Той е несериозен към мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121576)
 Любов и изневяра (29812)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18626)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е несериозен към мен
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2147 пъти
Да, той май наистина не се отнася сериозно към мен. Заедно сме от 5 години. За тези 5 години 1 ден не сме живяли заедно. Казвал ми е, че иска да се оженим, но до там. На 32 е. Аз съм на 30. Не зная защо си загубих времето с него. Веднъж преди 3 години се разделихме заради това. Сега е пак същото. Живее с техните, аз живея сама, под наем. Той работи, изкарва достатъчно. Аз също работя. За каквото и да го помоля все има работа, все няма време. Била съм егоист, до полата ли да ми седял??? Няма друга. Това със сигурност го зная. Не разбирам неговото нежелание да се премести при мен. Аз не желая да живея с майка му и баща му. Но на него май не му пука. Казва ми, че работел за да изкара пари за нас. И се виждаме 1 път седмично- като 15 годишни... Май ме прие за даденост и си знае, че винаги ще съм до него. Да, но на мен ми писна от него. Дори не зная дали го обичам още... А ме е страх да остана сама. Да не би да остана стара мома.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8bd22e3bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   На 30 години и стара мома... вземи се събоди и вземи живота си в ръце и не си губи времето с него, защото и след още 5 години пак ще си на същото полужение!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0f252503fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Момиче, ти и сега си в положението на стара мома, ти и сега си сама - какво повече очакваш да се случи, за да разбереш, че този човек няма сериозни намерения към теб. Според мен безумно дълго си чакала нещо да се случи, не знам какво толкова много те свързва с този човек, не знам защо някои хора са толкова големи мазохисти, че позволяват на другите да им причиняват това, което на теб ти причиняват. Умишлено използвам думата причиняват защото знам, че те боли, чувстваш се пренебрегната, нещо като нищо. Ти си знаеш най-добре, но аз не бих търпял такова отношение и минута повече, не бих правил скандали и не бих търсил обяснения - всичко е повече от ясно, просто не си неговия човек. Замисли се дали той е твоя човек, дали би могла да издържиш още години такова отношение, защото дори и да сключите брак, дори и да заживеете заедно, човекът ще си остане такъв, какъвто го описваш тук. Аз не бих си пилял времето и младостта, щях да приключа такава връзка доста по-рано и да се огледам за човек, който няма да има търпение да бъдем заедно, човек, който ще се стреми към мен, който ще иска да правим нещата заедно.
Успех ти желая и дано срещнеш любовта скоро!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 68823cac83
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Здравей,
Същата история като моята, но ние сме заедно 3 години и половина и двамата сме на по 32. Той си живее с техните излизаме веднъж седмично вече, а дори последната седмица не се и чухме. Толкова ме обичаше, всичко се изпари. В началото искаше да сме семейство, да живеем заедно да имаме деца, но от 2 години повтаря че не е за него такъв живот и че най-добре му е сам. Последната година нещата съвсем се влошиха. Какво ли не опитах нищо не помага. Просто всичко се разпадна и той изгуби всякакъв интерес към мен, въпреки голямата си любов в началото. Не мога да ти дам съвет, защото и аз съм в същата ситуация. Мога само да те успокоя че не си само ти в това положение. Успех ти пожелавам дано да си щастлива.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 69e7b0b6d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми че ти и сега си стара мома. От какво точно те е страх? Я стига глупости, ами му бий шута на този. Ако иска да те върне, значи държи на тебе. Ако те остави да си тръгнеш, значи не му пука. Промяната при вас не просто е нужна, тя е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7d839c70a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Потресена съм... От 5 години сте заедно и не сте заживяли заедно поне на семейни начела. Явно този мъж няма истински чувства към теб, а те използва като резерва. Зарежи го, какво чакаш още?

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 245cb97b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами ти си си отговорила - "Май ме прие за даденост и си знае, че винаги ще съм до него. " ПОкажи му, че не е така и го напусни. 32-годишен мъж, живее с мама и тати и няма никакво намерение да се мести. Какво бъдеще си представяш с този човек?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 714e6d953b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   След още 5 год. вероятно ще пишеш нещо от сортa: пропилях си животa и нямaм опрaвдaние зa товa.
Aко толковa те стрaх дa остaнеш сaмa( не, че не си) не го ритвaй веднaгa, но се поогледaй зa други възможности, излизaй, контaктувaй, ... пусни се в " обръщение".
Не бих кaзaлa, че си стaрa момa, но... aбе, порaзмърдaй се;)
С нaй- добри чувствa!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker