Закона на привличането, работи ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Закона на привличането, работи ли?
преди: 1 месец, 4 дни, прочетена 707 пъти
За всеки, който е гледал филма The Secret 2006 или от някъде е научил за този закон и го е пробвал.

Видяхте ли някакъв резултат ама честно, защото аз лично не особено. Дори по-лоши неща ми се случиха след като го пробвах. Като цяло се говори за него от доста големи личности. И те наистина вярват, че работи, аз го бях забравил докато един приятел наскоро не ми каза, че гледал нещо с Jon Jones и той говорел за този закон. Навярно знаете, че това е боец от UFC без нито една загуба. И то в тежка категория сред най-добрите в света. Определно е тренирал е много здраво както всички други бойци, но смятате ли, че със силата на този закон е успял да вземе предимство над другите?

Аз лично съм скептик по-склонен съм да вярвам, че всичко зависи от това какви действия прави човек за да постигне дадено нещо. И въпреки да дава много от себе си пак успехът му не е обещан ( съдя по нещата, които съм видял до сега може аз да греша). Но все пак някак си вътрешно ми се иска наистина да има нещо такова като "вселенски закон". Така, че ще се радвам да чуя и вашите мнения. И ако някой може да разкаже действителна случка след като е пробвал също.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 3 дни
hash: c3f14782be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Естествено, че е глупост. Ако ставаше така, мислиш ли, че за милиони години еволюция нямаше да усъвършенстваме това умение и да живеем в доста по-добър свят - без войни, болести, бедност, несправедливост, насилие.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: a64639091c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Аз ги разбирам нещата така ако нон-стоп си визуализирам да стана астронавт и да работя за НАСА, дали ще стана?

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: ffcf9882dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не мисля, че работи, поне не при всеки и не винаги. Но пък съм забелязала, че в редките моменти, в които се чувствам красива и съм в настроение, събирам буквално всички погледи, някои даже ме заговарят насред улицата. И, не, не се правя да изглеждам по друг начин, нито се обличам различно. Просто има дни, когато изглеждам по-добре от обикновено.

Смятам, че има някакви "закони" и има неща, които не виждаме и отричаме, но те си съществуват. Трябва, обаче, да ги разучим и сигурно би отнело много време.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 1de246af5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Важно е да вярваш, но само с вяра не може да стане. Както се казва на български - лозето не иска молитва, а мотика.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: d0989f7c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Майчице, интернет само с рецепта трябва.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 0e8df005a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Да, работи.
Но не си го разбрал.
Намери в интернет упражнението със синьото перо. Когато след месец видиш синьо перо - ще се убедиш.
Ние привличаме това, за което мислим.
Но не трябва да мислиш как ще стане. А просто да се довериш на процеса и да си благодарен за всичко, което имаш, докато чакаш.
Животът е лек.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: c3f14782be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   6, и колко милиона изкара с това синьо перо?

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: a09cdeaa94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не, не вярвам в този закон, но разграничавам едното от другото. Мислите действително влияят на реалността, но причината според мен е защото мислите провокират съответните действия, а не защото с вълшебната пръчица генерират определено събитие. Също така да, напълно възможно е човек да работи в една посока с години, и да не получи гарантиран успех, а друг да получи. Наричаме го късмет, аз го наричам съдба. Мисля че позитивните мисли ни помагат, докато отрицателните ни пречат и парализират. Разграничавам т. нар. wishful thinking от реалността. Ние може да си мечтаем за много неща, които никога няма да ни се случат, именно затова думичката, която използваме е 'мечти'', а не факти, реалност. Понякога се случва хората да сбъдват мечтите си. Това смятам е комбинация между позитивно мислене и съдба.
Но според мен е много вредно да казваме на хората че не са постигнали нещо, защото не са били достатъчно позитивни. Всяко нещо зависи от серия от обстоятелства т. е. от самия индивид обстоятелствата. Когато и двете са в синхрон, се случват нещата, а когато са в разрез, с много трудности или изобщо не се случват. Всякакви хипотетични примери се сещам - например момче от много бедно семейство става учен и печели нобелова награда - възможно т. е. човекът прави нещо въпреки обстоятелствата. В същото време, десет други учени от богати семейства, които са им осигурили престижно образование, постоянен надзор за усъвършенстване и тн, също печелят нобелови награди.
Ако гледната ти точка е да вярваш на тайната, ще си кажеш че първото момче е успяло, защото е ползвало формулата на тайната, но един широко мислещ човек ще ти каже, че статистически няма нищо чудно в случилото се - отношението на спечелили нобелови награди спрямо финансово положение е 10:1 т. е. нищо изненадващо. Богатите хора имат достъп до по-добри позиции и образование, съответно повече възможности, а при бедните само най-упоритият ще пробие. Ако вярваме на тайната, защо не са успели 10 бедни с нобелови, спрямо 1 богат с нобелова? Ако наблюдаваш реалността, често ще видиш точно такива примери от всякакво естество.
Общо взето нищо не е и гарантирано. Току що се сетих за един познат, който по критерий за добър живот, отговаряше перфектно, начин на мислене, здравословен живот, перфектно семейство и му се случи нелеп инцидент и почина. Е според теб има ли някаква логика в това? Според мен никаква. Утре не ни е гарантирано и всяко нещо зависи освен от нас, и от нашата лична съдба.
А примерът с печелившите на състезания, който ти даде, мисля че е пример точно за това, което аз посочих - когато личните цели на човека съвпадат с неговата лична съдба. И затова се случват нещата т. е. синхрон. А това защо при някои са в синхрон, а при други не, не мисля че някой може да ти отговори на този философски въпрос.
Това, което зависи от нас, нека правим, другото са обстоятелства, независещи от нас. Това е моето заключително разсъждение по темата

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 4b185e8404
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   7, никога не съм искал милиони :))) за какво са ми?
Исках изобилие и лек живот. И го имам.
И всяка сутрин се будя с усмивка и благодаря.
Имам здраве, любов, приятелства. Пътувам. Имам хубави доходи без да се скапвам от работа. Имам време за семейството си.
Ето… изобилие

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 2 дни
hash: e1efaa375b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Този закон може да има смисъл, ако вложиш усилия, време и ресурси в правилната посока. Ако това значи да привлечеш успеха, да, получава се в много случаи: фокусираш се, работиш за целта и я постигаш. Не е сигурно, защото може да нямаш възможността да я постигнеш. Аз колкото и да се опитвам да пея, няма да се получи, защото просто не мога.
Ако се разбира, че стоиш, мислиш как искаш имение, лимузина и милиона в банката, естествено че няма как да се получи.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: c3f14782be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Авторката на книгата "Поръчки до Вселената" Бербел Мор Попина на 40 и няколко от рак. Дали работи според теб?

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 4265d8cbac
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Единствения вариант да постигнеш нещо в живота е да излизаш постоянно от комфортната си зона и постоянно да натискаш дори и да правиш грешки. Такива закони за привличане, медитации, ритуали, суеверия, и др не бачкат!!!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: e0a7d7956e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   2. То не става само с мислене и търкаляне на дивана. Трябва и ти да дадеш нещо. Никой няма да почука на вратата ти и да те направи астронавт. Някои хора наистина тълкуват нещата буквално.

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: f9c3ae126b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 13, топ коментар.

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: f9c3ae126b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Всичко зависи от теб, мотивация, желание за успех, реализирането им, това е ключът към успеха.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 11 часа
hash: eca2db12b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз вярвам, защото го прилагам и на няколко пъти съм ставал свидетел на неща в живота си, граничещи с чудо. За мен Вселената и материята в частност, са чиста енергия. Всичко е честота и вибрация.
Препоръчвам ти и книгата на Вадим Зеланд “Транссърфинг на реалността”.

 
  ...
преди: 20 дни, 10 часа
hash: 720bcefdff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Законът работи за всички, независимо дали вярваш в него или го отричаш. Голяма част от хората притежават ограничени способности да отворят ума си по този начин и отричат нещо, което не разбират. Този "закон" е бил познат на човечеството още от древността и в него е скрита истината за живота. Преди много години, когато за първи път научих за него, подходих с насмешка и реших да го тествам, само за да докажа, че не е възможно да работи. Не само, че не успях, а и се убедих точно в обратното. Всички неща, в които вярвах с абсолютна сигурност, колкото и невъзможни да бяха, се случиха. Разбира се, не без усилия и труд, но до мечтите винаги остава една крачка разстояние, която някои наричат късмет. Не е достатъчно просто да искаш силно дадено нещо, трябва да вярваш в него, да бъдеш убеден, ще се случи. Ето тук повечето хора се провалят.

 
  ...
преди: 19 дни, 20 часа
hash: e0a7d7956e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Мен най-много ме впечатли метода 3-6-9 на Никола Тесла. Просто останах потрсена когато се случи това което исках. И аз бях като 17-ти. преди това. Пробвай - нищо не губиш.

 
  ... горе^
преди: 19 дни, 20 часа
hash: e6a97dfe57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   До 17 - Имаш ли видео в което демонстрираш работата на "закона"?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker