Не издържам вече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не издържам вече
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3246 пъти
Здравейте.
Предполагам, че аз съм поредното момиче с такава история и явно ви е писнало да четете едно и също, но просто няма на кой да споделя тези неща и се измъчвам. Предварително искам да благодаря на всички, които ще отделят от времето си да прочетат излиянията ми и ще напишат коментар. :)
Писна ми, наистина ми писна всички да ме обиждат и унижават. Откакто се помня винаги съм била грозното патенце. Минала съм през наистина ужасно много унижения и проблеми в училище и всичко това, само защото не съм красавица. Не мисля, че всеки си избира как да изглежда. Аз какво да направя, че нямам перфектните черти. Нали няма перфектни хора? Каква е тази ужасна злоба в хората, каква е тази агресия? Защо винаги трябва да има хора, които да страдат заради отношението на другите спрямо тях? В училище се справям добре с учебния материал, помагам на съучениците си когато имат нужда, казвали са ми че съм забавна, Но всеки ден се намира човек, който да ми каже колко съм грозна. Наричали са ме "изрод", "травестит", "свиня" и все производните на тези думи. В интерес на истината, никога не съм си мислела, че изглеждам чааак толкова зле, колкото ме изкарват хората, но след като го чувам по 100 пъти на ден някак си... това породи огромни комплекси в мен. Не мога да се понасям. Не искам да се поглеждам в огледалото, защото избухвам в рев. Имам голям нос и криви зъби. Нямам финансова възможност да си оправя носа, колкото и да ми се иска, а си мисля, че от там идва всичко ужасно във външността ми. Не съм някаква мърла, за да се излива толкова помия върху мен. Никога не съм си позволила да излезна от нас с мръсни дрехи, неизгладена и т. н. Спортувам си редовно. Имах малко проблеми с кг. заради здравословни проблеми, но за щастие се справих с това. Останаха ми 3-4 кг. които знам, че ще премахна.
Но лицето, не знам вече какво да правя. Не знам как да се науча да се харесвам и да се приема такава каквато съм. Не мога да се науча да се чувствам добре в кожата си. Предстои ми бал, а аз дори нямам желание да ходя. Само като си представя, че ще трябва да си правим снимки и ми става лошо. Имам само една близка приятелка в класа, но от няколко дни и тя започна да ми срива самочувствието и да ме кара да се чувствам като нищожество. Имам чувството, че и доставя удоволствие всички да ме унижават, но ако им трябва помощ по някой предмет всички тичат при мен. Наскоро споделих с майка ми всички тези неща, но нали знаете, че за всяка майка нейното дете е най-хубаво. Каза ми, че съм нямала поводи да се притеснявам от външността ми, но не е така. Всички си имат гаджета, а мен никой не ме поглежда. Канят ги на купони, но мен не. Наскоро си смених прическата, хареса ми как се получи, но на следващия ден в училище отново отнесох голям брой обиди. Казаха ми, че и с нова прическа си оставам "звяр".
Много съм емоционална и приемам всичко навътре. След това цял дена плача и се съсипвам.
Наистина ще съм много щастлива ако има човек, който се е справил с такова положение и ми даде съвет, защото съм изпаднала в ужасна дупка и нямам желание за нищо. Наистина за нищо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 70e52ea01a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Търпение му е майката. Търпение за да излезеш от неподходящата среда и търпение за да си намериш подходяща. А такава има, вярвай ми. След като ти предстои бал, значи си към края. Скоро. =)

bile

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2363661fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много ми стана мъчно, че така се отнасят към теб. Хората са жестоки. Такааа. На тези, дето като видят зора и тичат при теб им дай една контра. Кажи: "Звярът днес не раздава домашни на гадините. Само на добрички душици, но такива няма. Така че, сори". За бала докарай едно слабо и хубаво тяло и виж какво може да се направи с проблема в нета, така че да се тушира. Важното да си облечена с вкус и без много помпозност. Ако пак започнат да се гаврят им кажи: "Помага ли ти злобата да се чувстваш по-добре, защото явно имаш много комплекси? ! ". Или пък нападай, например: "А ти да си виждал хилавите си рамене скоро? ". Трябва да се защитаваш по някакъв начин. Повече самочувствие моля.
Иначе, пари се печелят. Като завършиш, намери работа, тегли заем и си оправи носа. Това е лесния начин. Има и труден - пътят, който Господ ти е определил с това изпитание и тези хора около теб. Имам един познат, който се ожени за момиче, с подобен проблем. Момичето е чудесно и много се обичат. Не мисля, че зрелите хора ще си позволят такова отношение и поведение. Всеки има някакви части от тялото и лицето, които не са му любими. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5e9acdd8a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нали няма да се засягаш от хора, които не могат да са ти пример за нищо. Имаше една фраза която я каза една жена на която и бяха заляли лицето с киселина и тя трябваше да претърпи множество операции и пак не изглеждаше съвсем нормално. Тя каза: Не е важно дали лицето ти е обезобразено, а да не е обезобразена душата ти.
Помисли над това, мила и бъди горда с вънщността и душата си, защото това си ти и си прекрасна!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d9a3f0c839
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само човек които е бил в твоето положение може да ти даде съвет. Аз също бях обект на подигравки, до 14. Аз съм малко мургава и косата ми е ужасно къдрава се шегуваха и с името ми казвам се Бистра а те ми викаха мътна, циганка и какво ли още не(смешно нали) бягаха от мен и ако случаино минех или недаи си боже да докосна някои казваха че съм го урочасала. Когато отидах в гимназия всичко се промени лека по лека започнах да си купувам секси дрешки правих си прически грижех се повече за себе си. И да ти кажа и аз също имам криви зъби. И така от грозило станах едно от най секси момичетата в училище. И до ден днешен се старая когато излизам вички да гледат мен това е начина.
Там е проблема че първоначално каквото и да си облечеш ще се шегуват но ако продължаваш да ги очудваш със секси визия ще видиш как и те ще се променят.
Няма друг начин аз съм изживяла това което ти изживяваш в момента и това е начина.
И ако те молят за да им помагаш за уроците това е голям кос, прави се на луда кажи амии незнам да ли ще имам време. или ти какво ще ми дадеш и така. Ти незнаеш колко силни карти държиш. Дано да съм ти била полезна.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: de1b13fc03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много тинейдъри имат този проблем в училище, но това не трябва да сринва самочувствието ти защото никога клтурен човек няма да изкаже незадоволството си като някакъв селянин който си подвиква по улицата. Трябва да си над тези работи да се чувстваш добре в кожата си и да не ти пука. И знай че когато си красива за себе си си красива за всички които могат да отценят правилно. А пък и на ли си по умба от другите използвай го.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7a61f0780f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Изтрай още малко и после ще се отървеш от тъпото даскало. Дори не ходи и на бал. Те са те унижавали постоянно а ти ще ходиш на бал с тях, ще се снимаш с тях? Не вярвам да си чак толкова зле. Просто някои селяни си изкарват простотиите. Хич да не ти дреме за купони, даскало, тия не могат да ти бъдат приятели.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5f133c8bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   до № 6 ти чуваш ли се какво приказваш да не ходиш на бал ххаахах, това са глупости и №5 как така да е нат тези неща неможе да е нат тези неща говорите без да знаете за какво точно става дума, без да сте го изпитали на своя гъб. Как ще си нат тези неща ако си наеино място постависе и ще видиш че просто няма как. Така че като незнаете си правете паса, неискам да се заяждам и това да става обща дискусия аз съм № 4 Мила просто трябва да се приобщиш, твоите съученици са си създали т. н система глобално казано, или играш по равилата на системата или тя те отхвърля. Чуй съвета ми само така ще оцелееш.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 38b12ee766
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Като завършиш много от хората в училище няма да ги виждаш ще смениш напълно средата, дали с колеги от работа или с учене в университет и те изобщо няма да знаят кой как те е наричал. Започваш на ново. Няма грозни хора. Ако има 50 човека които да не те харесат ще има и 50 които ще смятат, че си много красива. Ми те да не са по-хубави от теб. Ти имаш 1 нещо което не харесваш, ами те дали всичко им е перфектно. Те са едни тъпаци, които сами не могат да се справят с училище. Ти имаш грозен нос те пък нямат акъл. Те са по-зле.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2164578867
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Виж сега и аз съм минала през това - прави се на дупер надутата... Отговаряй им. Гледай се в огледалото и си повтаряй колко си красива! Трябва ти самочувствие!! Когато ти поискат домашно, кажи им че нямада им дадеш нещо такова и така! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5d67898001
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря ви за мненията и съветите. Замисляла съм се много пъти, когато започна да изкарвам пари, да си направя ринопластика, но си признавам, че много ме е страх. Прочетох, че голям процент от операциите на носа са неуспешни, наскоро дори по Тв гледах една дама (известна уж), която сподели че си е правила и крайният резултат е несполучлив и има доста подобни случаи. Притеснявам се, положението да не стане по-зле. Зъбите не са ми такъв проблем. Тях ще ги оправя.
Осъзнавам, че имам сериозен проблем със самочувствието. Случвало се е няколко пъти да получавам комплименти за външността си, от хора извън училището, но винаги съм си мислела, че ми ги правят иронично или се подиграват с мен, заради отношението на съучениците ми.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5d67898001
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Абе номер 4, искаш да кажеш, че си променила мнението на всички за теб само с едни нови парцалки ли?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 81c7ae2b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз имах същият проблем в училище. Никога не съм била някоя красавица, а и съм много срамежлива и тиха, постоянно ми се подиграваха, обиждали са ме как ли не, но когато имаше контролни и класни всички се държаха мило. Накрая на учебната година на едната класна се опитаха да препишат, но аз им врътнах номер и се преместих по-далече от тях, за да немогат да видят какво пиша аз. После ми се разсърдиха заради това ми действие, а аз им казах, че не съм длъжна да уча заради целия клас и да им изкарвам оценките. Аз също си мислех, че на бала ми ще ми се подиграват и обиждат, но останах изненадана когато със същите тези хора, с който години на ред се карахме, седнахме на една маса и се веселихме заедно. И до ден днешен аз поддържам връзка със тези хора. А колкото до проблема ти с носа и зъбите ти самата трябва да се приемеш такава каквато си с всичките си недостатъци и да се харесваш. Ти не плащаш данък обществено мнение. Надявам се това по някакъв начин да ти помогне.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker