Теория на еволюцията - въпроси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Теория на еволюцията - въпроси
преди: 1 месец, 29 дни, прочетена 655 пъти
Предполагам, че всички знаете за теорията на еволюцията - как животът се е зародил от океана, където едноклетъчни първо са се появили, после са се съединили в много клетъчни, после са се появили риби, земноводни, влечуги и накрая са се изправили животните на два крака и т. н.

Има обаче някои слабости тази теория. Първо сега никъде в природата няма среден етап на реолюция - тоест сега сякаш няма еволюция.

Ако например хората ставаха хора от маймуни трябваше и в момента да има примати, които еволюират, примерно неандерталци и маймуните да се учат как се правят брадви, дрехи и т. н., но всички доказателства сочат, че няма толкова умни маймуни.

Второ маймуните не са месоядни, а според теорията на еволюцията най-най първите хора били ловци-събирачи и ловували мамути с каменни копия и стрели.

Трето ДНК доказателствата доказват, че хората произхождат от един мъж и жена, а не от множество еволюирали примати.

Четвърто историята се дели на каменна, медна, бронзова и желязна епоха, като според учените каменната е продължила над 200 000 години, а другите са от около 5 хиляди години всички останали епохи.

Добре, но ако наистина каменната епоха(когато брадвите, инструментите и оръжията са били от камък) е била цели 200 000 години, то трябваше да са открити МИЛИОНИ каменни брадви, мотики и копия, а то не знам дали общо са открити и няколко хиляди такива артефакта? !

Въобще науката не доказва почти нищо за така наречената 'праисторив' когато хората нямали писменост и ползвали каменни оръдия. Всичко се крепи на някакви рисунки в пещери, които не могат да бъдат категорично датирани и на няколко хиляди артефакта.

Няма как за 200 000 години история да има толкова малко доказателства.

Всичко в тази теория с маймуните и човека куца.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 29 дни
hash: a7f7f47b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Тази теория вече е опровергана от учените. Има материали по въпроса, чети.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 4953555d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Няма да карам подред, но ще е по точките ти

2. Маймуните СА ВСЕЯДНИ (месо ядки плодове). И тук много точно трябвада правиш разграничение между видовете. Не случайно има таксономия и стриктно разделение - царство/вид/подвид/семейство и т. н.
Да, повечето маймуни ядат месо, напиши в интернет и ще видиш хиляди снимки да ядат плъхове, буболечки и въобще месо каквото се сетиш. А, да и са убийци от класа, особено най-близките до нас - шимпанзетата.

3. Бъркаш малко ДНК то. Ако приемем че ДНК е рецепта, правилно е да се каже, че СПОДЕЛЯМЕ част от рецептата с всички живи организми на тая планета. 60% с бананите, с плодовата мушуица също 60%, със най-близките ни човекоподобни маймуни - 95% ДНК.
Все едно да кажеш че всички хора споделяме 99% една и съща ДНК. Ами естествено - ние сме Хора, не гълъби. Също както гълъбите споделят 95% от ДНК-то на птиците, но само примерно 70% от ДНК то с човек.

4. Сечивата - пълно е със снимки в интернет. Проблема е че това което ОНЕЗИ хора са наричали "брадва" и са го използвали, не е онова което ти знаеш и наричаш брадва. Почти всеки заострен камък би бил "сечиво"/оръжие за онези "преисторически хора". Такива има навсякъде около нас.
НО ако очакваш да видиш перфектно наострен, с дървена дръжка инструмент - няма да стане. За 200 000 години почти всичко бива "разградено", в Природата. Просто отиди на някое място където човек не е стъпвал 5-10 години и ще видиш как Природата "изяжда" и завзема всичко. Виж някоя стара комунистическа сграда - има дори с дървета по тях. И това само за има-няма 30 години. Бетона едва ли ще "оцелее" в Природата и 1000 години. Дават му около 100 години "живот".
ВЪобжще пробвай - аз например съм закопавал мокри кърпички които уж се разграждали за 100 години. Дрън дрън - след 5 години няма да познаеш какво точно си закопал. Направо биват разградени - как и защо, кой червей или бактерия, вещество го прави и идея си нямам.

1. И сега първа точка - най-трудната. Да, ЕВОЛЮЦИЯТА е процес. И той се случва в реално време. Трудно е да "го наблюдаваш". Хората никога не са се "превръщали" или раждали от маймуни. По същия начин можеш да попиташ, защо старите телефони Нокия и или Еркисън не се "превръщат" в смартфони. Ти до преди 25 години знаеше ли какво е смартфон? Кога точно телефона се превърна в "смартфон". Операционната система ли? Дисплеяй ли? Тачскрийна ли? Коя точно е границата?
Ето така работи Еволюцията. Малки и малки подобрения на вече съществуващ вид/маймуна/инструменъ, кото водят до КАЧЕСТВЕНО НОВ ВИД. В Природата има ясно разделение - а именно - когато два индивида от определен вид не могат да създадат потомство (стерилност). Както овца не може да роди от кон, така и котка не може да има кученца. Близките видове - магаре и кон примерно могат да имат наследници - катъра и мулето, но те са стерилни. Магарето и коня са близки роднини, но РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ.
ВИждал си първия Айфон - 1. Виждал си и последния 15 ли е вече. Едни и същи ли са? И точно тук е разделението на видовете - когато нито една част от компонените не пасва/става в новия модел. Айфон 15 не е РОДЕН от айфон 1 или айфон 14. Нито ще бъде последният в семейството на смартфоните. Еволюира ли Айфон 15, защото аз не виждам да "се променя". Сякаш не виждаме че се случва, а реално е точно обратното - правят се постоянно промени в софтуера и хардуера. Схващаш ли? А Природата Еволюцията не се случва на всяка една година а в Поколения. 100 поколения са около 2 000 години. Айфона излиза вседнъж годишно, - 15 поколения. Гаранция че няма да го познаеш след 100 поколения. Еволюцията няма ЦЕЛ. Тя просто Е. Целта е живота да оцелее, а това означава да прави възможно най-доброто с наличните ресурси за ДАДЕНА среда. Както делфините не могат да правят паяжини, така и котките нямат сонари.
Ако утре възникне необходимост, може смартофините да станат зелени, да имат пласмасови дръжки или въобще каквото се сетиш и не можеш да се сетиш. ЩОм дадено качество/черта води до оцеляването и реппродукцията на даден вид, то се предава и в бъдещите поколения.

Елементарно е, но дали ще го видиш....

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 83ccb5cbe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Накратко: няма "еволюция" има адаптация.
Подадени неща (знания).
Човекът "еволюира" от човекът--генетична модификация.
Маймуната от маймуна та и човекът на принципа наблюдение и повторения.
Човеците не сме с общи двама за всички ни прародители.
Не знам защо още крият произхода на негативните на резус например, но е очеизвадно, та очеизбодно, че сме различен биологичен вид/раса.
Има няколко вида хоминиди дори още и днес, модерно време.
А религията говори за Ева, но премълчава Лилит примерно, защо? !
Има и съвсем изкуствено създадени, без души.
Има и клонинги.
Има включително научни документи за клонинги, но хората не четат, а отричат, че е по-лесно. Готино е как а почват такива доклади с обяснения за "медицинска етика" и как за това не клонкрали хора, но като навлезеш и четеш "съзнанието не може да бъде преместено в друго тяло" та се за чудиш как знаят, пък ти се отвори апетита за повече знания, пък започнеш да проучваш повече...

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 4859b6ac90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   То затова е ТЕОРИЯ тоест хипотеза, или предположение, точно защото липсват категорични доказателства. А теориите не са само тази на Дарвин има и много други теории, но тази учим в учебниците и затова е най-известна.
Това че сме произлезли от един мъж и една жена също е теория!

Въпреки това щом искаш да коментираме тази теория, е добре първо да си изучил или поне проверил дали това което твърдиш е вярно.

Последния ледников период е бил преди около 2, 5 милиона години и точно тогава се вижда наличието на първите ХОМО, като мършояден хищник и има налични намерени негови инструменти. Край с теорията ти за маймуните които не ядяли месо, ако ги поставиш в неблагоприятни условия повечето ще измрът, но останалите живи ще проядат мърша. Просто живите същества ядат това което им предоставя природата според климата. Тогава климата е бил ледников затова са ядяли мърша и често са гладували. В последствие когато климатът се оправя растенията доставят по голям достъп до храна и гладът намалява, съответно населението се увлеичава има по ниска смъртност от глад.
Дали някой (доста) от днешните хора са по умни или по глупави от неандерталци е доста спорен въпрос, затова спокойно може да се приеме че те са умственно еволюиращи, но поставени в много добри услоовия, които вече еволюиралите и природата им предоставят. Как си представяш някой произлязъл от днешен катун да изобрети автомобил или асансьор, но се возят, нали! Просто днешното население на света си се грижи за неандерталците които не са еволюирали достатъчно, предоставя им добри условия с надеждата да се развиват.

Всъщност това, което наричаш каменна епоха е продължило 2, 5 милиона години, започва някъде преди 2, 6-2, 5 милиона години с появата на първия индивид, който прилича на човек и завършва преди около 6 хил години с появата на първите писменни данни. Каменната епоха включва ранен палеолит, среден палеолит, късен палеолит, мезолит и неолит.
Преди около 400 000 години прачовекът е придобил контрол над огъня, можел е да си пали огън и да го поддържа. Ти говориш за 200 000 години каменна епоха, но бъркаш защото й даваш за начало появата на Хомосапиес в Африка, но преди хомосапиес е имало други хомо....

Защо не са открити милиони каменни артефакти, първо защото населението през каменната епоха не е било милиарди, преди около 7 хил години населението на земята се е увеличило заради отседналост, земедение и животновъдство до около общо 80 милиона, преди това са били много по малко на брой по цялата земя. Второ през каменната са ползвали както камък така й дърво рога кожи и т. н. Трето камъкът за милиони години го хваща ерозията на природата, вятър, вода му променят формата, а и много днешни хора които не разбират не осъзнават ако държат в ръката си камък ползван от хора преди милион години. Единствените камени артефакти за музеите се изравят от археолози, обикновенно от пещери, където са запазени от природни явления, това което е намерено около домовете им около огнището им, всичко останало по поля и гори или си стои, или е изпочупено от неразбиращи хора или ерозирало от природата.
Представи си ако днес събереш всичко което е на 1-2 метра около готварската ти печка как би изглеждало описанието на живота ти по такива артефакти??? Е по наличието на артефакти на няколко метра от огньовете им и на няколко метра от гробовете им археолозите предполагат начина на живот на тогавашните хора.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: e0649f758c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   "маймуните не са месоядни"
" ДНК доказателствата доказват, че хората произхождат от един мъж и жена"

Тия не знам как ги измисли. Факт е, че Дарвнизмът има проблеми де...

 
  ...


...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 1c0fffe699
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   "Второ маймуните не са месоядни" Хо хо искаш ли да тестваме тази твоя "теория"?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: b26653e766
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Питаи някои специалист, той ще ти даде отговор на нещата, които те вълнуват.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 4eb7da498c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Разбираш ли какво е 100 милиона години? Не е като 100 млн лева или долара. 1 милион години е адски много време, а тук са стотици милиони и милиарди.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 5a870bb4c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Който вярва на теорията за маймуните е глупак. Склонен съм да вярвам че сме проект на по-развита цивилизация.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 594c30529f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Тази теория е безумна и невярна!

Истината е, че човек е създаден от Бога с безсмъртна душа и за вечен живот!

Като първоначално е бил създаден един човек - Адам. Затова и досега има лаф, че жената не е като човека, защото тя е създадена по-късно и специално за него!

Тоест жената е създадена за мъжа - а не мъжа за жената!

И вече от тази двойка хора е произлязъл целият човешки род.

Това е истината по въпроса!

 
  ...

...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 64c55da07b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До 11 - Ти си мозъка викаш на твойте склонности да вярваме Айнщайн.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: f971faccf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Щях да споря с мастити интелекти, но се отказах. Само ще си счупя пръстите за нищо.

Само на но. 5 ще отговоря. Ако си направиш ДНК тест ще видиш, че произлизаме от едни и същи народ, народите от племена, а племената са расови. Сега, точно тук бъркаш, а автора не допълва. Ние произхождаме от една двойка - бяла арийска (индоевропейска) Монголоидната произхождат от друга двойка, съответно Монголоидна и тн.

Теорията за маймуните е най голямата глупост. Приказка съчинена за наивници. Също толкова наивни, колко и онези които вярват, че Бог е някакъв белобрад старец на небето..

Реално за да еволюира човек от маймуна, т. е за да се появи разликата в онези 5% е необходима случайност от 1/4 трилиона години. А галактиката не е толкова стара. Още повече че маймуните съществуват от доста, доста по късно... Да кажем няколко стотици хиляди. Както загатва и автора, дори и това да се случи няма как едни маймуни да еволюират, а други да си останат маймуни и вече 100хил години да не мръднат. Това означава че обогатяването с ДНК се е случило ВПЕЗАПНО. Просто защото е привнесено. Както и целия съзнателен живот на земята, между впрочем. Или ще кажете че съзнателния живот пак ей така по случайност се е появил? Астероид е ударил земята и хоп - едноклетъчно? И откъде е дошъл този астероид? Точно така - от същото място откъде идва и съзнанието на хората.

Сега ако ви кажа че в нашата галактика Млечен Път има регистрирани над 2 милиарда обекта( звезди, планети и тн), а там има още 3 трилиона галактики, за които човечеството знае... и вие ще ми кажете че хората са единствените, най великите и са плод на някаква еволюция?
Хора, хапчетата! Вие осъзнавате ли цифрите, които ви казвам сега? Трилиони галактики!

По добре се замислете кой има интерес да си мислите за маймуни и белобради старци!

• Не казвам, че не вярвам в Бог. Просто това със старците е смешна работа.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 4859b6ac90
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   До 12 не си доразбрал Мъжът е първия и неуспешен опит на господ да направи жената. Нали знаеш че когато правиш нещо за втори път го изичсляваш по добре, махаш недостатъците на прототипа и ако не опиташ трети път, следователно си доволен от качествата на второто си по-качествено произведение.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 78124eaa47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Първо, теорията на еволюцията на Дарвин е малко превратно преразказана в нашите книги и учебници. Трябва да се прочете оригинала, в него не пише точно, че човекът е произлязъл от маймуната. Второ, самата теория на Дарвин, когато за първи път я е оповестил публично в Англия, не предизвиква абсолютно никакъв интерес. Едва по-късно, преразказана по подходящ начин, е придобила попилярност. За повече информация по тези въпроси може да се прочете книгата "Кратка история на почти всичко". Реално, ако трябва да се вярва на теорията, че живота е "случайно" възникнал от неорганичната материя, в някакъв първичен океан, треснала гръмотевица, протекъл ток във водата и не щеш ли се родила първата органична молекула. Ала-бала. Ако е вярно, това е низ от огромни случайности. Слонен съм да мисля, че животът е възникнал във Вселената от някаква първична енергия, от Големия взрив и след това е разпространен. За доказателствата от праисторическата епоха си спомням, че един професор разказваше, че между първите примати и хората има няколкостотин хиляди години, от които в земните пластове няма никакви материални доказателство, човекът все едно изведнъж се е появил. С течения на времето и четене достигнах до извода, че човекът е създаден или генетично оформен като човек от извънземна цивилизация. Има достатъчно писано по темата. ТКези същества са се наричали Анунаки, присъствали са в Месопотамия, има следи от тях - погребани скелети, с височина три метра, в Южна Америка. Естествено са притежавали огромни научни познания, а са създали човека за да им бъде роб. По пътя на генетичните експерименти като странични продукти са се получили някои некачествени продукти, като циклопите, кентаврите и др. Има доказателства, че унищожаването на градовете Содом и Гомор е от използване на тактическо ядрено оръжие, каквито има и днес - алтилерийски боеприпаси, които унищожават всчко на 1 кв. километър площ. Косвено това се потвърждава от всичко написано в Стария Завет. Още на първата му страница става ясно, че Бог, или Анунаките са действали в географската област между реките Тигър и Ефрат. На същото място става дума и за злато. Т. е. вероятно златото като суровина е било цел на Анунаките. След няколко страници пише следното "Бог създаде човека и го пусна в Райската градина, за да я работи и да я пази". Т. е казва се, че Бог е имал нужда от работници, за да работят за него, не за себе си. Т. нар изгонване на човека от Райската градина какво е? Осъзнаване на хората като личности със собствена воля, и те са научили, че са създадени за роби и са се разбунтували, затова Бог ги изгонил. В библията, Стария завет всичко е обяснено, но е метафорично и иносказателно. След това, Боговете (Анунаките) пак са се намесвали в човешкото развитие. Първите хора, като Адам, синовете му, внуците и правнуците, са живеели по около 1000 години. Бащи са ставали на 120 г. възраст, след това явно генетично са преработени гените на хората, да започнат да живеят по 60-70 г. Библейския потоп също е някакъв начин Анунаките да се отърват от излишните им хора.
Хората реално са създадени като самообучащи се компютри, като с всяко следващо поколение невронните връзки в мозъка се удвояват. Хората са създадени с основни команди (инстинкти) - за оцеляване, възпроизвеждане и развитие. Всичко друго - образование, националност, традиции, език, са като един софтуер. Реално този софтуер има за цел да индоктринира хората, в какво трябва да вярват - патриотизъм, лоялност към нацията, племето, семейството, фирмата, корпорацията, държавата. Образованието от държавата има за цел създаване именно на роби, а не мислещи същества с критично мислене. Защо училищата и университетите дават само знания и създават умения за работа, а не саморазвитие, не за творчество, не за придобиване на икономическа и финансова грамотност как човека да стане финансово независим и се занимава с това, което иска и може да прави най-добре? Защо за държавите е по-добре да има роби за работа и плащане на данъци. И така, в заклрючение, човекът е създаден в името на целта труда му, най-ценното, което има, да бъде ползван на безценица, за да обогатява някой друг или група от други - държави, корпорации и др.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 0852094960
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ми истината е че няма как да знаем, освен ако не направят машина на времето... Дарвиновата теория отдавна вече куца, чел съм и съм изгледал доста за това че е възможно да сме от друга планета или че сме създадени, в смисъл тези неща звучат много по рационално от дарвинизмът, но пък и еволюцията не е за пропускане на 100% за това живейте си живота, защото надали ще разберем какво е станало на 100% :D

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 9343945397
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Защо не ми одобрихте коментара към малоумника-автор? Явно простотията и невежеството тук се поощряват, а интелигентните хора, които казват истината се заглушават, за да не ги изваждат от заблудата им. Нищо, ще се пробвам пак, пък квото ще да стане!

Теорията за произхода на хората от маймуните е ВЯРНА! А отговорът на тъпия ти въпрос, защо аджеба, днешните маймуни не се превръщали в хора, е: това е процес, който отнема милиарди години, а не е толкова бързо, както ти си го представяш - за 2-3 месеца да стане от маймуна на човек, като от какавида на пеперуда. Не става еволюцията толкова бързо. За това са нужни милиарди години и не става ей така автоматично от самосебе си, а само при много трудни, екстремни условия за живот с екстремни температури, валящи астероиди и радиационни дъждове, каквито за последно е имало преди 65 млн. години, когато и са измрели динозаврите. Тогава видовете са се принудили да се усъвършенствали и приспособили, за да оцелеят в новите условия, от това и ДНК-то им постепенно се е изменило, и са еволюирали в нов вид. Но революцията на тия, сегашните маймуни, дето си умираш да я видиш всеки момент, бъди сигурен, че няма да доживееш да я видиш, ако щеш да имаш и 10 живота.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: fd94026171
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Н 19, съгласявам се с теб, че си произлязъл от маймуната. Не знам обаче защо настоява, че всички ние сме като теб, но просто резуси, а и много резуси... Ако решиш да проучи малко повече, ще разбереш, че ако ти си братовчед на маймуната, това само значи, че ТИ си братовчед на маймуната.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 835298c1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Бързам да отговоря на 19
" : това е процес, който отнема милиарди години"
Приятелю, ако отнема милиарди от маймуна до човек, колко ли ще отнеме от едноклетъчно до маймуна според тебе? Така... а сега на колко милиарда години е планетата? Или математиката сериозно ти куца или биологията... А като ти гледам преките обиди към автора, разбирам и защо са те резнали модовете, както и разбирам колко ти е твоя собствен интелектуален капацитет.
------
БУРНИ АПЛОДИСМЕНТИ за номер 16!!!

Само ще го допълня
1. Въпросните Анунаки са всичките богове, описани в гръцката митология
2. Не само те. Всяка раса е генетична разработка на определени извънземни ПО СВОЙ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ! Африканците са на "Сириус А". Монголoидната са на Лира и така нататък.
3. Атлантите са микс между тогавашните хора (Му/ЛеМури), т. е. Маймуни и самите Анунаки. Дотук с Дарвин. Оплождали са жените човешки и са се раждали деца великани, полу-богове (Херкулес например). Тогава е момента в който са затрили Шумерската цивилизация. Посейдон(Анунак) е помогнал на 12 двойки да избягат и да се заселят в Атлантида, слагайки началото на Атлантската раса(4та)
4. Откакто са се заселили там, на Земята идват Арктурианите и се заемат с тях, като избраната раса. Арктурианите са били със синя кожа и синя кръв, защото така рефлектират на нашата светлина и нашето слънце. Оттам идва и израза за благородниците и синята кръв. Още, виж как всички божества в индуизма са нарисувани в синьо. И там са ходили, тъй като индийците са арийци.
5. С други думи от Арийската раса насам вече почва да се води борба между синьото и червеното, между доброто и злото на Земята. Едните искат да еволюираме, а другите да продължаваме да сме им роби, за да копаем злато, мрамор, плутоний и тн.
Вижда се в управлението и политиката на всяка държава. Цветовете на знамената също имат голямо значение.
Т. е. извънземнти не само че има. Не само са ни създали, не само че ни управляват пряко и косвено от самото начало, ами много от тях са и постоянно тук на земята. Хората нарочно се държат в невежество и самата идея за съществуването на извънземни се възприема с присмех.
3 трилиона галактики... и ни е да сме единствените на една планетка?? !? ! Познайте какво. Целия този театър с експеримента Човек се случва в една и съща галактика и то само в диаметър на не повече от 100млн светлинни години от Земята.

6. Най-важното! Анунаките, "падналите ангели" (Книгата на Енох) не са лоши изначално. Те са необходимото зло, в това измерение за да можем да еволюираме. Преди 5 млн години на заседание на Галактическата Федерация на Светлината се е решило създаването на човешката раса. Тогава редица раси в това число :
Архонти (Арчони), ДракОни (от Драконис), Сивите (малките човечета от филмите с летящите чинии, само че сиви), Сириус Б, Лирийци, Анунаки и други са станали доброволци да паднат до физическия свят, за да ни създадат и чрез двуполюсния модел Ин и Ян, добро/зло да еволюираме с цел... да бъдем невроните на планетата Земя. На нея са й необходими одухотворени същества, които да могат да комуникират с ГФС.

Нашата планета е абсолютно съзнателно същество, на което предстои да навлезе в 7мото измерение (7мото небе, както го наричат). Космически погледнато се намираме на много специално място - ключ към Орион. Тук вече ще спекулирам, но си мисля че Орион е спойката между Андромеда и Млечния път... защото много милиарди години назад са били една галактика..

Така че драги мои, очаквайте големи земетресения. Огромни земетресения! Очаквайте океаните да горят (Браунов газ). Очаквайте много хора да полудеят. Но да знаете, че никой не ни мрази там отгоре, просто има план.

М. В.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker