Какво стана с най-умният ви съученик от училище? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121568)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18622)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво стана с най-умният ви съученик от училище?
преди: 17 дни, 7 часа, прочетена 1261 пъти
Какво стана с най-умният ви съученик от началното училище или от гимназията? Как се разви той в живота?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 16 дни, 7 часа
hash: 3fa6608e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Иска им се тука на двойкаджиите да чуят, че нищо не е станало от него, за да се почувстват по-добре, но не.. Много си е добре човека, не спира да се учи и развива, работи си високо класифицирана работа и взима много пари, има си семейство, жена, дете и така.. А двойкаджиите и "популярните" гледам ги чудят се как да свържат двата края, сменят там някакви работи постояно, продавачи, бармани, шофьори, такива..

 
  ...
преди: 16 дни, 7 часа
hash: 84d01168e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Нищо не стана от мене, поради ред причини като плахост, тревожност, мързел, прекалено много обмисляне, болести и т. н. :D
Не обвинявам никой друг, хаха!

 
  ...
преди: 16 дни, 7 часа
hash: 0de39c763d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Учител

 
  ... горе^
преди: 16 дни, 7 часа
hash: cf820941d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Стана милионер. Очакваше да е пропаднал сигурно?

 
  ...
преди: 16 дни, 6 часа
hash: 3d3c4e898a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Има имоти за няколко милиона евро в България, Гърция и Холандия, където в момента работи. Занимава се с инвестиционно банкиране, брокерство и подобни. Майка му постоянно му звъни, за да го провери, дали спи, защото човека е нон стоп на работа и не се отпуска много.

Вторият най-умен се прибра от Англия за известно време, но пак се върна, защото тук не му се живееше. Работи, като ръководител на ИТ екип, но всеки път, като го видя, имам чувството, че ще припадне от скука. Не знам, какво му има сега, зщаото едно време, беше много зарибен метъл, караше скейтове и се разцепвахем да цъкаме на игри.

Третия най-умен се захвана с програмиране и Лунукс хави още в 5-ти клас и завърши едвам-едвам и 1 година се отрепа, да се пука с амфети, да пиянства и... напусна унивеситета на втората година и последно чух от брат му, че прави по 7-8000 лева на месец, като не си дава зор, живее в огромна къща на село, която стегна и я направи приказка, с огормно дворно място, отделно вискчо е инвестирал в земи и имоти, като дава под наем апартаменти и скоро мислел, да почва да работи земя. Все ми се опалква, че има много свободно време и много пиел и пушил, заради това.

 
  ...


...
преди: 16 дни, 6 часа
hash: faf21a8640
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Стана главен програмист в една софийска фирма още през '98ма, в зората на интернета. После стана съсобственик. После си направи фирма в САЩ и почна да пътува с чартърни полети още през 2003 из целия свят. В момента не знам къде и какво прави- мутрите в БГ му завидяха и убиха сестра му. Никой никога повече не го видя. Предполагам обаче, че е мултимилионер в САЩ.

 
  ... горе^
преди: 16 дни, 5 часа
hash: 3d587ba2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Сещам се за двама такива. Първият работи в Чехия. Веднага след като завърши замина и му провървя. Ожени се за чехкиня и добре се е уредил. Вторият за съжаление се провалил на матурите (тъй ми разказаха защото аз не съм в Бг от години). Беше много умно момче, ама майка му нещо се разболяла и за няколко месеца починала. И това станало точно 10 или 11 клас. Той се депресирал и се провалил на половината предмети. Доколкото знам изобщо не записал висше после, нещо друго работи.
От съученичките се сещам също за две, които блестяха. Едната се е уредила добре във Франция, а другата работеше в Австрия, но после решила да се върне е Бг и както ми каза, останала доста разочарована.

 
  ...
преди: 16 дни, 3 часа
hash: b8ad9aeb06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Бяха двама вундеркинди в класа. Вече на по 34 години. И двамата са много свестни като хора. Но единият още от дете бе помлян от властната си майка и постепенно в 20-те си години разви комплекси и си намери подобна на майка му жена, отделно и с 20-тина кг по-тежка от него. Въпреки, че е изключително умен и схващаше за отрицателно време всичко, заради болните амбиции на майка си, бе накаран да учи нещо, което не го влече, после и майка му му търсеше работа чрез връзки. Започваше работа, която не го влече също. В крайна сметка смени различни работни места, стоя и не кратко време безработен. Практически в професионален план не е особено успешен.
Другият също е много умен, но поне не е тормозен от родителите си. При него пък има друго нещо. Въпреки умът му, тотално му липсва социална интелигентност. Ако заговорите с него, ще ви се струва, че говорите с абсолютен галфон, който не може 2 приказки на кръст да каже. Той също в професионален план не е особено напреднал, просто поради липса на дипломатичност и разбиране на настоящата заобикаляща го среда. А с акълът, който има можеше да е доста напред. Най-вероятно е и още девствен, ако не си е платил на проститутка.

 
  ...
преди: 16 дни, 56 мин.
hash: 2ee5ad090d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Остана в малкия град, в който учех до 8-ми клас, въпреки големите си амбиции да учи в в много реномирана гимназия. Завърши гимназия без специалност пак там в малкото градче (викаха им реални гимназии едно време), след това някакво полувисше. И е пак в малкия град, същия.
По-скромните, по-неизявените в училище, тези, които ги беше срам да вдигат ръка в час, въпреки, че знаеха -някои от тях сега са по-високо в йерархията.

Има един принцип- когато много силно искаш нещо, в смисъл на всяка цена, то не се получава!
Получава се когато искаш силно, но не на всяка цена, тоест оставяш висшата сила да сбъдва, а не ти!
Това са закони.

 
  ... горе^
преди: 15 дни, 20 часа
hash: 67ebc36e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Здр. бях първенец на моя випуск. Бившите ми съученици, нито ме интересуват, нито са част от живота ми, не бяхме в лоши отношения, но отидох да живея в друг град. Живот като живот, тече си с всички свои радости и тегодби. Не станах лекар, или адвокат, завърших туризъм и избрах да се занимавам с инвестиции и бизнес. Имам съпруг, две деца, две коли, транспортна фирма, няколко имота. Достатъчно добре съм финансово, позакъсах със здравето в млади години, защото много работих, но имам достатъчно средства да се лекувам.

Другия първенец, завърши математика в СУ, занимава се с банкова сигурност и има достатъчно добра заплата. Това е, ако си умен успяваш във всякаква сфера. Училището е просто част от живота ни, по-важното е колко ще ти пише живота.

 
  ...

...
преди: 15 дни, 18 часа
hash: f9803848cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Браво, много интересна тема!

 
  ...
преди: 15 дни, 16 часа
hash: b36196c099
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 2, какво обмисляш? Насочи обмислянето към религия, изкуство. За мързела виж - изследвай пролактина, виж дали нямаш депресия, астма, проблеми с мускулите, съдова дистония и т. н. Има много ендокринни, психически и психологически причини. Ако имаш дни, в които не можещ да станеш от леглото - отивай и се изследвай.

 
  ... горе^
преди: 15 дни, 16 часа
hash: a962354424
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Седеше до мен на първия чин. Много я тормозех. Аз бях двойкаджията, тя отличничката. Аз сега съм в Нидерландия. От има няма 20 години. Кола, мотор, апартамент, нидерландския паспорт ми е в джоба. Има прекрасна съпруга и дете. Е верно бачкатор съм си, но 4000 евро ни стигат доволно на тримата да си обикаляме всеки уикенд Нидерландия и два пъти в годината света. Плануваме още четири деца. А моята съученичка е в Германия голям град, заема някаква директорка позиция, но сама като кукувица. Ни дете ни коте, вече и боиологичния отдавна е минал. Отделно от това, че Германия е най-самотната държава. Истината за повечето зубъри, е макър те да успяват някои от тях да се реализират в служебен план е, че в личен са пълен провал и това се дължи на травмите им от детството им.

 
  ...
преди: 15 дни, 15 часа
hash: 30ed8d3a43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   В началното най-добрите няхме аз и още трима. За другите трима нещата не се развиха добре. Едната беше от много бедно семейство, не я пуснаха да учи в града и си остана на село без професия. Другия се подведе, реши да отиде в спортното с борба, после се замеси с едни мутри, на края катастрофира и до ден днешен е инвалид. Но пък се вразуми и както е инввалид, си направи зала за деца с увреждания, тренира ги и благодарение на него много деца с церебрална парализа получиха напредък, даже има и такива, които по-късно успяха да си намерят работа. Изобщо много ги подкрепя и ги внедрява в обществото. Третата имаше баща пияница, родителите и се разведоха, майка и избяга някъде и тя се принуди още на 18 да се омъжи за много по-възрастен от нея, после се разведоха и изобщо не и провървя.

Аз завърших университет, работя си, не е кой знае каква професия, но пък изкарвам добри за нашия стандарт пари. Отделно обаче си докарвам много повече от инвестиции. Още повече успях в семейството, имам щастлив брак и прекрасно дете. Обаче ми куца здравето.

В гимназията най-умния стана университетски преподавател, завърши в Германия, а сега преподава в Барселона. Другите си завършиха в бг и си работят някакви нормални работи по професията.

В университета най-умните станаха преподаватели.

Като цяло най-умните не бих казал, че сме прокопсали кой знае колко. Но не сме и зле. Иначе най-много прокопса един, който почти не се вясвяше на училище. Всички го мислехме за калпазанин. След години разбрахме, че той през цялото време се е учел да програмира. После основа един от най-популярните сайтвове за колективно пазаруване.

 
  ...
преди: 15 дни, 14 часа
hash: efac932f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Едната най-умна стана лекар, другите две много умни (но адски злобни), едната безработна шизофреничка, с втората безработна държанка на араби.

 
  ... горе^

...
преди: 15 дни, 14 часа
hash: 4972a6f1a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Жена на 38 съм. Всичките ми учители виждаха в мен огромен потенциал. Бях тяхна гордост и ми предричаха страхотно бъдеще. Уви разочаровах ги. Просто те не знаеха, че бях от бедно семейство с баща агресивен алкохолик, който смаза самочувствието ми. Затова за да се махна от къщи след гимназията се омъжих. Създадох семейство. След време записах висше. Завърших с много жертви, но така и не заработих по специалността си. Сега дипломите ми са само за радост на майка ми. И за подигравка на мъжа ми. Понеже нито той, нито майка ми имат връзки да ме уредят на хубава работа, работя колкото да не съм зависима. Тъжна история. Може би имах талант, който пропилях.

 
  ...
преди: 15 дни, 9 часа
hash: 7d3db4a5bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Много от писалите са объркали умен със зубар и начетен. Природната интелигентност е нещо друго. Банки и ИТ-та, егати успеха. И много пари да имаш ако работиш нещо такова неприятно кел файда.

 
  ...
преди: 15 дни, 8 часа
hash: 30ed8d3a43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   21, какво за теб е успех? Да си актьор със забавна работа ли?

 
  ... горе^
преди: 15 дни, 8 часа
hash: 30ed8d3a43
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   16, защо спря да се подписваш? Иначе за зубърите, поне не са злобни като теб и имат някаква класа. Ти и 100 к да изкарваш, си оставаш същия злобен Ганьо. Един зубър няма да хукне в Азия да спасява проститутка, няма да лъже жени с фалшиви автомонтьорки услуги, няма да плаща на проститутки и няма да купи калайджийка, само за да не остане сам. Нали се се'ш?

 
  ...
преди: 15 дни, 7 часа
hash: 38172436b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   21 За теб ако е не приятно, за тях е сбъдната мечта. Как не разбрахте че хората са различни и харесват различни неща? Кое е приятно за теб? Да те опънат на полето да береш ягоди?

 
  ...

...
преди: 15 дни, 6 часа
hash: 0ad4752965
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Зависи какво дефинираш под "умен". Има няколко вида интелигентност, но дори и да си шесторкаджия в гимназията по всичко, не означава, че ще се справиш добре в най-голямото училище- ЖИВОТА.
Има много примери с начетени хора, умни хора, хора знаещи най-различни факти, които обаче не се справят добре в живота, не печелят много пари, не са с висок статут и тн.
Явно важното е да комбинираш своите качества по такъв начин, че наистина да се развиваш и да печелиш повече пари, да създадеш здраво семейство и прочие добродетели.
Имах една съученичка, която имаше шестици по абсолютно всички предмети. Замина да учи в София, завърши и се върна отново в малкия град, където стана куратор на градската галерия. Да, хубава професия, но забутана в малкия град и с ниска заплата. Тази моя съученичка явно въпреки отличният си успех нямаше амбициите и смелостта за нещо по-голямо.
Познавам и хора, които не са били кой знае какво в гимназията, но са т. нар. Street smart. Такъв тип хора комбинират доста добре силните и слабите си страни, по-агресивни и амбициозни са, спускат се смело и безотговорно към дадени проекти и често постигат успех.

 
  ... горе^
преди: 15 дни, 5 часа
hash: dc38518098
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Най-умният съученик от гимназията завърши МИО и работи в чужбина. Не е идвал на срещи на випуска, но из фейса гледам че публикува снимки от различни места по света.

 
  ...
преди: 15 дни, 4 часа
hash: be42daf630
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Тя*
Още сме млади и новозавършили, но тя вече си работи по специалността и взема хубави пари, развива се и върви нагоре по кариерната стълбица.

 
  ...
преди: 15 дни, 4 часа
hash: 79731e0157
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Най-умният от гимназията стана директор в Telenor в централата им в Швеция. Имаше над 15 години опит като софтуерен инженер, архитект, ръководител на екипи и т. н. Ожени се за красива шведка и си имат деца веце. Живее в Malmo. Писахме си миналата година да споделим опит за едни софтуерни архитектури. Голем пич - да е жив и здрав!

Вторият най-умен е ръководител на софтуерен екип и взима 11 000 лв. чисто, като си докарва по още 30-40 бона периодично като работи частно. Ожени се за по-възрастна от него проектова мениджърка и си живее в къщата на родителите си. Хубава къща в едно софийско село, постегна я със заплатата, ама пак при родителите... иначе има 2 деца. Пътува чат пат. Виждаме се по 1-2 пъти годишно с други съученици. Готин пич. Щях да го наемам за подизпълнител на един мой проект, но не успяхме да го вземем.

Третият най-умен съм аз. Набълбуках се със "сертификати", "висши", сега докторантура карам. Пиша книги. И аз съм програмист - със собствена фирма. А и преподавател. От преподаване взимам чисто 2000 лв., а като взема проект си докарвам по още 10-12 000 лв. на месец. Преподаването е супер айляшко и когато не ми се работи, си карам по няколко месеца почивка, спя си по цял ден, тренирам си фитнес, бокс, ходя си по курви и така докато ми се приработи и взема нов проект.

Като бях млад бях "родолюбец" и се опитвах да помогна на най-големите загубеняци в класа ми да си стъпят на краката. Единия беше от полу-циганско семейство и живееше в Малашевци - монтьорче, а другия нарко-дилър, дето се знаеш с куп ВИС-аджии и беше мъжка курва на Божков. Помогнах и на 2-мата да станат IT-та.

Ама какво от това - циганчето се хвана с една циганка дето го остави, направи си дете с друг и се върна при него. Наркодилъра си стана "прост наркоман" и до такава степен се унищожи, че не може да има деца.

Аз пък реших да загърбя всичко "българско", "християнско" и т. н. и реших, че тая "сбирщина от загубеняци" (наречена "български народ") трябва да се експлоатира на максимум, щото нищо не става от нея.

За това и се набих в образованието. Преди инвестирах в имоти, с един имотен мутра щехме да се трепаме, ама се разбрахме като бели хора. Човека прави по 100-200 бона на година от кражба на имоти. А в образованието правят 10-ки милиони на година и имотните тарикати изглеждат като аматьорчета пред тях.

Но трябва доста позициониране и ще отнемат няколко години да се позиционираме с едни мои хора преди да можем да усвояваме държавни и евросредства. Но и това ще стане.

Като успея да гепя каквото мога от БГето, ще последвам примера на най-умния ми съученик и ще напусна Гетото, като ще замина при братовчедка ми в Германия, и ще наблюдавам с кеф как тоя мръсен народ загива гласувайки за поредната "патрЕотична" организация.

Докато съм тук ще си сложа яко български татуси "Свобода или смърт", Левски и Ботев на гърба и др. клишета (като ония Семерджиев и онова старозагорец дет кла Дебора), ще опъна 100-200 български курви, ще гласувам за ДПС и ще се гавря с всичко българско! :D

Може и да помогна и на синовете на един познат циганин да запишат висше. Работливи момчета, щом имат желание - евала. Много мои съученици не завършиха висше (примерно тоя втория най-умен и загубеняците), та евала на циганите - с радост ще им помогна. Те са бъдещето на тая шибана държавичка!

Стига съм помагал на български загубеняци - българските загубеняци, можеш само да ги експлоатираш и стрижеш... нищо друго!

 
  ... горе^
преди: 15 дни, 1 час
hash: 2196ce3c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   След 18 се чудех дали да запиша да уча, реших да си дам 1 година почивка. Тряснаха ме паник атаките. 3 години живеех почти без пари, затворник на сосбтвения си мозък. Един ден си сложих главата в торбата. Порвървя ми. Купих си поне 30/40 години от живота си за напред. От тогава до сега не правя нищо буквално и съм в депресия. По цял ден играя или видео игри ли цъкма тик ток.

 
  ...

...
преди: 14 дни, 20 часа
hash: 646086b268
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Това бях аз. Работя в средно голяма компания, в която се развивах във времето. В момента оглавявам отдел и това е макса, който мога да постигна. Заплатата е прилична, работата дистанционна, работното време ненормирано - работя като имам желание за това. Честно казано, аз съм доволна.

 
  ...
преди: 14 дни, 17 часа
hash: 7d3db4a5bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Като чуя кариерна стълбица и ми светва лампичката "офис планктон", жертва на матрицата. Каква полза като си наемен работник на някой, па макар и в офис.

 
  ... горе^
преди: 14 дни, 17 часа
hash: 7d3db4a5bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   24 какво поле? Ти чувал/а ли си за театър, опера и т. н.? За мен Лили Иванова е успяла. Пяла е в зала Олимпия, да не говорим колко награди е печелила. И весели хората. Музиката е храна за душата.

 
  ...
преди: 14 дни, 16 часа
hash: 4a30980522
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Ами, с най-умното момче от класа бяхме приятели. Те го мислеха за зубър, подигравки, знаете, училищни неволи. Искаше да става учител по биология. Бяхме математическа паралелка. Завърши обаче медицина и сега го гледам специализира Неврология и е асистент в Медицинския университет- София. Не знам, но наблюдавам, че отличниците и знаещите се ориентират към преподаването, академична кариера. Аз бях среден ученик, годишният ми успех в училище винаги варираше между 4. 85-5. 25. Бях много неориентиран какво искам да уча и да стана. Една камара професии се извъртяха през съзнанието ми. Първоначално следвах Английска филология, ама във втори курс реших, че не е за мен, после се прехвърлих Финанси в УНСС и това й завърших. Сега работя в Банка ДСК, експерт по картови операции. Честно казано никога не съм бил удовлетворен от развитието си, винаги съм си казвал - “Можеше и друго да е…”, “Ако беше това.. ” и т. н. Сега ще записвам магистратура пак по Финанси. Мислил съм си да замина за САЩ и да потърся развитие като финансов анализатор там, ама все още това решение е необмислено от моя страна.

 
  ...
преди: 14 дни, 15 часа
hash: 7c01c72588
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   23 не знам някой да е желал да стане банкер като малък, но щом казваш. Много клюкарска тема все пак. Нима наистина следите изявите на Пенчо и Пенка от забавачката? Смешно ми е! Който ни е в моя кръг в момента не ме интересува честно казано. Това, че по случайност сме били в един клас преди години не е причина да се интересувам. Ей това не мога да о разбера в Балканския манталитет. Кво те бърка какво правят хората?

 
  ... горе^

...
преди: 14 дни, 14 часа
hash: b36196c099
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Аз станах писател! И преди следването пишех. От пети клас и то само повести. После трети курс писах разкази. Сега продължавам с повестите, малко жълтеят. В творчески колабс съм. Имам блог. Общо 450 страници сме написали със сестра ми от всички видове, освен романи. Мисля, че като съберем пари и издадем всичко това, ще сме постигнали една от мечтите си. Но лошото е, че съм безработна. Често ни гонят от работа. Но все се намира нещо - безработицата е провала ни. Поради здравословни причини, за жалост късно диагностицирани.

 
  ...
преди: 14 дни, 13 часа
hash: c947b88024
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   13 - съпруг - ти пишеш за себе си в мъжки род?

 
  ...
преди: 14 дни, 13 часа
hash: 5dab9772a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Моята най-добра приятелка, която беше умницата на класа (с нея бяхме заедно от първи до дванадесети клас) и от малка искаше да стане учителка, сега си сбъдна мечтата. В момента е учителка в езикова гимназия, преподава френски и английски език на горен курс и тъй като аз съм учителка по история в същото училище, от учениците разбирам, че тя е една от най-обичаните преподаватели в гимназията. А и тя ми го е потвърждавала няколко пъти.

 
  ... горе^
преди: 14 дни, 12 часа
hash: a962354424
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Номер 28 като гледам как плюеш всичко българско и родно май доста са те пляскали в училище и тези твои детски травми и до ден днешен те дърпат на зад. Циганите, които толкова много възхваляваш, ако беше израстнал между тях щеше да бъдеш бате сега на хапове или в психиатрия, защото техния свят е още по-жесток. И спри с тая история за, , имотната мутра, , явно така са те наплашили, че не можеш да я забравиш. Другия път не се занимавай с бандити, а ми си бачкай някъде за иляду лева на заплатка и ще спиш спокойно. Бандитския свят не е за всеки. Още повече за момченца със слаба психика. Силно вярвам, че все пак българите ще останем като народ. Щом сме оцеляли след пет века турско робство и сега ще оцелеем.

 
  ...
преди: 13 дни, 22 часа
hash: c570f837f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   От 28 до 38:

Ахахахахах - а бе брат, разсмиваш ме много!

Най-вече с тва, че българите били оцеляли 5 века и ся щели да оцелеят. Ама сигурен ли си? Ама много ли си сигурен? :D

Мислех да ти отговарям подробно, ама ми стана смех - а ми обясни с какво циганския свят е ужасно жесток.

Щото половината ми рода и приятели са дилъри, мутри, престъпници, за изнасилвания и убийства знам... изненадай ме! :)

Искаш ли да ти кажа какво за мене е сериозен мъж?

14 годишно момче в Мексико извършило 8 поръчкови убийства! Няма такива мъже в БГето!

Тука са жалкари - ще те заплашват, ще заплашват близките ти, ще ти се обясняват. В Мексико, па и вече в западна Европа - направо те приключват.

Мутрата го споменавам щото заплашваше и ме издразни много - друг такъв да ми се изпречи, ще го ебат и копат на Витоша!

А и нема как да не споменавам имотни мутри - те движат имотния пазар в Гетото - цигани крадат бабички и дедовци, адвокатски сътрудници, Нотариуса и още един куп са замесени в тея далавери.

Но както споменах в първия ми коментар - тея са шегаджии пред това, което се краде в образованието.

А в други сфери - енергетика и здравеопазване се крадат милиарди.

Оцелявайте вие българите щом ви е кеф - като хлебарки и мишки!

 
  ...

...
преди: 13 дни, 7 часа
hash: 50ecf76e4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   " Каква полза като си наемен работник на някой, па макар и в офис. " -

30 дена почивка, безплатни кафета, закуски, обяд, чисто нова техника, 35 часова работна седмица, зала за отдих, пари за дрехи, не се прибирам убит от работа... И отдешно имам около 250 хиляди ползи на година след данъците. Ако имаш по-добра и лема сделка - сподели!

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 12 часа
hash: c9c70f711b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Няма завършен 9ти клас собственик на 2 дискотеки и охранителна фирма..

 
  ...
преди: 11 дни, 10 часа
hash: ce11ba593c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   До 40
Това дето изброи звучи адски посредствено.

 
  ...
преди: 11 дни, 6 часа
hash: 81d6aad3e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Завърших езикова гимназия с английски в Плевен. Доста бая умни хора имаше в класа ми - поне 7-8 човека.
Всичките са мн напред.
2 съученички работят в Европарламента на високи позиции - мн пари взимат.
1 съученичка - милионер - дизайнер на дрехи в САЩ.
1 съученичка завърши Станфорд - добре платен корпоративен адвокат в САЩ.
1 съученик - завърши Оксфорд - сега е изпълнителен директор на компания в Германия.
Колкото до мене - умен мисля бях и аз горе-долу, но мързелив и много по живота и нищо не стана от мене :)

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 28 мин.
hash: 3d3c4e898a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   До 43 - На теб как ти се стурва, не е важно. Номер 31 попита за ползите.
Ако ми кажеш релаистична алтернатива, ще се радвам, да я прочета. За съжаление, не вярвам, че ще я видя.

Само да кажа - познавам хора, които работят на ферми, работят двоно повече часове, натоварват се в дестки пъти в повече и не изкарват и на половина, макар да е тяхно мясотото и животните и пак са щастливи. Ти сигурно, ще го приемеш това за масивна трагедия, ако предното е посредствено! Ама знам ли! Откачалници много!

 
  ...

...
преди: 10 дни, 10 часа
hash: 86b066b847
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   До номер 43, не съм 40, ама и моята работа е със същите условия и не бих я сменила засега, освен ако не ми предложат по-добри условия и още по-висока заплата. Карам служебна електрическа кола и всяка година ми сменят служебния телефон с по-нов модел на Айфон. Смешното е, че личния ми телефон е по-стар от служебния.
6 седмици платена отпуска, безплатно кафе, фитнес зала за служителите, намиращ се в сградата с бани, безплатна храна, не ми се мрънка като отсъствам по болест. Ако приключа по-рано работа, няма проблем да си тръгна.
За теб може да е посредствено, но и аз като номер 40, предпочитам да не се прибирам убита от работа и да имам личен живот. Работата ми трябва да се съобразя с мен, не аз с нея.

 
  ...
преди: 8 дни, 12 часа
hash: fb475c719c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Аз бях. След езикова гимназия, следвах на Запад и вече 30г работя с езици в чужбина.
Семейство, деца, спокойствие, удобства, всичко сме си наредили под конец.
Не контактувам с никого от училище.
Най-добрата ми приятелка от класа си изля злобата по възможно най-отвратителния начин пред мен като разбра, че се установявам на Запад и отрязах всякакви контакти с нея.
Никак не беше глупава, но злобата й изядеи главата. Набързо се омъжи, роди и се разведе, каквото повикало, такова се обадило.
За другите нямам вести.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker