Вярвате ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Вярвате ли?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1654 пъти
Здравейте! Бих искала да добавя една история от детцтвото ми, която със сигорност на много от вас ще ви се стори измислица, или ще започнете с коментарите като: *Много филми си гледала* или пък *Била си просто хлапе и си санувала кошмар*

И така... Когато бях около 5/6 годишна родителите ми се бяха разделили, затова винаги спях със майка ми.
Помня, че спалнята ни беше точно срещо прозорците които бяха доста големи и бяха без пердета защото бяха изпрани или нещо такова.

Вечерта си легнахме и аз заспах, но от малка винаги се сабуждах за да пия вода или да пишкам.
В онази нощ отново се бях събудила, но когато отворих очи направо се бях вцепенила!

Срещо мен (на прозореца самоче в самата стая) Стоеше някаква жена, но не просто стоеше ами витаеше в въздуха със къстосали крака и рацете й бяха сплотени така както когато човек се моли.
В този момент от страх просто замръзнах, нито крещях, нито нищо.. просто я гледах.

Жената/съществото беше: Черно, със пукнати бели устни, черни къдреви коси и червени очи. Тя не правеше нищо, просто ме гледаше право в очите и усните й се мърдаха така всеедно говори, но без глас.
Не помня колко време мина, а и да помня със сигорност няколко секуди бих ги чуствала като много дълго време от страха които преживях. И така след няколко секунди например.. си затворих очите притискаики ги със малките ми рачички и се бях обърнала към стената, тогава започнах и да викам и плача. Когато майка ми се събуди на момента беше свтнала лампите, а унова същество го нямаше.


А преди да съм се родила, във самата къща била станала ужасна смърт по много ужасен начин. (това го разбрах една миналата година.
Сега съм на 16 почти 17 и много рядко усещам някакви движения в стаята ми или всякаш някой е със мен и чувам странни звуци. Не мисля за такива неща, не гледам страшни филми защото никога не намирвам нещо истенски страшно.

На някой да му се е случвало подобно нещо и въобще вярвате ли в призраци, духове и тем подобни.

Защото аз не знам на какво да вярвам и съм мислела много по тази тема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 5e697d6965
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Видяла си духът на това момиче, то се върнало за да ти каже нещо, което не му позволява да премине одвъд.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1e6f9d493d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Май си гледала мн ужаси преди да легнеш..

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7ce9850d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Като ти гледам правописа, направо ти повярвах, момиче почти на 17...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 91aeee3c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Била си на около 5 сигурна ли си че не си сънувала. Ако не си то ти се е привидяло много често се случва при малките деца защото там въображението работи на пълни обороти

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a0740984f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм имал подобна случка. Веднъж с двама приятели през нощта наблюдавахме небето. Изведнъж точно над нас може би на 15-20 м височина прелетя нещо кръгло с диаметър около 2-2. 5 м. Макар че беше нощ, се видя доста ясно, защото имаше пълнолуние, а и улични лампи наоколо. Не се чуваше мотор, а само фучене от самото летене. Определено не беше птица, още по-малко самолет. Докато минаваше никой не каза и дума, просто бяхме вцепенени. Опитахме се да го проследим с поглед, но в един момент една улична лампа ни заслепи, а и то изчезна само за 2-3 сек, защото беше бързичко. Първо си помислих, че халюционирам, но след това погледнах единия си приятел, който беше с изцъклени в този момент очи, а той каза: "И вие ли видяхте това? ! " Тогава бях 10 годишен. Знам, че никой няма ми повярва, но ние си знаем, че това е истина, макар че до ден днешен не сме сигурни какво беше това. Според мен в твоя случай или е било халюционация, или сън, или просто за момент си се свързала с умрял човек. Все пак има хора с такава дарба.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6342a80ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Възможно е да ти се е привидяло, но е възможно и да има някакво присъствие. Аз попринцип не съм отхвърлила напълно идеята за съществуване на нещо свръхестествено.

№Amy

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: ab756974e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Възможно е да ти се е привидяло, но е възможно и да не ти се е. Никой не е доказал ъществуването на духове. Случи ми се нещо подобно преди няколко години, когато дядо почина, светла му памет. Тъкмо се стягах да си лягам и нещо се бях скарала с баба, и в мига в който си отивам в леглото - пред мен се появи ярка бяла светлина и дядо, който ми се скара, че съм се скарала с баба. Тази светлина беше толкова силна, че не успях да го видя хубаво, но определено чух гласа му, който звучеше на висок тон. И също много бързо изчезна, сякаш се появи за 1секунда и изчезна, а ми каза неща за 3-4 секунди... А що се отнася до моята реакция от видяното- аз се вцепених и се завих през глава.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c78527c37b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм жена на 50год.
Вярвам ти че се видяла нещо. има неща които не можем да си обясним но това не означава че ги няма.

Ще ви разкажа случай който не съм забравила и до днес.
Преди много години когато 1-то ми дете беше на 4 г. живеехме у родителите ми в едната стая / в ап. в блок /. По това време моите родители тръгнаха да се развеждат. Баща ми си изнесе дрехите но в къщи остана 1 потник и 1 малък куфар/тогава нямаше сакове/.
Майка искаше да го хвърли но аз не дадох-куфара беше нов пък и се надявах баща ми да дойде за него. Пъхнах го под спалнята и забравих за него.
След около 2 мес. сина ми започна да се буди нощем и да реве че в стаята имало "пиютка"която обикаляла цялата стая. Това продължи цяла седмица. Не знаех какво е това и за да го успокоя му предложих да изчистим заедно основно стаята да види сам че няма никакви "пиютки". Когато стигнахме до миенето на пода извадихме куфара и той тогава отново се изплаши и каза че "пиютката "е вътре. Отворих куфара пред него и му казах че това е потника на дядо а не някаква "пиютка". Той твърдеше че потника е това нещо което се разхожда нощем по стаята и било"пиютка". Изхвърлих го заедно с него на казана и от тогава тази "пиютка"не се е появила.
След 2 м. ми съобщиха че баща ми е починал от рак.
Между другото синът ми който е вече на 30г си спомня случая.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker