Дали съм това което бях... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Дали съм това което бях...
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 1620 пъти
Пиша в този форум, не защото няма с кой да споделя, просто, защото приятелите ми са прекалено меки, за да ми кажат, че се държа като надута кучка, а самата аз вече го виждам и това не ми харесва. Ще бъда поласкана ако след това което напиша някой си изкаже мнението без да се стеснява.
Преди време хората сами идваха при мен, искаха съвети, просто ме питаха дали съм добре. Всеки с който разговарях оставаше с добро впечатление. А сега се държа супер глупаво и самовлюбено, имам чувството, че се превръщам в грандоманка. Всеки непознат който се опита да разговаря с мен отблъсквам с думите си, и това го осъзнавам чак след като, започне да ме гледа криво. На скоро някой ме беше попитал къде живея, а аз отговорих "защо искаш да ми дойдеш на гости ли" и това сякаш на базик той го прие прекалено навътре. Имам чувството, че вече съм изградила стени около себе си и само най - упоритите ги събарят, а всички останали отблъсквам. Винаги опитвам да наложа мнението си, а когато това не стане доста често се ядосвам. Просто съм на моменти.
Само преди 2години поздравявах дори и непознатите по улиците, късметът ми сякаш ме беше обладал и всичко се случваше като по вода. Държанието ми към останалите винаги ги впечатляваше. Иска ми се да стана човека който бях преди, но може би когато си обграден от вълци ти самия се превръщаш в такъв. Приятелите свързват държанието ми с това, че съм зодия лъв и не обичам много много да ми казват какво да правя и как да го правя. Но според мен не е само зодията, нещо в мен се променя но не знам на къде, от както спрях да пуша се обърнах на 360градуса. Превръщам се в това, в което никога не съм искала да се превърна - жена грандоманка, опитващата се да подчини мъжете, понякога злобна и истерична, и просто усещам как малко по малко започвам да се затварям в себе си, без да го искам и не допускам външни хора в живота си. Искам да сваля гарда, но не се получава....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: ffcbaad6e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Отиди на психолог, няма какво друго да ти кажа.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d927cbeb1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Живях известно време с една приятелка,също зодия лъв. И честно казано също се държешеше така,както е написано в тази история.Тя беше ревнива, властна и мн.обичаше да командва.Но с мен не и се получаваше....интересното е,че разбрах, че всъщност е мн.чуствителна и просто има нужда от обич.(тогава тъкмо бях тръгнала с приятеля ми). Мила авторке, мн.ми напомняш за моята приятелка и искам да те посъветвам просто бъди себе си, за да има повече добри хора около теб!Да не ти пука кой какво си е помислил за теб, важно е когато ти си доволна от постъпките си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker