Не искам да свършват шофьорските курсове! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не искам да свършват шофьорските курсове!
преди: 5 месеца, 25 дни, прочетена 597 пъти
Здравейте! Отново съм дошла, за да си излея всички "нетипични" чувства и емоции в този сайт :)
Общо казано, скоро ми предстои изпит по кормуване. Остават две седмици шофиране. Вчера инструкторът ми звънна, за да ми каже. Откакто разбрах цялата треперя, сърцето ми не спира да тупка силно, пих успокоителни и не мигнах цяла нощ. Казах му, че не се чувствам готова, но той ми каза, че се справям перфектно и съм напълно подготвена, затова готова или не, до датата на изпита трябва да съм! Имам два проблема... единия очевидно е страха от провал (разбираемо, защото съм перфекционист и не искам да го изложа), а другия е... , че съм влюбена в инструктора... Разликата ни е 10 години, но по характер много се напаснахме. Отначало беше ТОЛКОВА мълчалив, че си казах, че с този човек няма да е леко, все пак никаква приказка не тръгваше с него. Оказа се обаче, че имаме обща приятелка и тя ми каза, че той си е такъв, изключително е кротък, мълчалив и добър. Обичам такива скромни хора, може би и това ме привлича. Напоследък обаче все по-често си пускаме по някоя шега или закачка, започна да се усмихва много когато си казваме здравей и чао, или когато направя някоя грешка, изключително мил и внимателен е с мен. С това разбирам, че вече се отпуска. А чувството, когато ръцете ни се докоснат на лоста е прекрасно. Цялата почервенявам. Преди два дена минаха и листовките ми с 0 грешки, а веднага след изпита той ми звънна, за да ме пита как съм се справила. Също така, преди това когато постоянно го питах може ли да ми каже къде се ходи за тях, той все ми казваше: "няма да ти кажа, защото аз ще дойда с теб". Напълно разбирам, че когато човек е влюбен се вглежда във всеки малък детайл и се радва от най-малкото, или че може би си е такъв и постъпва така с всяка, както и напълно разбирам, че хората имаме по-голям шанс да се влюбим в някой, който ни помага и в случая като инструктор, присъствието му ни носи сигурност и спокойствие.
Едно нещо ме обижда обаче и това е, че имам чувството, че часовете свършиха твърде бързо. Не мисля, че минаха всички 31 часа. Това означава ли, че искаше да карам всеки ден, за да ме прати на изпит колкото се може по-скоро и да се отърве от мен. Или просто означа, че схванах нещата много бързо, както наистина се случи (учудващо като за жена шофьор... хаха). Такава съм, че приемам всичко лично, включително и това... Моля ви дайте ми съвети и ми кажете какво мислите, ще чуя и разбера всичко. Лично аз четох и други форуми тук относно тази тема и доста от тях препоръчваха да си взема допълнителни часове, за да прекарам още малко време с него. Но как да го направя ако той не ми дава избор и дирекно ме праща на изпит без да пита дали се чувствам готова. Буквално и да искам да си взема, няма кога.
Благодаря ви предварително!
- Момиче 19

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 24 дни
hash: dc94f3f4a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Глупаво е да се влюбваш в човек, на когото плащаш за да е с теб...
Аз се усмихвам на клиенти (и мъже и жени) и съм безкрайно учитив, пускам смешки и всичко, но с повечето от тях - ако не ми се налгаше, никога не бих разговарял.
Ако човека е на 30 - би изчукал всяка 19 годишна курсистка, вероятно го е правил, но няма шансове за по-сериозни отношения. Все пак част от работата му е да се среща с млади мацки.

 
  ...
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: 2d71208605
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Коментар 1 го е обяснил точно.

 
  ...
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: 58e777618f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Зарежи ги тия работи. Ти не го познаваш. Той не познава теб. Гледа да те отметне от списъка и това е.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: 87db64daf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Охоо, гледай да не объркаш скоростния лост един друг много приятен лост, малко по-надясно...

 
  ...
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: 87db64daf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И на 19 какво би могла да предложиш на човека? Страхотния секс с големите хватки? Ще лежиш вцепенена като риба, а той ще се чуди какво да те прави...

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: 1ed03dbf91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Върви на изпита!

Чувствителният човек много пъти си мисли така - че не е готов, а като дойде ситуацията - на практика се справя много добре!

Пиша ти това от личен опит!

Затова върви! Щом инструкторът е преценил така - послушай го! Той има опит и рядко греши за подобни неща!

(Само, ако те скъсат - тогава може да помислиш за допълнителни часове! )

А иначе е прекрасно(ако е споделено), че си започнала да се влюбваш в него - особено щом е стойностен и добър човек! - което е много важно за създаване на семейство!

Но разбери първо дали е свободен, и едва тогава давай воля на чувствата си и развивайте отношенията си!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: a33d2ed558
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   До Авторката, Вие сте едно мило и нежно момиче, приятно съм изненадан, защото в този меркантилен и алчен свят мислех, че такива момичета вече не съществуват. Та Вие сте момиче от моята младост. Искрено се надявам това да са истински, но не споделени чувства, а не някаква поза. Радвам се за Вас, но внимавайте, не се доверявайте на мъжете, те са много коварни. Има една сентенция, тя е общовалидна. "думите на човека, служат да прикрият истинските му мисли".. Желая Ви успех в любовта, когато попаднете на такава и пак, светът не е любовен роман, съществуват простаци, интересчии, подлеци, тези са в изобилие.. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker