Маска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Маска
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 1751 пъти
За хората аз съм един много силен човек, който може да се справи с всичко, човек с пари, жени и коли. Никога през живота ми не съм показвал слабост или въобще някакво колебание. Винаги съм постигал целите си и съм бил за пример за много хора. Аз съм на 35 занимавал съм се с какво ли не. От бедно семейство съм и може би затова съм такъв, но вече ми писна. За всичкото това време стигнах да извода, че не може да си себе си и да успееш. Сега цяла година работя показвам се с някакви кукли без души интересуващи се единствено от пари, винаги съм сред хора и винаги съм сам. Лятото когато всички са на море аз съм в къщи и общо взето цялото ми лято е лицеви опори. Всъщност аз съм един много плах човек не искам много само добра жена, къща и щастливо семейство. Защо не се отказвам ли? Защото не искам да разочаровам хората на които държа. Празниците, работата, живота ми е по задължение. Пиша това, за да ми олекне, да споделя с някого. Знам, че ще има коментари от сорта на "живей си живота", "да не ти пука"и други такива, може би ще го направя но още не е дошъл този момент. аз няма да се откажа въпреки, че това ме убива. Знайте само, че парите не могат да ви купят всичко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: f147ac89b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така е, прав си в това което казваш за парите. Те не купуват щастие и аз мисля, че в повечето случай парите развалят живота на хората. Изобщо не е хубаво когато някой се превръща в скъперник, става алчен и мисли само за предметните неща. Радвам се, че има хора който се осъзнават и историята ти ме зарадва, защото виждам хора който разбират, че има много по-важни неща от парите. Не си продавайте душата на дявола за пари. Любовта, душевното щастие и вярата са неща който са много по-ценни. Аз мисля, че ти не трябва да живееш с тази "маска", споделяй с хората, за много по важните неща от парите както си споделил тук, защото ние хората не трябва да мълчим, а точно обратното. Трябва да се борим за един по-щастлив и истински живот, а не да се притесняваме от мислите си. Пожелавам ти да откриеш щастието. Чао :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ecabec5cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам те напълно, колега! В този живот трябва да си лицемер или поне да се правиш на такъв, какъвто не си! Покажеш ли слабост, дори за миг враговете не се колебаят да ти стъпят на врата - буквално!

Хората мислят, че като имат пари ще се най-богатите и щастливи хора на Земята.... но щастието е в най-близките ни, в малките неща, които може дори да не забелязваме около нас. За какво са ви пари като няма с кого да ги споделите?

NoBody

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b2d389e97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Разбирам те. И ти правя евала за това, че не показваш емоциите си и все още си силен! Аз съм точно обратното на това...показвам емоции и се затварям в себе си. Още се държиш...пожелавам ти успех и повече усмивки занапред...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 73d7e3f5cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знаем за парите. Ти си поредният пример (за мен) за това, че нещата, с които се занимаваме на този свят не са смисълът на живота - всичко онова, да учиш, да си намериш доходна работа, да имаш пари, коли, жени, голяма къща, че дори и семейство - всичко това остава в периферията.... Нито едното няма да ти предостави покой на душата.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e61b1252f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вероятно е дошъл моментът да се спреш на една от жените,
да си родите дете и за нищо на света да не ги огорчаваш с пренебрежение, да не усещат, че другите или работата са на първо място!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker