Не трябва да мразим другите етноси, това се отнася и за ромите. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не трябва да мразим другите етноси, това се отнася и за ромите.
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3170 пъти
Да те не искат да се интегрират, да живеят като диваци, да кражбата не е грях в техните очи, да има и свестни, да така е.

Но нека не забравяме, че те като нас са деца на бога. Бог е създал различните народи, за да си помагат и допълват. Те са като пъзел, които обединен прави разкошната картина на световното общество. Има и доста по-добри от нас българите.

Немците с тяхната работливост и ред, французите с тяхната чесност и искреност, италиянците с нъпористия си дух и желание за успех, та дори и гърците с непримиримостта си, а японците и те и други.

Ромите са си роми навсякъде, точно за това от Европа ги гонят, като крастави кучета. Видяхме колко е двулична тя. Говори за равни права и тем подобни, но в същото време не иска и да чуе за възможността ром да се засели в чистия европейски свят на Запада. Така е ромите няма да се променят, смешно е просто да им говорим за интеграция и тем подобни небивалици. Имат и добри черти. Тяхната страст, обичта към веселието, търпимост.

Така е те са си такива, така са направени от създателя. В Южна Америка са гитанос, със същата слава са като в България. Ето имат същите права, като нас, та даже и повече, в градския транспорт си пътуват без билет, примерно, но не се интегрираха, не станаха като нас. Причината е проста, те са си те, а ние сме си ние. Не ги мразете, така са направени, нищо повече, те не са виновни че са такива. Ние се държим много добре с тях, зачита ми ги от всяка гледна точка, това ни прави чест. Вярвам че Бог ще спаси България, ние българите сме готини.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: ea6339c239
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Абе квото и да говориш аз циганин няма да заобичам. Нямам абсолютно нищо против другите народности, но точно циганите ги мразя. Ако взема да изброявам защо, един ден няма да ми стигне. Мразя ги от дъното на душата си и не няма да си променя мнението!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7b1ac80cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мразя етноса роми, мразя това, което са. Това са хрантутници, които разчитат на работещото население да ги изхранва, а после самите те посагят на него и се сърдят, когато не получат помощ. Те не раждат деца, защото ги искат, а защото са средство за помощи и тези деца също са нещастни и са обречени на същия жалък и скапан живот като техния, но на тях не им пука за тях. Ромите извършват масата от битовите престъпления и го смятат за тяхно изконно право, за тях е нормално да не си плащат сметките нито за ток, вода, да получават жилища и изобщо някой друг да се грижи за тях, независимо, че народа изнемогва. Ако тоя целия етнос, независимо от цвета, който има живееше и работеше като нас нормалните хора, които не чакаме на никого, нямаше никой да ги мрази. Омразата не е на расова основа, разберете, омразата е към това, което представляват и това, което вършат.

Аз не съм съгласна да им даваме и един лев, мисля, че така по-бързо биха се интегрирали, а в обратния случай знаят, че макар и малко пари ще ги вземат и се осланят на тях и се разможават заради тях. Това е като един безработен - ако има кой да му дава пари може и да не си търси работа, да е по-придирчив и да му се хареса лентяйския живот. Но ако му спреш парите и тръгне да мре от глад, тогава ще си намери работа и няма да подбира. Само като чуя, че пак ще отделяме пари за тая сган и лошо ми става. Много ясно, че европейците няма да ги искат, те са напълно наясно какво ги чака. Имат си достатъчно от черните, арабите и т.н. проблеми, че и ромите да искат. Но ще дойде неизбежно деня, в който ще плъзнат по цяла Европа и тогава няма да са само наш проблем, тогава ще ги питам как ще ни задължават постоянно да увеличаваме парите за тяхната "интеграция" като самите те ще се чудят как да се оттърват от тях.

И за финал да кажа отново - нямам нищо против, ако някой ром работи, учи и живее нормално. Наскоро си прекарвахме интернет и във фирмата работниците бяха роми, не съм се отнасяла пренебрежително или да съм имала съмнения да ги пусна в дома си. За мен щом работят са си нормални хора, които не заслужават дискриминация. Ама за останалите авторе, ще ме извиняваш.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c427ea9832
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ти като се разболееш - какво? Чакаш да пукнеш или взимаш лекарства? И болестите са създания на Бога, но убиват. И да голямо предимство им намери на циганите - можели да се веселят. Браво на тях, но животът не е само веселие. Или поне не веселие на чужд гръб. Като ти застане див циганин с брадва пред теб и ти каже да си опразниш джобовете, ще пееш друга песен. То ясно е, че хора всякакви има навсякъде, независимо от расата ,но при циганите са в излишък и затова ги слагаме под общ знаменател.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2ba43dc817
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мразя ромите, но мразя тези, които правят по 10 деца и не могат да ги гледат и ги оставят на данъкоплатците. Освен многото деца от които много вероятно са огнище на престъпност, тези си мислят, че ние сме задължени на тях. Тяхната престъпност не се наказва. Сори, но всеки трябва да си носи отговорността. Ако направя и аз 10 деца няма да мога и аз да ги гледам. Само да спомена, че по тази европа имаенно цигани са сводници и правят хубаво име в кавички на нас. В други набожни глупости и философии не ни се навлиза.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f7a884586b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Вие като ги мразитие, дискриминирате и осъждате без да ги познавате и без да сте живели и дори говорили с тях поне 1... не ги ли карате автоматично да правят нещата, които правят? Ти го псуваш и мразиш от дъното на душата си и искаш той да ти се усмихне и ти каже евалата батко голям си? Това ли очакваш хахах ама, че сте неориентирани и заблудени овце :).. като крещиш на куче или го удряш не можеш да очакваш той да седи и само да си отнася ударите почва и то да хапе! Помислете върху моите писания поне минута две :) лека вечер

П. С злобата и завистта не разждат нищо хубаво осъзнайте го накрая

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 54366df222
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Хайде и тука се появиха платени активисти!

Имам много добри приятели от този етнос. Но техните роднини са се отрекли от тях. Защото са учили, започнали кариера, плащат си сметките и са се изнесли от гетото. Това добре илюстрира какви са болшинството от така наречените роми. И затова каквото и да ми говорите - не мога да ги заобичам. Хайде със здраве и да не дава Бог да се срещнеш някъде с див циганин, пожелал портфейла Ви!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 267f667926
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не съм расистка и винаги съм зачитала всички хора като равни, не определям хората според етноса. Нямам против ромите, японците, китайците, гърците, турците и т. н. , обаче имам против определени хора, независимо от какъв етнос са. Много пъти съм помагала с пари или дрехи, книжки, храна и каквото още се сетите на роми мои колеги, не защото съм нещо повече, а защото имах възможност тогава и съм искала да им помогна - защото са били добри хора и виждах как страдат. Много пъти са ми помагали и на мен роми, но българин НИКОГА не ми е помогнал, никога не ми е подавал ръка и никога не ми давал повод да му имам доверие. Аз съм българка и ако трябва да съм честна се срамувам на моменти, че съм такава, срамувам се не заради страната си, а заради лицемерните, кретени, които гледат само как да те прецакат в живота... винаги друг им е виновен, винаги те са чисти като сълзички, не заслужават каквото получават.... да не всички сме такива разбира се.... така е, не казвам, че нямам приятели българи, напротив, имам и турци, приятелят ми е грък, покрай него познавам много гърци, един китаец хаха и трябва да призная, че повече ми помагат чуждестранните ми приятели, които ме познават от скоро, а не дългогодишните ми, с които се знаем от години.... така, че и ние сме мързеливи, ние също крадем, убиваме (нима децата които разчленяваха съучениците си, не бяха българчета? ! ), изнасилваме и какви ли не още престъпления... че сме и по - лоши и жестоки, не можем и народ да се наречем... нищо не може да ни събере, да ни накара да поискаме по - добър живот.... не казвам, че няма и лоши цигани - оооо има и то какви, но ако трябва да сме реалисти всеки народ си има черни овце - хора сме, различни сме.... така че първо да погледнем себе си, а след това да съдим другите етноси!!!!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 286c2b9257
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   5, искам просто да можеха да се махнат. Какво очаквам като видя циганин ли- да ме ограби. Като видя друг- не. Сами са си виновни, навсякъде ги мразят, Ти какво искаш- да ни срамят, убиват, крадат и да живеят на нашия гръб, а ние да им се радваме?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c5edc078ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Към 8

от 5... :) ти и хора като теб, които крещят и постоянно спамят с това "България Над Всичко" ме убиват от смях.. лицемерието и мишкарството ви е направо невъзможно..
Точно вие сте тея, които Алеко Константинов е осмивал във фейлетоните си! Вие сте тея "българи", които почти не сте чели български книжки и автори, които никога не са помагали на сънародници, вие сте същите които постоянно плюете по турци и роми, вие сте същите които псуват всичко живот когато са пиинали малко ракия, вие сте същите "патриоти", които никога не са излизали на един протест, митинг или шествие! Дааа вие сте направо "гордостта" на милата ни Родина :) дааам.. наШта гордост

А относно конкретното ти изказване "Какво очаквам като видя циганин ли- да ме ограби. Като видя друг- не. Сами са си виновни, навсякъде ги мразят, Ти какво искаш- да ни срамят, убиват, крадат и да живеят на нашия гръб, а ние да им се радваме? " хаха и колко пъти са те ограбвали, колко твои познати са били убивани от циганите? моля те отговори конкретно и ясно! А относно краденето.. милите ни родолюбиви политици от години го правят :) и за съжалението ваща овча психика не го осъзнава.. както и да е твоите думи за мен нямат тежест и истина, като цяло :) жив и здрав да си! Плюйте псувайте турците, циганите, евреите, американците, съседи, продавачи в магазини, полицаи, КАТ-аджии и т. н дано това подобри жизнения ви стандарт и да ви направи поне малко щастливи и мъдри :) Желая ви хубав живот!!! (искрен съм, даже няма и сарказъм в пожеланията ми! )

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6b53d810f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе недей изопачава нещата. Не плюем нито американците, нито евреите, нито които и да е било освен циганите. Плюем ги и ги мразим защото те са(поне за мен)главния проблем на България. И защо да обичам хора(ако мога да ги нарека такива)които крадат, убиват, които са неграмотни и прости. Сигурно ще кажеш че и ние сме такива. Не отричам че има такива българи за жалост, но не сме всички такива. Свестни цигани няма, и да има де броят на пръсти.
Обичай си ги харесвай си ги, ама да видим ако някой те ограби дали ще си на същото мнение. ;)

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f99ca56eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   А и не познавам някой, който да ги обича. Всъщност без тях светът би бил много по-добро място за живеене и не мисля, че те допълват, а по-скоро разрушават. Моето мнение е вън от България, ако може и от планетата дори, но няма как.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cef45a493c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Политиците убиха и окрадоха държавата а овцете и конспираторите.. да са ни живи и здрави :) > 10.

Живеете си живота цъкате цял ден пред компа, но откъм злоба не сте пестеливи браво! Почнете да съдите другите, когато вие сте точни и безгрешни..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: dd21e6e453
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Вие, като сте добри, честни, смирени и благородни защо не ни покажете как да живеем? Ще цитирам една ескимоска мисъл понеже те са ползвали кучета за впряг.. „Ако ти сега отидеш и погалиш кучето си, през нощта другите ще го разкъсат. Ако го удариш – същата работа.
Кучетата от впряга няма да позволят различно отношение към някой от тях – независимо добро или лошо. Получилият
го просто няма да доживее до сутринта…“ и вашето отношение е същото :) Ако някой бъде похвален го плюете и убивате от злобата си, ако е обиден публично или наклеветен същата работа.. и каква е поуката? Ние не сме човеци, а нещо друго.. за да си човек се иска много повече от това да вървиш изправен на два крака.. който има малко интелект и капчица душа и съзнание ще ме разбере!

Хубав ден ви желая :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b522eda93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Циганите няма да се променят. Те са мързеливи, крадливи, невъзпитани, елементарни и неприятни. Навсякъде са такива, но бог ги е сътворил именно по този начин. Те се държат като цигани, защото са цинаги, нищо че ги наричаме роми. Но те трябва да са такива, такава им е природата. Не трябва да ги мразим, а да се научим да съжителстваме с тях и да играе дървото, така единствено няма да пречат толкова на нормалните хора. Да дървото ще им притапи първоначалния инстинкт, но дърво без злоба, да удря за добро, а не за да чупи глави. Автора съм. Аз съм доста умен и за това не ме разбирате. Другия момент е че ние сме си виновни, защото изчезваме като народ, просто младите не правим деца, а умните бягат на запад, така се давим в цигани и турци, това е проблема. Властта е с меки китки, заговори ли се за малцинства, просто ги е страх и то много и накрая нас ни мачкат другите етноси. Автора съм.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 96518c7bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ти нали си точен възпитан и щедър.. нали си по- добър що ги съдиш и критикуваш?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 09b70da965
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   След като няма закони,за тази мръсна сган престъпници,а 99% от циганите са такива,след като не се забрани на неграмотните примати да гласуват въпреки ,че малкото си име не могат да напишат,положението скъпи Българи ще е още по плачевно с годините!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 09b70da965
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Не желая, някой да ми казва да не наричам нещата с истинските им имена тоест да ми заповядва да наричам ЦИГАНИТЕ както се наричат, да им казвам галено и измислено "РОМИ" аз лично, си им казвам МАНГАЛИ!!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b74bfb09bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ех, гледате във всички посоки, но не и във вярната посока.
Защо в България има такава безработица?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d5d82c55f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Кажи как да ги не мразим едно на ръка, е че изглеждат мазно и гнусно, това никой не си го избира, но като виждат, че са отхвърлени да си променят просташкото държание и просене. Само знаят правата да си търсят, задълженията никакви ги няма.. пфф. МРАЗЯ ГИ И ТАКА ЩЕ СИ ОСТАНЕ!!!
Но не слагаме и всички под общ знаменател ;)))

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ae7b5b5a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторе, голяма логика вадиш :) По твоята логика, трябва да заобичам Хитлер, Осама, Чикатило, защото били деца на Бог :) Няма да стане! Не съм расист, нямам нищо против евреи, арменци, негри, араби и дори цигани, които спазват правилата, но за тези изроди, които бродят по селата, крадат реколта, кабели, изнасилват бабички, смъртното наказание им е малко. Никой не може да накара нормалните хора да заобичат циганите при условие, че по-голямата част от битовата престъпност се дължи на този етнос. Ето малко информация, ако някой не вярва -
http://www.balkans21.org/2002_1/mantarova2.html

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b747f378ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Леле мале. Гнусни били. Вие защото сте мистър Хигиена. Факт е, че има много престъпници от ромски произход. Има и от български, и от арменски, и от азербайджански. Спрете да слагате всички под един знаменател.

Venjus

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3ff550cbe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Прочетох само какво заглавие си написал, повече не съм си и правил труда да чета. Как да не мразиш човек който идва в собствената ти държава и прави каквото иска и има повече права от теб? Не е ли същото да дойде някой у вас и да прави каквото си иска без ти да имаш правото да му направиш нещо защото ще дойдат неговите братя МАНГАСАРИ и да те прчукат без да им направят нищо? Да убиват и крадат и пак да се измъкват наскоро бяха убили 40 циганина 1 човек и какво? Някой направи ли им нещо? Аре моля ти се, нека да бъдем реалисти. Задавал ли си си въпроса а те какво мислят за нас ти казваш и те са хора учиш децата си на това.. а те мислят ли така? Казват ли на децата си уважавай Българските Деца, не кради, не убивай? Дали им го казват? НЕ, Така че замисли се над това :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d2718ac5b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Проблема коментиращи не са циганите, а неизпълняващите законите държавни служители.
95% от къщите в ромските квартали са незаконни, затова хората нямат нотариален акт, без него не могат да получат удостоверение за постоянен адрес, а оттам пък не могат да се сдобият с лична карта, от там помощи.

Целта на този кратък анонс не е да коментираме колко милиарда ни струва издръжката на вечно интегриращите се... неинтегрируеми, а някои други въпроси, свързани със спазването на законите в държавата или по-право НЕспазването им, с благословията на държавниците, от членовете на гореспоменатият етнос.
Първо – на чия земя са построени тия къщи, колиби, бараки? Защото ако са построени на чужда (частна, общинска) земя, построяването им според Наказателният кодекс е наказуемо деяние.
Да цитираме:
Чл. 323 (2) Който самоволно заеме недвижим имот, от чието владение е отстранен по надлежен ред, се наказва с лишаване от свобода до три години и глоба до петстотин лева.
Чл. 323а. (1) Който построи сграда върху обработваема земя, земеделска земя или пасище, без да има право на това, се наказва с лишаване от свобода до две години и с глоба от хиляда до три хиляди лева.
(2) При повторно извършване на престъплението по ал. 1, както и при продължаване на строежа, след като е бил спрян от надлежните органи, наказанието е лишаване от свобода от една до три години и глоба от две до пет хиляди лева, както и обществено порицание.
Хм... досега не съм чул някой т. нар. „ром” да бъде санкциониран, вкаран в затвора или поне съден и глобен, когато струпа колибата си върху чужда земя, без значение дали е в регулация или не... а вие? Говоря за незаконните цигански махали, които като злокачествени тумори набъбват във всеки български град. Вярно е, че правителството преди време се закани да срине всички незаконни постройки в България... но кой знае защо при показните акции бяха атакувани само имоти на българи. Циганските гета бяха неприкосновени... и президентът днес обявява за свой първи приоритет... справедливостта за гражданите... вярвате ли му?
Второ – въпреки че живеят в незаконни колиби, т. нар. „роми” масово ползват електроенергия... как така неузаконени имоти, непритежаващи не само легендарният Акт 16, но и какъвто и да е друг документ, имат ток? Електроразпределителните дружества ли нарушават правилата на етнически принцип или те сами се „закачат” към мрежата? Да се обърнем пак към НК:Чл. 216а. (Нов - ДВ, бр. 26 от 2004 г. ) (1) (Изм. - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27. 05. 2011 г. ) Който сам или чрез другиго неправомерно наруши целостта на съоръжения или обекти от електропреносна или електроразпределителна мрежа, от газотранспортна или топлопреносна система, от система за пренос на течни горива, или на водоснабдителна или канализационна система, с което създаде условия за отклоняване на електрическа енергия, природен газ, течни горива, топлинна енергия или вода, или отвеждане на отпадъчна вода, се наказва с лишаване от свобода до пет години и глоба до двадесет хиляди лева.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27. 05. 2011 г. ) Ако деянието по ал. 1 е извършено повторно, наказанието е лишаване от свобода от една до десет години и глоба до тридесет хиляди лева.
Да сте чули някой да бъде вкаран в затвора за „отклоняване на електрическа енергия”? Аз – не. Чудно, защо тогава ни е тоя Наказателен кодекс?
Тук отварям една скоба, можем да се хванем българите и да съдим енерго дружествата за дискриминация, на българите не ни слагат електромер без акт 16. За българи закона не се прескача.
Трето – доколкото зная, за НЕизваждане на документ за самоличност в определени срокове, също има санкции – този път не затвор, а само глоба. Но явно т. нар. „роми” и тая санкция не ги лови... тях пък какво ли ги лови?
Четвърто – как тогава, като нямат документи за самоличност, тези „роми” са гласували на изборите? Доколкото си спомняме в Столипиново ГЕРБ спечели съкрушителна победа, миналия път...
Апропо – по отношение на личните карти, има специална клауза в Кодекса за социално подпомагане, която ще цитираме:
Чл. 16а.
Алинея (1) За издаване на лична карта на лицата може да се отпуска еднократно целева помощ, до размера на гарантирания минимален доход. ( ГМД = 65 лв. - б. а. )
Значи така... първо ще им платим да си извадят лични карти, за да могат после с тия лични карти да вземат помощи, от залъка на децата ни и на старите ни родители... хитро, а? Ами защо пък 65 лева? Личната карта струва двадесетина... за да се почерпят след това?

По отношение на личните карти и Българското гражданство, винаги съм си задавал следният въпрос – защо когато чужденец иска да стане гражданин на България, то той трябва да положи изпит по писмено и говоримо владеене на Български език, въпреки че този чужденец, живеейки в страната ни, спазва нейните закони, плаща данъци, а често и създава работни места? Същото се отнася дори за етническите Българи от Западните покрайнини, Бесарабия и други райони. В същото време средностатистическият т. нар. „ром”, макар че не е българин, въпреки че не плаща нито данъци, нито осигуровки, а напротив – цял живот паразитира на гърба на държавата и социалната система, въпреки че обикновено е неграмотен и дори не може да говори поне прилично Български, въпреки че демонстративно отказва да спазва законите на България, получава Българско гражданство по презумпция? Откъде-накъде? За много от тях е недоказуемо дори, че са родени тук – цигани има във всички околни държави... как можем да сме сигурни, че този или онзи „ром” не се е промъкнал в страната ни от Румъния, Сърбия или другаде, за да живее на наша издръжка? Значи един етнически българин от Босилеград – син на българи и внук на българи, трябва да мине през огън и вода, да пребори бюрокрацията, да изпълни куп изисквания, за да получи заветното Българско гражданство, а всеки циганин се приема за Български гражданин априори? България ли е това или Циганистан?

Вината е в държавните служители и правителствата. На тях не им стиска просто да приложат законите!!!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1ca24bafc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   И живота ми да зависи от това - циганин или турчин няма да уважавам, камо ли да заобичам. Никога не казвай никога, но все пак... Нека са здрави и щастливи, ама да не са в моя живот. И аз щастлива, и те щастливи!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ddda6e692d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Много съмнителни Българи има в тази тема май? За 3 десетилетия 1 Българин не съм чул да говори така. Мангалята им помагали, Българите не им помагали. Ми браточка... като си черен като кумин, кой да ти помогне бе въгленчето ми, като знае, че после отиваш да крадеш, изнасилваш и убиваш.

Червен картон за черни хора - здравей Индия. Там ще те харесат, и как няма като ти си им роднина бе :) Извращавайте се взаимно там, колкото си искате... откачалки. Никога не сме ви искали тука и никога няма да ви пожелаем.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 501977b4c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Хахаха... ти да не си новата "Майка Тереза". Доста често в българския език се използва думичката "Мразя", но не по предназначение. Да мразиш някой, означава да се чустваш безсилен да му навредиш(чуство на слабост). Аз не мразя циганите а НЕ ГИ ПОНАСЯМ, и ще напиша защо. Защото това е паплач, която живее на гърба на народа и се размножават като скакалци. След 50 години ако не вземем мерки в България ще останат само един милион работещи българи и 7 милиона цигани живеещи на гърбът на този един милион. 99% от циганите в България в момента неработят и живеят на социални помощи и детски. Едиснтвеното с което се занимават е да крадат, убиват, изнасилват и раждат. Ти искаш да ги обичам или уважавам... защо.... защото детето ми неполучава достатъчно детски заради хилядите потенциални крадци и престьпници(цигани), които държавата ни финансира. Защо трябва да получавам ниска заплата и да плащам високи oсигуровки, за да може държавата да им плаща социални помощи на настоящите престъпници и крадци. Кой нормален човек ще се съгласи с теб. Ти или не си в ред или темата ти е да провокираш омраза към циганите, но ако е второто то нямаше смисъл да се хабиш, защото никой не ги обича и всеки който има малко власт би ги пратил там където им е мястото.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 738d3ac07e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Всички говорят без да знаят!
Не били расисти. Да бе да! Лесно ви е на вас като живеете в някой хубав квартал и цигани виждате от дъжд на вятър.
Аз за съжаление нямам този късмет.
С болка заявявам, че живея в квартала ТОЧНО до СТОЛИПИНОВО. Ако не сте живели в еди квартал с роми, или не дай си боже в един и същи блок изобщо не ми ги разправяйте!

Тези цигани са страшна сган! Когато се преместихме тук смея да заявя, че нямах нищо против тях.
Но ето, че след около 8год. съм с коренно противоположно мнение.
Нямате си представа какъв стрес съм преживяла заради тях!
Толкова долни, гадни, гнусни хора не бях срещала. Не можеш да излезеш до магазина без някой от тях да ти подсвирва или да ти подвиква : ''Ох, как ще ти го бутна'', '' секси'' и прочие разнообразни..
Ексхибиционисти има колкото си искате! Още в 6клас станах свидетел на... дори не ми се разправя. Просто е ад!
А вечерта става ужас на косъм се разминах веднъж от един цигани, които ме бяха сгащили в тъмното...
На никой не пожелавам!
Айде със здраве.

Много е лесно да ги защитаваш ама я си представете, че някой ''ром'', който така усилено защитавате причака 11годишното ви дете след училище и си развява атрибутите наляво надясно пред него? Пак ли ще го защитавате?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cdbaefe366
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Всеки човек може да бъде лош, може да бъде и добър, затова съм напълно съгласен със номер 5. Действията на хората не се определят от етноса. Аз не мразя на сляпо, аз се запитвам, защо се държат по този начин. За поведението на циганите е виновна държавата, която допуска тяхното множене, която им помага със помощи за всяко родено дете и която не им осигурява трудова заетост. Всички хора ако не работят ще крадат, няма как. За кражбите и коварството няма ограничения.
''Ох, как ще ти го бутна'', '' секси'' - Вече ще знам, че само циганите се изразяват така.. :Д

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 228fd6741f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Над 120 000 изнасилени Българки от цигани Над 50% от тях Деца, и това са само докладваните такива- след приемането на Демокрацията.
Жертви на цигани: Побой, Изнасилване, Грабеж, Убийство - десетки милиони от 89-та до сега.

Само аз ли виждам, че България е под ЦИГАНСКО РОБСТВО? И най-грозното е, че всеки който спомене даже този факт е обвинява в РАСИЗЪМ.

Българите са подложени на Геноцит, а всички държавни органи си затварят очите. Е как няма да бягаме от България? Всеки който предприеме даже елементарни мерки или е пребиван от циганите или е влязъл в затвора или всички му скачат на главата задружно.

Кога най-накрая тези хора ще бъдат депортирани от страната? Изчезваме като нация с светлинна скорост. Има ли поне един, който да ми каже какъв е законния ред по, който трябва да се мине за да се принудят властващите да приемат извънредни мерки (такива са нужни) с, които да приемат закон за депортиране на малцинствата.

Европа отдавна осъзна, че е било грешка отварянето на границите и. Сами виждате как реагират вече всички европейски страни, като стане дума за имигранти. България не е Англия или Франция, не можем да удържаме имигрантите си по контрол. Полседствията ги знаете - масови изнасилвания, грабежи, побой, убиийства тотален тормоз с който ни затриват като нация.

Загубихме почти всички български села, почти всички малки градове. Останаха по-малко от 5 града в които се вижда, че българите са повече.

Очаквам не критиката ви, а компетентно мнение по въпроса ми - Какъв е законния ред (с петития ли примерно) по, който може депортирането на циганите да стане реалност. С умисъл не споменавам турците, понеже те са по склонни към интеграция. Но, така или иначе трябва да се въведе контрол за имигрантите и малцинствата, който да контролира абсолютна минимална бройка в страната - спрямо местното население.

Благодаря предварително.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5da981ab09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   До 32. Къде се намира тази информация? Това статистика на МВР ли е?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker