Изпаднал съм в голяма депресия... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Изпаднал съм в голяма депресия...
преди: 15 години, 6 месеца, прочетена 4872 пъти
Здравейте на всички.
Чета сайта ви от много време, но досега не съм писъл в него. Търсих отговори и решения на проблемите си, но така и неуспях. Сега ще се опитам да ви запозная с тях, попринцип съм силен човек (26г.) но този път е по-различно, немога да се справя и ще се побъркам.

Та да започнем отначало, имам си сериозна приятелка с 6г. по-малка от мен, ходим от 4г. и половина. Всичко вървеше перфектно до момента в който тя влезна в университет, там смени средата и аз останах на заден план. Знате как е студентския живот, почти нищо не е интересува, незнам как да е накарам да се зарадва и почти всяко нещо което правя за нея е дразни. Дразни се от факта че се интересувам от нея, къде излиза и с кой и тн...
С това както и да е, примирих се.

Същевременно в нас (понеже живея с родителите си), нещата също се изостриха, наще са на прага на развод.
Една пъпа обстановка е в момента внас, всеки мълчи, неговори, бащата се опитва да се кара с мен (естествено за пари) защото доходите са му доста под мойте в момента.
Другото нещо е, че приятелите ми се оказаха боклуци всичкитe. Търсят ме само когато и единствено имат зор или за услуга, но никога да излезем някъде и тн...
Приятелки момичета също нямам, защото скъсах всякакви контакти преди години, защото приятелката ми се дразнеше от този факт, че ми се обаждаха и тн...

Не съм грозен, нито тъп, имам всичко в момента, добра и сигурна работа, но на фона на всико описано по-горе.... това е капка в морето. Дълго време се държах, но вече немога, изпаднах в нещо като дупка, нищо не ме радва и незнам какво да правя. Ето тази вечер е "Бъдни вечер" за мен няма да е празник, идва и "Нова Година" явно ще съм си сам. Това ще е най-гадната Коледа и Нова Година, която съм посрещал. А и най-лошото е че започнаха да ми минават доста странини мисли през главата :(

Та това е моята история, разказана накрадко, ако някой може да ми помогне със съвет ще съм му благодарен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 6 месеца
hash: 571a6530a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Разбирам те, нещата наистина са доста сложни. Проблеми с гаджето ти, слухове за развод с родителите ти, без приятели и приятелки. Да, познато чувство. Все пак всеки си има един момент, в който се чувства безсилен и е изгубил всякаква надежда. Точно в този момент ти трябва малко морална подкрепа, някой да ти подаде ръка. Като чета историята единственият човек, който трябва да поеме тази длъжност е жената до теб. Колкото и невероятно да ти звучи тя те познава най-добре все пак сте заедно от четири години (родителите ти също те познават много добре, но точно в тази ситуация те са непосилни). И сега трябва да поговориш малко с гаджето си. Да и обясниш, че нещата не са както преди, че тя е променила държанието си към теб. Изобщо кажи и всичко що ти е на сърцето, излей душата си пред нея, така ще почувстваш една вътрешна хармония, която ще те успокой. И ако тя е един разбран човек ще ти влезне в положение и Коледата и Новата година може да се превърнат в най-хубавите празнувани някога.

Опитай, не губиш нищо даже напротив ще изясниш нещата с близките си.
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 41b623bd7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Автора.
Принципно си прав, говорил съм с нея, но нищо не се получава.

Казва ми, че в момента нещата са такива и тя нищо неможе да направи. В такъв момент е че нищо не е интересува и тя неможела да ми помогне. Просто с нея нещата също невървят с две думи. Имам чувството че в момента е с мен, не защото иска да е с мен, а защото просто ей така е свикнала с мен.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 571a6530a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От №1 до автора:
Кога си говорил с нея по този въпрос? Ако е било преди месец, два поговори пак сега покрай празниците, току виж, че си е променила мнението. А ако нещата и при нея не вървят, май ще трябва да се оправяш сам. Ако наистина нямаш приятели, на който да разчиташ единствения изход е да да се осамотиш. Остани сам със себе си обмисли положението. Ако има някакъв начин помогни на родителите си да запазят връзката си, а след това те биха могли да те изправят на крака.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 004a2028ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   С какъв акъл се ловите с тези момиченца?
То е ясно, че на нея тепърва й се "играе".
Особено като е станала студентка. Нови запознанства, купончета.... и естествено се намират колеги, които да й привлекат вниманието.

Сериозна връзка с жена под 23-4 години не си заслужава (винаги има изключения).

Щом имаш стабилна работа и доходи - изнеси се от Вас. Започни нов живот. Нещата се оправят. ;)

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 571a6530a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   До №7:
И защо да се изнесе, като той я обича. Градил е тази връзка 4 години и сега с един замах да разруши всичко... как става това?

 
  ...


...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 41b623bd7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Автора.
Не е толкова лесно да сложа край след повече от 4г. и половина. Знам си момичето, не е някоя курветина стабилна е, но е и разбирам напълно и аз на неините години бях такъв. Не ме свърташе и ми се излизаше. Струва ли си да се разделяме, нараняваме и след време отново да се събираме?
Все си мисля че нещата по някакъв начин могат да се оправят.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 91e9ca581d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ами то, че нещата може да се оправят - може :) но никога няма да е същото. Щом си говорил с нея вече и нищо не се е променило, значи тя няма желание да направи нещо, за да се чустваш ти по-добре. Защо просто не започнеш да си създаваш нови контакти? Срещай се с повече хора, отиди на екскурзия някъде...имаш право да си търсиш щастието със или без нея :) Успех и горе главата, положението не е толкова черно колкото изглежда!
Поздрави,
Лилия

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: a6cb26a7a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей. Макар да ти звучи малко сранно нещата с приятелката ти не са чак толкова зле. Това се случва почти на всяка двойка-тя е студентка. както каза ти нова среда нова компания, но всичко си има край. ще идва момент дето тя ще усети колко си важен за нея и че тия години съвсем не е малко. Дай и още малко време и ако си поговорите изслушай я докрай, без да кажеш нещо без да и питаш нещо. всичко ще се оправи поне ти го пожелавам от сърце....

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 73e17b2fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здр нз дали е касно да пиша по тази тема или не но все пак... според мен най-добре да се преместиш да живееш с приятелката си.ако тя не иска ок тогава значи това е знак от господ че тя не е за теб! аз също съм студентка, колегите ми излизат забавляват се но аз имам приятел и се съобразявам с него!! не че понякога не ми писва,напротив но няма как неможе всичко наведнъж.

Родителите ми се разделиха преди 3 години,точно на бала ми...беше много гадно изпаднах в дупка.. още ми е тейко но трябва да се намират сили да търсим правилния път.все пак не си малак на 26 си, вземи живота си в свои ръце ти го управлпвай а не този и онзи!!! бъди силен!!!! не се предАвий и не скланяй глава!!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 715800d9ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Коя беше причината да се разделиш с приятелката си? Това, че тя отиде да следва ли? А може ли един въпрос: ти защо не искаш тя да учи?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker