Нелегални имигранти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124255)
 Любов и изневяра (30593)
 Секс и интимност (14666)
 Тинейджърски (22062)
 Семейство (6739)
 Здраве (9766)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3352)
 Образование (7436)
 В чужбина (1706)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19303)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нелегални имигранти
преди: 3 месеца, 22 дни, прочетена 660 пъти
Може ли някой да потвърди дали това е истина, което се говори и случва в страната, че постоянно се залива от нелегални имигранти, и това че ЕС ни връща имигранти в БГ срещу сума?
Ако да, какъв е плана за тези хора в страната ни? Ще се интегрират ли или временен престой? Аз не виждам ромското население да се интегрира и затова ми е чудно как хипотетично тези биха били интегрирани.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 22 дни
hash: bbd527cde8
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Тия са по-зле и от ромеите, защото много лесно могат да се радикализират и да ни спретнат джихад

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: b2f65d4a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Ромите са далеч по - опасни от мигрантите

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 8ac8b65776
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Че те да не са дошли да се интегрират? Хрантутници на държавата.
Минават транзитно и се надяват да не ги хванат.
Един чартър до Африка/Азия излиза по-евтино, отколкото с години да ги издържаме тук.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 236819f362
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Глупости, както обикновено :-) Русофилската пропаганда се чуди с какво да плаши хората и като не остана с какво друго, почна с имигранти :-) Те щото мило и драго дават да дойдат в България :-))

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 1369732036
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Ами в София нещата са доста зле вече. По Пиротска, Цар Симеон, по Христо Ботев в близост с тези две пресечки, на Лъвов мост, по Мария Луиза до градинката пред Банята е препълнено. А в събота и неделя дори може и да не видиш българин в този район. Българите, които живеят там са предимно възрастни и много много не излизат, като няма други хора. И вече съвсем спокойно могат да бъдат видяни на тумби не само на Лъвов мост и до Банята, ами и по цялата Витошка до НДК. Седят по пейки, бордюри, къде ли не. Гледат злобно, агресивни са и често закачат непълнолетни момичета или провокират български момчета - по-слаби и по-малки от тях. И не само в центъра, ами и във всеки софийски квартал могат да бъдат видяни. Практически са абсолютно навсякъде. Ясно, основната част живеят в бежанския център в Овча купел, също във Военна рампа, както и в Бусманци, където мисля, че е от затворен тип и не ги пускат да излизат. Но безброй вече живеят по квартири из цяла София. Кой им плаща квартирите не е ясно. Още по не е ясно с какъв акъл са хората, които си дават апартаментите на тези престъпници... Абсолютно никой от тях няма да започне работа. Просто обикалят из улиците и се шляят, носят ножове и злобеят. В 99% от случаите са афганистанци, иракчани, сирийски кюрди или сирийци, но има и от северна Африка - египтяни, алжирци, мароканци.
И нека не се разбира погрешно - тези нямат, ама абсолютно нищо общо с икономическите имигранти, като индийци, бангладешци, непалци и т. н., които искат да докарат да работят тук. Наличните в момента имигранти, представящи се за бежанци и идващи в Европа да живеят на помощи, единственото, което могат да работят е да метат в някоя дюнерджийница или бръснарница. Но и тези, които биха правили това са единици.
Чувам, че и по-други големи градове вече има от тях. Продължи ли този наплив, явно и по малките населени места ще бъдат настанявани. Може би спасението ни ще е да влезем в Шенген по суша. Тогава най-вероятно масово ще се изнесат от страната. В момента до колкото ми е известно ги връщат от Европа, защото са регистрирани тук. А тези, които влизат през Турция или Гърция, нямат никакво намерение да стоят тук, но тъпата ни държава ги задържа и регистрира. А могат просто да им вземат парите и да им набият шутовете на запад тихомълком и това е. В Турция като ги задържат вече ги екстрадират в държавата им по произход. А тук ги регистрират и заселват...
Като станат повече ще има убити българи и изнасилени български жени и момичета и то не по тъмници и забутани места, ами по сред бял ден. Може би тогава ще има протести и вероятно доброволни отряди. Може и би и държавата ще се усети и ще изкара много полиция по улиците и ще им забрани на тези престъпници да се разкарват по улиците и да плашат хората. На запад е така. Имат милиони имигранти, но поне е пълно с полиция и размнотаването им по публични места е силно ограничено. Такова чудо като в София може да бъде видяно единствено в центровете на Брюксел, Париж и някой друг голям френски, английски и немски град. Ходил съм из цяла Европа, но никъде по центровете на градовете не съм видял тумби от по 10-20 имигранта да беснеят по улицата и да носят ножове.
Да, все още има българи с розови очила, които мислят, че това са хора бягащи от война и т. н. На скоро една възрастна съседка ми каза, че това били изстрадали хора, които търсят закрила, работа и хляб. Някак си не ми изглеждат изстрадали и търсещи закрила. Само като им видиш самодоволните и нагли изражения, разбираш, че нещо не е както трябва.
Имах колега сириец, който още 2012-2013г ми казваше "Идея си нямаш тези дето влизат в Европа какви са"... Основно най-пропадналите в своите страни, някои от тях с присъди, други убийци, трети дори терористи. Свестните хора от тези държави или си стоят там и се трудят и се борят с изпитанията на живота или най-легално търсят работа в Европа или където и да е и живеят като нормални граждани. Същият този мой колега сириец, заедно с жена си сирийка минаха през огромни изпитания, мъка и денонощен труд и гавра с трудът им, докато заживеят спокойно. И те в момента са достойни български граждани, които работят за България и плащат данъци и помагат на хората, защото са лекари.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 8776084881
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   То не е нужна нелегална емиграция и легалната ни стига! Докато българчетата си чупят краката да тичат в чужбина и да слугуват за евраци България вече е залята от мигранти и то съвсем легално.

Разходи се из центъра на София и ще видиш за какво ти говоря - района около халите и ЦУМ.

Освен мигранти от Близкия Изток(каквито има отдавна) вече е пълно и с азиатци! Дръпнати! Тия ако решат да се преселват масово просто България няма да се казва така след 20 години, защото са милиони!

Впрочем много деца/тийнейджъри са с промити мозъци и се кефят и подражават на разни корейци - певци, актьори и т. ню

Разграден двор е тая държава, а българина нищо не цени и по всичко плюе - щом е българско/България със сигурност е лошо и трябва да се оплюе и каже колко е зле и че няма оправия(после естествено се стяга куфара и се бяга да се мият чиниите на Запад)

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: b501f57980
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Тука има много дето не преминават, а остават в България и сред тях има кофти хора. И това за интегрирането е пълна глупост, невъзможно е да стане. Те си налагат своето, алчни са, стиснати, нагли и хитруват. Те разглеждат европейските народи като развити икономически и морално пропаднали, но в същото време се възползват добре от освободите тук. Европа трябва да се справи с този проблем, защото при виждането на толкова фанатици е притеснително. И между другото е страшно, че либералите и разни ЛГБТ ги защитават, те ще пропищят първи от тях и то съвсем скоро.
България е много прецакана с бежанците.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 56d40994d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами те вкарват само мъже и то черни, мизерни и невиждали женска плът. Жените и децата им къде са?

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: f817ce8d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Повечето от тях не искат да остават в България. Пълна измет, налагаща своя примитивен модел на поведение. Не можел си да го погледнеш, незабулена жена била проститутка. С малки изключениа почти никой не работи. Получават помощи и са закриляни от всякакви НПО-та. Парадоксалното е, че самите мюсулмани у нас, не ги харесват.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: ef4b52c8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Ромското население не се интегрира защото българското се стара доста години да не допуска това. Подхвърля ха им смешни помощи, правеха всичко възможно да затрудняват обучение и възможност за работа.
Подкрепяха малтретирането на децата им училищата, подигравки т. н
Сега много от тях вече се измъкна ха по чужбина, децата на много от тях са по чужди колежи и университети, правят си бизнеси в чужбините, а българите, започват да кроят планове как да ги върнат, че да им ползват постиженията--работни кадри, пари, вложения, бизнеси.
Е, това разбира се- няма да стане. Единици са, които може би ще се върнат, но те със сигурност ще предпопетат да помогнат на други цигани, което е нормално и логично.
С турците вече също нямате никакъв шанс за "обединение" за ВАШИТЕ интереси, вие сте си използващи, предатели и роби по душа.
Искате турци да свалят някак си Доган (то дай боже, де) а вие самите подкрепяте бг паразитите на всички избори. На турци и цигани плащали в кебапчета, пък вие и без кебапчета се водите на каишка.
Сега си имате нови "българи" и пак твоята конкретно мисъл не е центрирана в реалния проблем, а първото, което ти идва наум да направиш сравнение с "не интегрираните" цигани.
И така и никога не осъзнах те, че ВИЕ никога не сте се интегрира ли, ВИЕ никога нищо положително не направихте нито за държавата, нито за населението, поне някакви опити (когато още е имало възможност) за обединение без значение етноса, ВИЕ си гледате само личен интерес (винаги така е било) и после "ах, кой ми сра в гащите".
Сори, ама сте бита карта, с вас-без вас, българи по националност ще има, родени и/или с дадени им в Бг националност хора ще има, тоест население ще има- работна ръка, разплод за още роби ще има.
Излишните станахте ВИЕ.
Други ви построиха държавата, вие се чувствахте "господари" а не осъзнавахте, че ви отделят от процеса и чувството "моята родина".
Та... сърбате си, каквото си надробихте, да ви е сладко.
Истината не винаги е приятна, но това е.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 3dd940b0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   На халите и на НДК никой софиянец не ходи. Там винаги са ходили само хора от други градове. Далеч преди тумбите от бежанци, а сега още повече.

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 5a5267f77e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Н13 може ли да обясниш защо на тези места софиянци не ходят? Къде всъщност ходят софиянците?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 35807a4204
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 10, тия алабализми на някой друг. Когато изчезнем, съсипе се тази държава и няма българи в нея, примерно едни 10-20% останали максимум, така работните роми, турци и всякакви етноси, ще имате възможността да я направите своя човешки рай. Без използвачи, без всички останали кофти неща. Ще е интересно тогава каква самоинтеграция ще си направите.

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 1682897907
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   До 13, пълни глупости! Никой софиянец не ходил на НДК и Халите, хахахах. Ти в коя София живееш?

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: ef4b52c8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Н 15, не ти стига сивото за да включиш, че всички етноси си живеем живота интегрирани в страната, без д агубим нашите си култури и традиции.
Вие сте, които не сте нито интегрирани нито обединени, нито традициите пазите/почитаге/уважавате, нито правите нещо положително по е около себе и в същата страна. Дори някой да опита нещо, именно някой друг от ВАС се надига да го захапе и смъкне!
Ние си живеем живота без да ни интересува вашият, а вие втренчени в нас да видите дали и какво можете да си откачите във ваша полза защото оставени на собствените си възможности- НИЩО не можете!

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 3dd940b0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   16 ами аз и моите приятели се срещаме по кафенетата и заведенията в Сердика Център и другите молове.

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 3dd940b0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   14 защото това не е малко градче, че да излизаш на главната и на главния площад. В София има Борисовата градина, където при хубаво време да се срещаш с приятели, отделно има много кафенета по кварталите, които са много по-приятни и на по-нормални цени. Дори тези в моловете са по-приятни. С приятели от Лозенец не отиваме на НДК където са фонтаните толкова и Витошка, а ходим в парка зад НДК-то и на кафене или заведение в Парк център. С приятели от Гео Милев и Яворов не бием път до жълтите павета и Витошка за кафене, а се срещаме в някое от заведенията в Яворов, Гео Милев или Сердика център.

И не е само в София така, а в почти всички столици и големи градове. В Прага местните също почти не ходят по площада на часовниковата кула и Карловия мост, там почти всички са туристи и чехи, които не са от Прага.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker