Скучен съм!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Скучен съм!!!
преди: 15 години, 6 месеца, прочетена 7198 пъти
Здравейте, незнам дали е уместно да пиша по тази тема защото виждам много подобни но макар и заглавието на темата аз имам куп редица проблем още от малък. Имам проблем с общуването с хора както с момчета така и с момичета и дори се отчайвам от себе си още от малък изцепвам сума ти тъпотии и безмислици говоря несвързано особено пред момичета става им тъпо (ако мога да се изразя така ) но ми става гадно когато се опитвам да подхвана някаква тема с момиче и то ме гледа "с интерес" и ми казва офф млакни с твоите тапотии разберете това не е само характер това е проблем не е пореден комплекс които чувате просто сам скучен за останалите и си мисля че съм направо колко и да не ми се иска да го казвам задръстен иска ми се да винаги да имам какво да споделя да расмивам да сам интересен на хората най-вече на нежния пол да карам едно момиче да ме гледа с усмивка а за моя инфо (на 17 съм) а и да ви кажа последствията; от моята самота от както се помна никога не сам усещал рожденния си ден новата година и т.н (просто нямам с кой да го празнувам) моля ви дайте ми някакав проблясък колкото и невъзможно да ми се струва че ще изляза от този непресъващ мътен черен и страшен извор от този ужасяващ мрак тези хора които знаят какво е самота и това да си отхвърлян от другите (макар и вината да е и в теб) знаят какво е ;( Пишете а на тези които имат свободно време да се занимават с мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 6 месеца
hash: b135875a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох, не че искам да те отчайвам, но ти си сложен случай. Аз съм смао на 15г., но съм се сблъсквала с какви ли не идиоти, комплексари, глупаци и тн.и тн. И като чета това първо никога нмаше да кажа, че си на 17...

Просто пишеш като някой човек на 30/40 години.Виж не искам да те обидя, но... дръж се като дете да му се не види (сега може и да пиша по правилата, но това е заради форума... :D ) Знаеш ли какъв ти е проблема. Определно не знаеш, иначе нямаше да пишеш... Проблемът ти е, че бързаш да пораснеш.. ти си още дете. КАкто съм и аз, както в прочем е и майка ми която е на 38. Запазила е детското в себе си, а ти ккво... затворил си го в някое кътче в душата си и си потънал в самота. Понякога момичетата обичат малките деца да се показват от мометата, но само понякога... Аз познавам едно момиче което е със твоя проблем - държи се като 30годишна лелка, а гаджето и е страшен сладур (по характер) и понякога се държи като малко дете, нищо че е по-голям от нея, а тя вместо да се усмихне... кара му се, сърди му се и тн.
Та моя съвет: пусни детето на всобода. Говори пълни глупости ако щеш, но се забавлвай. И то ТИ, а не някое момиче! Важен си ти! А не чуждото мнение! ХАйде и успех ;)

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 670c4fae68
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятел нe се притеснявай всичко мoже да се оправи,аз съм 100 процента сигурна. Защо по-добре нe вземеш да се поразходиш из улицата и да разговаряш с непознати като за начало? :))) Успех! :)

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 2e16ca8da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей,

Аз така правя-вечерта като легна си правя равносметка за целия ден. Включително и затова къде съм се изказал не както трябва и ако съм сгрешил някъде съоъветно проблема се отстранява. Но в твоя случаи това може да е породено от това, че си нервен. Или пък от това, че не знаеш как да си подредиш мисълта правилно и съответно
-> изцепка. На 17 си все пак и трябва по някакъв начин да се справиш с проблема, щото лошо след това. Бъди естествен,спокоен и така ще станеш интересен. Обаче ти в желанието си да бъдеш интересен, се изцепваш и отблъскваш другите. Но каквото и да ти говоря е безсмислено, щото само ти можеш да си помогнеш колкото никой друг. Затова успех и умната какви ги приказваш :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: b135875a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хей, само да питам - ти приемаш ли чуждите съвети или и от т'ва те е срам???

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 12ba0ac729
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами незнам точно какво те кара да си мислиш че не ги приемам, не искам да се изтъквам по някакъв начин но проблема е в това че аз ги приемам но ми е трудно да ги осъществя има разлика между това да неможеш и да не искаш и мерси за мнението :)

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 031539f0c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Човеко виж ся.. значи аз те разбирам напълно добре.. цялата работа тръгва от малък.. (това е мое мнение) просто самата среда в която ти си живял..изолиран..и т.н. просто не мисля че ти си виновен.. а извинявай ама ще обвиня тжойте родители... понеже до края на живота ни те ще ни смятат за малки.. и т.н. а тази изолация.. тези притеснения..и т.н. трявба сам ти да го промениш .. разбираш ли?

Просто трябва да се изправиш един ден пред себе си .. да се стегнеш... ии да си кажеш аз мога.. продължавам на пред но не и сам!.. Бъди уверен в себе си.. че можеш.. пристраши се.. да направиш един път едно ако н стане направи друго ..пробвай...изведнъж няма да стане.. по степенно.. но малко трудно ше стане сега.. защото ти си уформил вече харектер.. ;) Пробвай може да подейства.. няма да се притеснявашш .. от момите.. и оше повече от момчета.. просто не трявба да ти пука ..ако не стане сега.. утре може да стане.. не се отчайвай.. ако стане проблем.. пак казвам от един път няма да стане! успех!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: b135875a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз писах коментар номер 1 и ако искаш да поговорим по сериозно остави някакви координати (скайп, поща) аз ще те намеря. ;) И сподели с нас дали имаш някакви резултати?

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 66eb0bc028
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Оки мерси все пак предварително скайпът ми е otec_dalaverii (малко смешно но)

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 418adfcf9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Но виж аз нямам авторитет пред другите не съм го постигнал а и няма как вече разбираш ли не знам точно как да се държа за да накарам другите да има респект към мен и да бъдат заинтригувани от мен да не съм им безразличен!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 8569d752d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ем братле говори им некви глупости е така без да обмисляш...

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9014c857f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Моят съвет е да станеш забавен.... казвам ти го защото аз имам много приятели навън и където и да ида правя приятели, защото карам хората да се смеят. Разсмивам ги с смешни истории, вицове смешни трикове и така нататък. Не се правя на циркаджия, но просто трябва да умееш да разсмиваш и забавляваш хората.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker