Златно сърце - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Златно сърце
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 3257 пъти
Аз съм вярваща, защото съм убедена, че без Божията воля нищо не става. Имам много проблеми в семейството. Мъжът ми е ту жесток, ту добър като ангел и това много ме обърква относно вземането на решение да се разделя ли с нето или не, още повече, че отказва да имаме дете, а същевременно има претенции към дял от имотите на родителите ми.. Разказах историята си на друго място в този сайт и получих много ценни съвети, за които съм много благодарна.

Искам да споделя друго. Една вечер за пореден път разплакана и объркана застанах пред иконата на св. Богородица и се молих за някакъв знак дали да остана с мъжа си или да се разделя. През нощта сънувах сън. Знам, убедена съм , че отговорът е там, но не мога да го ткрия. Помогнете ми, моля.

Та, влязох в един супермаркет за да пазарувам, но влязох от изхода, откъм касите. До касата на пода намерих скъсано златно колие с голамо сърце от плътно, масивно злато. Прибрах го в чантата си. Но спомен да съм пазарувала в претрупания от стока и избор магазин, нямам. В края на съня сцената се повтори, само че освен колието със зл. сърце, намерих и пари. Изненадах се как е пак на пода след като съм го прибрала веднъж в чантата си. Но реших, че понеже не е мое , трябва да се обадя на пазача, за да открием собственика. Обадих се и издадох нещата. Но когато се озовах до шкафовете за багаж, отново без да съм купила нищо от магазина, установих, че колието със зл. сърце е в дамската ми чанта и се изненадах. Но въпреки това реших да не се обаждам на охраната на магазина а да задържа сърцето,и си обещах че след като не съм алчна за тази вещ, то ако собственика си я потърси, няма да я крия, а ще му я върна.

Знам, че това не е сайт за тълкуване на сънища, но все пак,моля, помогнете ми да разбера според посла нието как да постъпя.
Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 37ee3c0189
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре е, че си вярваш. Най-добре иди на психолог или психиатър. Той ще ти помогне

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 56ac174434
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не залагай на сънища. Излез наясно със себе си, искаш ли да живееш с мъжа си, или не. Трябва да си наясно с това, и да вземеш решение. А решението го взима всеки сам за себе си, никой друг не може да направи това вместо тебе

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 1f62e13cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Казваш, че си вярваща и, че без божията воля нищо не става, а се молиш на богородица?! Нима тя е Бог?? Потърси истината в синът на Бог, а не в богородица:))) и все пак да се върнем на темата, щом си толкова несигорна с него, защо си обещала в църква пред бог, че ще си с него докато смъртта ви раздели? Нима тези дума не значат нищо, нима обещанието пред бог не значи нищо за теб? Замисляла ли си се за тези работи след като толкова вярваща в бог?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 0835bc5a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо убеждавате жената да остава с мъжа си, който не се отнася добре с нея?! Що за морал и съвест имате вие, и какъв е този ваш "бог", който ви подтиква да си седите като овци, и да търпите какво ли не?
Защо да търпи? Вашия бог би ли искал тя да е нещастна, и да се мъчи?!?

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 1a848c342e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Според мен сърцето ти показва, че се колебаеш дали да си със съпруга си или не и Богородица ти го е пратила като знак, че ще е с теб и ще ти носи щастие, послание да вярваш в себе си и да бъдеш силна! Мисля, че това е знак за ново начало за теб и, ако и се молиш тя ще ти помогне да следваш верният път.

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: c7853ffde3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора. Отговарям на номер три. Богородица е божията майка все пак. Да омъжих се в цорква, но не по свое желание. Принуди ме сегашният ми мъж, а семейството ми тогава го защити. Сега съжаляват, че не ме послушаха, но е вече късно за много неща. Животът ми се обърка, а този заради когото трябваше да направя това ме предаде. И вече не вярвам . Такова нещо като любов между мъж и жена не съществува. Съществува само любов между души.В крайна сметка ти ако обещаеш пред Бог в църква а мъжът ти с години не те поглежда като жена, както прави моят и ти дава да разбереш че не иска с теб общо бъдеще , а имотите ти, ти няма ли да се колебаеш как да постъпиш

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 2acebcb828
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, аз съм от тези, които четоха историята ти и преди, но не съм коментирала по нея.

Мисля,че и без сънища е ясно, че този човек не те обича.Не милее за теб. Бъди сигурна,че от момента, в който получи някой от въпросните имоти, още на другия ден ще си тръгне сам.
Е, извинявай, ама колко наивна трябва да е една жена, за да продължава да иска да живее с такъв?!
Дете не иска?
Секс не правите?
Ламти за имотите на родителите ти?
Е, кажи ми какво да те задържа при него? Има ли едно нещо, което да те прави щастлива?

Това не е брак, за любов да не говорим, това е нагло сметкаджийство, а ти още се питаш дали да останеш с него.

Не знам, мисля, че си много слаба като личност- не искам да те обидя- за да търпиш това.
Премисли много добре и решавай.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: d7f6356284
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Към номер 7. Благодаря , ти, права си .Убедих се сама, че само моята любов не стига. Истината е точно тази, не съм слаба , аз просто го обичах въпреки всичко. Но това явно не ми е стигало. Съвсем скоро получих най- дълбоката рана в сърцето си от него. Открих, че ходи при друга жена. Сега се опитва всячески да ме омилостиви, но сърцето ми е вече мъртво за него. Край с компромисите. Вече предприех необходимото за да приключа с този фарс на семейство.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker