Все Русия е виновна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124189)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14661)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19284)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Все Русия е виновна
преди: 1 месец, 12 дни, прочетена 398 пъти
Искам да попитам защо Русия е виновна? За всичко се обвинява Русия. Даже и тези, които са хетеросексуални също се обвиняват че са русофили. Както и тези, които плащат с кеш, защото им е по-удобно и по-свободно пак ги наричат русофили.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 11 дни
hash: 3e8f848ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Карай да е весело. И аз обвинявам за всичко Путин (с ирония де). Тя войната не е хич весело нещо, но нали още не е стигнала до нашия покрив. Нашите управляващи дупедавци традиционно са против Русия и с война, и без война, защото руснаците, колкото и да ги плюем, няма да тръгнат да ни превръщат в картофена нива. Другият голям брат е по-серт, така че нека бъдем послушни и слава кокаину! Пустият Путин какъв дъжд прати, пак не можах да отида на море.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 419a8b73f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Русия е една ретроградна, агресивна, корумпирана, престъпна КОЧИНА.
Представи си, , гейските" държави са с по-малък процент хомосексуалисти на глава от населението в сравнение с великата кочина. Относно плащането в брой, мокшите прокарват пропаганда против плащане по електронен път, защото така корупцията ще намалее драстично. По електронен път финансите са по- лесно проследими и не може да се разнасят, , дарения" с куфарчета с пари, а престъпната им държава на това се крепи. Няма да могат да купуват политици толкова лесно като сега.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: e65a5f5144
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ала-бала. Нападна сувефенна държава - виновна е. Ни съм русофил, ни обратното.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 261e402df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Защото такъв е мейнстрийма в момента. Медиите се финансират от близки до САЩ фондации и финансови кръгове, които още от времето на комунизма обвиняват във всички злини Русия. Дори Пеевски го вкараха в Магнитски и откакто това се случи за един Путин и Русия говори, как щял да ги бори, надявайки се в замяна да му свалят санкциите. Има конгломерат от заинтересовани лица, които говорят срещу Русия. Виж кого канят по медиите, все някакви изкуфели русофоби. Ама наистина тежки русофоби. Водещите в едни 90% са със същите виждания. Още помня как Виктор Николаев беше казал, че Христос Воскресе бил поздрав на руски и трябвало да се замени. Това е човек, който ако утре си смени мнението ще изхвърчи от НОВА, защото в медиите съществува културата на отказването (cancel culture) и ако изразиш различно мнение всички спират да работят с теб. Такъв пример виждаме с Чарли Чаплин. Отвори да прочетеш какво пишат Свободна Европа - медия създадена от САЩ по време на студената война. Всеки знае, че я държат директно американците. Денонощно пише срещу Русия и изрежда всички опорни точки на либералите. Политиците също ги държат американците, за тях си е ясно. Било то с компромати или пари. А щом ги държат значи трябва да следват линията на САЩ - денонощен хейт срещу Русия. Виждаме го с Камала Харис също, щяла да победи Путин. Как ще го победи тази женичка, която нищо не решава. Най-много да му забранят да посещава концертите на Тейлър Суифт.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 8488c59e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Защото се опитва да го за твърдят като "лошо/негативно" и съзнанието на хората да реагира като към лошо.
Но постигат обратен резултат :)))

 
  ...


...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 92b224055a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Пълни глупости си написал. Разбирам, че си симпатизант на Костя Копейкин. Няма джендър идеология в училищата в България, това е измислена заплаха най вече от Костадинов и Нинова от БСП, която между впрочем преди десет дни й духнаха под опашката, за да може да представят Запада като морално деградирал, а Русия като морална. И как да не е виновна Русия, като нападна една независима, суверенна държава, която има пълното право сама да определя бъдещето си. Путин няма право да се меси дали Украйна ще влиза в ЕС и НАТО, просто не е негова работа. Относно плащането с карта, аз предпочитам така и се дразня на местата, където не мога. Накрая, понеже завърших университет преди два месеца, една преподавателка ви каза, че по добре да управлява Борисов, отколкото Коста Копейкин.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 31eca0735b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Колкото повече се отдалечавам от Русия, толкова повече се настройваме срещу нея. Това ясно подсказва, че става въпрос за сериозна пропаганда, която цели да облъчи по-простите и невежи хора. Облъчването е много успешно. А тия дето я пускат пропагандата, знаят! Третата българска държава е създадена благодарение на Русия. Така че колкото и да се опитваме да се отскубнем от тях, няма да стане. ;)

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: b29d9cf158
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Престани да си измисляш, и Русия ще престане да е виновна за всичко.

Приведените от теб примери са безумни, и силно се съмнявам, че някой в реалния живот е казал такава глупост.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 85cfb1f25c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   На кривата ракета Космоса й е крив! Та и с Русия така. Преди 2-3 години хората като мен, които не се ваксинираха се намериха папагали дето да обявят, че само русофилите не се ваксинирали? ! (сигурно заради партия "Възраждане", нищо, че се оказа, че май там ръководството е ваксинирано? ! )

Какви ли не глупости съм чел - че русофилите били и плоскоземци(дето вярват, че земята е плоска.. ), че били теоретици на конспирацията, че Румен Радев е агент на Русия, че разни милионери в България са олигарси назначени от Русия, че Русия Еди какво си..

За всичко е виновна Русия, баш както децата ги плащат, че за всичко е виновна Баба Яга? !

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 5017d6a9fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Защото е агресор и отвори война, с нищо непредизвикана, в която загинаха стотици хиляди млади хора, за които живота беше пред тях. Постоянно разрушава гражданска инфраструктура- електро и водоснабдяване, топлозахранване, болници, училища, супермаркети. Това нормално ли е за теб, опрвдано ли е? Там цари яростна диктатура, тоталитаризъм и хората са подложени всячеки на насилие. Не се допуска различно мнение, опозиция, за най-малкото "провинение" те обявяват в държавна измяна и чужд агент и умираш в изолация в Сибир при строг затворнически режим. Но това е ясно на всеки, мисля, че темата е нарочно подхвърлена.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 1e1d79787c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Ми то българите сме русофили. С изключение на нехетеросексуалните и тия дето плащат с телефон или часовник. Т. е. тия 5-6 % педерасти.

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: ca6498b70c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Номер 6 и номер 10 тотално невежи сте в политиката. Не мога да си представя как може да падните толкова ниско, че да говорите такива глупости за РУСИЯ. Защо не говорите за политиката на САЩ и на АНГЛИЯ колко "хуманни" са към света. Това сте вие младите, заблудени до побъркване. При вас двамата никога няма да имате политическо осъзнаване.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 7 дни
hash: c4b8d50da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Тези които са против Русия са еничари. Ако не беше Русия щяхме да сме турци.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker