Изгубени идеали,сбъркана ценностна система на масата .. НЕ МОГА ТАКА !!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Изгубени идеали,сбъркана ценностна система на масата .. НЕ МОГА ТАКА !!!
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2405 пъти
Здравейте, първо нека да кажа нещо за себе си.. има много неща но ще се опитам да е най кратно но пък информативно. Аз съм идеалист и алтриуст и много си патя от това имам чувството че съм сбъркала света в който живея и най вече хората. Жертва съм на домашно насилие от малка, изгубих сродна душа /годеник/ по извънредно брутален начин много хора са настроени срещу мен именно заради тотално грешна информация от страна на убиеца. Не мога да преживея че годеника ми не е до мен. Постоянно помагам на всеки и всичко което мога и за съжаление виждам не просто липса на благодарност но и точно обратното- обиди насилие и унижение, ако помагам на хора. Веднъж спасих 2 момчета от самоубийство след което в п късен етап едното ме удари лошо а другото унижи публично. Имам ужасни проблеми в лицемерното си семейство. Постоянно се потрисам как може да има толкова брутални, лъжливи, егоистични, долни, несправедливи и ужасни хора които не им пука за нищо нито за страданието на хората нито на животните и растенията и планета ни. Била съм свидетел на жена която припада и никой не искаше да й помогне освен мен и я подминаваха. или как се гаврят със живота на някое невинно животинче или как подминаваха годеника ми без да помогнат.... основния проблем е че не мога да живея сред такива същества вече. От съвсем малка имам желание за един по чист свят или спасителен остров някъде в света в който хората живеят в хармония с природата и себе си където всеки се грижи за другия където не е нужно да си плащаш, за да живееш! Във себе си знам, че това е възможно, но една птичка пролет не прави... Изобщо има ли такива групи които са се събрали така или поне хора споделящи моето мислене? Не мога да живея по друг начин и съвсем скоро ще рухна съвсем!!! не мога да променя природата си и не мога да стана гадна и егоистична като другите за това и не мога да продължа да живея на този свят с такива хора. Наистина някой някъде изобщо споделя ли моето мислене?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: ea888ef261
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   на колко години си?
от голям град ли си? с родителите си ли живееш все още?

защо не промениш обстановката? сигурен съм, че ще се почувстваш по-добре!
не всички хора са такива с каквито ти се сблъсквала!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 021dbb9e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хората против Илюминати, или така наречените "психота", които все си мислят за конспиративните теории (като мен) вярват, че светът не е само работа и пари и че не е редно 1 % от света да живее на гърба на всички нас, останалите 99 %. Също и че, ние сме единственият вид на планетата, който трябва да си плаща, за да е жив. Има много такива хора, но за съжаление империалистичните представи се споделят от по-голяма част от масата, която като стадо следва всичко що се смята за модерно и прието за нормално. А за човешките жестокости - явно ти си попадала само на боклуци. Вярвам, че повечето хора, или поне тези в моя кръг, не са такива. Налага ми се да го вярвам!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8066a8a1bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Май доста неща не са ти ясни, нито пък на мен (не прочетох цялата история). Може би знаеш, че хората се самоубиват, за да привлекат внимание. Когато го получат - хоп готово, ставаме коренно различни. Както се обеждаваш от опита си, да това е живота, има всякакви хора, има от всичко, и винаги нещата се променят. Незнам какво помага писането по сайтове, че хората не помагали, че незнам какво - да така е и какво? Не винаги помоща такава каквато я разбираме може да ти помогне, и обратно. Тъпо е да очакваш нещо.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 86474d8856
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много хора ще се съгласят с теб, както и аз естествено. Има ужастни хора. Не знам какво да ти кажа освен това, че живота не ти предоставя трудности, които не можеш да преодолееш стига да искаш. Ти си силно и прекрасно момиче, продължавай напред..

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 63dfcfac25
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си само ти така! Всеки ден ми се ще ако имаше начин да избягам в един друг по-добър и по -различен свят...
М27

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 960fb000be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз се чувствам така!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 656919cb95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Въпреки че съм само на 13 и тепърва ще опознавам света, мисля по абсолютно същия начин като теб. Писна ми да гледам как хората се самоунищожават, но не само себе си, те унищожават всичко около тях. Не искам да живея в свят, където болните, бездомните хора биват изоставяни. Ужасно е, че реалността е толкова жестока, отвратителна.

Сигурна съм, че ако ми се случи нещо, никой, освен семейството ми, няма да ми подаде ръка. Но те не могат вечно да са до мен. Всек трябва да се бори за себе си да вярва само на себе си. Всеки загърбва ценностите, забравя най-важното: какво е да си човек. Ние, хората сме виновни за всчко случващо се, не само с нас, а и с планетата ни. Ние сме най-отвратителния вид във Вселената, а аз съм сигурна, че не сме сами.
Искам това да не е така, по дяволите, искам да променя нещата!

Момиче, 13 години.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 894c1920f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   АВТОРКА
сменяла съм обстановкатка живяла съм в други градове се тая е. проблемът е в хората и мисленето им а то е еднакво навсякъде по света. Егоизмът владее всичко. Писнало ми е от такива хора и от управляващите от това че те арестуват за това че си на палатка на плажа а не арестуват тия дето крадат и сторят върху дюните /това е последния абсурд с кого се сблъсках/ Сериозно вече не издържам правила съм опит са самоубийство и то доста тежък и разбрах че това не е начина. Живеем във един абсурд в който аз нямам място. Много пъти съм мислила да събера хора като мен и да си хванем гората и да живеем там сами без пари да си произвеждаме всичко да живеем с природата сред закони логични и морални ако трябва и брутални за да не не убиват и нараняват хора.... но за съжаление аз съм сама не познавам други такива хора. Смятам да продам лаптопа си и да отида в Ладах и Кашмир /Хималаите/ и да стана монахиня там и да прекарам живота си на спокойствие но съм объркана това което искам е да срещна хора като мен да замина с тях надалеч и да сме малко общество от отбрани хора / в Гърция вече има точно такива такива / но въпроса е че съм една и вече съм на ръба на желанието да съществувам в тази планета пълна с идиоти и още по лошо управлявана от такива. дори създадох група във фейс "Искам по различен свят!!!! " и... никакъв интерес

 
  ...
преди: 10 години, 2 дни
hash: 677a0e862e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До АВТОРКА: Мисля, че основният ти проблем е, че имаш много високо мнение за себе си. Смяташ, че си по-специална, по-добра. Искаш да ходиш на място само с отбрани хора, такива като теб. Проблемът не е в другите хора, а в теб. Изпълнена си със злоба към останалите хора. Ако се опташ да ги обичаш, вместо да им търсиш косури няма да ти се виждат толкова лоши.
Опитай се да "обичаш ближния" и нещата ще почнат да ти се нареждат. Вместо постоянно да питаш защо сички са толкова лоши с теб, запитай се какво още можеш ти да направиш за някого. Още в първия ти пост се вижда, че за всяко свое добро дело очакваш благодарности ипризнание. Опитай да го правиш, без да очакваш нищо в замяна, безкористно. Е дано съм помогнала.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker