Не разбирам какво се случва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не разбирам какво се случва
преди: 2 месеца, 22 дни, прочетена 473 пъти
Постоянно изпитвам дежа вю. Не е инцидентно, както става по принцип, а в продължение на целия ден. Все едно целия ден съм го преживял, върнал съм се назад във времето и преживявам целия ден още веднъж. Като във фантастичен филм, много е странно. И всеки път имам странното усещане, че това е нещо значимо в живота ми, сякаш има някакво послание за мен, но така и не разбрах защо по дяволите се случва и какво иска да ми каже.

Може би имам нужда от психиатър, не знам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 891edccb90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Един приятел беше точно така, абсолютно същите неща ми обясняваше, как все едно знаел, че този ден го е живял, но в същото време не е, и че всяко едно нещо, което му се случва все едно коренно определя съдбата му занапред и т. н. Накрая го диагностицираха с шизофрения и с времето прогресивно започна да става много зле.. тотално изперка, в момента е абсолютно неадекватен и общо взето постояно е по клиники или в лудницата.. не казвам, че задължително е това, но определено е добре да посетиш психиатър.

 
  ...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 54f9bf8b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нямаш нужда от психиатър. Сънувал си го и после се случва. Всичко е наред, успокой се.

 
  ...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: e0293ea6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Понякога са дори спомени от бъдещето.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 896cd8329d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Имаш нужда от невролог. Възможно е да имаш епилепсия на темпоралния лоб (вид епилепсия който се появява в юношеска и зряла възраст). Епилептичните кризи не се ограничават до припадъци със загуба на съзнание, този вид припадък се наблюдава рядко защото хората си пият лекарствата. Има около 30 вида епилептични кризи. Едни от тях са фокалните кризи. Тези кризи не обхващат целия мозък, а са локализирани в една зона. В зависимост от своята локализация, симптомите ще са различни. Проявяват се с краткотрайни промени във сетивата: звукови или визуални халюцинации, странен вкус в устата, усещане за дежа вм или жамаис вю... При епилепсия на темпоралния лоб е характерно усещането за дежа вю или жамаис вю. Пациентът Може да има ДЕСЕТКИ кризи в един ден. Траят от секунди до минути.
Важно е да отбележа че всеки един вид епилептична криза може да прогресира до генерализиран пристъп със загуба на съзнание. Причините са прости. Епилептичната криза е токов удар. Получава се когато група неврони започнат да изпращат сигнали с ненормална честотата. Ако останалите неврони игнорират тези грешни сигнали, кризата си остава фокална. Но ако останалите неврони започнат да повтарят същите сигнали с ненормална честота, получаваш криза със загуба на съзнание защото токовия удар се разпространява върху всички мозъчни центрове.

Аз съм с епилепсия на темпоралния лоб. Имах симптоми подобни на твоите, странни усещания за дежа вю или жамаис вю. Имах чувството че се намирам в друго измерение когато ги получавах. Месеци след това получих криза със загуба на съзнание.

Естествено че преди да те види невролог няма как да ти бъде поставена диагноза. Просто те информирам за едно от възможните обяснения за това което ти се случва. Естествено причините може да са други. Но не пропускай консултация с невролог.

 
  ...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: d4f6d586d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Мисля, че това е само началото.. поне при мен беше. После ще започнеш да виждаш еднакви числа навсякъде, което също е упътване от някой.. сякаш да си жив е все едно да си затворен в онези стаи за игра с въпроси които трябва намериш, и ако отговориш правилно минаваш на следващия въпрос... докато намериш изхода :) по-късно ще започнеш да чувстваш мислите на другите, това е гадно, защото знаеш винаги истината... по-нататък сигурно ще стават още "по-забавни" тези така наречени ъпдейти..

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 6481233436
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Абсолютна епилепсия.
Бившият ми беше с епилептични кризи... но през нощта.... и не ми се пише какво съм преживяла....
Изследвания, невролог и хапчета.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 0c6f0f411c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Имала съм дежа вю неведнъж в живота, но за важни събития в него.
Имам много силна интуиция и предусещам бъдещи случки и събития, счувствителна и аналитична съм и чрез наблюдение улавям намеренията на хората
По-близките ги усещам като енергия и знам кога ще ми дойдат на гости без предупреждение, усещам ги, когато са наблизо и т н.
Може би има нещо важно в този ден, което трябва да запомниш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 0c6f0f411c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 6, когато пишеш, че " това е началото" и ти ли имаш предвид, че е диагноза от рода на шизофрения или епилепсия?

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 4653f02973
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   До номер 9:

Не. Исках да спомена, че е възможно да отключваш други духовни възможности от типа телепатия, съзнателна или несъзнателна комуникация с други същества... и затова в главата ти да има такива послания - за мисия или цел.

Както другите са ти писали - нищо не ти пречи да си направиш контролен преглед при специалист, но епилепсията има още редица придружаващи симптоми, за които нищо не си писал...

Номер 6

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: cdab43b8a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Гледай немския филм Dark. Има го в нетфликс

Само ще те предупредя че много трудно се гледа. Доста е скучен първия сезон. Втория държи на нокти, а третия е тотална каша.
Ще ти се обяснят доста неща обаче.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker