Жена рак-мъж козирог? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Жена рак-мъж козирог?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 13974 пъти
Какво мислите за тази комбинация? , казват че противоположностите се привличат, така ли е? , между нас има привличане, но сякаш едновремено с това и отблъскване.. и все пак няма друг, който така да ми е интересен, както той. Кажете имате ли опит с такава връзка и какво се случи? , любопитно ми е, знам че зодиите не са от много голямо значение, но все пак.. и моля без обидни коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 32db17bdf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво да ти кажа зависи козирога в коя декада, Декеврииските козирози по добри по мекошави, но що ке отнася за рака същото може да се каже че е добра зодии.
Не знам какво виждаш различия, като и двете зодии имат страшно голяма амбиция.
Гонят периоритети те си в живота, аз не намирам различия между двете зодии. Също и двете зодии са големи инати. Може би т„ук да имат различия.
Първо искам да ти кажа че мъжът козирог е много силно превързан към своята половинка обича да те глези изненади ти прави сигурно. Обича романтиката и прочие. И ти не падаш по долу така че мога да ти кажа едно успех, здраве и да се обичате.
Аз също съм козирог моята преиятелка рак а пък друг много добър приятел козирог. Не намирам различия кой знае какви между двете зодии.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a6ff2c87e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Благодаря ти за отговора, а ти като един мъж козирог, как показваш чувствата си към една жена, питам те защото при нас е все още начален стадий, не сме гаджета, а и друго-ако наистина държите на една жена правите ли всичко, за да я спечелите? Ние бяхме на ръба дори да се разделим, но нещо сякаш все ни връща един към друг. Много е странно наистина и не знам какво е това, но определено той хем се страхува, хем има интерес към мен и не може да ме остави.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 32db17bdf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   от 1. Не аз съм жена козирог а приятелка имам много добра е рак а приятел имам козирог.
Твоят приятел също е много сексуален а ти трябва да си много сексуална. По принцип лъв скорпион козирог рак това са едни от сексулните зодии. Мъжът ми е лъв имала съм гадже скорпион....
Знаеш ли дай му свобода овече можеби се чуства задушен пускай го повече време с риятели да излиза по мъжки..
Съгласявай се повече с него да почуства свобода малко и когато се почуства свободен дръж му ездите и го вка рай в твоята приказка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4dbe87d77e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Всъщност не ме интересува вече, с мъж козирог повече не искам да се разправям, толкова опърничави и инатливи, арогантни и заядливи същества не съм срещала досега, по-добре че навреме го осъзнах. Все на тяхното да става, е да ама не! , дотук бях!!! Дано не ми се обидят някои козирози, но наистина дълбоко се разочаровах и стигнах сама до извода, че рак-козирог са обречени на провал, поне в повечето случаи. Ако някой мисли, че има с какво да опровергае мнението ми да действа, това е от мен авторката, дано поне вие сте щастливи, защото за съжаление аз не съм. ):

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7e48ddf4f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   А защо ти е да се разправяш с него? Нали идеята е да се опознаете каквито сте.

Мъжете козирози сме опърничаваи. Обаче не бива да робуваш на зодиакалното мислене. Защото всеки козирог е различен. Различни хора, различни нрави. За да влезеш под кожата на мъж козирог трябва да го опознаеш, да научиш кои са неговите слабости. Защото козирога прикрива слабостите си и се стреми да изпъква само със силните си страни. Целта му никога не е да те дразни, а да се защити.

Прочети това:
"Любопитно е че отношенията между жената и мъжа са се изопачили. Сега жената се опитва да промени мъжа, на место да го приеме какъв е. В последствие много мъже се подразват на това насилствено желания на жената да ги промени и естествено отрегират крайно. Увереявам те едно сигурно нещо, той не е искал да те промени с грубо държание, за него е било вид на протест срещу нещото с което си го провокирала. Всичко това ни най-малко не значи че няма чувства. "



Не се опитвай да го променяш, го приеми какъвто е. Промяна така или иначе става но постепенно и с време.

Това което не знаеш е какъв живот той води и как се чувства. До момента познаваш само външния слой на живота му, вида му, и тнк. А както разбираш не е правилно да съдиш за него само от външни възприятия. Козирозите сме безкрайно чувствителни и осезателни. Имаме доста дълбочинен свят които разкриваме на човека който няма да ни съди, ще има желание да ни разбере и ще се държи мило с нас. Опитай с благо държание и той ще ти откликне. Разбирай, трудно е на козирога да се довери, но доверили ти се ще ти даде всичко от себе си.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: eb03fd5df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За съжаление, вече всичко свърши. Той ме''опозна'', така както сметна за добре и не се опита да проникне в същността ми, само ме нараняваше, липсва ми безумно, но се и страхувам, че ако му дам пак шанс, ще ме нарани още повече и така Ще се опитам да се изправя и да забравя, и ако е писано може някой ден и да се случи чудото да се видим, което дълбоко ме съмнява, но няма значение, каквото ще това да става, не желая вече да съм жалката отрепка и боклука, който само го обърква и му пречи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bf0eac6fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз съм жена рак и съм имала връзка с мъж козирог, и те съветвам с чиста съвест да бягаш колкото се може по-надалеч от тази отвратителна зодия козирог. Те са гадняри по природа, скучни, пресметливи, груби и мислят само за секс. Не гледат на жената като на човешко същество, а като измет която могат да имат по всяко време, и като се усетиш и искаш да се отървеш от тях стават коварни и безмилостни.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cde6a8df4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ами аз съм жена козирог, а приятелят ми е рак. 3 години сме заедно, колкото сме различни, толкова сме и еднакви. Допълваме се, но невероятна страст, романтика, емоция, привързаност. Въобще в хармония сме :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f983a5c9dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Малеее номер 8, ужас, искрено ти съчувствам, всъщност, ние се разделихме вече, тоест аз не можах да го изтрая, но защо така ми липсва мамка му, искам пак да се върна, но съм се хванала на инат и ще го мъча. Виж според мен има и от зодия, но и от самият човек си зависи, той е колкото готин, толкова и ужасен, но привличането... с друг не го бях усещала, невероятно е наистина, може би комбинацията рак-козирог става повече за секс, отколкото за разбирателство, защото много се карахме, но и моментите на нежност са били невероятно сладки.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 527dd40d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз съм Рак и имах 15 годишна връзка с Козирог, чудесни са! Никога не сме се скарали. Разделиха ни ангажиментите по болните ни родитили и от негова страна и от моя. Без да се гледаме знаехме кой какво иска и на момента го подава.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: bc3b31e59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Радвам се 11, че сте се разбирали с вашият козирог, жалко е че сте се разделили, съчувствам ви най-искрено. С моето момче, не се познаваме всъщност реално, само в нета и за съжаление така и не се срещнахме.. много ми е тежко, но.. не знам защо, в началото всичко беше ок, а след туй едва ли не се намразихме.. и въпреки, че вече не си пишем.. ми липсва ужасно много.. странно е.. но факт:( но понякога, така е по-добре..

Авторката

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 783300f546
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   За мъже Козирог нищо не мога да кажа, но жените раци са отвратителни - лицемерни, завистливи, злобни или поне аз само такива познавам. Интересното е, че всички ги мислят за много милички, а далеч не е така.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 23651f2b7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

15.   "Интересното е, че всички ги мислят за много милички, а далеч не е така. " - Точно така 14.
Също така са много контролиращи и манипулативни. И ако не им се угоди стават едни такива сърдити - като разглезени лапенца се държат.

Добре, че вече имам повече възможност да си подбирам средата.

ПП: Козирожка съм с луна и асцендент във Водолей.

 
  ...
преди: 8 години, 28 дни
hash: 48a01b51e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Първо да кажа, че през живота си съм преживяла какви ли не трагедии и определено вече имах натрупан житейски опит, когато се запознах с Козирога, беше ми работодател, та определено го опознах много добре.
И в работата, и в любовта избягват фронталната атака, ако човек отиде да говори открито, директно и честно с него, Козирогът няма да се държи човешки. Понеже той самият все търси изгодата е прекалено мнителен и ако реши, че някъде из служебните етажи има бръмбар, горкият човечец просто получава заповед за уволнение от асистентката на Козирога, който няма мъжки да излезе срещу нарочения и когато последният дойде за обяснение Козирога просто го няма. Ако в работат си не извършва залоупотреби, то е само от страх, а не защото притежава висок морал. Работохолик е, защото си въобразява, че придавайки си вид на постоянно ангажиран това го прави истински мъж. Като цяло той бърка понятията и
смята неотстъпчивостта си за принципност, а безжалостното потискане на чувствата-за умение да ги владее. За него в пълна сила важи максимата:"Иска му се, но не му стиска". Съветвам жена, която копнее за любов и нежност да търси друг, защото от мъжа Козирог няма да ги получи. Любимата му игра е:"Досети се какво искам аз", просто защото самият той, макар че по скоро би умрял отколкото да го признае, е много объркан и страхлив. Стената, която издига няма как да се преодолее колкото и жената да проявява тактичност и да го дарява с внимание и любов. Искам да споделя, че съм изключително търпелива, никога не съм му повишавала тон, за разлика от него, който ми затваряше телефона и затръшваше вратата, когато искаше да прекъсне разговора, а и в повечето случаи не ме гледаше в очите.
Никога ясно не каза какво чувства, на моменти беше много груб, в други ми подхранваше надеждите...
Ще опровергая мита, че не изневеряват, защото един друг пак Козрирог (убедена съм, че на жена си бе казал, че работи вечерите на лаптопа си) флиртуваше с мен в една от социалните мрежи. Когато аз го отрязах едва ли не ме изкара луда и че аз не съм го разбрала правилно, че в мое лице просто намирал приятен събеседник. Мисля ще се съласите, но не е нормално в 1 часа през нощта при положение, че бе обвързан да ми обяснява как аз съм бързала да приключа разговора, не ми ли било приятно с него?
Съжалявам, че ще го кажа, но това не са мъже, а боклуци!

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: dbedd452cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Номер17, явно ти имаш проблем с това, че обърне ли ти мъж вимание и веднага си вадиш извод, че това внимание е от любовни искрици, че е привлечен сексуално от теб и. т. н.

... Ами то това са й част от функциите на една асистентка, да връчва заповеди за уволнение. Някои фирми си имат и цели отдели специално за назначаване и уволнение на хора.
Защо пък лично да ти я връчва, лично никой нищо не ти дължи, освен родителите ти до 18 год.
Ами бил е груб на моменти, затварял ти е телефона и ти е тръшкал врата, защото явно си си превишавала правата, като си изтълкувала вроденото му приятелско отношение за нещо повече, била си му станала досадна. То пък оставаше и тон да му повишаваш.
А и дори да не става въпрос за влюбвания, ако шефа ти се държи приятелски с тебе - това в никакъв склучай не означава, че сте другарчета някакви станали.

Ето тука този втория от нета, дето казваш, той просто си е правил мохабет с тебе, какво като е било 1 през ноща и е женен, нещо сексуално ако ти е говорил - това е вече друго.
Но човека наистина може да е имал нужда от събеседник. Може вече да не се вижда достатъчно често с приятели, а с жена си да не са другарчета за лаф-мохабет и философии.

Между другото има доста мъже с характер подобен на твоя - установят ли контакт с човек от противоположния пол и веднага в главите им почва да се въртят едни флиртове, едни сцени, едни влюбвания, едни схеми.

За мое нещастие ми се случва чат-пат да попадам на мъже с характер като твоя. Аз също съм приятелски настроена към всеки и имам нужда редовно да си правя мохабет и да философствам за различни неща - важни, маловажни, но най - близките ми хора не са така и за това търся събеседници извън кръга ми от близки и това е нещо съвсем нормално.
И повярвай ми - изключително натоварващи хора сте, защото сте с ограничено мислене.
При вас всичко е някак по - опростено, елементарно.

От Номер15.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 16 дни
hash: cb0a08345c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Номер 18 и 15, изказах съвсем добронамерен съвет към авторката, който очевидно си възприела като лична обида! И двата ти по-горни коментара не съдържат друго освен язвителни и напълно необосновани забележки. Аргументирала съм всяко едно от нещата, които съм писала и е доста е смешно при положение, че самата ти не можеш да общуваш пълноценно с най-близките си хора (както сам споделяш) да ми казваш, че аз имам проблем и с такава категоричност да даваш оценка на взаимоотношенията ми с хора, които не познаваш.
Изключително самокритична съм и не страдам от мания за величие и никога не съм си мислела и не съм и правела намек, че "обърне ли ми мъж внимание е привлечен от мен"!
И понеже познавам изключително добре мъжете Козирог държа да добавя, че те са се усъвършенствали в подлагането на динени кори като при това се хвалят по следлния начин: "Този който се е засилил срещу мен аз няма да се блъскам в него, а ще го подхлъзна и той ще падне и ще се пребие сам. Дори не съм и виновен защото не е доказуемо дали аз поставих динената кора. "
Оставам на всеки сам да прецени доколко това е мъжко и достойно поведение.
Що се отнася до интимения план Козирозгът с цел "да не се прецака" изгражда отношения, в които отсъстват страстните изблици и са изградени на принципа на взаимоизгодното сътрудничество! Сметкаджия, той прави планове не за дни и седмици, а за петилетки! А свръх скептицизмът му е причина да се паникьосва се и бяга, когато разбере, че жената иска него заради самия него, а не материални придобивки. Мога да напиша цял трактат на тема Мъжът Козирог, но не виждам смисъл, защото дори най-аргументираният текст ще се интерпретира погрешно от някои хора.

 
  ...
преди: 8 години, 4 дни
hash: b6a3b693e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Не искам да обиждам никого, но всички Козирози до един, които аз познавам са кофти хора, не виждат по-далеч от своето, ограничени, егоисти, все на тяхното трябва да става, не се и опитват дори да разберат чуждите проблеми, мислят си, че всеки трябва с тях да се съобразява, а те самите са несъобразителни, а на всичкото отгоре и със самочувствие до небето.
Доста сипах по Козирог, но пък в моите очи са си такива, в никакъв случай не казвам, че всички са такива.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6fc0420b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Никой не е изцяло зодията си и затова което някои казаха че всички мъже козирози са гадняри а жените раци са лицемерки и т. н. не съм съгласна. Има една подробност и тя е - всеки има своя натална карта и резултатите от нея са различни за всеки и че не са изцяло зодията си. Да имат най вече своята зодия но имат и черти от други зодии а това доказва че всеки е необикновен а и много зависи от самия човек - как е минало детството му и в каква компания дружи.
Аз съм жена рак и в своята натална карта имам риби, скорпион, дева, овен и везни. Това означава не съм това което пише всеки с общи приказки за зодиите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ec2529848c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Виждам, че поста е доста стар, но ще изкажа и аз мнение. Мисля, че тази комбинация е доста трудна, но не е невъзможна. Жената Рак е много крехка, ранима, но и доста горделива а мъжът Козирог е само видимо много недосегаем, но въщност като ги опознаеш усещаш, че те дори са по-раними от раците, просто не го показват. Поставят огромни стени около себе си, не се доверяват лесно, но това се откася и за Раците. Мисля, че това е доста успешен тандем-имат много неща, които ги допълват. И още нещо-между тях, когато е имало истински чувства, не просто секс, винаги ще има някакво привличане, независимо от това колко време е минало откакто не са се виждали или колко време е минало откакто не са общували. Така че успех на всички рачета, които ще се захващат с козирог!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 386f2b8c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Козирози мъже са много готини и стабилни пичове. Познавам 5ма и от ни един не се оплаквам. Забавни са и много уверени и решителни.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 27a59e7fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   От това, което познавам, Козирозите са сериозни хора, приятелски настроени, когато опознаят човека, взискателни към себе си и към другите. Раците пък - хем имат от техните черти, хем добавят емоционални нотки и състрадание, умение да изслушват и отново нужда да опознаят, за да се доверят. Познавам няколко двойки и семейства в тази комбинация - изглеждат тандем, пашкул, нещо като общо излъчване имат, когато са заедно. Мисля, че са чудесен екип. Предстои ми да открия дали на интимно ниво са страхотна комбинация, но от близките си знам, че и там има силно привличане.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f919777b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Аз съм жена рак и излизам с мъж козирог. Имам усещането, че преди него изобщо не съм срещала мъж - умен, талантлив, амбициозен, целеустремен, внимателен и също така много романтичен и сериозен в интереса към жената, която харесва. На моята натура пасва повече от перфектно, не съм и мечтала, че мога да се чувствам така с мъж изобщо! Козирога обича да си даде време, за да се довери и да премине ма друг етап от взаимоотношенията, защото не обича повърхностното и пошлото. Уважавам това! Аз лично съм по-щастлива от всякога, но най-вече защото съм достатъчно зряла, за да уважа това, че той има нужда от повече време. Едно време и аз бях много нетърпелива и исках всичко да става веднага и на секундата. Е, осъзнах, че за хубавите неща се иска търпение. Съвет към раците: покажете на козирога, че сте толерантни и търпеливи хора, това ще пренасочи взаимоотношенията ви с тях в добра посока. Натискате ли ги, задушавате ли ги, дори да е с добро - няма да се получи.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 141fdcf4f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   В младите си години имах бурна любов с жена рак, а аз съм козирог. Наистина бяхме пълна противоположност но и такава химия не знам дали съм имал с друга (не съм женен все още). Само един проблем имаше - и двамата бяхме твърде млади и неотстъпчиви и често се карахме. Само ако тя можеше да прояви малко разум или аз да покажа повече чувства... щяхме да сме заедно. Но от нея съм научил най-много и съм й благодарен. Научи ме да харесвам прегръдките и други дреболии.
Някъде бях чел - "важността на една връзка се разбира след като е приключила". Е, аз се промених много след това към по добро!
Като съвет за всички млади които сега се колебаят дали да останат в така връзка, моя съвет е - ДА! Но трябва да загърбите егото и да бъдете като вашата половинка. Ако ти сега бъдеш като нея, утре тя ще бъде като теб :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker