Проблем със срама/страха? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121409)
 Любов и изневяра (29760)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3189)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18583)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Проблем със срама/страха?
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 1653 пъти
Здравейте, скоро ще стана на 23 а все още не сам имал приятелка. Просто не мога да говоря с момичетата по начина по който искам.
Наскоро започнах работа и има едно момиче което харесвам. Всеки ден си мисля как да я заговоря, но когато дойде момента просто не мога, срам ли ме е или ме страх да не стана за смях, не знам, но така и не мога да я заговоря, винаги се отказвам.
Това можеби се дължи на ниското ми самочувствие, но какво мога да направя по въпроса (за мен не сам кой знай какъв красавец, не сам много интелигентен, прекъснах след 2 години в университета поради лични причини, а днешно време всички са висшисти).
Все си мисля:(колко е сладка, какви краси очи има), но не знам защо не мога да кажа на глас едно такова изречение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: bf6a8e6fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ей момче стегни се от какво може да те е страх? Тя не може да ти направи нищо теб от една жена ли те е страх какъв мъж си?
Ако не действаш ще пишеш по сайтове и на 33, 43години....
Какво чакаш да стане чудо и като на магия купидон да ви събере ли.. отиваш при нея и съвсем човешки я заговаряш не се нуждаеш от висше образование, за да проведеш един приятелски разговор.
Това, че си без висше не означава че си втора стока простак... разбираш ли познавам хора с няколко, а в живота действаш толкова глупаво и не успяват да се справят в елементарни ситуации... Важно е какво ти е сърцето какъв ви отвътре!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 13c9371e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелю :) просто отиваш при нея. Кажи и едно (Здравей) и започни да и задаваш въпроси, и говори на общи теми със нея това е.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 70b7eef208
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Харесвам момчета като теб :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5f77513dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто го направи то ако ти се каже като блок схема ще объркаш нещата. Бъди готов и да се изложиш.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 58b4c504a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей, приятелче момиче съм, не се притеснявай че си срамежлив (това показва че си романтичен и нежен). Няма от какво да се притесняваш, опитай, хората се отърсват от срама и притесненията си относно общуването с момичета или момчета. Преди да предприемеш нещо с въпросното момиче, разбери дали и тя има нещо към теб погледи то се усеща във въздуха (химията). Няма причина за срам, ако не стане не стане не мисли че ще изглеждаш глупаво в нейните очи, напротив човек трябва да опита за да разбере. Най простият пример започваш да я базикаш по най сладкият начин, или започваш разговор с нея, но гледай да не ти трепери гласа или ръцете а бъди усмихнат и закачлив. Успех, ако не с нея то с друга не се отчайвай, и опитвай макар и да те е срам, разбери в живота срамни неща няма всичко идва от главата ти.
Кати

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1e414dd831
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Единственото, от което трябва да се страхуваш - е самият страх. По-добре опитай и да ти откаже, отколкото цял живот да съжаляваш, че не си опитал и да си казваш: ами ако бях...
Успех.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e62b544d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами моето момче няма нищо лошо в това да си малко срамежлив.. , но е време да го преодолееш... знаеш ли едно момче постоянно ми пишеше и искаше да излезем, очевидно беше, че ме харесваше, ама извинявай, като не може да върже една дума на кръст и трябва да му тегля с ченгел думите от устата няма как да стане! Нали си мъж трябва ти да предразположиш жената така, че да се чувства добре, а не тя теб! Продължаваш ли да си такъв все повече ще отблъскваш жената от себе си! Пак казвам няма нищо лошо в това да си срамежлив, но не толкова критично срамежлив.. :d

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3f968a9385
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   в нета има школа по флирт, има добри идеи, виж

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4f7e2474c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7, ние които не можем да вържем две думи, какво да правим? Да мрем ли? Ако си на мястото на това момче, ти как ще се чувстваш? Да искаш връзка, но да знаеш, че няма да я имаш, само защото си изтеглил късата клечка.
Ако все пак това момче някога си намери приятелка, как ще се държи с нея? Предполагам, че тя ще го отнесе, заради това, че ти, а и другите момичета сте го рязали на времето
От един, който не може да върже две приказки

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ac431b94d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   номер 10, щом можеш изобщо да говориш, можеш да се изразяваш интелигентно в писмен вид, значи можеш и да връзваш приказки. проблемът е в главата ти и ако е допустимо за тийн, то над определена възраст вече нещата са само в твоите ръце.
аз разбирам номер 7, щото пък е доста затормозяващо за другата страна да стои, да се очаква от нея да води разговора през цялото време и да получава едносрични отговори. постави се ти на нейно място и си представи как се чувства. далеч съм от мисълта, че мъжете са клоуни, от които се очаква да забавляват жените, но и обратното не става.
какво значи "късата клечка"? просто подготви някои общи теми за разговор: нещо преживяно, почивки, спорт, музика, работа (ако сте в 1 сфера) и разговорът сам ще тръгне.
казвам ти го като човек, който също е бил притеснителен, освен това има лек говорен дефект, няма непреодолими пречки. ако трябва, тренирай пред огледалото, усмихвай се повече, бъди позитивен.
Ж42

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e62b544d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От номер 7 до номер 10 - не не съм казала такова нещо просто разбери след като едно момче не може да се отпусне и да се абстрахира от всичко как ще накара да се чувства момичето до него? Ще е добре, ако момичето не е срамежливо и бързо успее да накара момчето да се отпусне и да се чувства в свои води, но, ако и дамата са срамежливи (да от една страна е сладко що пък не), но от друга страна девойката ще се чувства неловко и разбира се, ако така се продължава едва ли ще иска повече да има нещо общо със него..! Пак казвам няма нищо лошо в това да си срамежлив случва се и на мъжете.. понякога е неизбежно, но не и тогава, когато момичето изпадне в неловко състояние и се чуди къде да се скрие от притеснение.. За това според мен един мъж трябва да знае как да предразположи една жена! Не съм искала да засегна никой! Това е моето мнение!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4f7e2474c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 11, просто когато съм бил с момиче не знам какво да кажа. И се получава едно неловко мълчание. Или ако все пак успея да кажа нещо-едва ли на момичето и е интересно.
Все пак права си, че е доста затормозяващо. Но съм имал случай, когато уж с едно момиче се разбирам, а като я поканя на среща се дърпа. Лошото е, че не е само една.
Колегите на работа ми се подиграват, момичетата също. Добре поне, че имам и проблеми с изпитването на чувства.
Имам предвид, че нямам такива проблеми с несподелена любов.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4f7e2474c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 12, права си. Но ако на един мъж пък не се покаже
как се общува с жена-просто се завърташ в един омагьосан кръг. А лошото е, че почти никоя жена не го прави, дори и да знае как. А и имам предвид все пак да се даде шанс от една-две срещи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker