Имам огромно чувство за малоценност. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Имам огромно чувство за малоценност.
преди: 11 години, 9 дни, прочетена 2135 пъти
Здравейте. На 25г съм и искам да споделя с вас за да ми дадете съвети как да се справя с проблема си.
От както се помня съм слаб. Не мога да напълнея поне малко. Висок съм почти 2 метра и съм едва 70кг. Постоянно ми се натяква че съм слаб, дори и в къщи майка ми само това повтаря "А яж бе. Много си слаб... " Затворих се в себе си, Не излизам не се срещам с приятели въобще... никакъв социален живот. Наскоро си харесвах едно момиче. Всичко вървеше добре, но веднъж ми каза, че и изглеждам женствен щото съм бил много слаб, нежен с дълги крака и т. н. Това преля чашата и тотално ми изпари и малкото останало самочувствие което имах. Аз-нежен и женствен. Срам ме е да ходя с къси гащи и тениски защото така изглеждам още по-гърчав. Не знам какво да правя вече.
Сега ще кажете яж повече спри цигарите. Относно тях - не съм пушил никога. Не мога да ям повече защо това означава че трябва да преяждам. Храня си се редовно, нормално. Не гладувам. изпитвам неописуем гняв на себе се. Не мога да се гледам и не се харесвам въобще. Чувствам се като мижитурка и никой не ме взема а сериозно. Момичетата дори не ме забелязват и е разбираемо. Повечето си падат по по-ячките момчета, или поне с нормални пропорции. Това е горе долу. Извинете ме за обърканата мисъл но в момента в главата ми е каша.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 дни
hash: 56cf07eb63
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Започни да тренираш нещо и ще натрупаш мускулна маса. Като ти позаякнат мускулите няма как да не изглеждаш по-ядър и силен. Иначе има разни хапчета за повишаване на апетита като бях малка бях мн злояда и все ме тъпчеха с такива. Ама не мисля, че имат особен ефект пък ти щом си си здрав и се храниш нормално нямаш нужда от такива неща.

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: d709dd4bad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тренирай!!! Избери си спорт, поинтересувай се за него, ако имаш приятели спортисти може да тренираш с тях, ще ти е много по-добре с човек, от когото винаги можеш да поискаш съвет.

Разгледай форума на www.bb-team.org . Мисля че там също ще могат да ти дадат полезна информация.

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: 56a964b57d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хората преди мен са ти дали добри съвети. Ако имаш възможност тръгни на фитнес и работи с инструктор, който ще ти изготви подходящ хранителен режим и програма.
Успех. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 дни
hash: 6af27bc02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чака те много работа, понеже си се забил в дупка. Понеже аз бях в много подобна ситуация, знам горе долу какво ти е и мога да ти кажа, че няма невъзможни неща и в зависимост от това какви мерки вземеш сега и колко рано го направиш толкова по -скоро ще поститнеш това, което искаш. Това, което ти казвам и което ще ти кажат тука ще е много общо и едва ли ще те насочи. Аз бих опитал да помогна ама сайта не разрешава обмяна на лични данни. Това което препоръчвам е да разбереш страшно много информация относно човешкото тяло в частност твоето и да се разровиш за фитнес. Майка ти нищо не разбира от тея неща и не знае, че това не е от ядене. Ако някой не ти окаже подкрепа ще ти отнема много време, затова си го постави като приоритет и аз бих оставил другите неща настрана. Успех!
Цецо

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: 3f75722333
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Той може да си тренира, но това чувство го има заради околните. Вместо да му давате съвети, вие се опитайте да се държите по добре по между си.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 дни
hash: c7d999b1d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Няма полза от фитнеса. Аз също съм слаб и ходих на фитнес почти цяла година. Качих 5 кг, разболях се и ги свалих за 2 седмици. Просто тялото си избира оптималните килограми и това е. Някои хора не са имали късмет с хубави гени. Аз затова няма да правя деца - няма смисъл да им давам лошите си гени, за да са нещастни след това. Дори ме е яд на нашите, че са ме направили. Живея безсмислен живот. Ям, работя, спя и чакам да умра. Та и ти така.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 дни
hash: 6af27bc02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе номер 6 то хубаво да изказваш мнение, ама не мисля че някой ще ти го отчете изобщо, защото е написано от провалящ се човек. Човека тука иска съвет, а не някав да се оправдава, че е загубеняк.

Милиони хора успяват да го направят... това говари лошо за теб...
Докато стоиш си и си обвиняваш гените, хората успяват!

Цецо

 
  ...
преди: 11 години, 7 дни
hash: 95f75c1deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 6 какъв е този зловещ коментар? Чакал да умре... Всички, които не изглеждаме по модел и образец на тъпите медии да чакаме да умрем ли?
Авторе, разбирам, че не се чувстваш добре в кожата си. Но се замисли дали не е защото обществото ти налага един модел за външен вид как трябва да изглеждаш, или е защото ти наистина не се харесваш. Аз харесвам по-слаби мъже, не знам защо, обаче мускулите изобщо не ме привличат. Самата аз съм на твоите килограми, само че съм висока 180. И според всеобщото зомбиране трябва да тежа под 60 кг. Била съм и толкова и само тогава получих одобрение. Но в крайна сметка важното е човек да е ок сам със себе си (като изключим килограми застрашаващи здравето).
Първото и най-важното нещо, което трябва да направиш, е да заобичаш себе си, красотата на човека е в голяма степен от излъчването му, замисли ли се за това?
Следвай програма за пълнеене, яж пак в нормалните за теб количества, но по-богати на протеини и въглехидрати храни. Фитнесът ще ти изгради мускули, но не очаквай чудеса за кратко време!
Сигурна съм, че дори и както сега в момента изглеждаш, ако имаше правилното отношение към себе си и околните, тази тема нямаше да съществува!
Желая ти всичко най-добро!
Ж., 20

 
  ...
преди: 11 години, 7 дни
hash: e4f0c14135
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   №6, жесток си! Жалко че циганите и хлебарките нямат твоето възприятие за живота, и ще трябва да ги търпим още дълги години.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 дни
hash: bf151c380a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Въобще няма общо с гените. По скоро с неправилно хранене. Много момчета блъскат във фитнеса, а не ядат, изяли два дюнера и една баница на ден си мислят, че ще качат килограми. Килограми се качват със повишен калориен прием, и то на качествена храна. Примерно ако на един трениращ мъж са му нужни 3000 калории на ден, трябва да ги направи 4000 на ден за да качва килограми. И то 4000 калории не от баници и дюнери, защото така ще качва мазно, а от качествена храна. Примерно закуска 150гр. овесени ядки с кисело мляко, обяд-пиле с ориз и салата и черен хляб, вечеря -риба, салата и варени картофи. И в промеждутъка на храненията поне 200-300 грама ядки на ден (бадеми, орехи, кашу). Ядките са много калорична храна, и същевременно полезна, идеални са при качване на мускули. Да се храни така два месеца да видим дали няма да качи.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 дни
hash: f14484c7db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мисля, че само фитнеса ще ти помогне.
Сещаш ли се Слави Трифонов в началото на кариерата си как изглеждаше? Не се отчайвай!

 
  ...
преди: 11 години, 7 дни
hash: 50182b2e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всичко опира до физиката. Не се тъпчи с никакви хапчета. Аз също съм слаб, висок съм 1. 90, и тежа също 70 кг.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 дни
hash: 223743120f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Номер 6, я се стегни! Какъв е тоя негативизъм? ! Правилно ли разбирам логиката ти? - Щом не изглеждаш добре физически, значи всичко останало губи смисъл и затова няма правиш семейство? Оххх.. преди време (бях на двайсет и няколко години) се влюбих в един мъж, който ми беше колега, работехме заедно на един черноморски курорт. Той е много слаб и висок мъж, който наистина не е хубав. Обаче как ме гледаше тогава! Странно, че другите жени не го забелязваха. Аз пък бях луда по него! Имахме страстна връзка, той е много всеотдаен любовник, и аз мечтаех след сезона да ме вземе в неговото село, да му родя три деца и да живеем щастливи! Аз самата съм от голям град, бяха минали кандидатстудентските и бях приета, но не ми пукаше от нищо - исках да бъда щастлива с него в малкото селце, исках да съм с него! Само, че той не ме взе. Дамм. Каза, че обожава да е с мен, но търси друг тип жена за задомяване. И това сега мислех да не го пиша, защото ще заприлича на измислица, но ще го напиша - човекът има и доста малък пенис - в ерекция е дълъг колкото една цигара Давидоф. Обаче има една приказка - 4см са достатъчни, останалото е лакомия. Май има доза истина. Защото този човек ме задоволяваше напълно, но пак казвам - беше изключително всеотдаен, стараеше се да ме задоволи.

Искам да посъветвам Автора:
Авторе, къпи се всеки ден, обличай чисти и изгладени дрехи, купи си един хубав парфюм (о, парфюмите как привличат, друго си е да мирише на чист и парфюмиран мъж - само не се оливай де, нека е малко). Наистина, много е важно да си чистоплътен, с чисти дрехи. Ако имаш пари за фитнес - ок, ходи. Но не пий никакви добавки, моля те! Това ми се вижда като някаква зависимост! Един приятел така ходеше на фитнес и за 2 години стана жилав и му се изразиха мускулите, но не напълня и не стана "голям" или "здрав". Почна той да пие някакви добавки, витамини... и като се почна, сега вече каши някакви пие и други глупости... та по-добре не се хващай на туй хоро. Ако нямаш пари за фитнес - можеш у дома да си правиш лицеви опори, купи си дъмбели и вдигай, а в близкия училищен двор може да ходиш да тренираш надвечер, когато няма ученици. Уверена съм, че и други ходят да тренират там - такива са ми наблюденията, че много мъже тренират по училищните дворове надвечер. Хубаво е да имаш някаква среда - намери си работа (ако не работиш) или намери телефоните на стари приятели, които не са те разочаровали. Да почнеш да излизаш - в седмицата 2-3 пъти да ходиш на кафе - ок. И от време на време заедно да си правите екскурзии - примерно еднодневна до някоя забележителност, на пикник.. Ще ти се повдигне духа без да се усетиш и по тоя начин ще станеш магнетичен! И тогава ще се появи момиче. Успех ти желая!

 
  ...
преди: 11 години, 6 дни
hash: f48a27502a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Приятеля ми е слаб като клечка. Висок и, както ти се изразяваш- женствен! Той също има лек комплекс за малоценност. Навлича се с по 2-3, че и по 9-10 понякога дрехи, панталони, отбягва къси гащи, потници. Някои го подиграват. На 26 е!
Аз съм на 27 и си го обичам от все сърце :) Наскоро навършихме годинка! Не ме интересува какво мислят другите. Обичам го такъв, какъвто е! Обичам си му кокалите, извивките, обожавам го :) Обичам да ги го гушкам, много е удобно! Като лежа на него, слагам си възглавничка, и пак ни е добре :) Опитвам се да го накарам да излиза с потници и да не се навлича с толкова много дрехи, защото си е красив! Той пък ме учи да нося поли :D
Мога да кажа, че съм хубава и желана жена :) Той пък ми е целият свят :)
Няма значение дали си слаб или дебел... за всеки влак си има пътници :) Знам, че се компелксираш, но някой ден и ти ще бъдеш обичан, пазен и ще бъдеш вселената за някое момиче :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 дни
hash: 8b63094808
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   В цялата ти история чета единствено как се оплакваш, как нищо не можеш да направиш, но едно изречение не прочетох, в което да пише ти самия какви усилия си положил да оправиш положението. Да, жените харесват здравите момчета, но тези момчета полагат много усилия и воля за да бъдат такива. Те не са се родили такива. Тъй че вместо да хленчиш хвани и се поинтересувай от хранителни добавки за качване на маса, намери си удобна зала, направи си хранителен режим и след 7-8 месеца пиши пак тук... ако се сетиш изобщо ;)
Ж29

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 дни
hash: aa18314c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Фитнес му е майката. И аз бях скелет. И висок. И след години фитнес съм вече с добра физика.. И често ми се случва да имам контузии и да спирам фитнеса известно време но не отслабвам от това.

 
  ...
преди: 11 години, 6 дни
hash: 37be1ce522
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   До ном. 16: Да ако в момента имах момиче до себе си тази писаница едва ли щеще да я има. Отдавна съм спрял да се надявам, че в бъдеще ще срещна любовта си. Както казваш за всеки влак си има пътници ама некои вагони остават празни. Но все пак надеждата умира последна.

 
  ...
преди: 11 години, 4 дни
hash: 37be1ce522
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   номер 17, Всъщност много от яките момчета са се родили такива. До човека си е. Не може майка ти и баща ти да са с едро телосложение а ти да си вейка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 дни
hash: 93b7ad8255
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   От 16: ами, знаеш ли как ме плени мойто слънце? Не показваше комплексите си, а показваше самоувереност! След като се поопознахме, разбрах колко сериозно ги приема, но ако беше тръгнал с тях напред, никога нямаше да сме заедно! Показваше, че държи на мен, правеше от онези страхотни малки изненади, които могат да трогнат една жена. И мене, ама хич не ми пукаше, че е най-слабият човек, който познавах и все още познавам! Така че проблемът ти е най-вече в самочувствието и в отчаянието... Сигурна съм, че имаш страхотни черти в себе си и в характера си. Просто ги оставяш на заден план.

 
  ...
преди: 11 години, 3 дни
hash: 37be1ce522
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Към №21: Да всъщност те остават на заден план, защото хората виждат първо външния вид. Както всеки човек има добри и лоши качества, така и аз, но не мога да се отпусна и да бъда себе си и да се правя на тежкар. Просто не обичам да се самоизтъквам и да парадирам с пари, соц. положение и т. н.
От автора

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 дни
hash: 8b63094808
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Номер 20, не съм съгласна с теб. Вярно е, че има генетична предразположеност, но това не означава, че тя не може да се пребори. Просто ме издразни темата на автора и мрънкането му как разбираш ли нищо не можело да се направи, как света бил свършил, нямало да си намери жена, живота му е провален заради това, че е слаб. Ами след като толкова не се харесва какво направи за да го промени? ! Познавам слаби момчета, които сега нямат нищо общо като физика с предишното си телосложение. Също така познавам слаби момчета, които си имат щастливи връзки и бракове... Не всичко е само визия. Поработи върху себе си и характера, авторе! Защото ако ще и най- якото тяло на света да направиш докато хленчиш като женичка наистина никоя няма да те поиска. Мъж си все пак, стегни се и се дръж като такъв!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker