Сайта, хайде да спреме да се дебнеме! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Сайта, хайде да спреме да се дебнеме!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2268 пъти
Уважеми пишещи в този сайт,
Не е ли много тъпо да се следим и сравняваме кой е писал два коментара, кой три и трите противоречиви! Вие всички всеки ден едно и също мнение ли имате по всички въпроси?
Не разваляйте очарованието на анонимността и простете на хората, които са абъркани и днес мислят едно, утре друго. Те имат нужда от мнения и в двете посоки.
Да приемем и тези, които си измислят теми и стории просто за да провокират аудиторията, на мен лично ми е инетерсно и това.
А изключвате ли вероятността накои от коментарите да са на хората от администрацията, ей така, за да бунят духовете, да е весело?!
Тук е сладко да се пише, защото е анонимно. Ако някой ще прави пъзел от моите истории, ща ги сравнява и анализира и ще ми прави оценки - мерси, останете си със здраве!
И тука ли ченгета бе? Байгън!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5bcc1dbeb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е нещо, което се създаде с времето. И то главно между по-редовните потребители. С каква цел се следят - нямам представа :)
Аз вече не пиша толкова редовно, но в началото преди години, когато започнах да чета и да пиша имаше доста тесен кръг от редовни хора тук.
С времето сайта набра скорост и е видно, че вече доста хора споделят проблемите си, а още повече коментират. Обаче това, което вече прави впечатление е враждебните коментари на хората. Човек споделя нещо и отдолу трима пишещи, вероятно "перфектни" хора му отговарят колко е зле. Силно се съмнявам, че това в помощ на когото и да е. Половината от коментарите под историите са такива. Човек с някакъв проблем го споделя анонимно тук, но вместо нормален съвет, получава упреци.. Сякаш всички от коментиращите са безгрешни, страхотни и най-можещи. А, трябва ли някой да им напомня, че и те по една или друга причина са попаднали тук?


*Syndrome

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2298310cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е точно пък ти с форумните ченгета и измислените теми си адски досаден и безинтересен и освен това ръсиш единствено и само негативизъм! Това, че не ти харесва да те критикуват е друг въпрос! ОСВЕН ТОВА не виздам смисъл от измислени теми, защо? Обясни ми?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3d286753a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   А как ги следите много ми е интересно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a11d2b9a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   с FGT антена
форумно ченге

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f6f22eaeb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А нима критиката не е също градивна? Нима като видиш лъжа или автор да коментира себе си е по добре да се правиш, че не си видял? За измислените теми нямам нищо против те може да са измислени за един, но полезни и повод за размисъл на някой друг.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8d1543531d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторе, няма проблем с измислените истории, за тях си има отделна категория - за да си личат, че са такива. Който не чете там, обикновено иска да помага на хората с реални проблеми, а не да се вкарва във филми.

Освен това има разлика между това да публикуваш измислена история и това да си пишеш сам коментари под 5 различни имена, и в тях да плюеш по всички, които те критикуват. Това бие на шизофрения и значи, че просто нямаш какво друго да правиш в момента и ни губиш времето.

Номер 1, Синдром, критиката е неразделна част от даването са съвети - за да си стигнал до там да искаш помощ, значи някъде бъркаш. След като бъркаш, ще бъдеш критикуван, и това е за твое добро. Не всяка критика е злобна и с лошо намерение - нарича се градивна критика. А това да не носиш на критика е точно една от грешките, които много хора правят - и тази грешка също подлежи на критика.

Кубрат

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker