Фобия от публични тоалетни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Фобия от публични тоалетни
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3069 пъти
М27. По принцип нямам страх от микроби или нещо подобно, но от публични тоалетни ме е много гнус. Когато наистина ми се наложи да ползвам някоя, първо поглеждам дали има сапун на мивката, а да седна и дума не може да става — всеки път си представям как ще ми се изприщи задникът. Отделно от това потръпвам при мисълта, че може да ми се наложи да се бърша с неясно каква хартия, вместо да се измия с вода. Въобще, имам ли причини да се притеснявам, че нещо съм се чалнал, или тревогите ми са изцяло в рамките на здравословното?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 74c640efb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Вместо да се филмираш, научи се да си носиш антисептични кърпички в теб, както и носни кърпички за вместо тоалетна хартия.
Всички жени го правим. Ние имаме от една страна по-къс пикочен канал (налага се по-често да ходим по малка нужда), от друга страна не можем да пикаем прави...
Но да - всеки гледа да не сяда на клекалото. Това е нормално. Просто клечиш над него и си вършиш нуждите. Измиваш си ръцете много добре и готово. Избърсваш се добре с кърпичките преди това и какъв ти е проблемът? На никой не му е добре да ходи на публични тоалетни... но това е... човещинка

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6af6f4cd25
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все едно, че аз съм го писал това, но чак до степен на фобия. По принцип отбягвам обществените тоалетни, освен ако е много наложително и то по малка нужда.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 149a76c98a
гласове:
1 2 3 4 5
  (64 гласа)

3.   Прекалено си изнежен, пич, стегни се малко и го давай по-мъжки...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 156afc986d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №1, до голяма степен си права. Само малко струва ми се бъркаш "клекало" с "тоалетна чиния". С клекалата няма никакви проблеми - това са всъщност наследниците на старите селски кенефи - две тухли и дупка между тях. Не предлагат удобството да си седиш на нещо, докато преглеждаш сутрешния вестник, но са супер-хигиенични, т.е. няма никакъв физически контакт. Разпространени са в Япония.

До автора: какво правя аз - тоалетната хартия навита на руло няма как да е нестерилна. Развивам от рулото и застилам цялата "дъска" на тоалетната. После при сядането само внимавам онази ми работа да не докосва чинията отпред. След като си свърша работата, бутам цялата хартия в чинията. Леко неудобство е само лятото, когато хартията ти залепне по дупето и краката като си леко запотен. От други притеснения наистина нямаш нужда. А и, поне при мен, принудителното ходене до обществени тоалетни се случва изключително рядко. Изработил съм си режим сутрин или вечер да ходя в къщи. Когато сме сред природата - клякаш където ти скимне. А ако си някъде за по-дълго време на гости - създаваш съответните хигиенни условия.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4b41830685
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Притеснявате се повече за задниците си, отколкото за устите си. Като ползвате градски транспорт, докосвате врати, тръби, пари и т. н. след всеки контакт ли си миете ръцете? И все се случва да си докоснете лицето и устата. Колко хора плюнчат пръстите си, а след това броят пари. Е, тия плюнки, на кой знае колко хора са все по парите. А нима не се гнусите от това? За един задник се загрижили. В тоалетната има лайна. Ти също отиваш да оставиш лайно. Няма да я лижеш тоалетната чиния, та толкова се косиш. Притеснявай се за въздуха, който дишаш и за това, което си слагаш в устата, а задника не го мисли.
Ж26

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 187b6e9733
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Оооо боже, Номер 5... разби ме.

По принцип, да найстина е гнусно. Не е същото като да седнеш на твоята, домашна тоалетна. Удобството, което ти дава тоалетната във вас, никъде го няма. Просто ти е кеф, да седнеш да мислиш, да четеш, да чистиш ''пиленцата''. Всякакви такива. Но найстина филмиринщините на автора малко прекаляват. Защо трябва да сядаш на цялата тоалетна? Просто... във въздуха. Да не мислиш, че ние жените сме по - добре от вас мъжете? Когато ходите до тоалетната и пикаете, къде си изтръсквате пениса? Истината е, че където ви падне. И я помисли ако две три капки урина са на чинията... гнусно е, ама мокрим кърпички или влизаме в банята ( ако вече уриниралия се е попрестарал). Питаш ли се, как като пикаете и капи на чинията, дори и да е вдигната пластмасата се чисти това. Е аз знам. Като идват в нас мъже и... ами просто няма да ти казвам как се чисти и какви физиономии правим. Не мога да разбера - хем сте на гурме, хем на гърне и пак се оплаквате. Имате си сопа отпред и пак мрънкате. Ние жените... къде сме тръгнали да се оплакваме, че ''дудите'' ни са отдолу? Ми няма. Живеем. Ти като бършеш твоите лайна от ануса, не те ли е гнус? Или моето си е мое, другото... Лайната са непотребни вещества и като искаш да акаш на чистичко, направи си преносима тоалетна. Не знам как, само дадох идеята. Питаш ли ние жените как се чистим и когато сме в цикъл? Ами май не. Тогава място за мрънкане около хигиената - няма.

Ел:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ce43c8b246
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може би имаш признаци на обсесивно компулсивно разстройство (ОКР). Можеш да прочетеш малко по темата и да разбереш дали се отнася за теб. Успех
Dess

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0001f1bcbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Да се изпикая в публична тоалетна няма проблеми, а като цяло и аз съм като №4 — каквото има за вършене, върши се сутрин и вечер. №5, работите са свързани :) — вече почти престанах да ям на крак, след като един колега се посра от развален сос върху парче пица. Ел, ми не, моят задник си е, мия си го с вода и сапунец и даже е кеф. Във въздуха просто не си представям как се сяда, честно. Въпросът ми беше дали давам отклонения, или е някаква относително безобидна модерна (квази-)фобия.

Авторът

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 987f3568ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Чак пък фобия. Нормално е да те е гнус и да се притесняваш да не си лепнеш нещо. Всякакви ходят из тия тоалетни. Аз посещавам обществени и такива в заведения само ако ножът наистина е опрял до кокала вече.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9162837c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И мен страшно ме е гнус. Аз никъде не сядам, освен у нас. В най-добрата ми приятелка, ако спя у тях - слагам си тоалетна хартия на кенефа. Същото правя и у баба. само у нас сядам.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bf2b5f1594
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   аз правя като номер 4

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8bcc77e2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пипам дръжките само с кърпичка, иначе ме е грус, отварям си вратите с шут ако може, ако не с кърпичка. Ако пипна нещо с ръка, после с тази ръка не се пипам и не пипам дрехите си, докато не я измия. Пускам водата, само с кърпичка.
Не ходя по голяма нужда на публични места никога, винаги стискам до вкъщи или най често просто си свършвам работата преди да излезна.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8bcc77e2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До 5, мога да ти кажа, че когато пипам пари, телефон или нещо друго мръсно, преди да докосвам лицето и дрехите си си мия ръцете. А в тоалетните може да има много зарази, за това не случайно съвременните хора държат на хигиената.
А и има хора със заболявания, инфекции, гъбички, които се бършат, после пипат дръжките, после минеш ти, пипнеш, после се избършеш и ти, докоснеш се, бактериите се пренасят. Да не говорим да се сяда на тоалетната чиния.
А номер 1, на клекалото се кляка, не се сяда, самата дума ти го подсказва - КЛЕКало

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker