Обаждане за неплатени сметки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Обаждане за неплатени сметки
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2116 пъти
Случвало ли Ви се е да Ви се обадят по телефона и да Ви кажат имате задължения към даден мобилен оператор за сума от 40 лв или 100 лв? И ако не я платите в близкия период ще Ви съдят? Е аз нямам такива задължения, даже не ползвам мобилния оператор от 3 години някъде, а в един прекрасен ден ми се обаждат с "ЧЕСТИТКА", че и със заплаха- "понеделник пак ще Ви се обадим"... И така аз бях си прекратила договора на моб. оператор, защото не исках да ползвам вече услугите му (не бях доволна) даже преждевременно го спрях и си платих като поп неустойки и сметки-абе с една дума всичко да си ми е чисто, за да спя спокойно... Но сега -КАКВО? Какви са тия 5лв какъв съдия изпълнител, какви дела? Какви са тия мошеници в тая държава...??? А и не съм много наясно, но мисля че предоставянето на лични данни на 3-ти лица е подсъдимо! Като ги попитах от къде ми зная адрес, телефон ми казаха че не могат да ми кажат>>>

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 430eb117f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Спокойно, може да е станала някоя „неволна“ грешка. Още утре отиваш при оператора с всички бележки за платените суми и с заявлението, с което си прекратила договора. Бъди много нахална, нахакана и говори с факти. Не си ли получавала преди това писма?
В краен случай си хвани адвокат! Не се оставяй на такива. Разбирам да не си си платила сметките, но това е наглост! Аз съм при Вивател и съм доволна. Дала съм им дори пълномощно да си теглят директно пари от сметката ми и вече 2 г. нямам проблеми и си имам винаги доказателство за плащанията като банково извлечение.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 74d5d2b96e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Да не би да става въпрос за Мтел?? Защото вчера се случи същото на сестра ми. И тя от няколко години е прекратила всякакви отношения с тях, има нов номер от друг оператор, който не знам как са го научили, при положение, че почти никъде не го е дала и говориха по същия начин.. Това да не е някаква измама????

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 00b777b792
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   от АВТОРКАТА:
Вчера ходих в М-тел - казаха ми че съм имала задължения към тях в размер на 41. 16 ст. като им казах че преди три години на същото място съм си платила всичко до стотинка даже и неустойката; точно по това време е имало срив в системата и по-късно видяли въпросните фактури за плащане (41. 16 това е с лихвата за 3-години); писма така и не съм получавала никакви до сега до вчерашното обаждане! Е платих си, само и само да не ме притесняват! Попитах ги как така преотстъпват лични данни на трети лица (което е плашещо), но дигат рамене... разбира се те са само служители; Но представете си ние сме отворена книга за всички мошеници, измамници, който иска лични данни за някое лице- е получава ги... дали мобилни оператори или други институции... все тая... Е какво правим в случая, какви права да си търсим? От къде? Че и заплахи, ако не платиш ще те съдя? Ами ако беше някой възрастен човек с 2 инсулта? Така не се прави... Аз си платих... разбира се... пази си всички документи, надявам се пак да нямат срив в системите им и да ми се обадят отново че имам задължения!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 74d5d2b96e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не само, че е плашещо, но и незаконно събирането на лични данни от 3-ти лица! Не виждам защо си им платила? ! Аз на твое място не бих!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 430eb117f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторке, голяма грешка, че си платила! Ти ги насърчаваш да продължават така Те и на това разчитат - един да не плати, 10 будали ще платят.
Друг път си пази бележки като плащаш каквото и да е било, направи си регистър у дома и пази 5 години. Те често така правят, който им се върже - върже.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4480216c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти не си им виновна за срива в системата, че да им плащаш сега пари, дето те не са ги видяли преди три! години. Че и лихви ще ти искат. Ми да бяха поизчакали още някоя и друга година, че да ти вземат повече пари. На твое място щях да ида при адвокат.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker