Моля ви, просто прочетете, Момче на 20, отчаяно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Моля ви, просто прочетете, Момче на 20, отчаяно
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2540 пъти
Моля ви, просто прочетете, знам, че е егоистично, но просто имам нужда от Хора

Здравейте, реших да пиша, защото просто отново искам някой да ме изслуша, а усещам че Мама, Тати и кака вече се чувстват натоварени от разговорите с мен, независимо че ме изслушват. Личи им по лицата.
Аз съм момче, току що навърших 20. Ето я накратко моята история, за да стигна после до проблема.

Завърших Немска езикова гимназия, бях отличника на випуска, №1, с най-висока диплома накрая от всички. Имам сертификат по немски, с най-висок резултат от всички, езикът го говоря считам добре, откакто съм навън. Преди година, когато трябваше да мисля – следване какво, къде – реших Медицина, в Германия. Там съм от октомври 2012. Но явно това не беше осъзнато решение, в последно време си мисля, че реших Герм само и само да не зубря теми по био и Хим за Б-я. Не знам дали е така.
В училище нашите рано ми втълпиха идеята, че „Ако не учиш – слаба диплома – ставаш сервитьор или продавач – и после да не дойдеш да ми се оплакваш, ама да бях учел”.. Та 8-10 клас, воден от това, Четене нонстоп, всичко от учебниците не само знаех, но и разбирах реално. Но но но, от началото на 11 клас, докрая – установих, че това не ми е ценно. Ок, имам 6 отгоре додолу, но Нямах никакви контакти, които да ми носят радост – да, приятели имах 5-6, познати мнооого (бях капитан на отбора по баскет, участвах във всички музикални занятия, впоследствие станах знаменосец, заради успеха ми всеки ме знаеше), но някак дори сред тези приятели се чувствах чужд. Чудех се за какво да говоря, някак не им влизах във вълната. Купони и излизания от вкъщи – почти нямаше. А от 11 клас взех все по силно да изпитвам нужда да имам приятелка. И това постави началото на проблема – ПРИЯТЕЛКАТА. Защото гледах около мен – хората се събират, разделят, имат спомени, пък аз – красивия отличник на гимназията – сам, самотен, с учебника в ръка. Знаете ли колко пъти съм проклинал съдбата (а тя нищо не ми е виновна), защо не съм Тъп галош като повечто момчета и да отида най-животински и просто – Аре, ма, идвай тука, ша бъдем двойка... после – Аре, ма давай ся ши са е**м... но не искам така да стане. Искам нежност, споделеност, човека да е спокоен с мен.
Както и да е, завърших, купоните покрай това – веселях се, да, но тая нужда от приятелка просто ме мъчеше. Кандидатствах, приеха ме в Герм, беше средата на лятото. Цяло лято един от приятелите ми предложи и ходих да играя Баскет. В повечето дни не ми носеше удоволствие, НО НО НО така се стигна до деня, мн добре го помня, в който едно от момичетата там ме хареса. Аз нея също. Известно време я изпращах до спирката, за да се стигне до разговор – Какво правим. Оставаше ми 1 месец до заминаването ми и аз и казах – по добре не, но още на следващия ден като се видяхме решихме заедно да пробваме. Мина седмица, докато Тя ме целуна – аз го исках още от самото ни запознанство, но Страх, Незнание Как, Срам. Както и да е, тоя месец се чувствах мн неловко във всяка крачка, защото ми е първа връзка а и все страх да не сгреша, НО ни беше приятно, целувки все повече и т. н. Това беше човека който си представях че искам. Правихме много разнообразни неща, беше като сбъдната мечта за мен. В течение на времето се стигна просто естествено – бяхме легнали навън и се повдигна въпроса за секс – и тук трябва да отбележа, че тя е права – правила го е с предишните си гаджета, но ми каза, че не иска сега с мен, щото аз заминавам – и реално след седмица заминах. Последните 2-3 дни – стоим си, снимаме се, и двамата усещаме, че ни е кофти.
Както и да е, заминах, в началото чатове – супер, но към края на ноември и до коледа нещата ставаха все по зле. При мене казвам ви – Следването не върви, нищо не съм прочел Буквално и до днес, мисля само за нея, Защото както казах – От 11 клас Ценно ми е да имам приятелка, човек, който да не е кифла, а такъв, че да ни е приятно да сме заедно, гушкане, нежност – не искам животински просто секс, е**не, не, трябва да е нежна, спокойна любов. Но много повече искам просто Приятно споделено време заедно, гушнати и затворили очи, с усмивка, както беше преди заминаването ми. По коледа се върнах, бях суупер объркан, чудех се какво да правя със следването – не мога да чета, тя Страшно много ме чакаше, но веднага усети че с мен нещата не са надобре, Не се разделихме, не правихме любов, просто стояхме заедно, и мисля последните дни ни харесваше и на двамата. Цял януари бях в Герм, нищо не прочетох, все повече изпадах в черни мисли, избягвах всички, в това число нашите и нея в скайп. Всеки ден премислях + и - да спра с Герм. или не
Добре, в момента съм в Б-я, имам луфт в програмата. Върнах се донякъде и затова, че в един чат тя ми каза, че мн и се прави любов и не знае до кога ще издържи – веднага си представих сцената, как тя хваща първия там и така. Върнах се и за да се успокоя вкъщи, и нейсе да реша Герм или Бг. Но нещата бяха зле. Роднините ми казват „да прекъснеш следване заради приятелка жалко е, щото може да те напусне след месец. И ти тогава кво? ” Така е, знам. От всякъде чувам само кофти мнения за Б-я, за следването, за специялизации, за живота, за манталитета – и съответно мнения колко е по добре в Герм. Мненията на всички учителки, роднини и познати са „ти имаш невероятен потенциал, ще се справиш където и да си”. Нашите ми казаха „Да, всеки е имал първа любов, минава, заминава и ще дойде следващата”. И всичко това е вярно.
В тоя калабалък от мисли – просто се разделих с нея, просто нервите ми до такава степен бяха опънати, че без да осъзнавам какво става и казах край. Дори не знам тя какво мисли за мен. И СЕГА СЪМ страшно ЗЛЕ от това че избързах. Трябваше да си дам време, знаете ли – постоянно проверявам дали е публикувала нещо в Фейсбук...
И ето какво предстои – имам седмица да реша Герм или Бг, и в двата случая ми предстои Страшно зубрене – Герм=изпити Бг=кандидатстуденство. В момента съм прекъснал връзката, но някак живея с мисълта че тя може да се възстанови едва ли не утре. Всъщност Това което Искам е приятелка, Нежност, прегръдка, държане на ръце – естествено че има и желание за секс, на 20 съм, но както казах, той не е важен изобщо, а и не искам да е просто чукане – Затова и няма да отида на проститутки. Но най вече – просто да стоим прегърнати, усмихнати и да няма мисли за нищо.
И в момента съм отново в това, което мразя от 11 клас – Много нещо за зубрене, без приятелка. Не ми се връща в Герм, макар че там ме приеха добре, 5-6-ма ме поздравяват дори. Но как да остана в Б-я – Нали, и вие мислите така – Само глупак би се върнал, има си всичко в Герм, тяхните го осигуряват, от него се иска само да учи. Е да, ама аз имам нужда от приятелка, и дори да не знам дали това момиче е за мен, искам да прекарвам времето с нея. Просто 1 месец бе твърде кратко за да разберем Наистина ли се харесваме. Иначе, тя е 11 клас, не говори чужди езици, ще следва нещо с Математика най-вероятно.
Тати вика – ще дойде следващата, сигурно, не знам, НО Дотогава? Мен сега това ми е проблема, затова и не мога да чета, защото чувствам липсата на приятелка (щото нали с момичето бяхме двойка до скоро, ама аз в герм, тя в Бг)
И ето, времето ме притиска, трябва да реша Герм или Бг, Не я знам тя дали ще се върне при мен, дори и да избера Бг. Просто вече си представям какво следва 1) избирам Б-я, тя не се връща при мен или се връща и евентуално се разделяме 2) отивам в герм и нищо не върви, следователно спирам и се връщам. Но то отсега нататък времето е малко за кандидатстудентство в Бг, пък камо ли ако е вариант 2) т. е. сегашната и следващата – пропилени години, а аз отново ще съм Сам, Самотен, вкъщи пред телевизора и ще трябва да зубря, а и да бачкам, щото едва ли тати ще ми плаща.
А ме мъчи, че знам за 2-ма, които я харесват сега. И кво, ако утре стане двойка с някой от тях? Къде в Б-я ще намеря чисто момиче, некифла, с общо хоби – баскет, нежно създание, макар че нали има и някои нейни реакции, които ме дразнят, ама това знам е нормално – няма идеални хора. А искам да е българка.
А ме мъчи, че има мнооого по тежки съдби от моята, пък аз Не мога да взема решение, търся спасение...
А откакто скъсахме, непрестанно мисля за нея, но не знам – Редно ли е да и пиша??? да поискам да се видим??? Не искам да стана зависим от нея, един вид тя да ме върти на пръста си, щото нали това се предполага, ако аз поискам срещата.
Нашите вдигнаха ръце – доскоро говореха Герм и нищо друго, сега казват Герм е мн по добре според нас, но ти си реши. И стои императива Реши Реши Реши... а времето притиска.
И аз седя в момента, усещам пълна празнота, нежелание за нищо, с мноого зор ям филийка или банан, не знам Герм или Бг, не знам Да и пиша ли, знам че Избързах като казах край и Съжалявам страшно много. Не ми се живее (което е различно от искам да се самоубия – първо че нямам смелост, а и 2-ро – не мога да го причиня на нашите).
А противоречието - "Живей днес както усещаш че е най добре" и "Днес градим бъдещето си" ме изпива.
Да и пиша ли??? Извинявам се, ако съм ви натоварил, Извинявам се – сигурно изпускам неща и картината не е пълна. Просто искам контакт с хора в момента, а нашите както казах им е трудно сега да ме слушат, щото аз съм им детето, то е зле и това ги мъчи – имам готини, либарални родители, които създадоха атмосфера на споделяне и взаимоподпомагане.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: f4a2a51873
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си млад и всичко сега ти се струва много по- сериозно, по-важно отколкото всъщност е. Родителите ти са прави-не изпускай шанса си, все пак това е Германия, но ако наистина смяташ, че там ще ти е по- трудно отколкото тук- върни се- няма да си първия, няма да си и последния.
Да, гадно е, щом ти е първата любов, обаче ти вече осъзнаваш, че шанса да се върне при теб и да имате здрава и продължителна връзка е нищожен, затова добре си помисли и не се оставяй на сегашното ти състояние да ти влияе- мисли с главата си.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 451ff0fd0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   защо не разкажеш историята си накратко. Аз наприемр не го прочетох цялото.... И единственото което разбрах е че си имал най-висока диплома по немски от всички... :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5538bd1aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пич, няма какво да те лъжа- четох ти историята между редовете и ще направя едно необичайно за мен изказване - Стягай се, махай се в Германия и учи! Да, знам, че не съм ти майка, сестра, настойник ама помисли малко трезво. Хубаво, срещнал си момиче. Имаш чувства. И какво от това? Ай за*би всичко там, захвърли всичко, което си постигнал и се върни тук, дето всеки втори студент иска да е на твоето място? ! Усещаш ли колко несериозно звучи? И то заради момиче? ! На едно място ми направи впечатление едно твое терзание - дали ще намериш друго свястно момиче, ако се разделите с нея. Еми няма какво да те лъжа- доби, умни, удивителни момичета има под път и над път. Не знам как са в Германия ( мисля и там, че има), но тук в Бг има също. Това да ти е най-малката грижа. По-голямата ти грижа в момента е да.... пораснеш!
Нека ти кажа нещо от моя личен опит, за да не бъда голословна. Бях 8 клас. Влюбих се. Мислех, че той е единственият, уникалният, кроях планове, имах куп мечти, бяхме заедно, бяхме ужасно щастливи. Бях направила план да ида да живеем поне в един град. И точно когато нещата ми се наредиха и ме приеха... Аз се отказах. Все едно нещо в мен ми каза " Правиш грешка". И наистина беше така. Той междувременно си легна с моя близка приятелка. И не само с нея.
Пораснах. Почнах да мисля като голям човек, моля те мисли и ти като такъв. Може коментарът ми да е малко странен за теб, но се надявам да се замислиш сериозно за това какво искаш от живота си и какво правиш за това... Успех и по-сериозно, ти си мъж все пак ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0b8545b027
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здраве,
прочетох всичко, момче съм и съ твой набор.

Ето няколко варианта:

1 - говориш с нея и й казваш, че сикаш да се съберете отново, да водите връзка от разстояние и ще си идваш възможно най-често - все пак това са 3-4 години и то не пълни - лятото си тук....

2 - зарязваш Германия, ако имаш потенциал то ще успееш и в България - дори по-лесно защото в германия имаш по-голяма конкуренция. Събери се с момичето и запиши следващата година в хубав университет.

3 - вариант - оставаш в Германия - нещастен и се мъчи да си намериш приятелка в германия.

ако питаш аз какво бих избрал? или първи или втори вариант - но по-скоро втори защото ако имам желание може да успея в България, както и това момиче отново да е мое.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 968e52f4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До автора

Защо не разговаряш за всичките си проблеми с твоето момиче? Сподели с нея - какво те мъчи и ако има бъдеще връзката ви (вие двамата ще го решите това) - ще продължи - независимо в България или Германия. Ако всичко се разпадне - значи е било обречено. Човек, който иска да е с теб няма да те изостави дори и да не сполучиш в образованието си. Истинската обич е готова на всякакви жертви(това важи както за жената, така и за мъжа). Така че, компромисите може да си ги решите помежду си. Бог да ви помага.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3144613302
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора - Здравейте, ще допълня - Знам, че написах Само прочетете, но ако някой желае, с радост ще прочета мненията Ви, Каквито и да са.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: aca88fdd98
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В Германия имаш бъдеще, защото там държат точно на хора като теб. Много усилия си положил, за да те приемат, недей да позволяваш на колебания или носталгия да провалят всичко. Там си срещнал момичето, което си чакал, нищо не е било случайно. Моят съвет е да си завършиш следването, а после ще дойде момент за ново решение. Що се отнася до любовта, повярвай ми, в България има много добри и стойностни момичета. Но повечето от тях също учат за висока диплома, не си позволяват забавления и са самотни. Как би могъл да ги срещнеш? Тук нямам идея. Затова ще бъде добре да се разберете с твоето момиче, отново да се чувстваш вдъхновен и щастлив.
Напълно те разбирам, защото и аз съм изпадала в такава ситуация. Понякога си мисля с колко много хора се разминавам всеки ден, дали сред тях има такива, които биха ме разбрали. Или такива, които биха направили дните ми по-стойностни.
Дано при теб нещата се наредят както трябва. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d0735d2cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Вижда се че си объркан!! :)
Пиши й щом толкова държиш на нея, изяснете си взаимотношенията, дали и тя държи на теб. И защо трябва да се разделяте? ! Неможе ли да си учиш в Германия и да продължите връзката си, както преди ще се чувате по скайп/фейсбук/телефон, ти ще си ходиш по често в България за да се виждате, тя може да ти идва на гости в Германия и т. н.
Иначе ако пък толкова трябва да избираш България/Германия... съветвамте Германия...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 10c97a2d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Млад си, интелигентен и чувствителен. Нормално е да имаш нужда от момиче и любов. Седни и помисли за дилемата БГ или Герм. Къде какво губиш и какво печелиш. Тъй като си много изнервен, идеализираш и демонизираш. Само 3-4 месеца тук ще ти стигнат, да си удариш главата и да ревнеш за Германия. Пробвай там да потърсиш общества по интереси. Навсякъде има млади хора и готини момичета. А тази мацка какво учи? Не иска ли да дойде с теб? Това, че вече не издържа без секс ми звучи направо смешно. Ами ако сте сериозна двойка или семейство, и ти заминеш за дълго? Тя какво, ще тръгне да се чука с първия срещнат? Успокой се, животът е пред теб и те уверявам, че след години това ще ти е смешно. Просто си самотен в момента.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5ad779092a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей,
Предлагам и да и пишеш и да говорите на сериозно този път. Ти на си на никъде в този случай, поне изчакай дали имаш някакъв шанс с нея. Ако не, аз съм на мнение да продължиш в Германия. Искаш българка? Вземи си я с теб или се запознай с някоя там. Ако не, ще трябва да изучиш и тогава да си намериш в БГ.
Успех.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 706abc35ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Прочетох всичко защото исках да се уверя че никъде не написа че тя е красива, прекрасна, единствено общото хоби... Което означава че ти си търсиш момиче, не точно нея. Това е заложено в нас и когато намериш момичето за теб и правиш редовнно секс(доказано е че успокоява) и падне този товар че си самотен, тогава с чист мозък можеш да започнеш да градиш кариерата си чрез образованието. Съветвам те да избереш Германия, защото висшето образование в българия е събрало млади хора от кол и въже, който може да чете и някак си е успял да препише нещо на изпита вече е студент а това са 95 % от младите. БГ дипломата никой няма да ти я уважи така че за образованието-Германия. За приятелката епо-трудно. Някак си ни се втълпи че момичетата вече не стават че са несериозни. Не е вярно. Просто не търси приятелка по кръчми и дискотеки, където ходят само да се снимат с новите си къси роклички и да се ядосват бившите и да си намерят бъдещ. Не. Ще си намериш момиче което да е до теб дори в Германия, защото мисля че тая малката можеше поне да те успокои като каже стягам си задника да уча немски догодина да не сме разделени а заедно там. Пак ти казвам ти не я харесваш толкова много че да си проваляш живота. Имал си хубави спомени с нея, но дори не си я опознал за това кратко време. Може да се окаже някой миндил дето да се чудиш как да ти се махне то главата. Айде момче успех и пиши ни какво си решил

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3ac4a3ad05
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей! Малко по-голяма съ от теб(с 2 години) имах подобна ситуация.. момчето замина.... в Германия :D искам да ти кажа, че с времето ВСИЧКО минава. Няма незаменими хора.. още по-малко момиче, което познаваш от 2/3 месеца. Виждаш ми се изключително умно момче(чак се впечатлих) за това не се заблуждавай! На теб ти липсва момиче... не ТЯ. Отговори си честно сам пред себе си и ще се убедиш. Желая ти да спреш с "черните мисли", да намериш човек, който да ти помогне да излезеш от тази "дупка" и да бъдеш щастлив и свободен! Но преди всичко-трябва да го искаш! Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3144613302
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От автора
Здравейте отново! Благодаря ви искрено на всички, които прочетоха и коментираха!
Към 11 –Ами така е, не съм написал Тя е красива и т. н. Да, Тя не е Адриана Лима, но е нежна, мило създание, излъчва спокойствие, естествена е – без гримове, силни парфюми и прочие, а като се усмихне – леко засрамено, мн мило ми става. На мен ми харесва, наистина. Дали е единствената – не знам, възможно е. Виж, тук имаш право – Аз наистина не знам дали харесвам Нея или харесвам факта, че имам, т. е. имах приятелка. Но е факт, че когато я гледах в очите, просто обичам да ги следя, за нищо не мисля, сякаш не искам да се отклоня, просто следя първо засрамването и, после зачудването и защо я гледам, въпроса „Каквоо”, съвсем миловидно казан – и аз „ми нищо, просто те гледам”. Факт е, че наистина не знам дали това е така, защото ми е първа връзка или защото наистина това е момичето. Просто усещам, че нещата с нея завършиха Незавършени, Недоизказани...
Вчера тя ми писа в скайп, пита ме как съм, после писахме 20-тина мин, тя си разказа деня най общо, но на мен ми подейства супер добре – бях разстроен и се чудех да и пиша ли или не, едва по късно се появиха съветите ви да и пиша, та тя го направи и аз като че ли изключих всякакви мисли за Решения, Бъдеще и прочие, успокоих се, бях щастлив.
Днес сутринта седнах да чета за Университета, първия час вървеше, но след това сякаш се загубих, и така целия ден. Просто у мен една празнота, просто усещам че нещо не е наред, нещо не се развива наред, но не знам кое е това и съм като безпомощен. Само стои нали Реши къде и действай, пък не знам, не мога да ви опиша, но сякаш не мога да реша, а времето тече нали.
Към 5, 8 и 10 – Прави сте - да и пиша и да се изясним. Но самия факт че тя потърси контакта вчера, писа ми, че е загрижена от това което става с мен, каза ми че съм „истинска душичка” и ми прати мече, та на мен това ми говори, че тя ме харесва. Без да съм я питал, предполагам ще ми отговори Да – Харесвам те, но аз имам нужда от човек, който да е тук. Предполагам, че така мисли. Така че пак ще ме пита – те какво реши Бг или Герм, макар и сигурно не толкова директно
Иначе, тя е Математическа гимназия, доколкото разбрах езиците не са и силна страна. Т. е. да ме последва в чужбина мисля е невъзможно.
Знаете ли, личи си, че аз нали съм объркан и не съм напълно наясно какво да правя. Та и преди, както и днес си мисля, май е по Редно да не и пиша въобще, за да не и повлияя някак зле. Не знам, и в същото време имам силно желание просто да ми разкаже деня си както правеше винаги. Как мислите?
Иначе съм правил списъци и -, и да нормално, повече има в Герм, чисто рационално – образование, условия, възможности. Но емоционалното в момента е в Бг – роднини, Тя, а и нашенското си – Да, имаме мн лоши страни, но и толкова Хубави, на които обаче не обръщаме мн внимание.
И последно, много от вас казаха, че съм Самотен. И да, мисля е така. От много време търсех приятелка, тя Дойде, всичко супер, и тъкмо като взех наистина да се чувствам напълно наред с нея (т. е. преодолях неловкостта, че ми е за първи път) и трябваше да замина. А сега я няма връзката, нали прекъснахме. И се чувствам малко жалък, понеже имам всичко(осигурено следване в Герм, добро отношение там, отзивчиви родители), но някак това, че съм самотен е като Камъкът в колелата, като Липса на храна, Както 11 каза – товар, че съм самотен. И нищо не мога да правя или да реша. Като че ли е така – получих нещо което твърде дълго чаках и мечтаех, Но твърде за кратко, А сега, знаейки че е хубаво, копнея за него и сякаш нищо друго няма значение... А реално знам, Разумът казва – връзките идват и си отиват, но Образованието е веднъж завинаги... А това – ще си намериш друга приятелка, Знам, че сигурно е така, НО Дотогава? Нали живея днес? Днес е актуален проблемът, днес имам нужда от нежност и спокойствието, че имам някого(различен от роднините), че не съм сам...
Радвам се, че общуваме :) Ще се радвам, ако изкажете отново мнение, каквото и да е :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0a0c61c05d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Хей! Признавам, че не прочетох до край историята ти. Разбрах за какво става дума и сега ще ти разкажа моята история, надявам се да успея да ти помогна. С приятелят ми сме от 3 години заедно. Преди да се съберем бяхме дълги години в една компания, просто познати за купони, бирички и т. н. без нищо странично. Него го приеха да учи в чужбина и замина. Аз още се лутах и се чудех какво да правя и записах в България. През първата му година там, ние започнахме активно да комуникираме по скайп. Сякаш не се бяхме познавали дотогава. Толкова много научавахме един за друг, все неща, които никой от нас не е подозирал за другия. Разговорите се увеличаваха като достигаха почти денонощия. Като един ден се събудих... и бях влюбена... Лудо! Усещах, че и той има чувства, изчаках директно да си ги признае, както и стана. По това време имах около 2-3 ухажора. Обърках се много. Перфектният мъж, който дълги години е бил под носа ми, а аз не съм го забелязвала е на 3000 км от мен. Отначало отказах да сме заедно, все пак връзка от разстояние, чувала бях много истории на различни хора с подобни провалени връзки и не исках това за себе си. Той се върна септември, естествено, че се разбрахме да се видим. И явно това беше минимално необходимото, за да се разпали страстта помежду ни. Решихме да пробваме, отначало нещата бяха тъмни, неясни - какво ще правим? как ще го направим? Все пак аз уча висше и съм доста добра в специалността си, амбиции, а той учи в чужбина. Не исках да правя компромис, той беше по-склонен макар че с неговата специалност в България няма да намери удовлетворение. След като замина октомври се върна декември, аз го чаках разбира се. Денонощно говорихме по скайп, камери и т. н. Предложи ми февруари след като си взема сесията да отида за 2-3 седмици при него - така и стана. Оттук се започна едно непрестанно пътуване. Пестене на пари, той работеше учеше, аз си напрягах още повече мозъка, за да вземам по 2 стипендии, родителите и на двама ни почнаха много да помагат, защото виждаха, че това не е никак временно увлечение. Той се връщаше, заминаваше, а аз след 3-4 седмици отивах към него. А лятото сме постоянно заедно, неразделни. И така до ден днешен. В петък летя към него - отново! И планът е след няколко месеца като завърша висшето си тук да замина при него, да заживеем заедно. Оттам ще направя и аз една специализация, за да се чувствам пълноценна и там :)... Та така.. това е моята история. Искам да ти кажа да правиш това, което чувстваш за правилно дали България или Германия, ще срещнеш момичето :) просто имай търпение. Няма невъзможни неща!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 484ab52aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Недей да се връщаш тук. В БГ няма нещо за теб. Съжалявам искрено за приятелката ти. Но, според мен родителите ти са прави. Любовта идва и си отива миличък-на 20 години си??? Ще имаш още много любови. Щом така се е случило може би е за добро.
Ели.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 10c97a2d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   от 9 - Мисля, че си прекрасно момче. Дори ме е яд, че такива млади хора като теб напускат БГ... Но наистина, сега е моментът да помислиш за бъдещето си. Ти имаш една много важна цел, най-важната в момента-да се учиш. Това иска и жертви, но не чак толкова големи. Успокой се, усмихни се и тогава хубавите неща ще дойдат при теб. Само следвай вярната посока. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker