Наглост, нахалство и липса на елементарно разбиране и съобразителност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Наглост, нахалство и липса на елементарно разбиране и съобразителност
преди: 3 месеца, 11 дни, прочетена 919 пъти
Искам да споделя колко съм потресен (меко казано) от наглостта и нахалството на някои хора! Още не мога да повярвам какво се случва! И то - не веднъж! Предполагам, не съм единственият, който се е сблъсквал с такъв, изключително неприятен и досаден проблем. Случвало ли ви се е да пуснете тема - запитване по даден въпрос, да речем- за нещо, свързано с Бог и духовното, например, където се предполага, че само хора, които ВЯРВАТ и са на ти с нещата, ще отговорят, но реалността рязко да се размине с вашите очаквания и да коментират хора, които няма с какво да помогнат, освен да си натрапят непоисканите мнения, че нямало такива неща; били врели-некипели и тем подобни.... Аз съм си изпатил от такива неприятни изненади и се научих да отсявам хората, още в началото на темата, като предупреждавам и умолявам такъв тип хора да НЕ четат и да НЕ коментират, защото ЗНАМ какво ще отговорят, наясно съм с техните разсъждения и НЕ желая да ми губят времето с мнения, които НЕ ме интересуват, както и да губят своето собствено време. И винаги пиша "НЕ" с главни букви, така че да се вижда ЯСНО! Оказва се обаче, че дори и това не помага!
Под една такава тема за Бог, където бях сложил такова предупреждение, с цялата си наглост, няколко атеисти коментираха, като един от тях ми беше отговорил, цитирам:- "Защото няма боК:)" - Че и с усмивка, да дразни!
Но това не беше най-лошото, защото под въпросната тема поне получих и отговори на въпроса ми, за разлика от една скорошна тема, която пуснах: "Запитване относно един Subliminal- канал".
Веднъж бях пуснал подобно запитване в друг форум и установих, че мнозина не знаят какво е това и имаше предимно коментари от сорта на: това са глупости, измислици, създадени са с цел манипулация на населението.... и разни теории на конспирациите... И понеже не очаквах такива реакции, не бях сложил предупреждение в началото на темата, но след като си взех поука, сложих такова под тази, която споменах.... И с цялата си наглост и нахалство, коментираха само хора, които не вярват в тия неща и ми изгубиха времето и тръгнаха да ме убеждават, че това са илюзии и дъра-бъра.... АМА АЗ НЕ ВИ ПИТАМ ДАЛИ ВЯРВАТЕ!!
Не знам вече как да ви го обясня! На какъв език - На английски ли, китайски, древно египетски или индонезийски!? !? Кажете ми как да ви обясня, че НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ВИЕ В КАКВО ВЯРВАТЕ!!! Не ме вълнува! Друг въпрос задавам и ИСКАМ КОНКРЕТИКА! ИСКАМ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА, а не излишни мнения, които са встрани от темата! Не знам, що за хора трябва да са някои.... Такова нахалство не бях виждал! Че на всичкото отгоре, когато им направя проблем за това, те ми отговарят, че въпреки всичко всеки имал право на свободно мнение и в прав текст ми казват, че НЯМА да се съобразяват и ще си правят каквото искат и ще се тикат където не им е работа... Казват, че никой не ми бил длъжен... ("любимото" ми).
Напротив! Длъжен е! Ако иска да се съобразяват с него, и той трябва да се съобразява с околните! Тук не става въпрос за свобода на словото, а за елементарно възпитание, емпатия и умение да се съобразяваш и да не си натрапваш възгледите там, където НЕ ти ги искат! Това за мен е психическо и виртуално изнасилване! Ти не искаш, обаче той ще ти го навре в лицето!
Просто, пълен потрес! Изключително голямо нахалство и безочие! Отвратително! Не съществува дума, с която да опиша и олицетворя възмущението си! Дори "наглост" е мноооооого меко казано! То е неуважително; направо гавра! Страшно-гнусна постъпка! Някои хора опорочават свободата на словото, злоупотребявайки с нея... Много жалко!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 39c109190b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   А ти защо си пробутваш коментарите с въображаемия ти приятел под точкова много теми?

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 1238e2eef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Аз не съм ли божие чадо, че да не мога да коментирам? Бог обича и чува всички. Тема написана от лукавия.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: ff6849f13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ами хората си казват мнението.
Ти какво скумричеш, че на повечето се различава от твоето ли?
Да сме 5-10-ти век и да си подобен сорт "вярващ" - да те разбере човек, но ние сме в 21-и век.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: d8154a5681
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ами няма как някой да е на "ти" с нещо, което го няма!
Колкото и умна лакърдия да каже, все ще се намери някой, който да го затапи.
Според мен, ти се опитваш да се увериш в собствената си правота, валидирайки мнението си чрез другите. И понеже постоянно настъпваш мотиката, това те изкарва извън кожата ти от яд.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: ff6849f13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   А ти какво си мислиш? Че като повториш една лъжа 100 пъти и тя ще стане истина ли?
Хората ти се смеят на акъла просто. Някаи си и губят и времето да ти обясняват защо не си прав - напразно!
Ти му говориш като на човек, оно рупа ли рупа...

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: be8d0a2e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   За съжаление цялото ни общество е болно от криворазбрана свобода. Простотията и нахалството се смятат за смелост. Не знам дали би те успокоило малко, но не само ти си възмутен от подобни неща.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: c03ea5dfd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Не би трябвало така негативно да въздействат върху теб мнения, мироглед, дори насочено дразнене от други хора.
Ти щом се интересуваш от такива теми, следва да знаеш, че така им подаряваш енергията си, смъкваш вибрации и даваш на подобни каквото не/съзнателно търсят. Те не са виновни в случая, просто са такива... Но от теб зависи да останеш неутрален и не позволяваш...
Защо си така зависим, защо така лесно палиш, защо успяват така бързо да те "смъкнат" какво по себе си трябва да развиваш, за да не допускаш това?
Рядко влизам тук, не съм ти видяла темите.
Но за едно съм съгласна, повечето сюблиминални съобщения са за манипулация вибрацията на човека, електромагнитното поле, съответно психика и поведение.
Не всички, но повечето.
Ако можеш, прави и сам Алфа, Бета, Тета вълни т. н, слушай и музика тип природни звуци т. к по-чисти и спокойни вълни. Но онези, които са особено с внушаващи думи/фрази-недей според мен, поне не ако не си сигурен как точно ти въздейства. Ако те превъзбужда, изнервя, гневи- НЕ!

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 19caea36b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ако не искаш коментари от средно-статистически българи, пускаш теми с въпроси само в православни и духовни форуми. Начинът, по който реагираш обаче, показва, че и ти самият не си твърдо убеден във вярванията си, не познаваш достатъчно материята и затова не понасяш да бъдат подлагани под въпрос.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 8ff3d50371
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Авторът е прекалено напрегнат според мен. Най-добре да отиде на фитнес.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: aeb6a2ce9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Либерализма, глобализма и идиокрацията няма как да вървят ръка за ръка с религията. Точно както комунизма отрича религията, така и новият световен ред я отрича. Не може да пиеш соево лате на витошка и след това да отидеш с тротинетката до църквата да запишеш литургия. Сега всеки е Бог на себе си - самата сърцевина на индивидуализма. Иначе всеки отрича в наше време, че все пак има администратор на тази нашата загубена планета. Ами пожелавам им да се срещнат с него лично :)

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: df20268dd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Струва ми се, че на теб ти липсва елементарно разбиране и съобразителност. Че и претенции имаш. Що не отидеш в някоя църква да ти разяснят нещата, ами си тръгнал да си търсиш оплюването? Нагъл ли си или заблуден?

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 298b1bdf46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Звучиш доста нестабилно, приятел.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 051f595d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторе, аз се сещам за темата ти за Бога, и мисля че ти написах смислени коментари в нея.
В тая за канала не съм се включвал, защото съм против такива неща и се съобразих с твоето условие.

По принцип си прав. Само, че това няма как да стане в този форум!

Така, че изходът е да се научиш да отсяваш зърното от плявата!
И да не се ядосваш на мненията извън темата!

А има и едно още по-абсурдно нещо тук - да се коментира не темата, а коментарът на друг човек? !
(И много пъти темата се превръща в спор между двама човека)
Аз писах предложение към модераторите да забранят това, пусках и тема за това - но не ми я одобриха, защото имаше и други въпроси, които не им харесаха...


Сега, щом се интересуваш от въпросите за Бога ще ти напиша тук един мой добър и душеполезен коментар за смисълът на живота и защо Бог е допуснал да умират деца?

Смисълът на живота ни е (накратко) да спасим душите си! И да живеем вечно с Бога в Небесното царство.

Бог не е създал злото! Злото идва от дявола!
Относно на това, че умират деца - да, случва се и това! Но, за да разбере защо се случва това, човек трябва да погледне малко по-дълбоко - в същността на нещата!

Човекът е създаден от Бога с безсмъртна душа и за вечен живот! Спрямо вечността - земният живот е един малък, нищожен отрязък от време - капка в океана! Дори и да живееш 100 години на земята, в глобален аспект какво би те ползвало това, ако нямаше вечен живот? - отговорът е ясен - нищо!

А след като има вечен живот, кое е важното? Дали ще живееш 1, 5, 10, 20, 50, 100 години на земята? - това ли е важното?
Колко точно години ще живееш в земния си живот? - това ли е най-важното?
Отговорът и тук е ясен - не, разбира се!

А кое е най важното? И въобще - кое е важното?

Важното(и най-важното) е: къде ще живееш през вечния си живот!

Защото има два варианта - да живееш в ада с демоните, или с Бога в Небесното Царство!

Защото на Страшния съд - всеки човек, който е живял някога на земята) ще бъде съден и ще се определи неговата окончателна участ!

И в зависимост от делата, мислите и постъпките на човека през земния му живот, на Страшния съд ще се реши къде да отиде той: в ада с демоните, или с Бога в Небесното Царство!

Така, че човек трябва да внимава върху себе си и да се старае да живее Богоугодно, защото не знае кога ще дойде смъртния му час и в какво положение ще го завари!

Да, и в тази връзка ще обясня и за децата, които са починали - те като невинни създания, ще отидат в Небесното Царство и ще живеят вечно в радост и веселие с Бога!

Така, че в глобален аспект те не са ощетени не са загубили нищо, от това, че не са проживели някакъв ограничен брой години в земния си живот! Защото са получили даром(така да се каже) най-важното и ценно нещо: вечен живот с Бога в Небесното царство!

Накратко и в най-общи линии е това!

За по-подробна, по-точна и пълна информация - четете Библията(най-вече Новия Завет), и Православните сайтове и книги!

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: f9478a84e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Спокойно, знам, че трябва да защитим вярата си, но не с техните похвати - наглост и т. н., преди всичко трябва да правим нещата кротко и смирено, както Той ни е заповядал. Има още нещо, на човек, който нито ще те чуе, нито разбере, за Бог не говориш, а живееш така, че той да те попита за Него! Да осъждаме другите е грях. Високомерието и раздразнителността също. В наша власт е нашата реакция, не чуждите слова. И аз лесно се паля и избухвам, но файда йок, само радвам дяволът с това, затова даваш съвет и ако отсреща не се опитват да те разберат, се отдръпваш. Всичко е на свободна воля, все пак никой на сила няма да влезе в рая, нали няма да му е приятно там? Приятен ден и С Нами Бог!

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 55abac2db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Общо взето имаш някакъв проблем, самият ти.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 254dc7ce85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Авторът:
Благодаря на модераторите, че одобриха темата ми и на всички, които ме разбраха и оказаха някаква подкрепа в коментарите. Има обаче и доста, които не са ме разбрали правилно.
Към 1- Мисля, че си ме припознал в някого. Не знам за какъв въображаем приятел става въпрос, но очевидно си се объркал/а. Не съм аз въпросният, когото визираш.

Сега искам да разясня на останалите, защото има леко недоразумение. Не се опитвам да убеждавам никого в нищо и не съм против изказването на свободно мнение попринцип. Мисля, че не сте ме разбрали правилно, като цяло...
Първо- това за Бог, беше само пример. Иначе говорих попринцип за теми от всякакво естество, където винаги хората могат да се разделят на два лагера- които вярват във въпросното нещо и които не вярват. Не е вярно, че се опитвам да налагам своето собствено мнение, нито пък, че не умея да приемам чужда гледна точка. Напротив! Даже съм много обективен и толерантен и съм отворен за всякакви възгледи. Аз самият поставям под съмнение много неща, дори тези, в които вярвам. Например, аз съм християнин и вярвам в християнската религия, но същевременно знам, че не аз съм я избрал, а тя- мене, защото напълно осъзнавам, че ако бях роден в семейство и страна, където се изповядва мюсюлманската или будистката религия, например, най-вероятно щях и аз да бъда мюсюлманин или будист. С други думи, имам си вяра, но допускам всякакви други вярвания и теории, в стремежа си да бъда обективен. Но това е друга тема и тя е доста широка и дълга за обяснение...
Това, което ме изразни беше, че когато пусна дадена тема (дали ще е за Бог, дали ще е за subliminals, дали ще е за някакви други неща), аз задавам конкретно запитване, на което само хора, които вярват, могат да ми отговорят, като си споделят техния опит и гледна точка, но вместо това получавам разни мнения, че такова нещо няма... И не получавам конкретния отговор, защото няма нищо общо с въпроса, който задавам. Ако реша да попитам, например (казвам например; не го приемайте буквално! ) как да реша математическото уравнение: 12, 5х 24 = 75 - 6х
то се очаква, че хора, които са го решавали или такива, които са добри по математика, ще ми отговорят, а не, вместо това да чета мнения от сорта: "Математиката е много сложна и гадна наука и на мен не ми харесва" или "Това е загуба на време и в живота няма да ти трябват тези неща; в училище умишлено ви губят времето с безполезни работи, защото властите желаят да спестят истински-полезната информация на простолюдието, за да НЕ могат повечето хора да успеят в живота, да бъдат бедни и зависими и от там нататък да бъдат по-лесно контролирани и манипулирани, за да има повече работна ръка за земеделие и строителство, вместо всеки втори да работи в офиси и да няма достатъчно неуспели и отчаяни хорица, които да робуват за мижави заплати и да пълнят гушите на по-богатите" и тем подобни теории на конспирациите, които обаче НЕ помагат в случея и изобщо не са по темата. Когато попитам дали според вас математиката е нужда, за да успее човек в живота, тогава- да! Споделяйте си вижданията. Но в случея НЕ помагате. Защото не това ви питам.
И когато пусна дадено запитване, за което очевидно ме интересува какъв опит имат хората, които са минали през въпросното нещо, имат опит в тази сфера и са на "ти" с нещата, аз очаквам с нетърпение да разбера какво тези хора ще ми кажат. И в момента, в който видя, че 5-6 коментара чакат за одобрение, аз се вълнувам и чакам с нетърпение да ги видя. И когато получа известие, че тези коментари са публикувани, аз още повече се вълнувам, че най-после ще получа достъп до дългоочакваната информация, която може да ми даде отговори на въпроси, които са ме човъркали дълго време. И щом прочета написаното и се разочаровам от безсмислени коментари, за които ДАЖЕ съм предупредил, че не желая да чета, за да избегна това и никой да не си губи времето (нито хората, които коментират, нито те- моето), просто няма как да НЕ се ядосам!
Този сайт е с цел да си обменяме опит и информация, но в онези случаи, всичко отива напразно. Такива коментари просто обезсмислят темите. Аз съм си отделил от ценното време, за да ги напиша и да чакам да бъдат публикувани, а след това и коментарите; малко или много съм ангажирал вниманието си, енергията си с това нещо и накрая да се провали всичко, заради хора, които не се съобразяват. Тъпо е! Последната ми тема, за въпросния съблиминал канал, отиде по дяволите.... Пълна загуба на време. Не получих отговор на това, което попитах и ме интересуваше. И ВЪПРЕКИ ТОВА, аз си изгубих още време, за да поднеса на коментиращите маса доказателства и аргументи, за да им обясня какво е това, как работи и защо работи. И те пак не вярват. Хубаво. Нямам против! Само че, щом и на подробни обяснения и аргументи пак не вярват, аз не знам тези хора как въобще живеят; съмняват се в абсолютно всичко, дори и в доказателствата... Под вола теле търсят, и дори като намерят такова, пак няма угодия. Но няма значение. Не ме интересува дали ще ми повярвате или не. Всеки има пълното право да преценява сам за себе си, НО- трябва да има някаква съобразителност. Да, всеки е свободен да си каже мнението, но трябва да се съобразява с обстоятелствата. 14 правилно го каза- не си натрапваш мнението там, където НЕ ти го искат.
В случея, аз ясно заявявам, че НЕ желая определени мнения и останалите са длъжни да се съобразят. Нищо, че имат свобода на словото и право. Както и всеки има право да се влюбва в когото пожелае, например. Обаче, ако другият не изпитва същото, не можеш да му се налагаш или, не дай си Боже, да го изнасилиш, само защото ТИ имаш правото да изпитваш влечение към този човек. Да, добре! Ти го изпитваш, НО ДРУГИЯТ- НЕ! Съобразяваш се и подминаваш. Търсиш друг, който споделя твоите чувства и желания.

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: 32afe04d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Това е форум за споделяне и изразяване на мнения, ако искаш да пропагандираш свои си виждания, направи си сайт и си агитирай колкото искаш. Тук всеки може да си каже вижданията, това, че на тебе не ти допадат, значи си от хората които ненавиждаш, т. е., и ти си като тях.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 8e6df58b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторът:
17, личи си, че изобщо не си разбрал/а написаното от мен. В коментар 16 много по-ясно и подробно обясних, но няма кой да чете.
Нищо не пропагандирам, а искам да ми се отговаря на конкретния въпрос, а не нещо друго, като развален телефон. Все едно аз да питам някого "Как се казваш? " И той да ми отговори "На 15 години съм"..
Защото нещо подобно се получава. Аз какво ги питам, те какво ми отговарят...
Че на всичкото отгоре като обясня какъв ми е проблемът, пак същото... Че всеки си имал право на мнение... Не, няма оправия! Точно това обяснявам- че може всеки да има право на мнение, НО трябва да спазва някои норми!
Прочети ми пак коментарите, за да разбереш.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: be8d0a2e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Много ми е интересна тази тема, защото се получава нещо доста любопитно. Колкото повече авторът се опитва да обясни какво пита, толкова по- неразбран остава. Това е някакъв парадокс на нашето време, а това тук е умален модел на обществото, в което живеем. Колкото и да се обясняваш, каквито и доводи да изтъкваш, колкото и енергия да хабиш, всичко отива напразно. Тълпата е с ниска интелигентност, не иска, а може би и не може да разбере написаното и продължава да си повтаря нейното. Ха сега иди доказвай, че нямаш сестра.
Това за съжаление се случва и навън, в реалния свят, при това за много по-важни теми. Не му завиждам на автора, човек може да се побърка направо:-)

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: 98ef3d297f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Наскоро мина друга подобна тема. Там доста хора директно си заявяваха, че изобщо не пишат с идеята да са полезни. Провели го основно за забавление. Лично не го разбирам това, но е абсолютен факт почти навсякъде в социалните мрежи. Не само в България! Доста е неприятно. Има доста тематични форуми, с актуални въпроси, отговори и разисквания. Но почти всички са претъпкани с "плява". За да намериш, каквото ти трябва, трябва да изчетеш тонове глупости. Някъде, където има повече модератори, нещата са малко по-добре. Но не съвсем. И те са хора като всички и не могат да имат абсолютна компетентност по всичко. И много често през едрото им сито изпадат важни коментари. А има и друго - нужда от максимална посещаемост. Точно наличието на нов коментар генерира такава. Всички следящи темата веднага се регват без значение съдържанието на поста. И пак при следващият макар и безсмислен коментар, и пак, и пак...
Та - неизбежно е за съжаление. Някакъв начин е авторът да си води темата. Сам периодично да се включва отговаряйки САМО на интересните му постове. В никакъв случай на спамещите (само би им дал храна за още празнодумие)!
Често апелирам и за друго много важно: да се пише резултат, за да е ясно на четящите по-късно кой е най-точният начин за справяне с проблема. Изключително рядко се случва.
Още нещо (почти по темата :) ) Старайте се да пишете по-кратки постове (не като мен :) ) Дългите се прескачат директно... и се отговаря на късите.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 2676aaa99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторът към 19 и 20:
Напълно сте прави! Лично се убедих в написаното от вас.
20, благодаря за допълнителната информация :)
Ще го имам в предвид.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: a29d59de3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Приеми, че тук има феик, не обръщаи внимание на такива коментари, може да са платени.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: ef2f4147a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Авторът към 22:
Това не го знаех!
Благодаря за съвета:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker