Закриване на телефонна сметка на Vivacom? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123670)
 Любов и изневяра (30425)
 Секс и интимност (14594)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6687)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4762)
 На работното място (3314)
 Образование (7409)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19161)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Закриване на телефонна сметка на Vivacom?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 10795 пъти
Здравейте значи искам да питам как да закрия сметка за домашен телефон на Vivacom? Става въпрос за баба ми, която незнае как да я закрие и и се е събрало такса от 50 лева за няколко месеца.
Трябва ли да се плати тази такса за да се закрие телефона при положенич, че тя не е говорила въобще по него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: b852c56f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Отиди при Виваком с баба си (лична карта! ). Там ще чукнат в компютъра и ще ви кажат всичко. Не мисля, че се плаща такса, ако договорът е от преди години. Проблем е при нов договор, който не е изтекъл. При баба ти не вярвам да има проблем. Питай все пак за възможност да се запази абоната БЕЗ месечна такса, само да го търсят. Има и такива опции според мен.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9721de129a
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Вече насъбраната сметка, трябва да се плати, независимо че не е говорила, все пак през това време е имала шанс да говори изборът си е бил нейн, да не ползва услуга, която така или иначе си плаща. Съжалявам но удоволствието да имаш шанс за телефонен разговор също се заплаща във вид на месечна такса.
Питаш как да закриеш? Отивате в клон на Виваком от там има две положения. Ако договорът е изтекъл плащате само 50-те лв и закривате номера. Ако обаче не е изтекъл, плащате всички такси за подписания договор и закривате номера.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e746e9e512
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Аз съм закривала домашен на Виваком. Проблемът е, че от Виваком имат наглостта да удължават договора автоматично след изтичането му без да те питат (поне моят случай беше такъв), което значи, че баба ти си има договор с тях. За да го прекрати трябва първо да си плати дължимите суми. Разбираемо е, все пак, говорила, не говорила, води се, че им дължи пари, не може просто така да го закрие. Дават ти един бял лист, на който трябва да напишеш Молба за закриване на номера и да попълниш личните си данни, съответно. Става много бързо, но със сигурност трябва да си плати предишните такси. Съберете парите и го направете колкото се може по-скоро, защото ще й се натрупат още повече такси, ако чакате. Успех!
P. S: Отиди с нея, защото съм ставала свидетел на много нагли служители на Виваком, които със своето дар слово успяват да спечелят възрастните хора и така не само, че не им решават проблема, ами ги набутват с подписването на други договори. Отиди с нея и за всяка оферта им казвай изрично НЕ!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 37d86fcc71
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Първо да ти кажа, че ако има натрупана сметка, трябва да я плати. Може да й е изтекъл договора и месечната й такса да си тече без договор. Преди две години, ако не се лъжа, забраниха автоматичното подновяване на договора. За да се откаже от услугите им, ще я накарат да подаде молба и след месец ще й спрат телефона.

Ако обаче има договор, който не е изтекъл, а иска да прекрати услугата, ще трябва да плати всички дължими такси по договора.

Пиша ти всичко това от опит - прекратявала съм договор с мобилен оператор, спирала съм и услуга след изтичане на договора ми.

Както и по-горе ти казаха, хващай баба си под ръка и право в офис на Виваком, защото ако питаш без баба ти да е там, ще ти откажат информация.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker