Самотници - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Самотници
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 6301 пъти
Напоследък тук преобладават историите с чувства на самота, търсене на точния човек, търсене на истинска любов, на свестен партньор в живота... Та реших да направя една страничка в Фейсбук-"Самотници"! Да избягаме от анонимността тук. Да видим кой от къде е, да си правим срещи ако сме близо един до друг по местоположение. Да се разкрием като личности. На снимката на страницата има една ръка с надпис:"LOVE"Аз вече споделих какъв съм и какво обичам и мразя и откъде съм! Дано модераторите одобрят идеята ми. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7472288fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Име, години :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2385fbb5ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нямам фейсбук,но ако искаш остави и мейл и ще ми е приятно да говорим :)

модератор - не публикуваме контактни денни

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4080494c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Охааа повод да се клюкари, ама иначе е добре като идея. Работата е там, че ако тук даден човек не пише след коментара си някакъв, , прякор-подпис" няма как да се разбере кой е.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0626a53bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   И аз нямам фейсбук, но пък идеята е много добра. Браво. :)

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: cf73d2978b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   И аз нямам официален-изтрих го преди месец! Но един ден се рових из абвтата ми и видях, че съм имал някав друг фалшив. И ми хрумна вчера да направя такава страничка! Дано се съберем повечко. Може и срещи да си направим, ако сме от съседни градчета.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 84a9a080e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз подкрепям идеята, но и аз нямам фейсбук (умишлено), и нямам намерение да си правя.

А и за огромно щастие не попадам в кръга от хора, за които е предназначена групата :) Макар че въпреки това би ми било интересно какви хора се подвизават там, защото преди съм бил с тоя статус дълго време...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f237805f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Извинете модератор но сте пропуснали грешка на номер 2
написали сте така: модератор - не публикуваме контактни денни ! ..
не трябва ли дани а не денни ??

Модератор - Да! Трябва да е "данни" вместо "денни". Никой не е безгрешен, нали?
Както и Вие "... но сте пропуснали грешка на..." - не трябва ли да е "допуснали" вместо "пропуснали"? :)
Поздрави...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 18191e5306
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз също умишлено нямам фейсбук, но пък идеята ми допадна

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2e06a27e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Идеята на автора е добра, но и аз не мога да се включа. Заклел съм се пред себе си, че няма да си направя регистрация във Фейсбук при каквито и да било обстоятелства и смятам да го изпълня.
Номер 8, не спирам да се учудвам на самочувствието на някои хора. Поправянето на чужди грешки е неофициално заявление, че ти си по-грамотен от другия човек (връзката учител-ученик). Поне да беше прегледал поста си за грешки при набирането като това с "дани"-те преди да го публикуваш. Или поне да се беше направил, че темата те интересува толкова колкото това да поправиш грешката в добавения от "големия лош модератор" текст. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: cf73d2978b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Само 3-4 се събрахме в страничката.. Само това ли са самотниците, а темите тук бъкат от самота... Елате и се опознайте!

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a2fb14b752
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Нали се сещаш, че никой с акъла си няма да се включи във фейсбук в тема за самотници... То не че е срамно да си самотник, напротив - доста хора все още не са си намерили половинките, ама не може и самотата да е единствената ти отличителна черта. Хората не се намират в групите на отчаяните самотници, а много по-вероятно - в групи за музика или филми. И най-вече: навън, далеч от интернет. Тва е.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: cf73d2978b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Аз я направим за такива, които са самотни-по цял ден пред компа, наранени от нещо, различни ако трябва да съм точен, на които им е трудно или не искат да контактуват в реалния свят вече, по една или друга причина. Ти като не искаш-боли ме жилетката. Всеки сам си решава.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a2fb14b752
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Значи хем не искат да контактуват в реалния свят - хем търсят контакти във виртуалния по най-тъпия начин? При това- с тайната надежда да намеря единствения/единствената, с който/която ще се наложи да се срещат на живо? Парадокс не се ли получава, а?

Най-доброто лекарство за самотните е да излязат навън. Другото са глупости на свръхкомплексирани хора. Може да съм малко груба, но е факт. Вземи надмогни проблемите си и ще срещнеш точния човек. Но няма да е група за самотници.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2a3b11e6ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Иска ми се и аз да кажа нещо по темата за самотата. Лично за мен по-голям враг от нея няма. Ние сами я предизвикваме, а после се оплакваме колко ни е трудно. Ако се научите да сте си самодостатъчни няма да ви е толкова тегаво в такива моменти. В крайна сметка всеки сам се ражда и сам умира, колкото и пребанално да звучи. Аз за себе си винаги съм си знаела, че съм си сама. Всички хора около мен ги приемам като хора, които в даден момент се навъртат около мен. Имам си много близки хора, за които ще си изкарам сърцето и ще го дам, но ако тях ги няма в някакъв момент - нали трябва да продължа да дишам, да живея? Знам, че както днес има някой, на чието рамо ще опра глава, утре просто може да го няма. Не приемайте хората за даденост и не слагайте щастието си в ръцете на някой човек или на някакво събитие. Или казано по друг начин, когато нямате свръх очаквания и надежди, няма да имате и свръх разочарования. Не искам да поучавам някого или да си налагам свръхразбиранията за живота, а да ви накарам да погледнете по друг начин, защото така аз лично за себе си достигнах до един вътрешен комфорт.
Имало е толкова моменти, в които съм била абсолютно сама в труден момент и сама съм се тупала по рамото. Имало е толкова големи периоди, в които съм нямала контакти с никого и съм изпадала в някакви такива състояния, и съм се затваряла. И много моменти, заобиколена от хора, в съзнанието ми изникват едни големи дръпнати маси с по 20 човека. И в такива моменти не съм се чувствала самотна или щастлива, че съм заобиколена с хора, просто защото за себе си знам, че навсякъде и преди всичко съм си сама.
Не се затваряйте в домовете и в себе си. Не печелите от това. Дали ще е фейсбук, пред блока или в магазина - общувайте, създавайте контакти, опознавайте външния свят, а не този мрачният, който сами си създавате и в който сте.
И като за финал ми се иска да цитирам едни много позитивни мисли, дано ви подействат така, както и на мен:

" - Когато телефонът ти мълчи – това не е самота.
Това са лоши приятели.

- Когато слушаш как тиктака часовникът – това не е самота.
Това е твърде много свободно време.

- Когато няма кого да чакаш – това не е самота.
Това е песимизъм.

- Когато крадеш късчета чужд живот, за да запълниш своя – това не е самота.
Това е неувереност в себе си.

- Когато плачеш по цели дни в празния апартамент – това не е самота.
Това е депресия.

- Когато си мислиш, че никой не те разбира – това не е самота.
Това е егоизъм.

- Когато ти се иска да закрещиш от безизходица – това не е самота.
Това е болка.

- Когато си мислиш, че не си нужен на никого – това не е самота.
Това е самозаблуда.

Самотата е това, което ние сами си измисляме, когато никой не ни казва онези две кратки думички: ОБИЧАМ ТЕ! "

П. П Съмнявам се да няма дори един човек, който да ви го каже, макар и само с очи. Ако все пак няма - казвайте си го сами! :))
Успех на всички самотници

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6b7019c2d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Не бих се присъеденил към тази група, защото си мисля, че ако някои от малкото познати разберат за състоянието ми и това, че съм сам и т. н. , ще получа много подигравки и усмивания. Не бих споделил с никой познат проблема си, защото с мен ще е свършено. На тях просто им харесва да ме гледат така, да си седя в къщи, защото когато излизат могат да се сетят за теб, когато моежш да им свърши някоя услуга, иначе не те щат в компания. Поради тази причина нямам и нормано самочувствие, коя ли би тръгнала с мен - нито имам много пари, нито имам приятели, с които живота да не е скучен, това виждам около мен и на фона на това правя този анализ. Чувстам се чужд в собствения си град.


И не съм съгласен, че ние си измисляме самотата, и че за всичко трябва да се обвинявам аз самия, просто сустоянието ми може да е резултат от държанието и от отношението на всички около мен. Просто не разбирате ли, че всеки си има собствен живот и никой не би те приел, когато опитвам уж да не съм сам, а сред хора, то те си имат собствени неща и аз оставам изолирания. И на фона на малкия град, където няма какво да се случи, не бих приел това, да ме имат за майтап. АБСУРД!!! Това е отблъскащо

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: de901daf9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Момчета и аз съм същия индивид като вас, ама не мога да я намеря тази фейсбук страница. Търсих под името "Самотници" ама нищо не излиза... някой да ми каже как да я потърся. Не съм някой глезен тип, който търси внимание. Напротив и аз писах доста теми с много страници и не мисля пак да го правя. Някой, ако може нека ме упъти :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cf73d2978b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Защото я изтрих, никой не прояви интерес, писаха малко и тва беше! Всеки е много самотен, но като му предложат да си излее мъката и сподели с други подобни индивиди.... се дърпа!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: de901daf9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Не всеки е като тези дето си изброил. Кажи някакви кординати, ако искаш поща или скайп :) Аз постоянно пиша на всичко хора, туй в сайта, но малко се отзовават.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cf73d2978b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Еми аз пишех в сайта,който пак някой от тука направи,уж да се опознаем,но и там никой вече не пише.http://colorfulpeople.alle.bg-за този става дума.Аз съм ashlok.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 16e054be98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   На мен идеята ми се вижда леко опасна, но интересна... Няма ли как да се "запознаваме" индиректно, така че да се намали рискът от злоупотреби?

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cf73d2978b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Снощи го намерих-нещо като за нас е -някакъв клуб е доколкото разбрах с реални срещи-който му се занимава да чете да го прегледа: http://www.poznat.bg/home.pro? do=vsichki не съм го правил аз, просто ми се появи банера в 1 игра и се сетих за тук, за темата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: de901daf9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Аз съм от коментар 21. Видях този сайт дето 22 ми го каза, ама там е пълна скръб. Те хората са писали преди 100 години. Ама все пак си оставих и там кординатите и дано някой да ми откликне :) А сайта на коментатора от 24 не мога изобщо да го намеря този сайт или клуб.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 83b35f822b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Подкрепям номер 16. Толкова съм се борила със самотата, че вече толкова свикнах и ми е любима. /Другата крайност/ Докато преди си измислях занимания за самотници /2-5 години/, сега ми станаха любими. Винаги имам какво да правя и да ми е забавно:)))Не, че имам бол предложения, но предпочитам да се прибера у дома. Пътувам сама. Някои хора много бързо се сприятеляват и завързват запознанства, но стената, която съм издигнала около мен е непробиваема. Преди време страдах, но сега й се наслаждавам. Наблюдавам света и му се радвам.
Да обичаме себе си такива, каквито сме!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker