Избори 13 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Избори 13
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1641 пъти
Лепнали са първият предизборен плакат на някакъв си. Знам какво ще стане. Скоро ще дойде прекупвачът на гласове и ще ни увещава;
- Давай, бате, личните карти. Петнайсе лева на човек и ще гласуваш за номер еди-кой си. Четирима души сте, това прави цели шeйсет лева, кой ти ги дава.
Пък аз съм миролюбив човек, не ща да се карам с жената. Ако не приема, тя, ще ми изяде душата. Ти такъв, ти онакъв, а бе не ща да навлизам в подробности. А толкова много ми се иска да кажа- няма да гласувам, бе. Не съм доволен от никоя партия... Е- ех. Кажете ми какво да направя? .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: cdf270bf85
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто вземи парите и гласувай точно за противоположната партия. Ако ти искат снимка с телефон, кажи им, че или са ти взели телефона, или нещо се е объркало и не си съхранил снимката. -) Или друго - правиш снимка и след това зачеркваш още една партия или рисуваш нещо нецензурно върху бюлетината или най-добре - пишеш - този глас беше купен за 20 лв. от... -) и с това става невалидна. Никой не може да докаже от кого е била пусната въпросната невалидна бюлетина. Подшушни и на другите, че човек може да направ снимка СЛЕД това бюлетината си невалидна. Сигурна съм, че ще е голям кеф масово хем да си приберат хората парите, хем да не помогнат на измамниците, а другия път като са видяли, че не си заслужава, няма да купуват гласове.
Купуването на гласове става само, когато ВИЕ ги продавате.
Има хиляди начини да не го допуснете. Най-добрия е направо да ги изпортите в полицията, но разборам, че не всеки е достатачно гражданин и има смелост за това.
Нямаме право да се сърдим на държавата си - тя е такава, каквато сме си я направили сами. Замислете се другия път като гласувате!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 30f26eca4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Направи си бюлетината невалидна, вземи си парите и хем жената доволна, хем все едно не си гласувал.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e6ba325059
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе майка му с****а защо се продавате за едни 15лв? Дори и повече? Те ще свършат утре, ами после цял живот кво ще прайте, мишки???? Аман от такива като вас... после се оплаквате от мизерия и за к'во? Сами си го правите, ама айде... то се е видяло, че нищо не става от вас.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a6c440c17c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   а дайте ми 15лв па да видите нема ли да си продам гласа у тая криза, а и да гласуваш и да не гласуваш те са си решили според мене, а ма е нема кой да даде некой лев

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a0ce45ffe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Струва ми се, че хората в България не знаят какво искат. Направихте протести, свалихте някои хора от длъжност, а сега ще ги върнете на същите места. Видяхте им грешките - Едни и същи обещания за работа, но безработицата си я има. И какво значи под прага на бедността? Да нямаш бензин за колата ли? Има българи, които нямат възможност да купят учебници на детето си, които не могат да го облекат. Има доста млади и умни хора, които не се развиват интелектуално, но не може да се каже същото за имотните синове и дъщери, които си взимат отличната диплома, само срещу 10 снимки на Алеко Константинов. И колкото и да не ви се вярва на вас, още има българи със снимки на Паисий Хилендарски, но както е тръгнало, те ще започнат и да търсят метална сплав с лика на Св. Иван Рилски, а дали ще има и това?

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e6ba325059
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 7 е напълно прав/а. За съжаление тези избори ще са капака на всичко. Изгонихте Бойко Борисов... не че беше за длъжността си, но сега да ви видим, кого ще изберете като се продавате за 15-50лв? Толкова ли сте евтини? Като ги дадете за цигари и после к'во прайм? Цял живот мизерстваме, и държавата ни виновна... айде де. Всичко е в нашите ръце, но заради толкова евтини хора като вас, за това сме на това дередже и още дълго време ще си стоим на него.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker