Вагинални гъбички? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Вагинални гъбички?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2310 пъти
Здравейте! Днес мойта приятелка каза че и са появили гъбички по срамните устри с една дума Вагинални гъбички който са често срещани при жените. А в почето случай мажът е носител и на него му няма нищо.

---------------------------------------------------------------------
Така следния ми въпрос е. Искаме и двамата да запазим това в тайна и да се лекуваме някак, ако може сами за сега? Да не се разчува из лекари или роднини само двамата?

Прочетох доста из интернет за тази инфекция.

Най-доброто лечение което намерих е http://bialotechenie. net/formi-na-vaginalna-gabichna-infekciya/. също така и хапчета микомакс?

Някой случайно да е боледувал от тази инфекция искам мнение по въпроса какво да правим за сега и да остане скрито за всички?
А за мъжете какво е лечението лекарства, кремове гелове или? Моля някой мъж или жена по напреднала да каже аз с какво да се лекувам? за да не разпространявам тези гъбички? Извинете за неграмотното писане! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: bd78668e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, няма нищо срамно в болестите, разбери го това най-после, преди да рискувате да превърните болестта в хронична И ЗА ДВАМАТА.
Трябва и двамата да се лекувате, за да не се заразявате един друг. Не правете секс временно, ако съвсем не издържате - с кондом, но и това не е гаранция.
Изперете спалното бельо, всякакво бельо, кърпи при 90 градуса със специален антибактериален препарат. Изчистете хубаво банята и тоалетната с хлор.
Щом ти нямаш прояви, нека приятелката ти отиде на гинеколог. Ще ? изпишат медикаменти и за теб. Няма, какво да се разчувало - лекарите са ДЛЪЖНИ по закон да пазят тайната на пациентите си(грози ги дори затвор), те са положили хипократова клетва. Да не говорим, че гъбичките са широко срещани сред всички възрасти, хора изобщо и не е някаква венерическа болест. Лекувайте се навреме, защото ще съжалявате.
И все пак ви препоръчвам да ползвате кондоми и след излекуването, както и отделни кърпи. С приятеля ми сме нямкали такива проблеми, винаги сме ползвали кондоми.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0c9d5db8d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Я, не се занимавайте с глупости, ами приятелката ти да отива на гинеколог. Изобщо не е сигурно това, което тя си мисли, че са гъбички дали не нещо друго. Гъбичките не се виждат с просто око и не растат като гъбите в гората. Обикновено при гъбична инфекция има влагалищно течение, сърбеж, зачервяване. Но само микробиологично изследване може да покаже от какво е причинена инфекцията. Самолекуването при гинекологични проблеми, само може да усложни картинката. Гинеколог е лечението.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b09fdfc796
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Непременно отидете на лекар, повечето полово предавани нфекции имат сходни симптоми. Без изследване и преглед дори и специалист не може да каже каква точно е инфекцията. Никога не се доверявайте на приятели, че са били болни от същото да пиете подобни лекарства. Ако пиете медикаменти които не са предназначени за тази инфекция може да тя да стане хронична а понякога и резистентна на лечение. Освен това лечението в повечето случаи е индивидуално в зависимост от развитието на инфекцията и др. фактори. Ако все пак е гъбична имфекция лечение се изписва индивидуално, имайте в предвид, че гъбичките са мн упорити и понякога изискват много време за лечение, смяна на медикаменти и контролни прегледи. Ако приятелката ти отиде на лекар ще предпишат лечение и за теб. Лечението трябва да се изкара до край, а не до като изчезнат симптомите. Докато не сте сигурни, че сте се излекували е задължително да правите секс само с презерватив, и имайте предвид, че тези инфекции се предават и чрез орален секс(свирка). При всички случчаи отидете на лекар, няма нищо срамно и ненормално. Почети на всеки човек се е налагало да търси такава помощ. Ако сте от малък град и се притеснявате да не се разчуе, отидете на лекар в др град. Ако се притеснявате за пари и заплащане има центрове по сексуално здраве където всичко е безплатно. Не си прецаквайте живота, хроничните инфекции са най-неприятното нещо което може да си причините понякога остават за цял живот.

Успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker