Какво има след смъртта? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (97946)
 Избор на редактора (167)
 Любов и изневяра (23056)
 Секс и интимност (11361)
 Тинейджърски (20300)
 Семейство (4912)
 Здраве (7898)
 Спорт и красота (4122)
 На работното място (2211)
 Образование (6035)
 В чужбина (1306)
 Наркотици и алкохол (937)
 Измислени истории (736)
 Проза, литература (1512)
 Други (13386)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Други

Какво има след смъртта?
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 7324 пъти
Здравейте! Някога запитвали ли сте се какво става, след като умре човек? Разбира се, никой не знае отговора на този въпрос, но все пак искам да чуя вашето мнение. Дали според вас не усеща нищо, сякаш спи или пък отива в Рая(Ада). Може да ви се стори глупаво, но просто искам да разбера какво мислят другите хора по този въпрос.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
51-81 от 81

преди: 6 години, 11 месеца
hash: c38a1b70fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

52.   Йоана, хайде малко по спокойно. Твоят приятел за да се пита такива неща като "Щом човека е бил преди маймуна тогава защо сега се раждаме хора, а не маймуни? ", говори, че има огромни пропуски в знанията. Да е чувал за ДНК? Затова и децата приличат на родителите си или на дядовците и бабите . Защото при оплождането се предават частите на ДНК-то на бащата и майката. Няма как при комбинацията на човешки ДНК да се появи гущер например. Няма как и ти да забременееш от твоя приятел и да се роди негърче. В ДНК е заложено голямо количество информация която клетките следват. Това е като определена програма, план за клетките от които сме изградени и тя е следват. Информацията в ДНК е наистина голяма - устройство на тялото, органи, големина и устройство на мозъка, окосмяване, колко да си висок, какъв цвят на косата да имаш, цвят на очите, хормонален баланс, физически и умствени възможности и всичко останало, което сме. Тази програма, тези правила се следват от клетките. Понякога се получава увреждане, изменение на ДНК информацията и от там се получават разни мутации и дефекти. В зависимост от мястото и информацията, която е изменена се получават неща, като хора с по шест пръста, различни малоформации и деформации.

Твоят приятел явно нищо не знае за наследствеността и ДНК за да говори такива неща, които показват само неговото невежество и нищо повече. Еми я го питай от мен тогава - защо пинчер не ражда вълк или лъв да роди пантера? Дори и близки видове от животинското царство имат различаваща се ДНК. Човешкото ДНК се различава от това на шимпанзето с около 4 процента. Тоест 96 процента сме еднакви, едва 4 процента разлика ни правят това което сме. Ето малко информация: http://www.monitor.bg/article?id=52576

Само цитираш библията, но там са най-големите несъответствия. Като това за големият потоп и Ной. Библията казва, че е събрал всички животински видове на един кораб. Осъзнаваш ли, че това е физически напълно невъзможно. На света има толкова много видове животни, че дори и в момента не са изучени всичките. А има животни, които се срещат само на определени места в света. Осъзнаваш ли, че само бозайниците и насекомите са толкова много видове, че дори и за 10 живота не можеш да ги срещнеш, дори и векове да обикаляш.

Ако тръгнеш сама само в България да събереш всички видове животни и насекоми и няма да ти стигне твоя живот. А камо ли да набуташ всички видове от света в един кораб! Това е най нелепото нещо, което някога съм чувал. Та само насекомите, които трябва да се спасят от потопа са 100 пъти повече от другите видове. Само мравките биват толкова много видове и някои видове мравки се срещат само на конкретни места по света. Дори да имаш цяла армия от хора, няма да ти стигне цял век само за да намериш и опишеш животинските видове, както това и до днес не е направено. Огромна армия от учени изследват, описват и още откриват нови и нови видове.
Но това не важи за Ной, той някак си се е телепортирал по цялата планета и намерил за нула време всички същества - видове и подвидове, дори и на най закътаните островчета. После е вкарал цялото животинско царство в кораб. Точно както дядо Коледа обикаля всички домове по света за една нощ :).

Интересно ми е само със семейство котки как се е оправил, разни тигри, лъвове, рисове, пантери, гепарди и.т.н. как ги е хванал и сложил в един кораб . Та само гепардите биват различни видове, някои се срещат само на определени места като снежният гепард. Изобщо какъв човек трябва да си за да повярваш на това, че някой е хванал всичките съществуващи същества, които никой не знае точко колко много реално са и за нула време и ги е набутал в дървен кораб.

Ако не те е страх от истината Йоана и можеш да коментираш, погледни този 15 минутен откъс.

http://www.vbox7.com/play:3f7e64c6

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3b6d15c5b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

53.   След смъртта има друг живот.. :)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3b2fdab0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

54.   Йоана, има едни неща, наречени ДНК рекомбинации,вариации и мутации. Първото живо нещо на Земята са били прокариотни клетки, които по-късно се оформят в еукариотни, после в организми с много клетки и т.н... докато се стигне до маймуна. Това не е едноминутна трансформация, а безкрайно дълъг процес. Ако се питаш как са оцелели прокариотните на топло и кислород- дори в момента има бактерии (по-точно Археа) на дъното на океаните, чиято оптимална температура е 100на градуса и са анаеробни. Някои вируси пък използват само РНК и нямат ДНК. РНК-то е много по- несигурно и се изменя много по-често, което води именно до чести мутации. Отделила съм твърде много време на науката, за да продължавам да се залъгвам със светото писание (което между другото е писано от хора) и вместо да търся отговор с мозъка си, просто да повярвам на това, което ми казват. Трябва да изслушаш всички възможни теории с доказателствата им и САМА да решиш коя е най-реална и върху коя са правени най-много изследвания. Мога да ти разкажа за някои експерименти, но 1) не мисля, че ще им обърнеш внимание и 2) не мисля, че ще ги разбереш, така че не смятам да се хабя. Как Библията доказва, че Господ е създателят?
П.С: Ние създаваме коли, телефони и т.н именно заради хора, които могат да мислят. Ако тези хора бяха с мисълта, че си стоим на Земята, защото Господ така е решил, нямаше да знаеш какво е гравитация.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 491a25e6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

55.   номер 52 значи все пак си признаваш, че си чел библията. Така де това за потопа на Ной ми стана интересно, но не ме убеди, че греша. Попитах вуйчо ми (той е монах за това знае най-добре) за животните, което говореше. Той ми обясни, че по онова време е нямало толкова много видове животи колко сега има. Плюс, че за Бог няма невъзможни неща, както е успял да сътвори човека е успял и да помогне на Ной да събере всички видове животни в един кораб.

Както и да е не ми се гледа тъпият ти клип, просто аз си знам истината. Както казах имам едно доказателство, което няма да го кажа за нищо на света. На психопати като Дарвин не вярвам и никога няма да повярвам, пък ти си пращай линкове на каквито си искаш клипове - аз не ти ги гледам и без това. Само си губиш времето.

Между другото така и не ми отговори на въпроса къде са СМИСЛЕНИТЕ доказателства, който могат да ме убедят, че човека произлиза от маймуната ?

Не ме занимавай със глупостите си повече. Хайде чао !!!!


Йоана ?

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0f2ac4488d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

56.   Йоана, сляп е онзи, който не иска да вижда. Науката означава да можеш да виждаш, а сляпата вяра не прави нещата истина. След като не си гледала клипа искам да те питам как ще обясниш ти или вуйчо ти, на който сляпо и глупаво вярваш за стария завет. Там е разказано за Йосиф. Той е бил прототип на Исус. Ето ти сравнения в историите на Йосиф в стария Завет и Исус в новия. Йосиф - раждането му е било чудо. Исус - раждането му е било чудо. Йосиф има дванадесет братя. Исус има дванадесет последователи. Йосиф е продаден за 20 сребърника, Исус в продаден за 30 сребърника. Брат Юда предава Йосиф. При Исус ученика Юда го предава. Йосиф почва делото си на 30, Исус почва делото си на 30. Нима мислиш, че двама човека имат абсолютно същите характеристики и история? Какво е твоето доказателство за съществуването? Нека твоя вуйчо да обясни как е възможно това с Исус и Йосиф. Истината е, че Йосиф е прототип на Исус.

K-Man

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e85c1c08e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

57.   Йоанна сам Дарвин преди смъртта си се отрича от теорията си и се покайва, но това на много малкоместа ще го прочетеш. Аз вярвам, че след като умреш физически, ако искрено си се покаял за греховете си и си приел Исус Христос за свой спасител отиваш в рая. Не според добрините си, не според заслугите си, не защото си добър, а защото имаш сърце за Бог. Има един филм за момиче от Бразилия, което Бог взима за да му покаже ада и рая. Ако някой има желание нека го потърси. 23 часа мъртва се казва. Хайде със здраве. Няма нужда да ми опонирате, да обиждате и да търсите доказателства за достоверността на филма. В това съм избрала да вярвам аз. Който отвори сърцето си ще повярва, , който не иска от девет извора вода ще донесе и пак ще намери "доказателства" за неверието си! За това, всеки да вярва в каквото си иска! Морена 25

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a55d9b016f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

58.   55,

по кое време е нямало толкова видове животни, колкото сега? Преди 6000 години ли? Щото според Библията светът е на толкова. Само ще ти кажа, че за 6000 години може да се е появила нова порода куче или котка, но не и изцяло нов вид. А за хиляди нови видове не може да говорим изобщо. Нужни са стотици хиляди години, че генетичните разлики да станат толкова големи, че да се говори за нов вид.

Ей това да открехнеш истината на сляпо вярващ е много отчаяна работа.

Според мене може да си вярваш в Библията, но това не значи да отричаш всичко, което науката ти е дала. Ползваш компютър, нали? Ако компютърът се беше появил през 16-ти век щеше да е забранен, а създателите му изгорени на клада за обладавне от зли духове.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5421508acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

59.   Боже Господи, дете в 21 век не може да разбере Дарвин, дето е живял в 19-ти!?? Трагедия....

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7427e2b6ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

60.   Смисъл да убеждавте радиото в своята правота няма. Няма как да накараш монах да каже на племенницата си, че господ е измислена от човека религия с дадени цели, една от които е да се държи простото население под контрол.
Ако самата му племенница не си е чела уроците по история в 7 клас където пише: Преди около 100 000 години праисторическите хора заживели в пещери и номадски шатри. Природните стихии били обожествявани и се появили първите преклонения пред религии. Почитта към покойниците развила представите за задгробен живот...
От там съди че Йоана ? просто е предпочела да не знае уроците си по история, а от там да остане нискообразована и да вярва на религии. Търси дали вие сте чели библията, а тя не я е чела, защото всъщност в библията пише много противоречиви неща. Напирмер "не прави грехове" в следващия момент "греховете ти ще бъдат опростени"!? !? !? Йоана ? Щом има прошка за грехове защо да има забрана за тях?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6637c3ed74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

61.   Не се занимавайте с Йоана,тя е една тийнейджарка,която не знае какво иска и се опитва да налага мнение,няма смисъл да спорите с нея.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 491a25e6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

62.   Към №57 да и баща ми го каза това, че преди да умре Дарвин сам се отрича от теорията си и се покайва за глупостите, който е казал. Отначало не му повярвах, ама и братовчед ми го каза това. Той (братовчед ми) е на моята възраст - разликата ни е 15 дена (той е на 15, а аз съм родена на 30 декември). Така де когато Йосиф (братовчед ми) ми го каза вече повярвах. Той е доста навътре с тези неща. Не попитах вуйчо си дали е вярно, защото тате ми каза, че от него го знае това, а братовчед ми много чете такива неща. Права си всеки да вярва на каквото си иска.

Хайде толкова от мен, дори не виждам смисъл да отговарям на останалите коментари. И без това не съм ги чела целите, защото с просташки истории не ми се занимава никак.Йоана ?

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1cee3f7051
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

63.   До №62
Това за Чарлс Дарвин е вярно. В края на живота си е разбрл, че всичките му теории са глупави фантазии и куповете от книги които е написл, стават само за подпалка. Доказано е че ДНА не се променя. Акулите са се появили преди около 450 милиона години и още не са се променили. Колкото до това, дали има живот след смъртта, като гледам какви грешници и военнолюбци са хората по света, мисля че голяма тояга ни чака всичките, особено умопомраченте мюсуллмани.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6637c3ed74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

64.   Най добре не пиши повече,че се излагаш,Йоана!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 491a25e6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

65.   №63 да знам, че е така. Братовчед ми има книга с неговата автобиография - не знам защо си е дал парите за нея, ама той обича да чете такива работи. По принцип и аз обичам да чета, но не за живота на някой, който не ме интересува. Днес ще спя у тях, защото тате е цял ден на работа (имат ревизия) и аз няма как цял ден да стоя сама и през нощта. Така де той ми обеща, че ще ми го покаже това. Сигурна съм, че е вярно. Проверих в нета и настина - попаднах на един видео клип, в който едно от десетте деца на Дарвин казва, че наистина се е отрекъл от теорията си. Върнал се е към християнската вяра, но той е бил католик.

Не знам дали си номер 57, но в случай, че все пак си ти искам да ти кажа, че с баща ми гледахме филма, който каза - 23 часа мъртва. Той беше на испански когато го намерих първоначално, но после го открих с българско аудио (озвучен на български език), свалих го на диск и вчера с тате го гледахме. Много е интересен и в същото време е и верен. Съгласна съм с всяка една дума на момиченцето.

Честно казано малко ми повлия филма, в смисъл не знаех това за анимациите или факта, че хората ще изчезват един по един безследно. Както и, че за Бог смъртта е спасение от ада. Демек когато някой умре не трябва да плачем за него, а да се надявам да е на по-хубаво място. Наистина не съм много по научните филм, все пак това е работа на братовчед ми, но реших да го гледам, защото от това, което разказа ми стана интересно и така. На баща ми също му хареса, даже по едно време взе, че се учуди за осем годишното детенце, което е отишло на неправилното място.

Псс - номер 57, ако знаеш още филми свързани за рая и ада независимо на кой език са моля те кажи ми ги с радост ще си ги сваля и довечера с братовчед ми ще ги гледаме. Аз ще му покажа и този де. То и аз ще потърся, но все пак, ако се сещаш за някой можеш да ми кажеш, аз ще го намеря.

Йоана ?

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 8d9b9ee70c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

66.   И как е доказано, че ДНК-то не е променя, хахах? Говорите си наизуст, защото сте неуки. Синдромите и рака идват от вятъра сигурно- Господ ги е направил? Ако в началото са били само Адам и Ева и предположим, че са една раса, как така в момента има три раси??? Пекли са се на слънце и са станали чернокожи?
Дарвин не е знаел защо мутират гените, дори състава на ДНК и структурата на ДНК са открити много по-късно след него. Той е открил всичко с наблюдение. Игназ Замелвайс не е знаел, че съществуват бактерии, наблюдавал е, че когато хирурзите си мият ръцете преди операция, по-рядко се формира сепсис при пациентите. Предположил е, че се предава нещо от лекар на пациент. По-късно Кох открива реално каква е причината. Шефовете на болницата, в която е работил Игназ са го уволнили, защото не са искали да си признаят, че смъртните случаи са по тяхна вина. Дарвин е бил обявен за богохулник, обявили са го за луд, защото е бил неудобен и не са искали да си признаят, че са вярвали в глупости до тогава. Когато твърдиш нещо трябва да го подкрепиш с доказателства. Докажете ми, че гените не се променят, че (епи)генетиката е измислица и че Дарвин се е отказал от теорията си и пак ще си говорим. Не включвайте в отговора си: " Четох във вестник Шок, че... ".
Самата аз съм променяла ДНК на бактерия... вие ми казвате, че ДНК не се променяло :Д

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4f7a84507b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

67.   Йоана пак съм аз номер 57. Знам още филми за сътворението, за Библията, подкрепена с доказателства, но ще ти ги напиша довечера. В момента съм на работа и нямам мн. време. Поздрави!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d7f4288ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

69.   №66
Ти очевидно си учил, но недоучил и говориш неща които не разбираш. Ако беше прочел малко повече, може би някои неща ще ти станат по ясни.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 86101aeb10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

70.   Йоанна здравей! Аз съм номер 57. Обещах ти да ти пиша. Препоръчвам ти горещо на теб и на останалите хора да гледате един филм. Попадна ми преди години и ме докосна дълбоко. За жалост го давах на мн. Хора и се запиля, после хо търсих в интернет, но така и не го открих. Днес опитах да го потърся. Филма е за сътворението на земята на доктор Карл Бо учен и Кеннет Коипланд- проповедник. Днес опитах да го потърся, намерих го само на риски за жалост. Пиша ти името да го потърсиш. "" Понимание сотворения мира (Кеннет Коупланд и Доктор Карл Бо) има го в един известен сайт за видео споделяне на части. Така продължавам :) филми за ада и рая има много в същия този сайт. Само пиши в търсачката "" аз видях ада"" и ще видиш колко много ще ти излязат. Друго бих искала да ти отговоря на въпроса за децата, който явно те е жегнал. Децата в един определен момент порасват до толкова до колкото могат да правят разлика между добро и зло и да избират между двете. Могат да различат и отсеят, кое е добро и зло и да поемат отговорност за избора си. Това от мен. Поздрави на всички!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 491a25e6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

72.   Към №70 ок ще ги потърся благодаря отново....


Йоана ?

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: dec17faf52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

73.   Номер 66 си е учил достатъчно и си говори правилни неща повярвайте. За кое точно греша, може ли да бъдете по-конкретни? За рака? - Ракът представлява неконтролируемо създаване на нови и нови клетки. Протеините, които контролират растежа и размножаването на клетките е изтрит поради промяна в реда на базите в ДНК, или поради метилация на регионът в ДНК, от който започва репликацията. Когато има Метил група прикачена на гуанина, протеините нужни за репликация не могат да се прикачат към ДНК-то и съответно не се репликира, не се създава мРНК и съответно и протеин. Грешно ли е?
Когато организъм е под влиянието на UV се формират Тимин-димери, които променят хеликса на ДНК молекулата и въпреки множеството начини това да се коригира, понякога не става и ензимът, който е отговорен за репликацията пропуска бази или добавя нови, което пак съзнава промяна на ДНК в добър или лош аспект.
Аз мога да докажа, че ДНКто се променя и практически, не само на теория, но вие дори не може да си го представите явно, така че очевидно не сте вие човекът, който може да поставя оценка на знанията ми, номер 69.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f09ada6ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

75.   До №73
Ти напълно промени темата. Не говориме за промяната на ДНК при ракови заболявания а за промяната му при всеки биологичен вид като такъв. Не случайно дадох за пример акулите, които като вид са се появили дълго преди хората. Същото се отнася и за рептилите(динозаврите). Някои от фосилите от тях са на възраст стотици милиони години и от тях се вижда че изобщо не са се прменили като ВИД.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: fbb7032a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

77.   Не си тормозете главите, нищо по-ново и по-умно няма да измислите. Мозъчният капацитет на човек е ограничен.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: eae3323b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

78.   Ще ви кажа това което ме крепи, преди да почине дядо ми ( лека му пръст ) ми каза, че вижда хора които го викат, но той им отказа и изкара 5 години болен от рак, а докторите му даваха 2 максимум. Така, че си правете изводите :)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3a6dc8d395
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

79.   "Само тъпизми чета напоследък. "
И аз си казах същото докато четях коментар номер 51, хихи. Не е само Дарвин, а и Ламарк. Двамата имат различни теории. До сега се приемаше повече Дарвин, но от както се откри епигенетиката и теорията на Ламарк придоби смисъл. И двете не са свързани с Библията, така че хора без мисловна дейност и аналитична мисъл няма смисъл да ги четат.
Мнение може да изкаже само човек, който е много запознат И с генетиката И с Библията. Такива хора тук не виждам, така че си губите времето. Аз разбирам от генетика, вие от Библия и можем да си помогнем в откриването на отговора заедно, но с библиофилите разговор не става... Аз искам да науча повече за Библията, но те са твърде закоренели, за да отворят книга за генетиката, изискваща мисъл.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 44e7384c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

80.   Аз знам какво е. Спомнете си как се чувствахте пре през 1702 година например. Не помните нищо защото не бяхте родеи? Ами според мен ще е същото.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bb63c4a8c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

82.   Амм щом казват, че душата не умира само тялото, защо деца не се съживяват при операция примерно? И защо живи хора след нещо силно травмиращо изгубват душите си, а те остават живи но празни тела -къде отиват тези души? И защо наемни убийци изобщо лоши хора не си плащат?
Надявам се някой да каже наистина.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3ca3401beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

84.   Мисля си, че след смъртта отиваме на Юпитер или Меркурий.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bec5298efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

85.   84- хахах-ти сериазно ли? ! .... това беше най-комичното предположение от всички. Защо пък точно тези дви планети реши и заобиколи Марс?
:-D
Абе някой казват ние сме си избирали родителите и имало живот след смъртта, но от къде знаете това? ... и едва ли някой би си избрал майки и бащи които не ги искат, защото за съжаление много деца са нежелани, та даже има такива "родители" които убиват собствените си деца... май тука много хора забравят за реалността колко жестока и брутална е тя понякога.
Иначе и на мен много много силно ми се иска смъртта да не е краят, но май това от което се опасявам е истина-именно, че може би всичко свършва с нея.
Защо си мисля така - примерно световно известни хора които цял свят знае и остават в историята завинаги- нали уж версията е, че не помним какви сме били в минал живот според някои - е те какво сега-Майкъл Джексън или Айн Щайн да кажем като се преродят и чуват и четат от някъде за себе си рано или късно, без да предполагат, че това са те и са били велики? ! И не се припознават.... Прекалено нелепо е.

От друга страна е странно как примерно убити хора просто така загубват живота си неочаквано -днес са тук и изведнъж след да речем 2 часа става инцидент или някой ги убива без те да предполагат какво ги чака- а са си правели планове за в бъдеще. Не мога да го възприема- не е справедливо просто или как малки деца и бебета умират, все още невидели нищо , а някой възрастни живеят даже над 100 години -животът наистина е странен понякога.
Сори, ако имам правописни грешки -имам тиксо върху скрийна и ми е малко трудно да пишо и покрива буквите на клавиатурата
Хубав ден и си живейте живота тук и сега, защото аз изгубих много години да си мисля, че в друг ще съм по-добре и пропилях и съсипах този -от това по-лошо здраве му кажи!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5be088c666
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

86.   За тези, които мислят, че няма живот след смъртта да се замислят за Ванга! Как е чувала и виждала мъртвите?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 077226c6a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

87.   Номер 86 - а дали наистина е било така, не искам да излиза, че я отричам и петня паметата и, но знаете че има и много фалшиви лъжливи "феномени" тук в последните десетилетия се навъдиха и с това си изкарват прехраната. Някой са големи актьори... но все пак може би и ако тези неща като живот след смъртта съществуват не знам... да не казвам голяма и лоша дума. Може би на повечето добри и старите хора им се иска да има нещо и след загуба на някой който сме обичали и отчаяние вярваме, защото това само ни е останало, дано не са напразни заблуди, че като гледам колко е жестока реалността и колко е гаден живота на някои хора...
Нали знаете вярата е това които ни крепи и води, а кое е истина.... Не знам!
Ако ще да има нещо след смъртта аз си пожелавам там да е по-хубаво и всеки да получи това, което е заслужил.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fa89e3debf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2102442 гласа)

88.   Живот след смъртта няма, има прераждане, когато човек умре душата му отива в чистилището и там престоява определено време и се подготвя за следващото превъплащение, след което се преражда отново и в зависимост от това какви грешки е допуснала в предишният живот се определя съдбата и в настоящият, тоест ако в предишен е правила зло, то в настоящият ще и се случи същото зло което тя е причинявала в предишният. И така се преражда докато се извиси духовно и се отчисти от всичко лошо. За това има болни и страдащи, те всички изкупват грехове от предишни животи.

 
  ...

51-81 от 81
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker