Как да преодолея смеха в подобни ситуации? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121478)
 Любов и изневяра (29779)
 Секс и интимност (14400)
 Тинейджърски (21914)
 Семейство (6485)
 Здраве (9617)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7317)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18596)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да преодолея смеха в подобни ситуации?
преди: 11 години, 3 дни, прочетена 5179 пъти
Случвало ми се е, че се разсмивам, точно когато не трябва. Например когато съм на фризьор и ми ,,разпухва" лицето с едно пухче, за да изчисти от космите по него, ме напушва такъв невероятен смях, че ще си умра. Може би съм гъделива, но ми се случва често. В час по математика учителя крещи като луд, а аз се треса от смях, и се чудя как да се прикрия. Ходя си по улицата и се сещам за нещо смешно и си се усмихвам по пътя.
Бихте ли предложили някакви начини да преодолея смеха?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 дни
hash: 59f411d14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Аз съм абсолютно същия ако е някаква утеха, даже бих казал че при мен е още по-задълбочено, ония ден си поръчвах сандвич от Макдоналдс и смехът почна да напира в мен от нищото, не издържах и се изхилих в лицето но служителката. Бил съм в районното на разпит и едвам съм са сдържал да не се хиля. Да не говорим когато общувам с някой не толкова познат и особенно красиво момиче. Предполагам че всичко се дължи на някакво "притеснение" или нещо такова. Такъв съм откакто се помня, смея се когато не трябва и ми става неловко. Едвам си плащам сметката на телефона примерно защото се опитвам да не се хиля.
Момче на 18.

 
  ...
преди: 11 години, 3 дни
hash: 2f0f009a3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Смеха е щастие :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: 609b1ed62d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И при мен е така... няма нищо по хубаво от това да се смее човек. Аз много обичам да се смея и се смея с глас и ми е супер! ВВ

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 дни
hash: fd44d89e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Още си ученичка, смятам, че с възрастта ще преодолееш това - ясно е, че смехът е хубаво нещо, но трябва да го контролираме - в работата, в контакти с учреждения, с непознати хора - ако започнем да се смеем безпричинно, изпадаме в неловка ситуация. На всеки може да се случи разбира се, но все пак не трябва да става практика. Но както написах, с възрастта ще си влязат в рамки нещата.

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: 9cd6d53804
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Смехът е здраве. Смей се на воля и да не ти пука от нищо.

№5 какви са тия рамки и неловки ситуации? По добре е да срещаш усмихнати и дори смешни хора по улиците, отколкото темерути с каменни физиономии.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 дни
hash: 6aec79c311
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За да се смееш в такива ситуации, трябва да се чувстваш по някакъв начин неловко. В такъв момент си помисли, че всеки момент ще се изложиш максимално, и ще спре да ти пука.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 ден
hash: fd44d89e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   До номер 6 - не казвам, че хората трябва да са груби и намръщени - много по-добре е да са усмихнати, само че авторката говори не за усмивка, а за смях, който понякога не може да контролира. Представи си работата на един човек да е свързана с контакт с хора - може ли да си продавач примерно и като те попита нещо клиентът, да започнеш да се хилиш насреща му? Колко време ще се задържи на работа така? Затова казвам, че в деловия живот, човек трябва да може да контролира поне малко емоциите си, а в свободното време - да се смее колкото си иска.

 
  ...
преди: 11 години, 1 ден
hash: fcba4d299f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Недей да му мислиш! Смехът ще ти носи здраве! Смей се често! Да не ти пречи това. Няма от какво да те е срам. Пък и това е нещо естествено-СМЯХ. Какво толкова те притеснява? Не е нещо неприлично, а нещо човешко и хубаво. Някои дори биха ти завидели, че толкова се смееш.

А ако наистина ти е гадно така да ти избухва смеха... Няма с какво да ри помогна, явно, защото не знам нищо затова, а в интернет като го напиша, не излиза това а-"Смейте се" Как да се смеем често" "Здраве и смях"

Това и показва, че не е проблем, а даже е много хубаво. Смей се на воля!

Котенцето

 
  ...
преди: 11 години, 1 ден
hash: 63984ca1b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

10.   В университета на лекция говорихме за мениджърите, а аз се сетих за оная циганка от "господари на ефира", която викаше "Млад меринджей" и ме напуши на такъв невероятне смях, че беше невъзможно да се сдържа... Изгониха ме, ама не беше фатално.
Както и да е, искам да кажа, че няма как да се спреш когато ти е смешно. Аз понякога пробвам да си мисля за гадни неща, като например умрели хора, но после се сещам колко абсурдно е и ми става още по-смешно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 21 часа
hash: ddebd13576
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   До номер 8 - а представи си пък да те интервюират за работа и интервюиращият да избухне в смях, след като ти е задал някакъв въпрос. Не, че е по-добре ти да избухнеш в смях в подобна ситуация. Та това направо може да ти съсипе самочувствието, нали? А ако го направи повече от един път... Да, лошо е да се хилиш по такъв начин - не толкова за теб, а по-скоро за околните. За теб важи онзи израз "Смехът е здраве", но в един момент можеш да прекалиш с него, а "Много хубаво не е на хубаво"... :(

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 часа
hash: 7d56d6d147
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък се смея в лошите моменти. Даже миналата година ме беше страх да отида на погребението на дядо си. Например имаше един случай, когато бях в кумовете на нашите и набиха малкото си дете, аз се спуках от смях пред тях и от тогава гледам да не се засичаме. Не се радвам на нещастието на другите, ама не мога да се спра. :D

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d1efaff761
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Смехът е най-уникалното нещо! Смейте се - няма по хубаво от това! Аз съм същата, даже са ме наричали "луда" на шега, разбира се. Обожавам да се смея, това ме изкарва от проблемите, прави ме силна, щастлива, оптимистично настроена, кара ме да забравя лошите неща. Смея се навсякъде, по всяко време и без причина. Много често ми се случва да ме напира на смях и не мога да се сдържа и понякога дори се тревожа да не обидя някой и да реши, че му се присмивам. Търся си поводи да се смея дори, когато не се смея. Просто така забравям за кофти тръпките. И какво като се усмихвате дакато сте на улицата? Това ще накара хората да се чудят за какво си мислите. Усмихвайте се и подарявайте усмивки. А и никога не знаете - може пък някой да се влюби в усмивката ви!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 85e5779c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Точно сега, баща ми спи в хола-кухнята, а аз си бърках чая и той на сън каза "след малко ще ти бъркам зъбите така" и аз не се сдържах и почнах да се хиля като теле. 10 минути не можах да спра. И не е за първи път така. Почна ли да се смея ще се смея поне 10/15 минути. :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker