Не се справих в живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не се справих в живота
преди: 4 месеца, 15 дни, прочетена 753 пъти
Започна новата година и не мога да спра да мисля как последните 3 години бяха пълен ужас за мен. Тази година ставам на 27 и имам чувството, че съм до никъде. Не съм имал сериозно човек до себе си от 2019 година, станаха вече 5 години.. последната ми що годе хубава година беше 2020, след нея всичко спироволовидно започва да пропада. 2021 ми откриха заболяване на гръбнака от доста тежък характер и с него замина и всякакво самочувствие което имах. Някак си се справям, успях да завърша висше, работя хубава работа, изкарвам добре, но до там. Всичко други е зле, не мога да започна връзка, което не мислех, че някога ще ми тежи толкова, защото преди 2021 не бях имал проблеми с жените, но след диагнозата просто не съм вече този човек, спрях да мога да тренирам и спортувам, спрях да имам увереност, спрях да бъда онзи човек, където му се полупаваше без даже да го мисли. Това ме води до сериозна самота, имам приятели и семейство, но вече съм на години където не мога да разчитам на тях за всичко, всеки си има собствен живот и не отговаря за моето щастие. Опитвам се сам да съм си себедостатъчен, но когато живееш с хронична болка е трудно да се обичаш и да си прекарваш доволно времето със себе си. Сексулания ми живот и той претърпя упадък, скоро ще станат 2 години от както последно правих секс, знам тъжно е, и на мен ми е, но просто не ми се получава когато искам. Последните години само бивам рязан и рязан, и рязан, предполагам е заради ниското самочувствие или твърде много искам нещо да се случи най-после, че излизам нужен. Около мен всеки се сгодява, правят деца, други да в дългогодишни връзки по 4 5 години, а аз не мога даже да започна една. Живота ми игра много як токат от който не знам как ще се възстанося. Приятелите ми си мислят, че живея топ живота защото не знаят през какво преминавам, а и да им кажа кво от това, само ще ги товаря както се е случвало и преди с някой хора. Всеки си носи кръста както се вика, но още ми е трудно да приема, че моя е този, да живея цял живот с хронична болка, без любов и компания, работещ скучно работа в офис. Не помня кога последно се почувствах щастлив и обичан, минаха толкова много години от тогава. Както и да е, мерси, че прочетохте това, исках просто някъде да си го излея...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 14 дни
hash: cc38087518
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   И на мен 2011 година ми беше любима... НО сега по темата.
Братле, послушай ме, ще бъда кратък. В живота всичко е един късмет.
Няма такова нещо като "търся любовта". Тя или идва, или те оставя самотен доживот. Прицели съм по - обикновени момичета. Аз ходя с такова момиче и съм що годе доволен. Топ мадамити ги остави настрана, те са ничии. Никой не може да притежава красиво момиче. Да, може да ти върже за кратко, но няма да останеш с нея до край. Красивите жени са като уличните лампи отвън. Всеки им се радва и ги иска, за да освети живота им, но малцина имат късмета да са с тях. По въпроса за заболяването ти, всеки е има някакви недъзи. Не бива да са причина за ниско самочувствие. Правилното момиче ще те харесва и изгърбен и с 4 стадий на сколиоза. Помни ми думата! Късмет!

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: c2e994d679
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Никой не е перфектен. Няма от какво да се срамуваш. Поставяй се в нови ситуации, пътувай, пробвай нови неща, запознавай се с хора. Както сам пишеш, само ти си знаеш какво ти е. За всички останали си нормален човек. Диагнозата ти нищо не променя.

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 891a81537a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Изпаднал си в такова състояние не заради твоето заболяване, а заради песимистичната ти нагласа и факта че непрекъснато се сравняваш с другите. Първо трябва да обикнеш себе си, а после вече да мислиш за връзка. Има много хора с хронични заболявания, които се женят у създават семейство.
Със сигурност имаш доста ограничения относно спорта, но не може баш всичко да ти е забранено. Вредно е за здравето по цял ден да седиш. Ако така я караш, след 10 години ще си съвсем съсипан. Кажи на твоя леката че искаш да започнеш да спортуваш и да ти каже какво може и какво не може. Със сигурност, плуване или колоездене са варианти.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 80f7b475f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Авторе, ти още си млад, и имаш достатъчно време пред теб! .

Знай, че да срещнеш подходящата за теб жена - по принцип това не е лесно! Трябва упоритост и търпение!

Преди време четох една страхотна тема по въпроса тук и съм си я запазил. Тя е в раздела Любов и изневяра и се казва"

"За хората, които са сами, но искат да си намерят съпруг/а. "
http://spodeli. net/4/story-172076. html

Махни интервалите във връзката(този сайт ги поставя автоматично), защото иначе няма да се отвори!
Но и само заглавието й да напишеш в Гугъла - пак ще ти излезе като първи резултат.

Не обръщай внимание на споровете в темата, а обърни внимание на това, което пише авторът!

Прочети я внимателно и се надявам, че ще ти помогне!

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 63b8c0d691
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много си потънал в миналото, хващам приятели, сом пътувайки, море лятото пълно е с млади жени, като теб.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: c7c2377bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Реално проблемът ти е само заболяването. Дано се излекуваш скоро!

Но на всичко останало е просто безумно да му слагаш заглавие "Не се справИХ с живота". Прозвуча ми като прощално писмо на самоубиец. На 27 години, с образование и работа, спортувал си до преди заболяването - малко ли си постигнал? А колко "лекета", без извинение, има и от двата пола, които ги мързи да гледат! Не иска да учи, да работи, да си вдигне задника от дивана да свърши нещо, но претенции до небето за всяко нещо!

С жените... Е, там вече не става само с искане и планове. Много хора, мъже или жени, сме така. И аз имам съученици, колеги и приятели с 20-30-годишни връзки, но са единици. Повечето се лутаме, страдаме и късно си намираме половинка. Няма виновни тук. Само не се превръщай в женомразец, защото такива мъже са жалки.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: dcd0125f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Човече, нормално е и всеки си има такива моменти на самосъжаление. От тях обаче смисъл много няма.
И аз не се справих с живота си никак добре. Нито професионално, нито в личен план. Проявих пасивност, прекомерна инертност и склонност към депресии.
Но ето, че сме все още тук и сега. Прави неща, които те радват и забавляват. Връзките са overrated. Колкото до секса, такъв винаги можеш да си намериш срещу съответната сума/черпене.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 491a98588a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Да се запознаем и аз съм тъка

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker