Има ли влияние зодията в характера и живота на човек? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Има ли влияние зодията в характера и живота на човек?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 5037 пъти
Здравейте, това първата ми тема. Преди бях само страничен наблюдател и от време на време коментирах. Та реших и аз да пусна темичка, която ме "вълнува" напоследък

Преди няколко месеца се преместих в друг град и се запознах с ужасно много хора. Хората в процеса на общуване и опознаване все ми задаваха един и същ въпрос – Коя зодия си? – след като им отговорех, следваше едно – „Аааа, ясно…”, „Мхммм не може да си друг все пак си Лъв”

Може ли според вас една дата и няколко планети да определят характера и живота на хората? Това не са ли отживелици от 15-16 век, когато са вярвали във вещици и други митични същества? Как може в 21 век да поставят хората под един такъв знаменател. Характера на човек не се ли определя от генът, средата в която е израснал, приятели и спънките в живота и т. н.???

Ето ви точен пример:
Имам брат близнак, родени сме в една дата /много ясно, нали сме близнаци/, следователно сме една зодия… а нямаме почти нищо общо – характер, начин на мислене, говорене, че дори и музиката и стилът на обличане... Как ще ми обясните това на „езика на зодийте”? Нали зодията определя какъв си???

Позволих си да направя едно малко проучване за зодията си /зодия Лъв съм, за протокола/. И ето какво открих:

---------------------------------------------------------------------
ДОБРИ И ЛОШИ ЧЕРТИ:
1. Лъвът е властен, благороден и изпълнителен. Постига целите си с лекота, за това хората го обожават и им харесва да му помагат. Дисциплиниран, умее да прилага властта си.

2. За съжаление лъвът може да бъде и изключително честолюбив, суетен и лицемерен. Не приема НЕ за отговор, много често е повърхностен в оценките си.

3. Най-лош вариант: Мързеливец! От най-ранно детство се впуска в пиянски оргии. Егоцентризма и високомерието му са в състояние да отровят живота на целия свят. Всички трябва да се въртят около него и едновременно с това, ако е възможно, да работят вместо него. Нищо не може да разклати увереността в собственото му величие, важност и непогрешимост.

РАБОТА:
4. Лъвът притежава ярко изразена индивидуалност, той не се вписва в стандартните схеми. Лъвът работи стремително и харесва хора, които работят като него. Това не означава, че ако шефът ви е Лъв трябва да му се натягате. Напротив – ако работите добре и проявявате самоуважение, той ще го забележи.

5. Когато Лъвът каже, че ще направи нещо сам е по-добре да не му се мотаете в краката, той ще се справи. Лъвовете обичат точното спазване на йерархията и разпределението на дейностите. Той се захваща само със своята част от работата, когато тя е колективна, но това не му пречи през цялото време да дава умни съвети и идеи за подобряване на организацията.
---------------------------------------------------------------------


1. Почти никога не е ставало така както го искам, по една или друга причина. Никога хората не са си „умирали” да ми помагат, дори напротив. Власт?? Че то нямам власт над собствения си живот, те ми говорят за прилагане на моята властта..

2. Да, Честолюбив съм, но в границите на нормалното /ако има хора, които знаят изобщо какво означава тази дума/. Лицемерен? Това е нещото, което най-мразя. И никога не преценявам „книгата по корицата й”

3. Мързелив??? От 15-16 годишен работя, никога не ми е било в тежест, дори и съм работил на две места и успоредно съм учил!

4. Че кой не харесва, хората който си вършат работата добре и не се бъркат в чуждата? – Всеки един, без значение зодията му, нали?

5. Тук може би, всичко си е така както и при мен, но това е на принципа на рулетката – залагаш на дадено число и все някога ще се падне!

Та, стига с моето словоблудство, че ще ви отегча до смърт, ако не съм го направил вече :) Надявам се, че и вие имате мнение по въпроса, но само ще ви помоля да го аргументирате и с примери


NoBody

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: cd91dddadd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Зодийте са измислица, и без това на небесклона има 13 зодияка, а и с движението на звездите те ще сеизменят и вече няма да ги има. Зодиаците са само мислени линии прекарани между звездите.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 21315e8cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Хората се вманиачават по астрологията. Бившата ми шефка беше такава маниачка по тази тема, за нея беше закон да не наема представителите на зодия Телец. Най-лошото качество на хората е, че винаги забелязват и отразяват само лошите качества у другите. Знаем, че освен отрицателни, човекът не зависимо представител на който и да е зодиакален знак има и положителни черти. Ти също само си наблегнал на "лошите"черти. Аз съм "лъвица", но не всичко от характера ми съвпада от характеристиката на зодията.
Лъвовете наистина сме много горделиви и трудно прощаваме, когато ни наранят. Стремим се да бъдем истински обичани (и трайно по възможност:)), когато усетим, че не е така се оглеждаме за нов партньор, който ще задоволи амбициите ни в любовен план. Със сигурност НЕ сме лицемерни, не сме и суетни, кой в каквото и да те обвинява не му вярвай:)За теб не знам, но аз със сигурност не стоя пред огледалото по цял ден да си се възхищавам, както се твърди. Също така вярвам, че и ти не вярваш, че няма по-красив/а на света от теб, също както се твърди. Според мен най-важното качеството на представителите на тази зодия е тяхната несломима воля. Кофти моменти много, но за 2-3 дни и болката отшумява, продължаваме напред. Жалко, че никой не забелязва и цени нашата благородност и нашето себеотдаване за благото на любими, родители, приятели... Лъвът е чудесен приятел. За жалост обаче като нашите роднини котките сме много наивни-само "мац-мац" с мазен тон от време на време ни е достатъчно за да ни прикотка големия лош звяр. Не знам къде си го прочел това за мързела, но далеч не е така-представителите на тази зодия са доста енергични, едни изразходват енергията си със спорт, други в работата си. И що за тъпотия -хем драматизираме, хем пък гледаме повърхностно на нещата? :) И да с твърдение 5 съм съгласна-не обичам никой да ми виси на главата, когато правя нещо или да ми помага

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bd5f8861cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Всеки си има мнение по въпроса. Реално погледнато зодиите имат някакво влияние, било то и минимално, просто зависи и от животът, който имаш, от компанията, от вниманието.

Близнаците обичат да се различават един от друг. Затова малко по малко започват да носят различни дрехи, гледат да се държат различно (изрази, движения... ), въобще всичко.
Иначе научно си е доказано, че ако близнаци живеят разделно и се срещнат, когато са на 20 години ще имат почти еднакви маниери и вкусове.

Зу-За

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 27d9edd1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зодията не определя почти нищо.. това са глупости чесно казано :)

Решенията които взимаме и живота като цяло ни формира характера и не е подвластен на зодията или на друго нещо.. то ако беше така на тоя свят щеше да има само 12 вида хора, а не както е сега милион различни хора, различни души, различни идеали, различни цели и мечти :) не вярвай на тея простотии гледай си живота и толкова..

сори но даже и не си дадох зора да прочета докрай!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3855b34134
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Вие си мислите че само зодията и като прочетете характеристиката и ще сте наясно със себе си.. това не е астрологията мили хора.. Астрологията е много по задълбочено и сложно нещо това коя зодия сте е само капка в морето от информация.. Не говорете наизуст че това са отживелици от 16-ти век.. може да се поинтересувате от темата.. много е важен часът на раждане и мястото.. От там нататък всеки има рожденна карта която казва много.. аз съм телец.. асцендента ми е скорпион.. астрологията ми е хоби.. и от както започнах да я изучавам разбрах защо съм такъв труден и сложен характер..

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b2f5e308e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ... съдейки по себе си и хората около мен, зодията определено има връзка с характера и поведението на човек.... и няма как да се въздържа и да не кажа на автора, че сме идеалната двойка според астрологията и според опита ми... :).... ЗАРА

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: de804fcb5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По принцип не вярвам много много на хороскопите, въпреки че доста общи неща имам със знака си хах. Не е въпроса дали имат такова влияние, ами какви са тези хора които определят някой според зодията. Мен също редовно ме питат коя зодия си, предимно жени, сега явно и мъжете са се зарибили. Аз съм Стрелец и явно хората я харесват зодията, привидно се радват все едно срещат представител на тази зодия за първи път... както и да е, на мен например ми казват, че се разбирам с лъвове, овни и близнаци - е да си кажа имам познати от всички тези зодии и една дума не мога да си кажа с тях, а някои не мога и да ги гледам, всичките ми приятели и роднини са скорпиони, везни, деви и телци... така че си е до човек, хартактер и много други. Може и да имат някакво влияние, имат си, но то ще е много малко, важен е самия човек. На мен не ми пука каква зодия е човека срещу мен, никога не съм питала някой коя зодия е, ама никога... просто не ме интересува :) така че споко не мисли за зодии, като те питат коя зодия си кажи нещо от сорта на аз съм зодия човек... де да знам хах

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bff48bbfbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Хора това са пълни глупости. Всичко е манипулация и е направено за пари.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c237719ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   обожавам зодия лъв... Аз съм жена риби. Но имаме някои проблеми с приятеля ми, защото рибите сме по-скрити, не се откриват, а лъвовете обратното, но пък се допълваме.. Много е готина зодия мъж лъв, но пък някой път такива принципи, и като каже нещо и не може... само на неговата трябва, но пък е прав и отстъпвам и така....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7a50062707
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Аз съм жена лъв. Случвало ми се е при разговор във влак с непознат на десетата минута от разговора да ми кажат:" Ти си лъв".

Аз съм типичен представител на тази зодия. Всичко, което съм чела са зодията си, отговаря за мен. За себе си мога да кажа, че съм страшно сетивен човек-усещам интуитивно много неща. За други пък съм абсолютно перде. Бързо се паля и бързо угасвам.

Вярвам в зодиите, без да съм вманиачена. Факт е обаче, че съпругът ми е стрелец ( също огнен знак) и наистина се разбираме понякога без думи.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b2f5e308e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   10 точно това имах предвид и аз в 6 пост... ЗАРА

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker