Тема само за мъже (Повдигане на мъжкарството) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Тема само за мъже (Повдигане на мъжкарството)
преди: 5 месеца, 23 дни, прочетена 538 пъти
Здравейте, драги колеги мъже. Млад мъж в средата на 20-те години съм и от малък винаги ми е харесвала идеята да се развивам, да постигам някакви лични цели и също така да стана по-мъжкар. Имам чувството, че обаче в последно време ми свършиха идеите. Главното, което ми остана е спорта и тренирането. Наскоро гледах един сериал за викинги и ми беше интересно как синът на краля го задмина в почти всички показатели, стана по-добър крал от баща си и го задмина в успехи, което отново отключи в мен мотивация. Та пускам тази тема най-вече с цел в коментарите да обменим идеи за това как може да вдигнеш мъжкарството, да "level up". Разбира се, че някои неща само с времето може да се постигнат и, че с времето узряваш все повече и повече, но със сигурност има неща, които може да започнеш да правиш от сега, които да помогнат в тази посока. Не искам да обиждам никой, но много мъже като ги видя как изглеждат външно най-вече на по 30+, 40+, 50+ и направо.... просто не искам и аз да изглеждам така в бъдеще, та камо ли сега.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 22 дни
hash: acc3276a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Яко дисциплина, трениране /по възможност боен спорт/, работа и думата ти, най-вече дадена към себе си, да е закон! Това ще ти дава увереност, че си мъжкар и ще преодоляваш изпитанията в живота.

 
  ...
преди: 5 месеца, 22 дни
hash: 058ca5e07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Учи се от мъже, които за теб са идоли, може да ги опознае, да те научат на някои техники.

 
  ...
преди: 5 месеца, 22 дни
hash: e82c5ab769
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз мъжкарството го виждам по следния начин:

1. Принципи. Мъж без принципи не е мъж, а мухльо и червей. Трябва след като си дал дума да си изпълниш обещанието, което води към това, че трябва да си подбираш думите и действията. Не трябва да тормозиш по-слабите, а да ги защитаваш. В никакъв случай не трябва да посягаш на жена, дори и шамар, освен ако не е по време на секс :)

2. Статус. Винаги трябва да търсиш начин да се развиваш, да надграждаш и да бъдеш по-добра версия на себе си. Външния вид, руса коса, висок ръст, сини очи са хубави плюсове, които със сигурност влияят на първоначалната преценка на жените, но отношение, статус, характер, секс, готовност за компромиси, умения, интереси са нещата, които карат една жена да остане до теб за постоянно.

3. Физика. Един мъж трябва да е функционален, а не просто да изглежда голям заради зоба. Мъжът трябва да е функционален при натоварване, бой, секс. Стойкаджийски простотии, фитнеси, режими единствено за снимки с нищо не допринасят и са просто една фасада, подобно на грима при жените. Мъжът трябва да може да се бие със сигурност, но да може да го избягва максимално освен ако няма паднал приятел или трябва да защитава семейство/жена.

Аз така го разбирам мъжкарството и мога доста по-подробно да развия нещата и да добавя доста, но не ми се занимава.

М 26

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 22 дни
hash: 2e3188ea92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Глей ся, най-мъжко е да се научиш на морални ценности и да ги спазваш до кръв. Това ти дава истинско, духовно мъжество. И после, когато ти станат всора природа, да разбереш как да ги нарушаваш когато е наистина нужно.

Познаваш ли Православието? Чел ли си "Вяра, Надежда, Любов" книгата примерно, има я във всяка църква - като врата към него?

Не ти казвам да станеш фанатик, ами да си познаваш корените, на рода си, на причината за това да я има България - от Славяни и Траки и Прабългари. И истинското начало на културата - а именно, жертвата.

На прав път си, иначе. Като цяло мъжеството е отказването от удоволствията, което парадоксално ти дава шанс за още повече такива, да са ти под контрол... способността да си ги отложиш, да ги забавяш, да не им се хвърляш като муха.

Дерзай, пич ; )

 
  ...
преди: 5 месеца, 22 дни
hash: efd96bc7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   1) Трябва да имаш конкретни цели и перспективи в живота - да знаеш какво точно искаш, а не да се лашкаш нон-стоп в несигурност и да чакаш някой друг да ти определя целите и правилата

2) Ценностна система и морал - към приятелите, към семейството, към страната. Като си решил да бъдеш част от дадено общество просто бъди с всичките му плюсове и минуси.

Кое не е мъжко? Не е мъжко да се продадеш за 200 евро повече в чужбина и не стига това и нон-стоп да плюеш каква мизерия е в страната и да хленчиш вместо да се вземеш в ръце и да направиш нещо смислено тук на място.

Дори и сподели сайтът е пълен с такива "мъжкари" в кавички, които нон-стоп плюят по страната, която ги е родила и отгледала до 18-20 годишни и сега като обикновени слуги на Запад храчат и плюят от злоба каква дупка е БГ. Това е антипод на мъж. Не бъди такъв.

3) Спорт и дисциплина. Поддържай се, развивай се тялом и духом, тренирай и чети. Развивай и тялото и ума си. Не става само едното.

Смешно е както да си крайно физически развит - т. н. ар културисти и батко, но да нямаш 2 грама акъл, също толкова смешно е и да си шушумига, която не излиза от офиса и не може да си върже обувките сам, но е с огромното самочувствие на "много умен". Баланс и златна среда!

Т. Т.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker