Има таксита с руски знамена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123643)
 Любов и изневяра (30416)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22031)
 Семейство (6686)
 Здраве (9739)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7407)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19155)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Има таксита с руски знамена
преди: 4 месеца, 4 дни, прочетена 853 пъти
Днес видях таксита на една фирма в града ми с изрисувани огромни руски знамена на целите им задни стъкла и надпис на руски, който означава "заедно завинаги". Поне на български да го бяха написали. Това е подигравка с националната ни идентичност. Честно казано това вече започна да ми идва в повече. Да обичаш Русия, САЩ или която и да е държава - добре. Ама чак да вееш чужди знамена и това не е отделен човек, а официална фирма... Направо ми се повръща вече от чуждестранна пропаганда, без значение руска, украинска, американска. Ясно е, че идват избори и трябва да се прави пропаганда, ама толкова ли нямаме собствена идентичност, че вечно трябва да се кланяме на чужденци? Не ни стига медийната пропаганда, ами и вече и цели фирми се включват в този цирк. Не разбирам колко прост трябва да си, за да политизираш бизнеса си и да се излагаш по този елементарен начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 9b2641aada
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Нормално. Без Русия няма България. Таксистите са по-свободни да се изразяват, защото не са на държавна хранилка. В моята бюджетна сфера 80% е така, че и яко путинисти (аз не съм) обаче има страх от уволнение. Българите сме русофили и само заплахата от репресии е причината да няма навсякъде руски знамена.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 7092bee1dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Доста таксита има и с български знамена, и то не изрисувани на стъклата, а закачени и веещи се отгоре на покрива като пилон. Тогава ще има ли някаква разлика за теб? За мен не. Все една и съща просташка демонстрация на фанатизъм и вманиаченост към дадено нещо.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 45773109a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Най-готиният клип, който съм видял досега в нета по темата е, как един си беше сложил на джипа отгоре да се веят руското и българското знаме, а долу да се валят в калта американското и украинското! :)

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 1559ae2a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

4.   По добре на русия отколкото на тъпите американци все пак теса ни освободили от турско робство и са ни брацки народ. Ако не бяха те можеби още щяхме да сме роби а американците искат само да ни затрият с всичките гадости от запада ваксини и всичките отрови от самолетите а вие си спете още

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 2144b7808d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   "Не разбирам колко прост трябва да си, за да политизираш бизнеса си и да се излагаш по този елементарен начин. "

Ами да ти обясня защото явно и ти не си много остър... Ако не си спомняш, да ти припоня, че на правителствени сгради геният Кирчо реши да слага Украински знамена. Излезе и мода всеки по социалните мрежи да си слага Украинското знаме. Колко прости са тези хора? Ми доста... Е, съвсем нормално има подобни екземпляри и от другия отбор, и е много по-лесно да разбереш тях, защото тая мода другите я започнаха.

Ти като не искашм не им ползвай такститата, никой не те кара. Да те питам, кое е по-лошо - някаква фирмичка да вее чужди знамена или правителството ти? Колко прост трябва да си, да не се сещаш защо е цялата тая работа, че и да пишеш теми колко си възмутен...

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: b99b25e0c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   5, и ти не си остър, щом дори не си разбрал темата.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: c15276c59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Може ли да ми кажеш кой е градът и коя е фирмата с тези таксита? С удоволствие ще се возя в тях ако някога посетя града ти. Писнало ми е от украинското и американското знаме. Сега е ред на българското и на руското.

 
  ...
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: 1054db2d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ох горката Русия! Горката империя! Всеки иска да я унищожи! Най-голямата по площ държава в света с една от най-големи армии и модерни оръжия! Тя е жертва, горкичката!

 
  ...
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: 008f78651c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   А когато на общини се веят украински байраци, краварските подлоги се радват!? България винаги ще бъде с Русия, имаме общи гени, краварите само територията ни искат, и ако не се опомним, ще си я присвоят. С Русия България е във възход, а САЩ ни скапа за нула време!?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: 02d342c053
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Пуснал си тема, в която на всеки русофил да слагаш единичка ли?
Трябва да разбереш, че хората са на страната на истината. Русофилите не са такива заради евтина телевизионна пропаганда. За разлика от другите, които никога не са ходили в Украйна но държат украински знамена.
В момента ужасно много хора в България подкрепят Русия още от ден едно. Защото както в Украйна управлява американски режим, така и в България са случва.
Ако не си го разбрал до сега, не знам в коя страна живееш.

Тук не става въпрос за българска идентичност. Таксижията не е написал "аз съм руснак ", просто иска да каже на руснаците, че ги подкрепя. Значи може да се веят украински знамена и да се пращат пари и оръжие в подкрепа на американския режим в Украйна, а руски не може така ли?
Знаеш ли че ти с данъците си плащаш руски деца да бъдат убивани и отвличани за органи в Донбас? Това не те ли прави съпричастен?

Руски знамена винаги са се веели в България, как точно сега почнахте да се дразните?

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: 365b0c1602
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Забранено ли е таксиджията да има рисунки? Макар че не ми стана ясно, как е развявал нарисуваното по колата?
Вече ако нечие чуждо знаме е сложено на сграда на българска институция, това трябва да ти прави лошо впечатление.

 
  ...
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: da7b5ebf54
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Наистина в последните една две години стана модерно да си заклет русофил и да вееш руското знаме. Преди 10, 20 години нямаше такова нещо. На 3ти март се веят повече руски от колкото български знамена а едно време на националния ни празник се вееше само българското знаме. Ако някой е ходил на Шипка преди 10ина години на 3 март може да потвърди дали е така. В България има много американофили и много българи отиват да живеят там, но никой от тях не е тръгнал да развява американското знаме.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: c44f9ae8db
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Без България, нямало да има Русия? Някой не си познава собствебата история. Какво е дала Русия на България? Погледнeте фактите, а не пропагандистките 'творения'. Историята се пише от победителите, нали сте наясно? И всеки я пише както му е изгодно, особено рашките. Видяхте ли какво направиха в Мариупол и анексираните части от Украйна? Вече ги учат в училущата, че Русия ги е спасила от ьлите украинци и украинският е забранен.
Какво прави Русия след 1942-ра у нас, знаете ли? На мен ми е раьказвано от очевидци, има и официални документи.
Ще ви кажа какво. Окупира ни червената армия. Изнасилва жени, убива деца, избива ни интелигенцията, краде ни всичките ресурси и редица български съкровища и ценности се пренасят в Русия и днес се водят част от руската култура и история.
Пропагандата и контролът са активни и до днес.
България си е била и щеше да пребъде и без Русия. Ако не Русия, друг щеше да тръгне срещу османците- никой не е гледал нашия интерес, а своя си, освен родните ни борци за свобода. След споразумението губим някои от най-хубавите си територии и плащаме сурово за тази 'услуга' на червената армия и на света.
Не бъдете путинофили и русофили. Нито украинофили или американофили. Любовта към българското е най-ценна и тя стои над всичко.

 
  ...
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: 36ab801acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Всеки е свободен да си слага в колата каквото знаме иска. Хората си плащат данъци. Така, че ако искат ще си сложат руското знаме. Въпросът е ако руското знаме или някое друго чуждо знаме се сложи на сградата на общината.

 
  ...
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: b9f22d219f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Интересно ми е, ако се вееше турското знаме, пак ли коментарите щяха да са, че всеки е свободен да си вее каквото си иска. Или само когато се отнася за Русия е ок?

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 2 дни
hash: fb2776271a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Това е робският манталитет и инстинкт, да преклониш главичка пред господаря. България е дала на Русия писменост и религия, но български паметник или знаме в Русия къде може да видите? Комунистическия режим е искал да присъедини България към СССР. И много хора все още тайно за това си мечтаят. Жалки, индоктринирани, необразовани андрешковци.

 
  ...
преди: 4 месеца, 2 дни
hash: 62497bfee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Аз не знам обичам и американците, обаче на пук ще си туря един американски байряк на терасата. Ей така да им е гадно на мурзилките.

 
  ...
преди: 4 месеца, 2 дни
hash: 048392e7f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Аз вкъщи имам българско и руско знаме. И възпитавам децата си в любов към Родината, и уважение към Русия. За съжаление нямам автомобил, иначе бих лепнал един голям Z, да се знае, че медийната пропаганда работи само за 15% папагали в страната

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 2 дни
hash: 236fbf616a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   От 4, написах тази глупост като очевиден трол коментар, но останах потресен от това, че повечето гласове са по 5 звездички.. Боже мили господи, не ми се мисли какви хора се навъртат тук.. Наистина не го очаквах.. Това абсолютно потвърди тезата за това колко ниско е нивото на електората на този психопат..

 
  ...
преди: 4 месеца, 2 дни
hash: 62497bfee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   18, пропагандата си е пропаганда, без значение дали руска или западна. Така че дали вярваш на едните или на другите, не те прави по-малко прост. Но очевидно руската пропаганда работи по-добре. А може би българите са достатъчно прости да вярват на сляпо.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 2 дни
hash: 62497bfee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   На пук на рублите ще си туря турско, украинско и американско знаме на колата. Ама огромни. Нали всеки бил свободен. Да видим колко са толерантни тогава към свободата тогава.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 1 ден
hash: 491ecff387
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Таксиметърите са утайката на обществото и е нормално да им личи простотията. Ако не е със знамена, ще е с поведение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker