Борба със себе си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Борба със себе си
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2068 пъти
Дали и вие се борите с нещата които ви пречат, например лоши навици, неподходящ речник, злоба когато не ви вървят нещата, завист, когато на друг му върви. Това са човешки неща и са нормални, но в нормата. Винаги когато съм провокиран нещо неконтролируемо в мен идва и започва да се намесва в ситуацията. Не знам как да се контралирам, когато някой мълчи нарочно и се чувствам принуден да говоря и то само глупости. Разбирам че има много манипулатори, и аз съм но никога не го правя толкова умишлено.

Как се справяте в ситуациите, в които знаете че сте слаби. Има много книги, но вече не знам какво да чета, мисля че най интересната книга е живота и затова предпочитам да излизам навън и да попивам всичко около мен. Когато съм седнал повече от 1 час ме боли кръста, сякаш нещо ми дава знак да не седя пред това изкуствено нещо наречено - компютър. Опитвам се да разчета всичките знаци, които ми се дават от вселената. Трудно е на когато се противя ми се пращат по тежки изпитания.

Всичко в този свят еволюира, както и хората, всиеки ден в който не съм свършил нещо полезно ме кара да се чувствам неудовлетворен. И при вас ли е така? Аз не търся съвършанство, защото само вселената е такава, а ние сме жалки тук на земята, които се мислим за значими. Егото е най голямата заблуда и води само да разруха. Според мен това е изпитанието пред всеки - да се пребори с егото си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: ef26c23f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моята сродна душа!!!! Все едно аз съм писала всичко това. Да, боря се със себе си, приемам се за собствения си най-добър приятел и най-голям враг. Падам си манипулатор, наследила съм тази черта от майка ми, просто е по-силно от мен- винаги имам 1 на ум, винаги знам 1 мръсна тайна, винаги съм готова да съборя някой, ако ме спъне. Не го правя, защото не мисля, че е правилно. Не парадирам с това и не си града приятелите на базата на манипулации. Не защото така няма да получа много, а защото всичко, което ще имам ще е фалшиво и изкуствено. Понякога се чувствам слаба. Защото имам тайно оръжие, което просто може да разбие всеки, но нямам силата да го използвам, защото някога съм си обещала да е само в съвсем краен случай.

Някъде в текста попита какво правя, когато се чувствам така. Нещо полезно. Избягвам ситуации, в който съм слаба. Може би просто си пазя егото, не знам. Но като цяло обичам да правя полезни неща, да помагам на хората по всевъзможни теми или да вдъхновявам някой. Сложно е. Опитвам се да балансирам. Пазя сърцето си, но се боря с всичко, което смятам за лошо в мен. Не мога да се задържам на едно място, понякога просто ми изскачат толкова глупави идеи, понякога се отпускам и забравям, че е важно да внимавам. Сигурно щях да се чувствам като психично болна, но все си напомням, че човешкия характер е необятен. Както каза, щом някой мълчи се чувствам длъжна да говоря, после ръся само глупости и в даден момент казвам "аз по-добре да си млъквам. " и човека срещу мен само засилва смеха си. Винаги съм мислила това за нормално. Не е ли така? Да си себе си и живота ти да е такъв, какъвто искаш да бъде, но да си пречиш с някой навик и да се бориш срещу него.
И.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8d46587f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   автора

Какво е това тайно оръжие? Нещо с думи ли?
Жалко че няма начин да пишем някъде да ми разкажеш за себе си и да се опознаеме повече от към гледни точки.
Иначе аз съм се занимавал с манипулация над съзнанието - хипноза. Интересно е. Хората са ми ясни от пръв поглед или да кажем за 30 мин знам дкакъв е човека в същността си и дали има смисъл да се виждам отново с него. Не харесвам хора които съзнателно искат да контролират други. Иначе съм пускал и мейли кам различни хора knig които съм намирал по определени начини и близки до моето мислене @ Интересно ми е темата за общуването то е като азбуката - започва с abv. Така е и при комуникацията, разговора обаче не винаги почва така. При всеки е различно. Очаквам отгоров И.

И.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker