Уважение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Уважение
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2082 пъти
Уважавайте себе си и другите около вас... живота е много труден.. , всичко е като една игра, на която се опитваш да минеш нивото, което си започнал.. не успяваш в началото и в последствие все още не успяваш.. , и все пак повечето не успяват.. , не защото не могат да преминат през трудният път, а защото се отказват... и не само, защото не си вярват, а защото също така слушат другите какво им казват и какво говорят зад гърба ти.. "той няма да успее, той ще се откаже, той ще падне без да се бори.. , той не заслужава това, което е в момента.. " не ги слушайте.. или по-скоро се мотивирайте от техните - думи, изрази, фрази.. които ви нараняват, .. бъдете силни не се отказвайте.. търсете начин, винаги има... измисли начин, който да е по-лесен и в същото време с по-голям отскок от колкото би трябвало да направиш за да преминеш препятствието, което те очаква.. :) Бъди сигурен в себе си...!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 659a6047b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Благодаря за мотивацията! :) Имах огромна нужда от това след като от мното време насам съм загубила почти всичкия си хъс и вдъхновение за живот. И сама мога да се мотивирам, но... ми е трудно да си изменя психиката толкова рязко без подкрепа. Но знаеш ли какво е да чуваш често от собствената си майка: Не, ти няма да успееш да направиш *еди какво си*, просто няма, защото си... мързелива!!! (например). Е вярно си е доста, но това според мен е най-жестокият начин, по който иска да ме мотивира. И каквато съм чувствителна и самокритична, само се сривам понякога. Но усещам как цялото това „каляване” на характера ме е направило донякъде безчувствена, претръпнала, студена. Но аз искам... да изпитвам хубавите чувства в цялата им пълнота, да обичам с цялото си сърце, и най-вече да остана човек в истинския смисъл на думата. Няма да съм аз, ако съм зла. Ужасно е на такава възраст да пиша така отчаяно, песимистично, но просто споделям състоянието си. Знам, че това е само началото, но и дотук не ми е малко. Вярвам, че някъде там сред мрака на трудностите има и лъч надежда :) В такива моменти слушам надъхващи песни като Hall of fame и Unwritten - Natasha Bedingfield :)
И да, цял живот трябва да укрепваме волята си и да вярваме в стремежите си! Вслушвайте се в сърцето си!!!

Момиче на 16

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6d3c3276e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Радвам се, че има хора, които мислят, както ти мислиш...

Почти след всеки спад има и възход.. всъщност това е и човека.. тъпчат го.. малтретират го, унижават го и още куп други неприятни работи.. в този момент, този човек е податлив, пречупен и разстроен.. След време като осъзнае всичко.. ще изгради един имунитет в него, който ще го направи силен по собствен начин... Виждам твоята история не е приятна.. , знам защото и аз се демотивирам, когато ми повтарят като на малоумен.. и когато ти се карат за нещо, което не ти си виновен.. вместо да ти го кажат спокойно и да се разберете взаимно.. все пак малки сме.. ама колко да сме малки? Разбираме част от нещата в живота и разсъждаваме.. до една степен, така както са ни научили... и друга така както виждаме нещата от живота.. , но все пак това не трябва да ни попречва на нашето развитие.. психически, физически и всякакво.. не се изразявам с най-правилните думи, но поне са искрени...

Момче на 19

Поздрави

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker