Да гласуваш на инат! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Да гласуваш на инат!
преди: 15 години, 26 дни, прочетена 3145 пъти
Надявам се, че и други мислят като мен.ТАЗИ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ Е УЖАСНА - изцяло е построена върху негативни послания и твърде зле оформени акценти. Като цяло абсолютно непрофесионално и обидно за нас избирателите.

Впечатлена съм от негативното настроение и наистина ако трябва да избирам - не виждам политическата сила, в която има компетентни, знаещи и можещи хора, които да управляват нашата страна България, да защитават нашите национални интереси и наистина да им пука за хората.

Много е глупаво да ухажват "електората" само защото имат личен интерес., а истината е, че всичко е една голяма гавра с хората и подготовка за геноцид на населението. Да ти е драго да гласуваш за маскарите, дето после ще ти пилят нервичките...Мъка....мъка.....Нашата мъка никъде я няма! Ясно е, че трябва да гласуваме на инат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 26 дни
hash: 4058220a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хора, не разбрахте ли, че политиците си гледат само своя интерес, а той е: да лапат и грабят все повече, и НЕ ИМ ПУКА ЗА НАС! И че всички без изключение са такива, независимо как се наричат... не се лъжете, ние през годините сме оцелели не поради, а въпреки тях...не гласувам за никой... Тях аз не ги интересувам, защо тогава трябва те да ме интересуват!

 
  ...
преди: 15 години, 26 дни
hash: fef6b5036b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълно съм съгласна с номер 1, и с автора също!!!Но не разбирам автора-много палене, а накрая ''да гласувам на инат!''

Аз гласувам не за първи път-от зората на демокрацията гласувам...
Този път ще отида да пусна празен лист (или да има ''тегля една майна'' на листа), за да не разпределят гласа ми сред квотите на гласувалите.
Направете го и вие-всички онези, които така или иначе сте решили,че няма достойни.Просто има кажете истината на един бял лист. И се разпишете срещу името си в списъка, за да не ви вземат ''недадения''глас!

Толкова наглост, толкова явни лъжи- чуйте само ТВ рекламата на БСП-щели да направят заплатата 950 лв-ХА-ХА!!!
Дори само заради тези нагли лъжи НЕ си струва да избираш никой от тях, А САМО ДА СИ ПОСТАВИШ ПОДПИСА, ДА НАПРАВИШ ГЛАСА СИ НЕВАЛИДЕН. ЗАТОВА ЩЕ СИ НАПРАВЯ ТРУДА ДА ИДА ДО УРНАТА-ЗА ДА ''ГЛАСУВАМ'' САМО ЗА СВОЯ ПОДПИС.

 
  ...
преди: 15 години, 25 дни
hash: 91af893cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Досега пропусках няколко пъти изборите и не гласувах, поради крайното си отвращение от политиците. Сега ще гласувам с валиден глас, защото видях, че циганите гласуват и определят политиката на цялата държава. А те, бидейки смрадливи полуживотни правят само смрадливи работи и цялата държава мирише отдалече.

Резултатът е налице - всичко пропада и става все по-зле. Затова трябва да се вземем в ръце и да не се оставяме на някакви неграмотници да ни определят живота. И, хайде, да не се правим на обидени и на ощипани моми, а да гласуваме, за да имаме право после да псуваме, ако пак нищо не стане. Само че, съм сигурен, че ако гласуваме всички нещата ще се получат и ще се елиминира значението на циганията, която ни залива сега.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 25 дни
hash: 781550f755
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   АТАКА!!!

 
  ...
преди: 15 години, 25 дни
hash: 1c348bb5f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 3, ти като не искаш да си ощипана мома, гласувай за алчните бандити и мошеници, които те използват и ограбват. И няма защо да намесваш циганите, те са си такива независимо кой е на власт

 
  ...


...
преди: 15 години, 25 дни
hash: c4f8c36de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Струва ли ми се, или тук започна да намирисва на расизъм? Цигани, българи - защо изобщо ги споменавате? Какво са виновни циганите, че са такива? Попринцип всеки роден в България ИМА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО - тоест и те имат право на избор. Те гласуват точно така, както гласува всеки останал човек...
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 25 дни
hash: 3975ce2975
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз ще гласувам и то за първи път, но не на инат.И някак от вътре ми идва - за АТАКА...


*Syndrome

 
  ...
преди: 15 години, 25 дни
hash: a4a4d3989e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Подкрепям номер 6 -цигани, турци и др. всички ние сме равноправни граждани на тази държава. А ако не ни харесва конкретно това"ДОГАНИЗИРАНЕ"както го наричат някои политици, хайде да не плюем по малцинствата-те бедничките даже и незнаят за какво става въпрос там горе .Знаят само че трябва да гласуват за ДПС.Така че ако това ви дразни гласувайте за партия бореща се срещу тази туркизация, новините на турски език, идващите от турция да гласуват тук и така нататък.

Но още веднъж ще се повторя недейте да обиждате сънародниците си , независимо от какъв етос са и каква вяра изповядват. Грозно е ние потърпевшия народ да се самообиждаме и да си плюем едни на други , а онези високостоящите дами и господа да лапат кокалите. Така че гласувайте -не оставяйте други от вън да решават съдбата на България.

 
  ...
преди: 15 години, 25 дни
hash: 7211932a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6, не си прав. Истината трябва да се гледа право в очите. Самите цигани правят това разделение на цигани и българи. Никой циганин никога не се е нарекъл българин. Те нямат чувство за приобщеност и принадлежност към България, защото са безродници. Винаги са били антибългари. По време на турското робство циганите са рязали глави и с дървените чукове са набивали на кол. Там, където има убийства на българи, обикновено са вършени от цигани. Спомнете си за Априлското възстание през 1976 година, че обикновено те са носели рязаните глави на българи. Спомнете си Шахо циганина в комунистическите лагери, който също убива българи с удоволствие.

А сега се огледайте покрай себе си. Забелязали ли сте, че там, където има компактна маса от цигани нищо не е хубаво и приветливо. Всичко е увехнало и изпотрошено - пълно с боклуци и смрад. Да сте виждали циганска махала и в нея алея с рози? Няма и да видите. До каквото и да се докосне циганска ръка всичко вехне и съхне, защото това е непоправимо проклето от Бога племе. И затова трябва да се гласува.

За да се оправят нещата по наш тертип и законът да бъде еднакъв за всички. В сегашната ситуация българите са дискриминирани в полза на циганите. Безброй пъти в градския транспорт сме наблюдавали как тях не ги проверяват за билети, а нас, българите ни глобяват. Не плащат ток и вода. Ние ги носим на гърба си. Ако бъде убит българин никой не ги съди. Някой от преждеговорившите се изцепи, че били български граждани. Много от тях нямат паспорти, нито гражданство. Нищо не дават на тази държава, а същевременно смучат от нея - децата са им безброй. Нашите родители бъхтат по 40 години, за да получават по стотина-двеста лева пансия, с която едвам преживяват. За да може да остана средства за цигански помощи. Това е пълнене на каца без дъно. Затова трябва да се гласува и да се въведе единен закон за всички. Всеки, за да взема от държавата трябва и да дава. Иначе, аз не съм съгласен данъците ни да отиват за отглеждане на цигани.

Съжалявам, че написах тежки думи и, ако съм, нека някой да ме поправи. И аз съм земен, може и да съм сгрешил, но нека, този, който ме поправя да се обоснове мнението си.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 25 дни
hash: 24931723d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз пък съм отвратена от хора като 6 и 8. Ами щом не ви пречат циганите, защо не пробвате наистина да живеете с тях или близо до тях. Ще ме извинявате, но те не са хора!!!

 
  ...

...
преди: 15 години, 25 дни
hash: dfaf7f95aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, в нашата държава живеят различни хора и както е казано - всяко стадо си има и мърша.

Да, не е приятно да се живее в боклуци и нека не се заблуждаваме - много от нашите сънародници, независимо от етноса си, превръщат живота в ад на всички, попаднали в обкръжението им.

Но нито расизма, нито етническото прочистване ще реши проблема. Във всяка една цивилизована страна има ред и за всеки ще има място под слънцето. Колкото и да е чудно има и междублокови пространства, в които живеят цигани, но се поддържа чистота и даже има градинки, засадени с цветя....

Но темата е от този "голям избор" можем ли да си изберем, кой да ни управлява....

За пореден път се уверявам, че на мен ми е адски трудно.
Какво видяха очите ми днес?
Разпространяват се рекламни брошури на една партия, регистрирана под № 8. Чудесно изработени диплянки, луксозна хартия /царска му работа/ и диплянката е някъде 33 страници. Повтарям хартията е супер лукс-скъпа изработка, картона е шест от всякъде...... И ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ, ЧЕ КОШЧЕТАТА ЗА БОКЛУК БЯХА ПРЕПЪЛНЕНИ С ТЕЗИ ДИПЛЯНКИ?!? И представяте ли си, че хората, на които им плащат вероятно, за да ги разпространяват, не просто ги раздават, а ги дават по 20 броя на човек. Имаше по няколко големи кашона с тези материали за агитация. КАТО СИ ПОМИСЛЯ САМО КОЛКО ГРЕШНИ ПАРИ СА ХВЪРЛЕНИ, НАПРАВО ИНФАРКТ ЩЕ ПОЛУЧА!

И върха на сладоледа - обикалят по улицата хора, впрегнати като добитък, огънали се под товара на едни големи табели ТУК Е МЯСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА и до тях един впрегнат също с табели огромни с размерите почти на билборд и облечен в рекламата на политическата партия, регистрирана под № 6. Е това бих нарекла ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ С ОБРАТЕН ЗНАК. По отвратително нещо не бях виждала. Дори и да бях симпатизант на тази партия- щях да се замисля, дали някъде на бъркам..... Просто нямам думи!

 
  ...
преди: 15 години, 25 дни
hash: c4f8c36de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ние правим това разделение на цигани и българи, не някой друг.
Те убиват, защото са отхвърляни от нас. Когато влизат в магазина продавачките не им дават да си купят хляб, защо? Когато влизат в болницата, за да спасят детето си, лекарите ги гонят, защо? Как искате те да не се озлобяват и да не вършат всичко това, след като ние самите го пречиняваме? Убиват, защото ние ги нямаме за хора, а за животни, как искате в такъв случай да постъпват? Да ни благодарят ли? Я се поставете за секунда на тяхно място... как щяхте да се чувствате ако ви гонеха от всякъде с обиди и псувни? Нямаше ли във вас да се събере злоба, и жажда за мъст... след такова унижение?

Ако стане въпрос за градския транспорт - мислите ли, че те са единствените хора, които не ги проверяват за билети? Толкова много българи са пътували "на аванта" и са ги хващали, и какво мислите ги правят, гонят ги?... не, подминават ги с лека ръка, точно така както правят с циганите.
Не са граждани, защото нямат паспорти, така ли? А как искате да имат при факта, че след като влезнат в Общината да си подадат документи за каквото и да било, биват гонени? И защо ги гонят? Лично пред очите ми добре облечени хора (но все пак цигани), без абсолютна никаква миризма са гонени още на входа. Е как тогава искате да не постъпват така с нас, след като ние самите ги третираме като кучета? Защо не им дават да си изкарат паспорти, нима се страхуват да не станат нещо повече от нас? А какво ще загубят хората, ако в държавата се появи един гражданин повече?

Нищо не дават за държавата? А ние какво даваме за нея? Милиони българи живеят точно като циганите, защо не се държат така с тях? Мога да ви посоча, хиляди хора, които дори не са си мръднали пръста, за да подпомогнат на България, а защо циганите да го правят?... Не знам за вас, но аз никъде не съм чула и видяла да се дават средства на циганите, или пък да им се помага по някакъв начин (като изключим детските).

№11 - Вероятно ще се отвръщаваш още много пъти, но знай, че всеки има право на мнение и ВИНАГИ ще има различни... И пак се повтарям - те не са хора, защото никой не се държи човешки с тях. Ако имаха правото да правят това, което прави всеки българин, нямаше да се стига до тук...
Как може да сте такива расисти? И да обвинявате някой (в случая циганите) за дайствията им, при положение, че те са провокирани да са такива от отношението на българите?

П.С. - До колкото си спомням темата беше по повод изборите, май започнахме да се отклоняваме...
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 25 дни
hash: 5071138613
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Темата предизвиква добър интерес - браво на автора.
За циганите - факт е, че те до голяма степен определят кой да управлява. Но не го правят толкова циганите, колкото не гласуването на българите.Просто хора, които не гласуват нямат право да се оплакват.
И не си мислете, че празната бюлетина е глас за никой - недействителните бюлетини се преразпределят. Да сте видели парламент с Х празни места.
Просто идете и гласувайте. Ако трябва изберете по- малкото зло.

 
  ...
преди: 15 години, 25 дни
hash: 781550f755
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   SFA този път се изказа ужасно. Циганите са си мръсни в чарвата и има защо да са отритнати от обществото. Не ми го побира главата и не мога да се примеря, че един гаден, гнусен мангал в моята собствена страна ще ми вика "гявурка". Също така изобщо не си права за това, че ние сме с повече превилегии. Как така един българин ще закаснее с плащането на тока с 2 дни и тока ще бъде спрян, а цяла циганска махала не е плащала ток с години и не им го спират. Аз ако си построя къща, или каквото и да е на незаконно място веднага ще ми я съборят, а гнусните цигани имат цяла махала с незаконни постройки. Съжалявам за изразите, ама си е така. За това ще гласувам за АТАКА!!!

 
  ...
преди: 15 години, 25 дни
hash: 781550f755
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Също така забравих да кажа, че не съм расистка, не разделям хората на бели, черни, жълти и.т.н. просто моето отношение и мнение към циганите е повлияно от тяхното към нас. АТАКА!!!

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 25 дни
hash: c4f8c36de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   "SFA този път се изказа ужасно" - случва ми се, не е болка за умиране. :))
(Благодаря все пак, че ми го каза без никакви задръжки... малко са хората, които го правят). Уважам мнението ти, (защото имаш право на него) макар да е различно от моето. :))

И все пак ми се иска някой да отговори на всичките ми въпроси, но... май няма хора, които да са нaясно с отговорите им...
Както и да е, нека не преобръщаме темата на 180 градуса.
Да, продължавайте - кой за кого гласува? :)
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 24 дни
hash: 91af893cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Хахаха, номер 12, аз бих отишъл на екскурзия, там където казваш, че има цигански междублокови пространства с алеи, градинки и засадени цветя. Къде се намират те? Сигурно, това място, трябваше да кандидатства за едно от чудесата на света. Циганин види ли жилищен блок веднага изтърбушва прозорците, вади паркета и пали огън с него на средата на стаята. Абе, не замирише ли му на изгорял ботуш не знае, че живее. Хахаха, ти ме разсмя бе,веселяк!:):):) Кажи и някоя циганска махала с алея, за да отида и там на екскурзия - това си е направо туристическа дестинация!:):):)

 
  ...
преди: 15 години, 24 дни
hash: f718c914d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Хората са си хора, независимо дали са цигани, турци, българи,американци. Трябва да за почнем да съдим за тях по делата им, а не да ги слагаме под общ знаменател.

Сред всичките раси има лоши хора, виждала съм българи просяци и клошари, познавам и цигани, които работят и си плащат данаците.

Мислила съм си, какво ще е ако съм циганче и живея в семейство, в които насилието е нормално,мизерията също,ще съм тотално затъпяла. Може дори да не се сетя, че не живея нормално. И така от поколение на поколение се въртят в един омагьосан кръг.
Нашето негативно отношение, в повечето случаи е оправдано, но дали е заслужено.
Недостатъците не са генитично заложени. Просто трябва да пожелаят промяната, а ние да ги подкрепим. Както и всеки човек, който иска да се развива. Затова трябва да се помага и да се изисква. Издръжка на държавата за седемчленно семейство не е решение.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 24 дни
hash: a4a4d3989e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Аз съм номер 8, към номер 11 защо се отвращавате госпожо? Аз живея м/у турци и цигани-на село. Вярно е че се живее по-трудно, най-вече приказваме на различни езици, меното ни училище се прервърна не в светско БГ училище, а сякаш е в някоя област на турция. Затова лично аз се пренудих да транспортирам сутрин и вечер децата си на училище до блиския град.

Но нека да кажа и положителната страна (на турците). За разлика от нас те са много по-земни, винаги биха ти подали рака. А за тези права (навсякаде по обществени места да говорят на турски, печат и разпространение на преса на турски език с една дума публично налагат ислямизам най-вече в турски райони и т. н.) са виновни политиците,а не самите те. Нали знаете че не бил луд, който изял баницата, а онзи който му я дал.

ПРОТИВ ТОВА КОЕТО ВИ ОПИСАХ СЕ БОРЯТ НАЙ-ВЕЧЕ 2 ПАРТИИ- АТАКА И РЗС с Яни Янев. Така че ако това туркизиране не им се позволи, а напротв да се смята за прстъпление спрямо държавата, и те(турци и цигани) няма къде да шават.

 
  ...
преди: 15 години, 24 дни
hash: 0ec1d3901e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   SFA
Пишеш, че циганите и турците също имат право на избор. Така е. Но замисли се - колко от тях МИСЛЯТ за кого да гласуват, мислят кой е по-добър, кой ще направи България по-добро място за живеене. Проблемът, поне според мен, не е, че те гласуват. Проблемът е че продават гласовете си. Естествено говоря за тези, които го правят.

И аз имам приятели - и цигани и турци, нормални хора, учещи, работещи. Срещу тях нищо лошо не мога да кажа.
Но тези, които пият по цял ден и се нареждат са помощи - те са в тежест на обществото. Никой не иска да бъде дискриминиран в собствената си държава.

 
  ...

...
преди: 15 години, 24 дни
hash: c4f8c36de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   До №23
Еврика! Как ли да прочета нещо смислено тук. Дори се учудих...

Да, циганите имат право на избор... и да повечето не мислят, когато гласуват. Голяма част от тях вярват на глупавите обещания, които се заличават, веднага щом онези там постигнат исканото. Но ние как можем да ги накараме да мислят? Никак... не можем и да им забраним да си продават гласовете. Всеки сам решава за кого да даде гласа си.

Имаш приятели цигани - по - добре кажи това на хората коментирали преди мен (и изобщо не се учудвай ако започнат да се отнасят с теб по същия начин, по които се отнасят с циганите... повечето не правят разлика).
И аз също не говоря за тези, които буквално са бабайти (макар да вярвам, че значетиелна част от тях, има защо да са такива). Но на цигани, като твоите приятели, никой не може да отнеме правото на избор, или каквото и да било друго.

И още нещо, което забравих да го спомена в предишните ми коментари...
Не ме интересува дали сте съгласни с мен или не. Не ме интересува дали ще се отвръщавате от мнението ми или ще го одобрявате. Просто някой от вас не знаят целта на сайта..., а тя е всеки да изкаже мнението си, и да даде гледна точка на нещата (независимо дали тя съвпада с тези на останалите). Глупаво е да омаложавате мнението на другия, още повече ако го правите само на думи...
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 24 дни
hash: 89c9ee37d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Циганите не мислили като гласуват! Не само, че не мисля, ами и представа си нямат какво правят. На какви обещания вярват, кой ще си прави труда да им говори, след като може да им бутне по 10-30лв., да им напише номера(партията) за която да гласуват и готово. Ей затва сме на това дередже.

 
  ...
преди: 15 години, 24 дни
hash: 89c9ee37d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   За да се ограничи броя на неадекватното гласуване, трябва да влезе закон, който забранява на лица без средно образование да гласуват!

 
  ...
преди: 15 години, 24 дни
hash: 0ec1d3901e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Вече не знам като кой номер да се представя, последно съм 23, тук като се замисля идеята за един подпис под мнението не е никак лоша, ще взема и аз да пиша.
SFA
Защо някой да се отвращавма от мнението на друг, нали това е идеята - всеки да изрази своето.
За циганите - има начин да ги накараме да мислят, просто тези които могат не искат, не им е изгодно. Но щом една част от тях мислят и разсъждават, логично е да си мислим, че всички могат да го правят.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 24 дни
hash: c4f8c36de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   До №27
По- добре не слагай подпис под коментарите си, че ако коментираш често, без съмнение ще ти лепнат прякор "вездесъщ/а". ;)

България може да се промени, могат да се променят и цаганите и техния начин на мислене... стига да има кой да се заеме с това.
SFA

 
  ...

...
преди: 15 години, 24 дни
hash: 0ec1d3901e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   SFA
Възможно е, но виж как изглежда - от номер Х към номера Y, Z. Може би няма да е зле да вкарат опция за регистрация. По желание разбира се, без това да нарушава правото на анонимност.

 
  ...
преди: 15 години, 24 дни
hash: c4f8c36de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   До №29
И аз съм се замисляла за подобна опция... Но малко или много ще се наруши анонимността на сайта. Някой хора ще бъдат анонимни, други не - това по някакъв начи ще наруши и равновесието.

Стигнах до извода, че ще е най - добре сайта да остане анонимен за всички. Е, който и КОГАТО иска нека поставя някакви инициали под коментара си, но и нека бъде готов да поеме всичките безпочвени обиди, които безспорно ще се отравят към него/нея. :))
(За мазохистите това няма да е проблем)
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 24 дни
hash: 0ec1d3901e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   SFA
Не е задължително да се наруши анонимноста. Който иска влиза с регистрация (там като потребител могат да се измислят хиляди щуротии), който иска - без, пише само Анонимен и това е. Ао го направят - направят, ако не - здраве.
Слагам и аз подписа.

Ale

 
  ...
преди: 15 години, 24 дни
hash: c4f8c36de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   От SFA до Ale
Допада ми, така да е... и аз ще се придържам към моя.

Ии... нека оставим темата да се развива, стига сме спамили с нашите идей :))

 
  ...
преди: 15 години, 24 дни
hash: 78e9ea3f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Правото на избор всъщност е ограничено право на избор. Имаш двайсетина варианта за избор, които са все в подкрепа на съществуващата система. Няма опция "против всички кандидати", няма за друга система на управление. Логично е, че щом не гласуваш, значи не ти харесва никой и това да се отчита по някакъв начин, а не нагло да си присвояват гласа ти. Всичко е фарс.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 20 дни
hash: 581f777a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   БЮЛЕТИНА №5!!! Aтака!

 
  ...
преди: 15 години, 18 дни
hash: 2f3ebc76f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   САМО АТАКА !!!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker