Промяна след раждане. Моля за съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121211)
 Любов и изневяра (29712)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18528)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Промяна след раждане. Моля за съвет!
преди: 6 месеца, 1 ден, прочетена 1690 пъти
Здравейте, от доста време ме мъчи един въпрос и се надявам на съвети от жени, които имат такъв проблем, както и какво е мнението на мъжете. По принцип съм от жените, на които винаги малките срамни устни са били по-голями и развити, не съм била ок с това чисто визуално, но бях до голяма степен преодоляла този комплекс с времето, имала съм нормални сексуални контакти и физически не съм чувствала дискомфорт, поне докато родя не беше чак толкова фрапантно. След като родих обаче, промяната стана видима, направо не можах да приема как изглеждам отдолу. Родих естествено и се наложи да ме срежат малко, към перинеума. Малките ми срамни устни по цялата дължина видимо изпъкнаха, висят някак над големите и кожата стана по обемна и нагъната. Не мога да свикна с това вече няколко години, физически често ми е неудобно, усещам ги, все едно имам нещо излишно, понякога като сядам ме убива, с по-тесни панталони пак така, през бельото си личи, че е по-издуто. Абе въобще чувствам се половин жена, Ако знаех че така ще се получи сто пъти щях да предпочита да родя секцио. Имам чувството, че това ми пречи и сексуално, още повече, че и отвътре се чувствам по-широка. Не знам какво да правя, много се колебая дали да се реша на лабиопластика, но ме е страх какво ще се получи след това и да не си докарам още по-големи ядове. Моля жените, които са родили естествено да споделят имат ли такава неприятна промяна след раждане, свързана с промяна на външния вид на срамните устни и дали чувствате дискомфорт физически или при секс, Някоя от вас правила ли е лабиопластика и при кой лекар? Моля и мъжете, които са имали контакти с жени с по-големи устни, струва ли ви се отблъскващо? Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 1 ден
hash: d42ae47b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Аз съм раждала секцио, но на мен по принцип едната ми срамна устна е видимо по-голяма от другата.
Честно казано наскоро започнах да си мисля дали не е леко отблъскващо за мъжа ми, не че той е казал нещо някога, но все пак..
На мен обаче чисто физически не ми пречи и не я усещам както теб.
Според мен ако ти създават такъв дискомфорт а и не ти харесва визуално, махай ги.

 
  ...
преди: 6 месеца, 23 часа
hash: a9a0350cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   И аз бих ги махнала. Неприятно е, но е по-добрият вариант, след като ти пречат. Могат да се съчетаят и със стесняване, ако наистина се чувстваш по-широка.

 
  ...
преди: 6 месеца, 23 часа
hash: 265730ad64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей! Раждала съм два пъти, естествено, след първото раждане шевовете от епизотомията бяха много добре направени. След второто, не, да усещам се малко по -широка. Говорила съм с мъж до мен за това, той не го определя някак, само спомена, че се усеща. Не е споменавал, че има проблем, но пък и след второто раждане са наложи да види всички шевове и как не бяха направени съсвсем добре, защото самият разрез не бе направен добре. Относно големината на усните, не мисля, че е редно да се притеснявате, освен ако не ви пречи прекалено много. Не съм се подлагала на лабиопластика. Интересно е какво биха сподели мъжете за тази промяна при полвинките им.
Ж42

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 22 часа
hash: 796b310966
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Мъж съм и физически нямам представа какво усещате, дами, но исам да ви споделя своята гледна точка, относно подобни "дефекти" (тип "гърдите ми са малки, несиметрични, срамните ми устни са големи, безформени и т. н. ).
За един истински мъж, който обича и уважава жена си, най-голямото щастие на света е да ѝ достави удоволствие, да я накара да се чувства обичана желана и оценена.
Та едното нещо е, че след 3-6 месец от връзката няма почти никакво значение как изглежда жената (да речем, външният вид има 5-15% дял от цялостното възприятие).
Другото е, че телата ви, гърдите ви, вагините ви и срамните ви устни са просто един интерфейс, едно средство, през което можем да ви доставим това щастие и да изразим чувствата си към вас... Дано не звучи неусместно, но когато човек шофира или се състезава с колата си, той изобщо не разсъждава как изглеждат воланът и педалите на колата му - просто ги ползва, за да се слее с нея и да постигне целта си. Разбира се, ако са ергономични и добре изпипани, в началото това може да е било свързано с някакъв комфорт и задоволство, и обратното - ако са били малко по-груби и неудобни, това е водело до лек дискомфорт, но в края на краищата, слеееш ли се сколата си, това няма никакво значение!
Същото е и с тези ви атрибути, както и с нашите - мъжките.
И въобще, ако за някого са от значение подобни външни признаци, размери и гледки, то този човек не е дозрял за истинска и дълбока връзка.
А, и не на последно място - не мога да си представя един мъж да гледа един мъж от какво разстояние и в какво състояние трябва да ви гледа, така че да забележи някакви малки отклонения и особенсти... Аз обикновено със срамни устни си взаимодействам толкова от близо, че очите ми не могат да фокусират на такова малко разстояние! :) Иначе пък, чко гелдам от далече, те не личат, а и много бързо бивам привлечен прекалено наблизо :)

 
  ...
преди: 6 месеца, 22 часа
hash: 26f512d460
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мислех да пусна подобна тема, на мен едната ми малка срамна устна също е видимо по-голяма от другата и ми причинява дискомфорт. Притеснява ме дали е отблъскващо за мъжете, тъй като ми предстои да бъда с нов партньор. Извинявай, ако разводнявам темата ти, ще очаквам и аз отговори зардно с теб и номер 1.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 19 часа
hash: f69524db31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей, ако си от София, за лабиопластика потърси д-р Дончева в Мклиник. Тя е АГ специалист и хирург, извършва доста такива операции, т. е. има опит с лабиопластика. Аз си направих преди година, всичко мина добре, доволна съм от резултата, разбира се също и се чувствам по-добре, естетиката долу за мен има значение. Успех! Ж39

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 18 часа
hash: ff8c8b0757
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Авторката и останалите дами да прочетат по-внимателно коментар 4! Мъжките възприятия са такива. Все пак ако питаш мъже, а не лигльовци на по 20.

Относно по-големите срамни устни. Това, която ми идва на ум и като вътрешен подтик е, че ще те скъсам от ч*Кане. И от лизане, разбира се. Ще имам по-голямо месце за засмукване и ще си играя по-често със срамните ти устни.

Иначе, винаги можеш да дадеш няколко бона на "естетически хирург", за да ти "реши проблема". Аз не бих искал подобно нещо от жена си, освен ако мръвката не виси до земята и не се разтяга до стената ;-D

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 часа
hash: 792e517923
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   жена, не се занимавай с глупости. партньорът ти ако си те обича и харесва, няма да му дреме дали и колко ти е голяма срамната устна. Ще си те чука и ще ти доставя удоволствие, когато де докара до оргазъм.
Не го мисли това нещо.
М 43

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 часа
hash: 6afd7a37a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   М над 50 съм. Имал съм връзки с жени, които са изглеждали различно. Всяка си е имала своя чар и индивидуалност. Обичал съм ги, любел съм ги, независимо от физическите особености, форми, размери, устни, провисвания.... обичал съм ги естествени и такива каквито са. Понякога намесите на хирургията и козметиката изместват основното, а то е желанието да обичаш истински....

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 12 часа
hash: 3e3699c6ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мисля, че се самонавиваш и си си втълпила в главата че срамните ти устни не са в ред, защото и ти си жертва на идеята, че вулвата на жената трябва да е като на кукла: едва забележима цепка. Всичко, което макар и леко се отклонява от този идеал е грозно, малко женствено, отблъскващо и т. н. Жени, престанете да се комплексирате заради глупости. Разбирам човек да има грозен нос или уродлива физиономия, да се оперира. Все пак лицето е визитна картичка и този факт е неизбежен. Но интимните си части няма да ги представяш на конкурс за красота, нали? Тези органи не са за красота, тяхната функция е различна.
Преди месец, от любопитство след разговор с приятелка, разгледах снимки преди и след лабиопластика. Моето заключение е, че тези жени имат психологически проблем. Срамните им устни преди интервенцията бяха съвсем нормални, някои дори излъчваха еротична красота и сексапилност. След "подобрението" повечето изглеждаха доста странно, други видимо бяха обезобразени (тия момичета се вайкаха във форума), а трети имаха посредствен вид, безинтересни (притежателките им обаче бяха доволни че са постигнали "съвършенството").
Нито един нормален мъж няма да се чувства притеснен от формата на срамните устни на една жена. Говорим за зрели мъже, не пикльовци които понятие си нямат от секс. Да, има жени почти съвършени там долу, но са рядкост. Повечето имат по-надиплени форми, асиметрии... Мъжът иска да ти достави удоволствие и да получи удоволствие в замяна, не да седне да съзерцава интимните ти части и да си мисли колко си симетрична и перфектна.
Ти чувала ли си мъж да си оперира члена или топките за да имат перфектна визия и симетрия?
Потърси в някой порно сайт снимки и видео на актриси с големи срамни устни. Nicole Love например. Прочети мъжките коментари, много мъже обожават такива срамни устни. За някои дори е мечта да смучат такава дама. Не се комплексирай излишно. Никой не може да ти гарантира че след лабиопластика резултата ще ти хареса. Приеми се каквато си, а мъжа ти ако е свестен и нормален, няма да те обича по-малко защото едната ти срамна устна е по-голяма.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 4 часа
hash: 9fa7791db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не се занимавай с глупости. Мъж съм и съм виждал различни жени но това не ми пречи да правя секс с тях. В момента спя с колежка по голяма от мен която е с различни по размер гърди. В началото бе много притеснена, аз бях първият след мъжа и разбира се пред който се съблича. След първия оргазъм съм сигурен че забрави за различните гърди.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 5c2a5cb6d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Едва ли някой мъж ще ти оглежда гениталите просто трябва отвътре да се чувстваш добре и всичко от вън ще ти изглежда супер! 43м Съм. Има някои жени се разкрадяват отвън да преливат на Богини а от вътре са вещици има и други които отвън изглеждат като вещици, а от вътре са Богини, няма значение как изглеждаш, а как се чувстваш!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 47ddcafcfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От номер 5 до всички мъже, които се включиха: Благодаря ви много за коментарите, наистина е успокояващо да го чуеш от мъж. Винаги съм си мислила, че е много вероятно мъжът просто да не иска да ми каже, че не му харесва. Не съм усетила нищо такова от никого, но все пак ми минаваха такива мисли, може би се е превърнало в някаква фикс идея, щом дори и аз се замислях за някаква корекция. Благодаря ви още веднъж.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 792e517923
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Дайте да ги видим и да преценим.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 077b69a09b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не се занимавай с глупости и подлагай на интервенции!

Жена съм и не се бях замисляла какви недостатъци имам, докато не прочетох няколко теми тук. Също съм с несъразмерни срамни устни, но съпругът ми казва, че никога не е забелязал това.

Фокусирай се върху редовния секс с половинката, вместо де се филмираш.

Ж 46

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: b37818a429
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Бях над 40 като за първи път ме лиза мъж.
Много бях притеснена и така ги бях стиснала тези колена, че повече нямаше накъде. Имаше притеснение от визуалния ефект, имаше и голяма доза вълнение, защото много го исках точно от този мъж, но си умирах от срам като някоя девственица. Той разбра, че има нещо, въпреки годините ми, прегърна ме и с ласки и целувки ме отпусна.
Бях раждала два пъти по естествен път, но не намирах положението там долу, за отблъскващо. Имам съвсем нормално окосмяване и срамните ми устни не ме притесняваха особено - средно положение и като цвят, и като форма. Можеше да е много по-добре, но не бях 20 годишна все пак.
Той беше много търпелив и внимателен, впоследствие ми каза, че му харесал този мой вкус и мирис на жена.
С удоволствие ме лижеше до свършване и определено обичаше вагиналния секс с мен.
Не съм си и помисляла нито за промяна на формата, нито за промяна на цвета на срамните ми устни - той ги лижеше и смучеше в захлас, беше ненаситен за този вид секс, винаги свършвах в устата му, без никакво притеснение.
Веднъж ми каза, че обожавал да усеща желанието ми, набъбналия клитор, единствената му цел в този момент била да ми достави удоволствие и да свърша обилно е устата му със скуирт. След първия път, правех орална без никакви задръжки, не можех да се позная колко го исках.
Мъжът като желае една жена, не се спира на детайли, а я обладава и влудява. Иска тя да свърши, а после и той.
Лабиопластиките са абсолютно излишни според мен.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: e7661c9134
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ти си жена мечта. Не се осъкатявай, обещавам да лижа сочни срамни устни.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: b85f87fdf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   От авторката Благодаря на всички, които си казаха мнението и се радвам, че има мъже, за които няма значение толкова външния вид на интимните части или даже им харесва да са по-големи.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 1f85324428
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Поне се оправят лесно.
Направи си ги и не се притеснявай повече.
Някои викат нямало значение. Ама за някои няма, за други има.
При мъжете е много по- сложна работа ако нещо там трябва да се коригира.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker