То бива, бива, ама ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

То бива, бива, ама ...
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3806 пъти
Здравейте, уважаеми читатели.
Аз съм Лоша (имате време да дадете X-a )
По принцип съм голям карък. При мен никога нещата не се получават от раз или ей така на късмет. В началото беше тъжно, сега вече е комично. Не ми се навлиза в подробности, а и знам, че много не ви се чете - та имам си както винаги много главоболия, разбира се както всеки човек. Аз наистина нямам никакъв късмет, не ви лъжа.

След брутален ден, изпълнен с много задачи измръзнала и мокра като кокошка решавам да се прибера у дома ии да се изсуша, да си почина. И едва, когато си свалих якето забелязах, че в коридора вали по-силно. Когато чух цоп под ботуша си вече нещата ми се проясниха.

Добре, как е възможно от толкова наблъснан с хора блок баш моя апартамент да се наводни? Не, излъгах, то не се наводни, той се разпадна. Нали сте гледали онази реклама: "Не позволява на дома ти да се превърне в гъба!". Е нашият доста скъп семеен апартамент, за който родителите ми си пръснаха гъзовете се превърна не в гъба, ами в... не знам как да го опиша.

Оказа се, че някакъв си комши забравил да спре не знам как се наричаше онзи канал ли тръба на пералнята, ии вече нататъка е ясно. Опитах да си намеря цигарите, защото главата ми се напълни с кръв, е намерих ги - плуваха към кухнята. Телевизори, перални, микровълнови, каквото се сетите - всичко е брак вече. Единственото, което остана живо е лаптопа ии той май ще се предава. Чувам как джвака като натисна Entera хахха.

Седнах едно хубаво и се наревах като си видях всичките учебници, тетрадки, снимки. После пък станах и тръгнах да се разправям с комшито, но майка ми ме спря, тъй като имам комплекси и съм агресивна. После пък започнах да се смея ии си викам: Така или иначе трябваше да поливам цветята. До преди малко съм изцеждала каквото се сетите, вече теча спря, но като се огледам около мен ии ми се доплаква - навсякъде ужасно мирише на мухъл, стените са накъдрени като марули, повечето мебели са надути, всички контакти са мокри, кабели за интернет, кабелни, глупости.
Викам ще си пусна едно кафе да се успокоя, как да стане кажете ми. Дори телефона не мога да си заредя.

И да вкарам малко цвят в историята - застраховка йок, днес разбрах. А и като допълнение комшито веднъж не слезе да попита имаме ли нужда от помощ, да се извини или нещо подобно. ШОК И ПЛАСТМАСА. Нито уважаемата му съпруга, нито децата му. Да не говорим, че в момента съм само с майка ми, която изобщо не е в добро здравословно състояние ии не знам как мъкнахме тея холни гарнитури, спални и прочие. То табуретката тежи повече от мен. Както и да е.

Между другото докато пиша този роман на няколко пъти си взех няколко капки в главата. Поне сега ще спа на водно легло, баси кефа.

На всичкото отгоре утре имам доста изпити, а съм каталясала и ще ми гръмне кестена след малко. Лекциите ми отплуваха с последната КАПЧИЦА надежда.. :)

Като цяло исках да си излея и аз душата. Подчертавам ИЗЛЕЯ хахаха. Съжалявам, ако съм ви досадила, признавам - пиша и пия. Гася уиски с капки от тавана. И съм с два различни чорапа - други сухи няма.

Не исках така да се оплаквам, ама ми стана кофти, че всеки ден живота ми поднася такива изненади.
Страх ме е, че утре като изляза на улицата и ще падне някакъв метеор баш върху мен. И хора, нека бъдем малко по-отговорни. Преди да излезете винаги проверявайте дали всичко е изключено, моля ви, нека не ставаме клиенти на Изи кредит.

И за бога спрете да се оплаквате от всичко - малък ми е, голям ми е, той не ме харесва, той спи с леля ми. Хораааа, всеки момент чакам да ми падне тавана на главата, разбирате ли?

И най-приятната част е, че наближават празници. Шегувах се преди дни с майка ми, че тази Нова година ще си остана сама у дома, защото наистина си имам много, ама много проблеми. И днес тя ми каза, че и това не е много сигурно.

Мога още много да пиша, дори мога да ви разкажа за любовното си разочарование, но нямам време - трябва да си изтискам сутиена, че пневмонията чука на вратата.

Надявам се поне, ако някой ме е прочел да се е развеселил, защото мен вече само на смях ме напушва.
И да не е посмял някой да ми каже, че не съм карък и, че на всеки може да се случи, че ще започна да разказвам и други истории.

Айде Лека и Суха вечер, драги читатели!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3c1e752a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много гадно, жалко че нямаш застраховка - сега нищо не можеш да направиш. Има вариант да заведеш дело и да съдиш съседа, но ще пръснеш маса пари по адвокати, а резултатът е неясен. Ако имаше застраховка, щяха да ти изплатят обезщетението и после задтрахователната компания да си търси регресна отговорност от комшията ти. Я пробвай да ги заплашиш, че ще ги съдиш, да видим дали няма да се сеферясат и да си поемат вината.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3b89a577cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   :D :D :D :D Лоша аз само като видях че е твоя статийката останах защото ми харесва начина по който мислиш
Е аз ще ти пожелая сух ден може и влажен зависи от теб самата :D :D :D :D

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1f8ddf844b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Кефиш ме, просто това исках да кажа... супер готино написано... :Д

Мисли позитивно, има и такива дни!

:)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4c08636220
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Историята ти е и смешна и тъжна, хубаво е че имаш чувство за хумор но ти съчувствам и то много. Дано всичко се оправи и повече да няма такива проблеми. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 64579e2e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Лоша, хем е комично, същевременно трагично/най вече за теб/. Не ми се е случвало подобно нещо/а на мен почти всичко лошо ми се е случвало в живота/ и затова незнам какво да те посъветвам. Само мога да ти кажа И ТОВА ЩЕ МИНЕ. Тази мисъл на мен винаги ми помага.
Ще ми бъде интересно да разкажеш още нещо от животът си. Ако имаш желание, сподели ни за любовното си разочарование.

Успех!

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6c6172288b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   чл. 45 ЗЗД, това ти е решението ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3357759c5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Баш по празниците - много кофти! Добре е че гледаш по-ведро на нещата, а не си се сдухала тотално. Много правилно си написала, че има по-важни неща от любовните мъки. И все пак хората са различни, имат различни проблеми... това което за едни е голям проблем, за други е розов ден. :)

Успех ти желая, дано по коледа ти се случат хубави неща!

Лош Батко

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2ef3ae6db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Съветвам те да подадете граждански иск срещу въпросния съсед, преди това може да опитате да му предложите да ви обезщети и без да се стига до съдилища, но някак се съмнявам да стане.

Иначе какво да ти кажа... поне не си на сухо. :)
И да ти припомня нещо, което сигурно и сама се сещаш - това не е от нещата в живота, които са необратими, така че винаги може да е и многооооо по - зле.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 25416b12fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Лоша, кога ще се запознаем? (:

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 329c0c0cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   1. "ще ми гръмне кестена след малко" - доста кръчмарски език.
2. "И за бога спрете да се оплаквате от всичко - малък ми е, голям ми е... " - защо умаловажаваш чуждите проблеми? Или щом не е твоя неволята, значи не е проблем?
3. Доста плитка самоирония си вкарваш.
Нали знаеш, че каквото повикало такова се обадило? В превод: Като се държиш кофти с хората ти се връща.
Съвет за ситуацията - друг път си застраховай жилището, за да не се налага да си търсиш изстискваш сутиена и да се чудиш дали таванът няма да ти падне на главата.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 496520c394
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Харесвам коментарите ти, Лоша, и искрено съжалявам за преживяното от теб. Мога да си представя колко средства ще са ти нужни за възстановяването на дома ти. Да не говорим, за спомени, снимки, които не се връщат и нищо не ги обезщетява...
Смелост, кураж и... пари-първите две, вярвам, ги имаш. Няма как да се сравнят проблемите, наистина, но все пак-жената ще хвърли поне 5-6 хиляди лв за оправяне на апартамента, а 15-год. хлапе ще плаче-малък ми е, как да кажа, че я харесвам или дали съм бременна, като съм девствена. Подкрепям те, Лоша!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8a658bb0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте отново. Благодаря за коментарите, стана ми по-леко.

Мечок, днес в моя град беше топло и слънчево, та ми поизсъхна част от чеиза на терасата хахаха.
Всъщност акцента в темата ми беше това, че наистина си падам карък. Ще се радвам да чуя и истории на други каръци.

Номер 9 ами хайде да се запознаем де.

Номер 5 за любовното разорарование ще пусна специална тема като ми дойде музата.

Не ми е толкова за материално-техническата база хаха, (баща ми това му е професията така или иначе) кофти ми е, че всичко отиде на боклука, ще ни е трудно да оправим всичко и то зимно време, но повече ме е яд на хора като собственика. Втори ден, още не е звъннал на вратата една приказка да каже.
А всъщност се зашушука във входа, че гледат възрастна жена и я заключват по цял ден ии тя вече е много болна и прави подобни неща. И действително, ако не беше майка ми и един младеж жената щеше да се удави, тъй като синът и я е оставил заключена през целия ден. Това мен не ме касае, тяхна си работа. Знам какво е да гледаш възрастен човек, особено, когато вече не е с целия си ум. Женицата плачеше, че ще се удави и се молеше да я изкарат. Яд ме е на такива хора ей. Откачам. Не е единствената. Колко ги има такива, дето си заключват децата на по 2-3 годинки иии ги оставят сами. Яд ме е, че дори не благодари, че сме помогнали на майка му. Яд ме е, че не дойде да каже: Абе комшо, така и така, дай да видим какво ще правим, да помогна.

Честно казано дори не се замислихме реално да го съдим или да му искаме каквото и да е било. Родителите ми са много разбрани и състрадателни, аз не мога да действам през главата им все пак. Мен ей за това ме е яд - на нагли, безотговорни, неблагодарни хора.

Вече няма течове, почти е сухо, но влагата направо ме убива - астматичка съм. По-спокойно ми е, гледам да го обръщам на майтап, че на майка ми и дойде малко в повече този път. Успях да размятам умело парцала ии да се подготвя за изпитите си днес ии всичките си ги взех. И това ще мине. Наистина отправям апел към всички да сме по-внимателни и отговорни, защото можеше да е още по-сериозно.

Още веднъж благодаря на всички, утре ако ми мине отгоре валяк пак ще пусна тема.
Весело изкарване на празниците на Лош Батко и цялата компания, които се включиха.

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8a658bb0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   10, благодаря за градивната критика.
Езикът ми е кръчмарски, защото съм израстнала по кръчмите.
Аз нямам снимки на блъскащи влакчета и люлки от детството си, а по таверни.
Моля да бъда извинена за кръчмарските си прояви.
Много си злобна, да не съм те настъпила по опашката в някоя тема?
Много си смела и как говориш за мен сякаш ме познаваш. Ако е така, поне се представи.
Нищо, благодаря ти за съвета.
Желая ти много здраве.

Номер 11, много ти благодаря, стана ми мило. Но нали знаеш, че когато си на 14-15 такива неща като гадже да те зареже ти се струват като края на света, защото си много по-чувствителен. Те, проблемите си вървят - имат ги и 5 годишните, и 15, и 50 и, когато проблема е наш - винаги ни се струва неразрешим, а чуждите - незначителни и смешни.
Не знам колко пари ще хвръкнат, трудно си е, ноо има наистина далеч по-сериозни и неприятни неща. Всичко хубаво :))

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4a243ca1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Лоша докато четях историята ти се зачудих на колко си години?
Аз съм на 12 и наскоро ние трябваше да си разбием банята, защото на съседа му текли тръбите. Обаче той си запушил стените отгоре до долу с шкафове и стените няма откъде да дишат и ни накара да си разбием банята. Хвърлихме най-малко 50 лева за неговата грешка.

Разбирам те и аз съм карък: постоянно падам, спъвам се, удрям се във вратите, постоянно се ръгам на ръбовете от невнимание и вече имам прякор от мама и от тати: размахващата ръка, защото винаги където минавам оставям спомен след себе си. Гадно е защото съм невнимателна. Мисли позитивно, вече съм се убедила в това че мозъка контролира всичко

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 329c0c0cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   От 10: Откровението не е злоба ;) Но ако трябва да сме честни, ти си тази, която използва обидни епитети за мен. Аз просто казах това, което виждам и от тази тема и от коментарите ти в много други ЧУЖДИ теми. Подчертавам ЧУЖДИ. ;) За да забележа нещо не е задължително точно аз да съм пуснала определена тема, нали така мила моя, Лоша ;)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: cdd57a0fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   И аз ти харесвам коментарите, не съм се и сещала за наводняване /няколко пъти ми се е разминавало/, но си адски права, всеки с проблемите си- за едни големи, за други малки.

Давай го свежо. Апартамента ти се наводни до степен да се налага да си изстискваш сутиена- е кажи ми това не значи ли, че ще ти върви на вода. Дано изпита донесе някоя висока оценка и да се справиш с всичко. Иначе... трагикомедия. Аз до 3-ти клас ходих все с различни чорапи, защото нямаше други. От опит ти казвам ако излезе въпроса:
-Защо си с различни чорапи.
Винаги можеш да се ухилиш мазно и да кажеш:
-Защото така ми харесва.

Айде успех, щастие и само помни, че винаги може и по-зле. Представи си един пожар... сажди и изгорели учебници, лекции и снимки

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 25416b12fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Н9. съм, кога и къде.. (:

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9207b30899
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 10 напълно те подкрепям за коментара ти, астматичката по кръчмите, браво душкооооо :)))))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8a658bb0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Номер 15 откровението не е злоба, но не пречи да е придружено с такава. Къде са етикетите за теб? Виждам само злобна, това което усетих.
Ако острият ми език ме прави лош човек , да такъв съм. Но все си мисля, че делата са пред думите.
Както и да е, не ми се изпада в спорове, мисли си каквото искаш, имаш това право.

14, браво, хубаво е, че си толкова малка, а си достигнала до този извод. Хаха размахващата ръка. А вашият комшия не ви ли помогна поне с някаква сума? Ужас.

16, това с чорапите и при мен го е имало. А отговорът: против уроки. Благодаря за коментара :))

17, не знам, тук е доста сложно, нали знаеш.

18, Астматичката хаха.
Аз си имам, име, прякор. Кофти е да се обръщаш по здравословни проблеми към хората.
Иначе с това семейството ми си е изкарвало хляба дълги години, не е било по мое желание.
А по принцип като имам астма трябва да легна и да се заровя ли?

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 25416b12fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Н9, 17 съм. Като гледам някои коментари ми стана малко тъжно в кво се превърнал българина... Лоша, искам да се запознаем.. Не се шегувам :) Аз съм от Бургас, а ти? (:

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9207b30899
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Н 18 съм.... Много мразя да ми слагат думи в устата, къде прочете че се подигравам, че си астматичка? !!! Я пак прочети коментара и помисли малко, или пишеш това което ти изнася? И не съм длъжна да се обръщам към тебе с прякора ти... ЛОША - ти сама си си го написала, а после се сърдиш на някой, който има критика към тебе... Браво на номер 10 и 15, определено съм с две ръце за тебе мацка ;) много добре й го каза и написа

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9ed2adfbb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Номер 20:
Кучетата си лаят, а керванът си върви.
Всеки има право да си мисли, говори, каквото иска.
И какво сега се оказа, че сме съграждани, сега да не се окаже, че сме и комшии, че ще те викам да помагаш за ремонта хаха. :)

21:
И аз мразя да ми слагат думи в устата. А, аз къде съм написала, че ми се ПОДИГРАВАШ? Казах, че е кофти да се обръщаш така към някого. Още по-малко някой да ми е длъжен с нещо.
Напротив, приемам критика, когато е уместна и градивна.
Ако имаш такава лично към мен - изрази я както подобава.
Ако пишех това, което ми изнася, нямаше да си пиша псевдонима под темата с чистото съзнание как тук ще се включат всички, които като теб си вадят изводи за някого по това, което не им харесва, че са прочели или някакъв псевдоним.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 25416b12fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Н9, 17 и 20 съм. Наистина? ! Аз съм от Меден Рудник. Ами ще дойда да ти помогнанямам друг избор, добро момче съм, хаха. Днес слънце има и ми е много готино.. Обичам Бургас! <3

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 98cf221531
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Лоше, наистина те обичам вече! Миличката ми!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4a243ca1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Аз съм номер 14 и не, не ни помогна с нищо. Баща ми е техник, опита се да му обясни, ама комшата е бая твърдоглав. Даже се шегувахме че като ни е разбита банята и ако има проблеми с бойлера няма да можем да се къпем и направо през банята влизаме у комшията и се къпем в неговата

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: afce3f2612
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Милата... то в нашата любима родина, такива са ни съседите и обноските... всеки си гледа в собствената паничка, а ти очакваш виновния съсед да ти помага...

Поне си успяла да направиш почистване на къщата и знаеш, че ако спрат водата утре, (което е също много любимо явление в нашето подобие на държавица), ти ще си имаш в резерва... Приела си го с хумор, което е много хубаво, то тия абсурди, които се случват тука няма как иначе да се приемат, а да се ядосваш само няма смисъл.

Дано празниците да са все пак весели, а за нова година, дори и с мама да си, пак е отлично начало, посрещаш новата с човека, който ти е най-близък...
Успехи на изпитите и да си здравичка, другото са бели кахъри...
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5fa003d632
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Няма как да знам какъв ти е живота, но според прочетените твои коментари по темите тук си мисля, че твоето не се нарича карък, а карма. Аз пък мога да разказвам какво е то съсед в наши дни с часове, но не ми се занимава по това време, затова ще приключа коментара си със съчувствено кимане с глава и клишето "На всеки се случват лоши неща." :(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1a89fa977d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Здравей, Лоша! Мен определено успя да ме поразвеселиш. Цял ден бера ядове и се нервирам на всичко и всички около мен, мисля си, че всичко най-кофти все на мен се случва, сядам вечерта на компютъра и попадам на твоята история :) Ако не друго, поне знам, че не съм единствената на която все не й върви :))

Иначе по темата - знам горе-долу какво е чувството, преди 10тина години и нашият апартамент се наводни. Сменяхме радиаторите за парното и през нощта баща ми отива до тоалетната и потъва до глезените във вода :D Не ми беше смешно тогава, но пък сега като се сетя не мога да спра да се смея. Е, кофти беше, после няколко месеца не можех да се отърва от гадната миризма на влага и мухал, но пък какво да се прави, станалото станало.
Радвам се, че поне си успяла да си изкараш изпитите :) Нещо все ме кара да си мисля, че си ми колежка, икономика ли учиш? :)

И не на последно място, поздравявам те, че макар и трудно, приемаш създалата се ситуация с чувство за хумор! Знам колко е трудно и не всеки на твоето място би намерил сили да го направи.
Ж20

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1aab91ea5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Много се ядосвам на такива работи, най-вече на подобни изроди като твоите съседи. То е ясно, че не е нарочно направено, на всеки може да се случи да забрави да спре крана или каквото е там, но поне от човещинка е редно да слязат и да ви помогнат с отводняването и всичките там истории. Ако бях на твое място бих ги извикала да дойдат да помогнат, то се е видяло че пари като обезщетение от тях няма да видите. И за съжаление на 100% съм сигурна, че след време като се засечете и с подигравателен тон ще те попитат нещо тъпо от рода на "как си"... ужас

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8a658bb0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   23, и аз си обичам града.
Значии готви се тук до 2-3 започваме с боядисване, тапети и прочие - да си в готовност, ей :)
Кофти, че тук няма как да си разменим координати да се запознаем.

25, пращам ти една голяма въздушна прегръдка.

27, не твърдоглав, а нагъл сякаш по приляга.

29, ще се радвам, ако имаш време да разкажеш, може да обърнем темата на Комшийски несгоди хаха. Благодаря за съчувствието.

30, ами да то след време е смешно, но в самия момент е доста неприятно. Колежка? И ти ли си съгражданка? Не ми се искаше да казвам какво уча точно тук, че кучетата пак ще се разлаят, но Туризъм.. Може да сме колежки, различни дисциплини. Иначе в момента уча и медицина, но там едва ли ще сме колежки. :) Благодаря за коментара и се радвам, че си се почувствала по-добре. Дано тези дни са ти по-приятни!

31, еми и мен главно това ме дразни. Станало, станало.
Не ми се гледа в неговата паница, той си знае. Аз вярвам, че колелото се върти и изобщо не е изключено точно на дадения човек да се случи абсолютно същото.

Лола, благодаря за подкрепата. Липсват ми коментарите ти, макар и някои да ги разпознавам. Темата за любимата ни родина да не я зачекваме, че бързо ще се изпари отимизма ми. Желая ти весело изкарване на празниците, да си много здрава, силна, обичаща и обичана.

Благодаря на всички отново. :))

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4a243ca1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Лоша, аз съм номер 14 и 27. Наскоро учихме в училище разказа, , Серафим, , и там се спомена нещо:когато Господ на нея и тя на мене /да не изпадам в подробности все пак не ми се прави подробен преразказ на разказа/ Може да го сменим с теб и изрода /съседа/ Когато той на теб и Господ на него.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: afce3f2612
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Мерси Лоша, да ти се връщат по много здраве, любов, успехи и нека късмета да е вечно твой придружител... Нямам време да пиша напоследък, пък и ти ме изпреварваш често и тогава няма просто какво да допълня ;)
Остави, тъкмо ? се възхищавам на нашата родина, милите ни шофьори, майстори в намирането на място за паркиране и любимите ни разбити павета... ама си права, дай да не подхващаме темата, че коледното настроение отиде.
Пази се и имай една успешна и усмихната година.
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1a89fa977d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   От номер 30:
Е, браво, мила, значи си ми баш колежка! :D И аз уча туризъм, но не съм от твоя град. :)
Иначе не се притеснявай, скоро и ти ще се почувстваш по-добре, сигурна съм. Знаеш, че след всяко лошо идвяа и нещо добро, важното е да не губиш надежда. :)
Желая ти успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 25416b12fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Н23 съм. и ся ко няма да се запознаем? ! остави си абв-то. Баси.. тъжно ми стана.. :(

Модератор - не публикуваме контактни данни, моля контактирайте тук

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 25416b12fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Админ, има други теми на които са им публикувани гсм номера, абв-та.. не е честно.. ;( Лоша, ко правиме..
;(

Модератор - и къде са тези други теми с номера и т.н?

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 25416b12fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Н38 съм. http://spodeli.net/4/story-254.html#comment199 един факт. и кво ще ви стане,ако си оставя абв-то ? моля ви! ****** за моята добра приятелка и съгражданка,Лоша. (:

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e14936e476
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   След като прочетох за неволята ти, ми се иска да те гушна, пък макар и през интернет. Нищо.

3===-(^-^)-===E

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c071985d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Историята е гадна, но има и весела страна ако имаш чувство за хумор, каквото ти определено имаш. Радвай се все пак, мойте историй нямат весела страна, както и да ги погледнеш

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: dc49aa5147
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Е Лоша, как мина Коледа при мокротата в дома ти? Аз съм номер 14, 27

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9fc228b5c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Първо не знам защо се пишеш "лоша" като аз все готини отговори виждам от теб. Още повече че я няма злобата която вилнее тук. Така си си супер, я си дай малко самочувствие моля!

После за апартамента, как може така беее? Задължително е трябвало още днес да пуснеш жалба или и аз незнам какво. Не може така да си плащате вие за чужди грешки. Всеки си има проблемите, но когато аз разруша нещо чуждо си плащам на собственика.
Умно момиче си така ще се справиш с изпитите, стига да не наводниш листите ;)

Айде успех и горе главата. Иди в някоя църква(и аз не вярвам много но все до там стигам) ама си запали свещичка и се надявай 2012 да поживееш за последно-до декември;) с малко повечко късмет.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4594e2dafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   40, благодаря за прегръдката :)))

41, като по-малка имах едно гадже, каза ми нещо, което много ми хареса и смятам за правилно: "Притежаването на чувство за хумор спомага за по-лесното преживяване на проблемите ни". Просто, кратко и ясно.

42, страхотно :) У дома е сухо отдавна, топло е и вече не мирише на мухъл. Сега да минат празниците и се започва с мазилки, гипс-картон, боядисване, тапети ии такива неща.
А иначе си изкарах празниците страхотно, семейството ми бе по-сплотено от всякога и усетих коледната атмосфера и домашния уют. Надявам се и всички вие :)

43, Здравей. Благодаря за милите думи. Ами честно казано в днешно време това да си откровен и да бъдеш себе си не се толелира. Когато някой говори / пише нещо, с което другите не са съгласни или ги засяга, започват епитетите и обидите. Не съдя само по себе си, а гледам и спорове в други теми.
То колко мина, вече повече от 2 седмици, комшията още не съм му видяла очичките..
Благодаря за коментара, желая ти весело посрещане на Новата година :))

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fa8b698aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Гледай по-ведро на нещата, все пак можеше да е пожар, можеше да хванеш морбили или марсилска треска, можеше и австралийски тайпан да те ухапе. Хубавото е, че си жива, от там нататък все някак ще се наредят нещата. Щото нали знаеш има и хора, които привидно са в по-добра позиция от теб, обаче видиш ли не са между живите или са неизлечимо болни примерно. Така че бъди оптимист-винаги може и по-зле да е!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker