Портал към друг свят у дома - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Портал към друг свят у дома
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2433 пъти
Виждам, че тук има доста хора, запознати с езотериката, окултизма, и може би по-наясно от мен с душите, преражданията и живота след смъртта. Аз също се интересувам от това. От 2-3 години съм изчел доста книги, материали и съм запознат с много различни мнения по темата. Реших да пиша тук, защото ми се случи нещо и не смея да го споделя с никой познат. Може би ще разберете защо. Въпроса ми е: "Възможно ли е? ".
И така:
Когато се случи това не съм се замислял за живота след смъртта даже за миг. Винаги съм вярвал, че смъртта е края. Преместих да живея с е приятелката ми в друг град. В апартамента, където живеехме започнаха да се случват странни неща. Това стана на втората година от преместването ни. Идвали са различни наши приятели, които потвърждават нашите преживявания, когато сме били сами там. Сенки, стъпки, гласове, кошмарите на приятелката ми, моите кошмари. Според мен там имаше портал за друг свят. Аз бях подтикнат да се самоубия и едва не успях. Не съм сигурен, че това не беше само моя вина. Така живяхме там 4 години.
Наскоро осъществих връзка с починал роднина на телепатично ниво. Не ми е за пръв път, но всички други са били на донякъде физическо ниво. Страх ме е само да не са ме заблудили и да съм общувал с нечист дух. Моля ви да подходите към това без излишна ирония. Вярвате ли, че това наистина се е случило, защото за мен беше като сън? Възможно ли е да съм луд? Възможно ли е и двамата да сме луди и заедно с нас и другите, които са се докоснали до нашия зловещ апартамент, който дори веднъж не нарекохме свои дом, защото не беше?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1241a50c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това не трябва ли да е в ИЗМИЛСЕНИ истории????

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 561184446f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Занимавала съм се с тази страна на живота от както се помня, по простата причина, че от самия момент на раждането ми всеки и всичко вещаят, че аз съм като мост между световете. От дете сънувам само осъзнати сънища, сънна парализа съм имала веднъж, но то не е сигурно, че е била такава, понеже аз очи нито съм затваряла нито съм отваряла. Усещам енергията като детектор. Както и да е.

Няма човек около мен, които не се е убедил, че тези неща ме следват . Знам адски много и го знам от дете. Преди да прочета всичките материали, които съм чела, знаех написаното вътре. Да го наречем 6-то чувство. Преди да си изкажа мнението искам да знаеш, че аз се занимавам предимно с подсъзнанието и точката на съзнанието. Променяне на реалностите, филма " Тайната" , 6-то чувство, насочване на енергия. С духове не си играя и те съветвам и ти да не го правиш! Ужасно е грешно, приятел. На сън ми се се явявали какви ли не неща и всяко едно от тях ми е казвало, че първо се достига едно определено ниво на съзнанието и се овладява и чак тогава се намесваш в други светове. Не си играй с духове и не се меси в свят, който не е твой. Не си луд, всяка душа има енергия, а духовете са души без тяло. Тялото е един вид граница, по-точно мозъка и съзнанието са границата, която спират душата да използва пълната си енергия. А ти с енергия не може да си играеш. Не се знае какво ще си повикаш у вас. Вземи светена вода, напръскай си къщата, прокади с тамян и ако чуеш шум вложи енергията си в това, да "изтласка" чуждата намеса. Веднъж цяла вечер чувах шумове изправих се, отидох до вратата и чисто на глас си казах, че искам тишина, ако е възможно. И всичко си спря, бях спокойна. Когато човек е спокоен, енергията му не изнервя нито духовете, нито другите хора.

Действително такива неща има. Един ден си стоя аз на леглото и усещам нещо такова около мен. Започнах да чувам някакви странни шумове от земята и ми стана нервно. Все едно някой ми каза да се изправя и да изляза от вкъщи. докато стана от леглото и отида в другата стая да кажа на къщата да се изнася на двора, земята започна да се клати. Земетресение, добре си беше. Бързо свърши, но самия начин по-който го усетих... без коментар. Не вярвам, че сама съм осъзнала, че ще се случи нещо подобно.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 04e2ee0a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не си луд, авторе, но правилно постъпваш споделяйки анонимно тук, не казвай на приятелите си, защото те определено ще те сметнат за такъв. Имаш високи вибрации, които ти позволяват контакти, това е дарба, не се страхувай, ако можеш я развий. Би могъл да помогнеш на много хора, давайки им утеха и увереност, особено щом можеш да разговаряш с мъртвите. Аз отдавна търся такъв човек, мисля че има 3 или 4 в България и скоро ще ходя, защото искам да говоря с починал близък. Според мен самия апартамент явно има някакви специални вибрации, или се намира на определено място... не знам...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cd9848bdf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Извикайте някой човек, който е навътре с нещата да усети тези сили във апартамента ви. Може да ви помогне или най-малкото да ви успокои, че не сте луди.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2b2d1e1b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз пък викам починалият ми съпруг, призовавам го да ме прегърне. Изминава определено време и усещам вибрация около раменете.
Отначало беше ледена, но постепенно се затопли с времето и дори сега вече е приятна. Отпускам се и спокойно заспивам. Но не винаги отговаря на молбата ми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker