VIP BROTHER 2012 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

VIP BROTHER 2012
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2227 пъти
Хайде тук да покоментираме нашия Vip brother. Какво мислите за героите? Кои са истински, кои не? Вип ли са или не? Харесвате ли, подражавате ли на някой? Как мислите - ако и Вас Ви затворят в къща с камери, ще изтрещите ли, ще покажете ли истинското си Аз? Въобще какво Ви е мнението за такъв тип продукция? Има ли някаква поука, която всеки по свой собствен начин може да извлече за себе си? От полза ли би било всеки от нас, живеещите в България, а може би и не само, да участва в подобно риалити за да разбере какъв човек е, да се види отстрани, да прецени къде бърка в отношенията с околните или пък да се види колко готин е всъщност? Кажете мнението си като цяло за Vip brother. Дори малко да поклюкарстваме, не само жълтите вестници.
Много моля въздържайте се от нецензурни и расистки коментари!
Саманта

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8b225d74b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Айде поне тук да не говорим за тая глупост, а? Достатъчно ни заливат отвсякъде с това мега пошло предаване, пълно с олигофрени. Защо трябва и тук? Бих помолил модераторите да изтрият темата, нека запазим поне този сайт "чист" от подобни глупости, в които се рекламират най-долните качества на човека и като цяло са една голяма реклама на разни продуктчета и т. н.!!!

От един много редовен ваш читател

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bd264f082c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо да уточня, че не гледам Вип Брадър, но принципно нямам нищо против такъв вид реалити. Все пак никой не ме задължава да го гледам, следователно не мога да имам претенциите какво ще дават по телевизията и какво не.

Но се случва така, че мои познати коментират случващото се и имам известна представа какви хора са събрани там. Не съм очарована от подбора, но не ги познавам тези личности лично, така че не мога да коментирам. Може и да са си свестни хорицата, не знам, но по лично мое мнение не са ВИП.

Иначе предполагам, че поука съществена няма, но ако някой я намира - браво. Аз лично обаче не виждам нищо поучително да гледаш как някакви си хора стоят в една къща седмици наред.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fe8b0ff589
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Много харесвам Къци. Много е сладък, възпитан, добронамерен!
Не харесвам Юлиян, който намаза Къци с паста за зъби. Съюо не харесвам Бони.
Лезбийките са ми много симпатични.
Златка е рядко тъпа и просто Карбовски, искаше му се да я изкара жертва на Патрашкова и на маломния журналистически бълвоч, който ни залива от вестниците, но истината е че Златка е сигурно единствения случай на де знае столицата на Сърбия, Румъния...
Никол също е много симпатична, макар че никой няма да запомни присъствието й в къщата.
Багата, на него нищо не му пука, чест му прави, че защити Къцката.
Николай е вълк единак.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3c3a67ef14
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мен ме дразни Златка, поради една причина. Каквито и чувства да имаш, нямаш право да ги показваш, и да се сополивиш и да му се натискаш, при положение, че е обвързан и явно няма интерес към теб..
Уж била простовата, ама искрена и с голямо сърце, но не може да избяга от ''закачливата'' си природа.
Аз лично не бих си позволила такова отношение към обвързан мой бивш приятел.
Къци е по-различен индивид и мястото му не е там, ако не иска още подигравки.
Макар и леко просташки, но Ласкин и Фънки , както и Юлиан, правиха някакво шоу.
Николай е посредствен, но пък не крие мнението си към Бони.
Багата сам по себе си е странен, но пък с малкото, което показва, ми харесва. Първо, един мъж, обичащ жената до себе си, трябва да се държи точно така, а не да флиртува с други, както правят много ''мъже''. Отношението му към Къци също беше добро.
Патрашкова и Мариана са лицемерки и клюкарки, а Никол е едно много приятно момиче.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fcd5fdacf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   "Много моля въздържайте се от нецензурни и расистки коментари! " - Ти, кво, не мразиш ли манговците? Не ти ли пука, че българите изнемогват, а ци*аните не работят и получавам помощи? ... Явно не... Както и да е, любимец ми е Къци, няма да обяснявам защо. Харесвам Патрашкова и имам някакви симпатии към Златка. Преди да влезе в къщата я мислех за тъпа к*рва. Тя потвърди, че не е от най-умните, но е много истинска и чувствителна. Бони ми лазеше по нервите, лезбите ме дразнят, най-вече Камелия.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a9e522f660
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Къци е много свестен човек и е попаднал в среда на животни според мен. Истина е, че понякога дразни хората с този прекалено филмиран начин на живот, но все пак той има деца семейство. Много е чувствителен.
момиче 15 г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4d5731bc9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Определено харесвам много Златка, тя е мило, красиво и добро момиче... Не харесвам Марияна Попова защото само интригантства... въпрос към модераторите: Вие кой искате да спечели вип брадър :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e5d8e940d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Фен съм на предаването от малка и с интерес съм следила всичките ВИП и БИГ бротхери до сега!
Винаги съм си мечтала да участвам, но бях малка за кастинг, а отдвана не е излизал Биг!
Харесва ми най-много Николай, обожавам го още от както го гледах в Сървайвор.
Изключително добре изглежда за възрастта си и въпреки нея все още си е запазил образа на лошо момче и палав хлапак!
Вълк единак е защото е осъзнал, че напълно можеш да имаш доверие само на себе си особено в подобна игра където всичко е интрига и стратегия!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a854b85de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   В подобни предавания човек не може да покаже какъв е всъщност. Живее се с хора, които не са ти семейство и малко или много ти се съобразяваш, правиш компромиси, нагаждаш се според ситуацията и така. Ако си свикнал да "глезиш" хората от семейството си, възпитавана си да не бъдеш егоист и да помагаш на хората безкористно, в такъв формат веднага ще бъдеш обвинен в натегачество. А за ВИП съквартирантите като гледам те обикновено се обсъждат зад гърба си, скучно им е, няма за какво да си говорят, биг брадъра не им поставя задачки за изпълнение и те от скука си обсъждат кусурите. Не го гледам редовно, пускам го само когато не мога да си харесам нещо за гледане. Иначе най-много симпатизирам на Мариана Попова и дано спечели. Струва ми се естествена, не се превзема, говори си нормално без прифичване и като философства казва много точни приказки. Пък Златка започна да ме дразни вече с тая нейна любов да е мислила преди да скъса с нейният Бага

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9dec3675e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От това предаване съм гледала около 4 минути най-първия епизод 2003-та година и приключих завинаги с това!

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3b3f356e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Възможно най-долното предаване за манипулиране на публиката. Въобще не вярвам, че който и да е било образ е показан в цялостта си. Далеч съм от мисълта, че Мариана Попова само пуши цигари и плете интриги, че Бони нонстоп се кара с някого, че Фънки и Юлиян само ръсят глупости и стават клоуни за всички, надали и Никол не излиза от фитнес залата. В това предаване някой тъпанар решава кои точно кадри да покаже и той си изгражда какъвто образ му е изгодно за да вдигне рейтинга на предаването. Да не говорим, че и вип-овете ни са едни вип-ове. Вътре са избрани такива хора, че да може да влизат в интриги Къци защото набра скорост в интернет пространството и някои друг нормален (Николай, например), който си е свестен и е за фон там. Пълна излъгация. Още от самото влизане на Памела в къщата ми се искаше да потъна в земята от срам. Някога излагали ли сме се толкова пред други страни, или това беше единичен случай? Като се замисля... не искам да знам отговора.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 83142be4a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ето моето мнение, кои "звезди" ще сринат имиджа си и кои ще почерпят дивиденти от участието си:
Багата, Златка (макар, че се изложи тотално с интелекта си), Никол, Къци, Люси Дяковска - участието им ще има положителен ефект за тях.
Мариана, Патрашкова, Бонка и Юлиян - участието им ще е в ущърб на техния имидж, защото се насраха тотално.
Фънки, Орлин, Николай - никаква промяна. Орлин е някак си стерилен, Николай никой не го познава, а на Фънки просто не му пука.
Според мен най-много се изложиха Юлиян с гнусните си нападки и подигравки относно Къци (заради това, че е слаб физически и прекалено чувствителен за мъж), Патрашкова лъсна като интригантка, клюкарка и супер неистинска, Бонка - нея просто не искам да я коментирам - ЛИЦЕМЕРКА, Марияна - злобна, проклета и заядлива.
Ако трябва да кажа кой искам да спечели - това учудващо и за самата мен е Къци, защото преди никога не съм го харесвала. Харесва ми и Багата, макар че кой знае какво се крие зад неговото "спокойствие" и дистанцираност...
Радвам се, че Бонка излезе, не зашото е циганка, а защото е лицемерна, фалшива и супер убедена, че трябва да се хареса на всички и че е сигурен фаворит. Но народът не е чак толкова прост и заблуден. Тези врели-некипели за душата и, просто ми идваха в повече. Всичко оправдаваше с тази нейна душа - и простотията, и липсата на всякаква обща култура и натегачеството, и злобата.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ec613a07d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Харесвам Къци и Златка. Къци е свестен човек, интелигентен и т. н. А Златка доказа, че не е префърцунена лигла. Може да е всякаква, но поне показа, че е човечна. Мариана ми падна адски в очите. Добър глас, но кофти човек. Никол е красива и... само това. Николай има спортен дух, състезателен. Фънки кефи и той, някакъв непукист е на моменти. Останалите не заслужават коментар. Фаворит ми е Къци.
Ж26

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c7803dfdea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Това издание на предаването е зле. Преди него с Тодор Славков и компания си беше най добре.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6064b1f039
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   ''Какво мислите за героите? Кои са истински, кои не? Вип ли са или не? ''
-------------------
Багата- свестен тип, добър, но скучен, по-скоро е за ринга, отколкото за развлекателно шоу. Може да не бил такъв преди инцидента, не знам, но е сбъркал шоуто, а и на него май му е тъпо вътре.
-------------------
Златка- не знам какво да кажа, няма елементарна обща култура, общува грубо с хората, мисля, че операциите са я обезобразили, прилича ми на изрод, гледах предишни нейни снимки, била супер сладка, а сега е отвратителна. Не ми харесва отношението й към останалите, към по-слабите и възрастните с Къци се държи като звяр, а към хората с авторитет - Ласкин е по-ниска и от тревата. Не смятам, че е ВИП и пример за по-младите. По-скоро тя трябва да се учи от хората в къщата. Това е.
------------------
Бони- За нея две думи - ПОДЛА ЗМИЯ.
------------------
Никол- сладка, умна, възпитана и стилно момиче.
------------------
Орлин- същото като за Никол, но и двамата не са много активни.
-------------------
Фънки- сладур, има страхотно чувство за хумор, надявам се да спечели.
-------------------
Пам Андерсън- страхотна е, любознателна, като възпитание и държание няма грешка, истинска дама. Така трябва да се държи един ВИП.
--------------------
Патрашкова- интелигента и хитра жена, не помага на жените в домакинската работа, говори зад гърба на другите, хвана ме много яд, че обижда чужди деца, е не са точно деца, но за родителите им си остават деца, визирам Владо и Златка, каквито и да са не заслужават да бъдат публично унижавани в пресата и пред камерите.
------------------------
Мариана- досада, не знам как я търпят с постоянните анализи кой какъв е.
------------------------
Николай- пич, харесва ми още от сървайвър и мой фаворит.
-----------------------
Аксиния- тръгна си в подходящия момент, не показа нищо, с което да привлече зрителя.
------------------------
Соня- същото.
------------------------
Ирен и Влади- също мой фаворити... бяха най-интересните като участници, но драмата около тях ми дойде в повече, а и постоянно бяха обект на клюки и унижения зад гърба им, тръгнаха си в подходящия момент, въпреки че ми се искаше да бяха останали повече време.
------------------------
Юлиян- не ме кефи особено като мъж, характерът му също не ми харесва, инфантителен ми е.

''Как мислите - ако и Вас Ви затворят в къща с камери, ще изтрещите ли, ще покажете ли истинското си Аз? ''
--- Ако остана към края на шоуто сигурно и аз ще изтрещя, ако няма какво да правиш по цял ден и те снимат 70 камери 24/7.. но не мисля, че да се правиш на някой друг е добър вариант, защото маските рано или късно падат.
------------------------------

Въобще какво Ви е мнението за такъв тип продукция? Има ли някаква поука, която всеки по свой собствен начин може да извлече за себе си?
-----------------------------
Уникален експеримент, но много простащина лъсва на екрана, за съжаление, показва картината каквато е в реалността с клюките, злобата, навиците, пороците тн.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 872866aac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Единствено в българското издание на Вип брадър, вип участниците се запознават помежду си кой кой е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker