност американците да включат него и онова кречетало Делян Добрев в Магнитски. До няколко години се надявам ГЕРБ да са история в цяла България. Има надежда за България.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 6 дни
hash: 65c969d64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Напълно подкрепям! Аз много се изкефих на погребалните физиономии на чалгарите и откачалките от Израждане. Дано обаче и Пловдив се събуди и измете гербавите. Мамин Ваньо и Зико са най-лошото, което се е случвало в цялата история на града. Дано в неделя има по-мощна подкрепа за ПП и Старибратов.

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: eba5edb9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Авторе, дали ще се гласува с машини или не - си е чисто технически детайл, който реално може и да няма значение! Зависи от точния вид машини и начинът им на използване.

Но замисли се, че щом такава практика има само в няколко държави в Южна Америка - значи това не е правилното!

Вместо да се тръби толкова за тези машини - по добре е да се осъвременят нещата и да може да се гласува онлайн, а също и да се намери читав начин да може да се гласува по пощата!

Но проблемът на тези избори съвсем не е в това!

Проблемът е, че подмяната и герп взеха страшно много гласове - примерно в София имат над 53% общо.

А това са прозападни партии, които водят България към гибел!

Дали ще гласуваш за едната или другата е все тая! И двете ще ни завлекат в ада!

А най-отвратителното е, че те си направиха комбина! И могат да си разиграват коня както си искат!

Жалко, че голяма част от българите до такава степен вече са са заблудили и не разсъждават трезво и логично, че продължават да гласуват за тези две - повтарям - ГИБЕЛНИ за България партии!

Надявам се да се вразумим в близко бъдеще!

Бог да пази България!

 
  ...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: eeb68b5372
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Всичко това 36 часа преди изборите, беше за да накарат хората да се погнусят, да повярват че всичко е предрешено и гласът им няма да се отчете, тоест да не идат да глсуват. Не коалицията се бяха разбрали за едните София за другите Бургас и както знаеш бе обявено че не коалицията продължава да управлява.
Цик отмени машините по друга причина, там няма вписано че причината е доклад!!!

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: 820d1ce993
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ти май си превъртял с тея избори. Сменил си едни жълти новини от ПИК с жълтите новини на Свободна България, Медиапул и Дневник. Сигурен съм че цялото ръководство на Герб ще бъдат и в Магнитски и в затвора до края на годинита /сарказъм.

ГЕРБ си имат техния електорат които са по принцип хора на средна и късна възраст без силна идеологизация. ПП-ДБ си имат своя електорат които са ляво-либералите, често под 40г. БСП също си имат свои електорат, мечтателите по комунизма над 60. Тези хора следващите 10на година няма да си отидат. Обективно има твърде много градове на кантар и ще трябва да разберем кой печели България др-та седмица. Виждам че си фен на либералите така че поздрави с това че имате 0 спечелени градове от раз. Лично аз съм разочарован от кандидатите понеже дясно-консерватизма е мъртъв в политиката на БГ така че за мен изборите бяха малко загуба на време.

 
  ...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: 108d64a298
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Спукахме ги гербавите в София, да ги довършим на втория тур! Но картината с страната е разочароваща. Промените обаче винаги тръгват от столицата

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: f0dd6952a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Подкрепям коментар номер 2

Най-големия проблем не е измитането на "ГЕРБ" а измитането на "Продължаваме подмяната"!
Всъщност - най-добре за България ще бъде да изметем и двете!

Ще допълня още нещо - към коментар 5:
Напротив, софиянци са най-заблудените хора и не могат да разсъждават трезво и логично! И абсолютно винаги от тях са идвали негативните неща за България!
Включително и влизането ни в евро-гейския съюз!

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: eca191e49c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Машините в сегашния си вид имат влияние само върху едно нещо, но то е много важно по места. Това са недействителните бюлетини. Минимум 15, на места до 20% от гласовете, особено за общинските съветници, отиват в кофата. Днес имаше пример за село до Видин, с 40% недействителни бюлетини.
Тази практика, да се елиминират гласове, особено при общинските съвети, при които няма втори тур, машините я премахват и разпределението става съвсем друго.

 
  ...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: 938d968946
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Пак си избрахте същите. Радвате се на още от същото. Държите се като футболни агитки, без грам да видите реалността. Нека, всеки народ си заслужава съдбата и управниците. Явно ще се оцелява по единично.

 
  ...
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: af62c29e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз едно не мога да разбера, защо ПП изкараха кандидат, на който цялото му родословие е от ДС, толкова ли нямаше кой друг да предложат? На миналите избори гласувах за Бонев, не че подкрепям всичките му идеи но поне изглежда че е човек с енергия и му се занимава с управлението на града. Сега не знам защо не се кандидатира като независим ами и той се включи в сглобката.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker