Педофил в Пловдив около училище Дружба! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Педофил в Пловдив около училище Дружба!
преди: 3 месеца, 28 дни, прочетена 521 пъти
Минавах към 22:00 по булеварда (с кола) и видях някакъв странен човек да говори на 2 деца на около 11/12г момче и момиче.

Децата изглеждаха уплашени, докато той им показваше нещо на телефона си... аз набих спирачки и паркирах наблизо. Отидох с бойна походка и директно питам децата "Този човек притеснява ли ви" и те плахо "Да", при което им казвам да си отиват.

Поглеждам този човек, около 55-60г, 1. 75 - 1. 80 - 70-80кг, сравнително едро телосложение, облечен с шапка и с някакви дрехи тип турист мисля, не обърнах много внимание защото беше много тъмно, около спирката не свети.

Не ми изглеждаше опасен, но няма как да знам, единствено му казах "има рай и ад и за всичко си има справедливост" при което той ми отговаря "Точно това показвах на децата, ангелите как ме спасиха, когато бях на 20 и момичетата не ме харесваха" и сочи своя снимка на телефона си, когато е бил млад. Викам си на ум wtf и му пожелавам хубава вечер, да не ескалирам.

Тръгвам към колата и този нещо почва да вика "спри се, спри се", аз не се обръщам и продължавам, обаче чувам как ме настига и чисто инстинктивно се обръщам и той е на около 3 метра от мен - при което преминавам във fight or flight режим и чисто инстинктивно вдигам ръце като за бокс и очаквам това да го откаже - аз съм доста по-едър от него, 1. 93 / 95кг, та обикновено хората нямат желание да се бият с мен. Той обаче прави още няколко крачки и се налга да си сложа лявата ръка на гърдите му за да го спра, докато той крещи някакви демонични неща, запомних само "Ангелите ще те пуснат във вулкана сега".

Докато го държа се опитвам да го успокоя, защото е мн близко до мен и през това време обмислям дали да го атакувам с десен прав и обмислям последиците - за мен евентуално счупени кокалчета, но ако удара ми е прекалено силен и този падне на бордюра и си разбие главата, вземе да умре.. викам направо си провалям живота. Та, го избутах леко и тръгнах да бягам, при което той тръгва да ме гони :D обаче с десния си крак куца, та нямаше как да ме стигне.

Извиках полиция и го описах, но едва ли ще свършат нещо.

Та от цялата история:
1. Не знам защо нямаме регистър за педофили и въобще някакъв отряд / полиция за ловци на такива.
2. Този ако беше агресивен към мен, аз съм на 36.. едър мъж... представете си на тия деца какво можеше да им се случи.
3. Не си пускайте малките деца по тъмно навън, със сигурност има много повече педофили и този тип дето срещнах аз, тези деца нито му бяха първите, нито последните.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 28 дни
hash: bc5034a19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Може да не е бил педофил, а обикновен луд. Има ги такива доста, обикновено са досадни, но безвредни.
А ти като не искаш да го убиваш - ритни го в краката или в топките, или го удари в корема, да му изкараш въздуха. Удар в главата - само ако искаш сериозно да го биеш или ако е по-силен от теб и трябва да го приспиш преди да те е набил.

 
  ...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: cb6c814923
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Благодаря, че си реагирал!
Много хора просто се обръщат и се преструват, че не виждат какво се случва.
Жена съм, но аз също не съм безучастна.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: a585aaee9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Хахаха, братле извинявай, че ми стана смешно. Постъпил си много мъжки, браво. И аз съм имал подобни преживявания състакива луди хора, само, че без деца. Веднъж си правих вечерната разходка и гледам някъв непознат ( живея във малък град и хората се знаем визуално, дори да не се познаваме ) Та въпросния се приближава и почва да ми говори за религиозни глупости и сатана, аз се спирам и го слушам и почвам да му говоря на неговия език. Казах му, че съм извънземен пътешественик и съм дошъл да изучавам планетата и човешкия вид основно. Разправях му, че сме тука от хиляди години и следим развитието ви и куп още конспиративни теории. Тоз лудия както говореше и застена като попарен, гледаме, гледаме и си тръгна на бързо. Повече не съм го видял. Та твоята история малко ми напомни на моята и просто исках да я разкажа. Още веднъж респект за смелата ти постъпка...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: f70534cb52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Аз бях в 6 клас, като един гнусен чичак си беше извадил гадната пишка и се пипаше посред бял ден в една градинка, докато гледаше мен и 2 мои приятелки докато седяхме на пейка. Същата ситуация и до оградата на двора в час по физическо, пак бяхме на около 12-13 години. По градския транспорт пак съм виждала такива, които си вадят оная работа и мастурбират в пълен автобус. Потресаващо е липсата на каквато и да е реакция в околните. Хора, не си мълчете като видите нещо такова и учете децата си да са предпазливи и да не говорят с непознати.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: db39158d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Гаранция е от някоя секта този мизерник.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: faac83092e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Тебе главата не те слуша! От това, което описа, по нищо не личи, че е педофил, а по-скоро човек с психични отклонения. Заради онези идиоти, които са се самообявили за ловци на педофили, всеки човек, който говори с деца, може да му се лепне етикета "педофил". Вземи се успокой и не налитай на бой на всеки срещнат.

Такива като тебе са ми много противни. По-големички са се родили, чувстват се силни физически и са готови да се бият с който не им е на кеф. Защо не ходиш да се биеш с Бойко Борисов или Делян Пеевски? Защо не ходиш да набиеш канчето на някоя местна пловдивска мутричка, която със сигурност спи с деца или на някой от местните градски началници, които са съсипали не една или две човешки и ДЕТСКИ съдби? Щото си голУемия мАж. Като л*но на даж.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 9b1966dcd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Един нормален човек в тоя сайт, евала!

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: e2db2ff9a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Е това е българският мъж, винаги готов на саморазправа и насилие. Друго не може да предложи, защото е срамно за българския мъж да е друго освен бабаит, готов да се сбие за най-малкото. Жалко, че и българските жени масово си избират такива и после ги търпят доживот. Прост народ, слаба държава.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: ba3e9102d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   8. - Ти щеше да подминеш и да избягаш като мишленце, нали?
За съжаление винаги е имало такива луди. И мен като тийнейджърка в Пловдив неведнъж са ме плашили подобни боклуци. Я се наврат във входа да лъскат, я си свалят гащите, я ходят бавно след мен и като спра и те спират и се усмихват мазно и чакат да тръгна. Такива да ги хванеш и да ги смелиш, та да го запомнят завинаги.
Дано има повече хора като теб авторе. Хора, които не подминават когато видят че някой притеснява деца, възрастни хора или жени.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker