Как старите дрехи да влязат в употреба? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как старите дрехи да влязат в употреба?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 5526 пъти
Здравейте, хора! Какви идеи имате за преправяне на дънки, тениски, потници, блузи и т. н. Откъде закупувате текстилни бои, интересни пайети и копчета... Мисля, че темата ще бъде интересна и полезна! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3270e7ddbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, никой няма да ти купи старите парцалки, при положение, че има западни в секънд хенд-а, които са дезинфекцирани и т. н.
Можеш обаче да дариш старите си дрехи на помощното училище “Драган Манчов” във Велинград. Ще намериш координатите в Интернет. Събери дрехите си и след празниците (сега училището е във ваканция) изпрати дрехите. Аз така направих минаилия Великден и дори получих благодарствено писмо. Прочети за това училище в интернет - става дума за младежи, които се учат да пишат и четат. Има доста материални в нет-а, няма да те отекчавам.
Можеш да направиш и дарение на Дядо Иван, или просто да дариш дрехите си на познат човек в нужда.

Не се занимавай с разкрасяване на стари дрехи, модата се мени достатачно бързо. Има супер дрехи втора употреба от Запад-а, които са 1-2 сезона само назад. Има и разпродажби в МОЛ-овете.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6897866f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер едно много си... не остър да кажем. Мисля авторката имаше предвид да разкраси старите си дрехи не за да ги продава, а да си ги носи. Защото има хора дето бачкат за 300 лева и нямат възможност да пазаруват от разпродажбите в мола...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c75743b2d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз си мисля (поне така го разбирам) че авторката пита как да преправи стари дрехи, да ги освежи и т. н. а не къде има магазини за дрехи втора ръка. Да, в тях има доста интересни, хубави и качествени неща, стига да имаш време и желание да ровиш.
Аз лично действам доста прибързано като става дума за старите ми дрехи. Като не ми става нещо или вече е поостаряло за носене не мисля много много и хвърлям. След време се сещам за дрехата и се замислям, че вместо това е имало начин как отново да я нося (естествено става дума все пак не за някакви овехтели и изпокъсани парцали). Но тук пък идва проблема, че не ми се занимава. А ако човек има желанието и времето винаги може да се занимава. В магазините за платове и копчета има каквото ти хрумне. Преди съм си купувала разни апликацийки, който се лепят по дрехите с ютия. В същите тези магазини има пайети, мъниста и други джунджурии, които можеш да използваш, стига да имаш въображение. Не знам бои от къде се набавят и как точно се борави с тях по дрехите, но преди години моя братовчедка рисуваше по копринени шалове невероятни красоти. И до днес майка ми си ги пази и носи и често се случва да я питат от къде е купен даден шал.
Друго, което мога да кажа е примерно бях гледала неотдавна едни клипчета в нета, където на стара тениска правеха няколко разреза по ширина на гърба, после ги усукваха някак и се получаваше доста интересно. И по магазините все още продават такива блузки и са актуални, а цената им не е много ниска.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e244bdcb66
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи да "разкрасиш" нещо старо за мене е такава пародия, че няма на къде. Особено пък с пайети.. Мангалщината ще е на макс. Подкрепям 1-ви! Няма смисъл да се зариваш в стари боклуци и да ги вардиш като някакво имане, при все, че могат да стоплят гръб, на който му е студено! :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: fd3ee2683f
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Номер 1, момичето не пита къде има разпродажби, а какво може да направи със старите си дрехи.

Рапунцел

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f270948083
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз лично нямам мн нерви и въображение да се занимавам с това, но една моя приятелка го прави и се справя много добре. Естествено, че понякога изтъкват тези около нас, че й е стара дрехата, но определено тя го прави с много желание и стават интересни неща. Беше си разкъсала стари дънки отпред на бедрата и си станаха много модерни и готини. Слага копчета на обикновени и изчистени блузи, и такива копчета на кецовете си. По шапките и палтата си слага разни цветя... Като цяло е ефектна и различна

Хармония

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2983e16023
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имам приятелка, която умее да шие и прави "чудеса" от старите дрехи. Преправя им кройките, прави комбинации от различни платове.... с малко повече шивачески умения и фантазия се получават невероятни неща. Текстилни бои можеш да си закупиш от специализираните магазини, в които продават материали за художници. Такива магазини има във всеки голям град.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6cf7650d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз много обичам да си прекроявам не само старите дрехи, а и тези които не ми харесват. Имам достатъчно време и въображение. Получават се много интересни. Дори една приятелка, която винаги носи маркови дрехи ме пита от къде съм си купила моите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker